Коментари - Руските сили осуетиха опит за украински десант по река Днепър | Днес.dir.bg

Руските сили осуетиха опит за украински десант по река Днепър

Пробивът е бил на територията на Херсонска област, на източния речен бряг

Обратно в новината

Коментари - Руските сили осуетиха опит за украински десант по река Днепър | Днес.dir.bg

Коментари

Това е от събота. Стара ви е информацията.

херсон..... древно украинско име.....

Тия до кога ще се избиват заради болният мозък на едно ченге-джудже.

Всичко върви по план. Руснаците успешно отблъскват атаките от териториите, които все още държат... Накрая успешно ще се защитили Русия и нейната територия в границите от 1991 и тука ще настане такава всеобща русофилска радоста, че може и ние да намажем малко водка и хайвер... :)))

Десанта е сполучлив има плацдарм

Сигурно сравнявате украинския десант на река Днепър с успешният десант на англо-американците през 1944 г. в Нормандия осъществен по време когато Съветската армия беше освободила доста страни от източна Европа и беше стегнала границата на Германия.

Никой друг няма заслуги освен Червената армия - тя и в Северна Африка срещу Ромел е воювала, и немските градове и промишленост е бомбардирала, и островите в Тихия океан е завладявала и японския флот е потопявала..

Фактите (от които се извлича истината) показват, че настоящата война в Украйна е започната през февруари 2014 г. от представители на класата на американските и евросъюзните финансови капиталисти. Тяхната цел е да неоколонизират сравнително голямата (около 45 млн. души) и разположена на геостратегическо място украинска държава, да разположат на нейна територия американски и натовски военни бази и да покорят притежаващата огромни природни богатства Русия. Освен това стратезите на въпросната капиталистическа класа смятат, че трайното политическо и икономическо заробване на украинския народ ще открие на американските финансови олигарси и държавата империя САЩ възможности да си възвърнат установеното през 90-те години на ХХ век абсолютно господство над народите на Земята. Както е известно, това господство беше безвъзвратно загубено след избухналата през 2008 г. в САЩ глобална капиталистическа криза, и най-вече след наложеното през 2014 г. руско присъствие в Сирия и Близкия Изток..

Я си потърси дипломата ....

Опит за десант от пет човека. Хахаха. Поне един от тия "десанти" да осуетят. Хахаха

На час по 5 човека - са си стотарка за деня, не е зле !

lu4ka

Специална информация за пепедеебетата. Има страхотна статия за годишнииа от КРИМСКАТА война. Там подробно е описано кои държави са участвали в нея.

В РФ образовался избыток рупий, которые некуда вложить Индия не хочет платить российским поставщикам нефти в китайской валюте, пишет Bloomberg. Агентство объясняет это растущей напряженностью в отношениях между Нью-Дели и Пекином. Россия настаивает на оплате поставок нефти в Индию в юанях в связи с растущим товарооборотом с Китаем и избытком неизрасходованных рупий. Представители индийского правительства заявляют, что не согласятся на эти требования. В апреле-сентябре Россия увеличила поставки нефти в Индию в два раза. Доля российской нефти в импорте в страну достигает 40%. При этом у России образовался избыток рупий, которые она изо всех сил пытается использовать, в то время как ее спрос на юани резко вырос в прошлом году, поскольку экономика становится все более зависимой от импорта Китая. Многополюсно им е в БРИКС...

lu4ka

Ами тая чорба с еднополюсното продължаваме да я сърбаме и очеизвадно е, че не ни харесва.

Отдавна е казано, че 100 долара винаги и навсякъде са си 100 долара. Още като си бяха северен и южен полюсите само. За рубли сентенции само свързани с водка, ама откак 100 рубли са долар и те изчезнаха.

На индийските програмисти бе, да пишат хакерски програми.

Украйнците ги третират като животни за заколение, а Путин вече демитализира не Украйна, а НЕТО

Така или иначе унищожението на укронацизма е неизбежно

нацизма е другаде, другарююююююююююю

Странно е как украинците преди 4 дена минаха пък руснаците днеска осуетиха преминаването!? Абе важното че успешно...

От месеци Украйна е направила "плацдарм" около Антоновския мост. И от месец един и същ сценарий - чакат ги да се стоварят от еднодръвките и бой с артилерията. И така до следващия опит.

Американска Украина бавно но сигурно се оттича в канала. Без значение какво вундерваффе им наливат американските Русия в крайна сметка надделява. Двата руски народа отново ще се слеят в един. Зеленски и сие, Кракен и подобни, всичките заедно са смешно малцинство и вкупом ще са под земята.

Дира, защо спряхте да ни информирате за традиционното вечерно обръщение на Зеленски? Какво става там, от какви оръжия имат нужда?

Другарката капкова пак е на бойния си пост в dir.ru и трие нормални коментари ,а оставя само тези на руските тролчета педерастчета....

Абе хора, като ви чета коментарите разбирам защо загубихте изборите.

Всичко ще бъде Украйна Казах

В руската федерация!!!!

Че тя педерацията скоро няма да я има...

Какво бе, сащ ли фалират?! Нормално е светът да се освободи от потисниците и основателите на тероризма задокеански гадове.

Друго си е върху подмостието на плацдарма при Антоновския мост да каже БАФ 700 килограмов БАФ.. Веч си нямат покрив над главата укродесантчиците..

да каже БАФ 700 килограмов ФАБ..

Някой отидоха да се бият в Украйна. Русофилчета, от вас някой отиде ли да се бие за Русия или сте в цикъл?

само Глиги! И не се върна, педалче...

Има предвид Поета, който вече не е между нас. Дано Бог да е с него!

Така като гледаш, Русия има ли нужда от помощ? А в усраина вече и негри пращат.

Тогава защо пишеш коментари. Нали всичко е наред свиркай си!

Значи признаваш, че на усраинците нещо не им върви добре работата, щом си седнал да пишеш... По-ведро, цяло нато е с вас.

Как бе! Ей го 3 дена и са във Владивосток!! Нали затова нападнаха Русия!

...който тъ фанее, като гледам руската армия се едни руси със сини очи... Същите мунголоиди с миши морди като джуджето, гераската и шуйгуто...

Кои от русофобите са заминали на фронта да се бият на страната на Украйна, без само да издават крясъци.

Маля как козяците се фърлят на амбразурата... На укърите им дръпнаха килима под крачетата, вече е важен Израел, те са новина от миналия месец... Тепърва, бавно но славно, един по един големите играчи ще им пуснат водата..

вече до там се стигна руските орки се молят и надяват Украйна да спре да има подкрепа от вън..ха.ха ха ха Това може да стане само ако Путин иде при г-н Зеленски и се помоли като му лиже обувките за пощада..ха.-ха Слава на Украйна и героичния украински народ.

Американците отпуснаха 60 милиарда за Украйна и 10 за Израел ...тегаво викаш вече е в говняшка, а?

са на майка ти 60 сантиметровия.

Като изключим Дир, всички останали медии по света съобщават, че една трета от "левия" бряг на Днепър в Херсонска област се владее от украинската армия вече четвърти ден. Тук я караме на "по-добре късна пропагнда, отколкото никаква!"

За сетен път се убедих: Няма такива тъпаци, като коментиращите тук козяшки тролове. Сигурно ви избират с конкурс, както и управляващите от ПП и ДБ.

Дира защо не казва какви са руските загуби за последната седмица при Авдивка?

Около 2000 на ден, тва е.

Глупости. Поне 200 000 са.

В петък прекосиха реката, в неделя руснаците им осуетили преминаването. Егати новината, егати чудото. Това и комунистическите парцали не го можеха навремето.

Осуетили друг път, та те са вече на другия бряг от няколо дни де дирбеге.

Само с устата не съм много добре - малко ме поболява гърлото, ако членът е голям. Но тренирам усилено !

Искам да се похваля. Преди след всеки полов акт изпитвах анални болки, но вече след няколко последователни такива нищо ми няма ! Задобрявам !

Значи си много напредничав, следващ наложените от нас джендър фешън стандарти.

Щом разправят, че са осуетили,значи кура ми янко са го сторили...между другото малко е стара информацията на дир.ру,украинците от 3 дена вече са от другата страна на Днепър?

Ма те вече са и Мелитолол как....Крим да с е готви... Само пътрво да вземат работино....тоя славен хутор... грачещо педа;ллче - оптимист

Киев за три дена....

Антоновския мост е чудесно място за изтребване на нацисти. От няколко месеца укритие са се "закрепили" там. Какво става - чакат ги да дойдат с лодките и изсипват ад на главата им.

От другата страна са разбира се, при нациста Бандера.

направо са в Масква.

Братска Русия бавно, но сигурно денацифицира нацистка Украйна.

И ти ли си дежурно днес ма?

Колкото повече се бият и убиват, толкоз по-малко руси остават. И великоруси и малоруси. А това е добре за чичо Сам.

Великая и могучая, понеже не успява успешно да напада и още по-малко успешно да превзема нещо и то от доста време, успешно осуетява. Важно е все пак с нещо успешно да се похвалят и то да не е, че успешно са загробили поредните руски хора и пари за кефа на диктатора, в Украйна. Успехи е важно да има...

А направо помляха хохлите които се мятаха из водата като шарани на сухо

цивилните и децата.. руската терористична армия дамо там я бива.

до момента най-големия снабдител с оръжие, пари и подкрепа за убийци на деца е САЩ.

Е до там ли я докараха украинците ,че да пращат жени и деца да правят десант?

Според Таня Дончева Тошку е ненормлен.

Той е и писираз!

Военен от специалните части на Централния военен окръг, служещ в зоната за специални операции, говори за присъствието на афроамериканци сред наемниците от Въоръжените сили на Украйна. Видео от интервюто му беше публикувано от руското министерство на отбраната. “Срещнахме много поляци в различни посоки, наблюдаваха се афроамериканци. Намираме трофея, изучаваме го, разбираме, че нашите оръжия често са много по-добри, макар и малко остарели, те са най-практични и се справят по-добре в даден район“, каза заместник-командирът на рота от специалните части с позивна Скала. Той уточни, че ротата му изпълнява задачи като разузнаване и артилерийски удари. "Имахме примери, когато врагът знаеше коя бригада е срещу него и се страхуваше от нас. Страхуваше се, първо, да влезе в стрелба с нас. Те като правило бягат и не могат да се справят с нас", каза той.

има и българи даже.. българите сме с Украйна. а руската армия 80% са мюсюлмани и затворници.. :D:D:D:D

Руснаците са хитри. С един удар - два заека. То и американците също, използват случая да поразкарат неграта...

А ти ,защо си на дивана ,а не на фронта?

И тази 7нформация от хермафродита мутрафонски от пасоля ли я получи?

Каза,ли нещо за Киев за три дни?!

Каза, Киев за 3000 дни, може и за 30000, щото иначе усрайна може да влезе в нато. А докато трае операцията ще гледа нато през крив макарон.

Афроамериканците в Украйна имат специална задача! Помпят с бяло сладко ганьовските наемници..

Слава на Украйна. Всички българи сме с Украйна и има всенародно веселие когато има украински победи.

Къде са тези победи , небългарино? Всички истински, нормални българи, подкрепяме братска Русия, нашата двойна освободителка.

защото подкрепяме та гоним руските шпиони и г-н Тангарев готви нова пратка помощ за Велика Украйна

Нормално, Тагаренко е на укронацистка служба

Бал съм ги укрите, на нас българите не ни пука за тях. Нито са в ЕС, нито са в нато.

Путин пиян по руската телевизия от щаба в Ростов

Руските войници масово се дрогират- войска от наркомани

хубавото на цялата работа е че има много руски вдовици и много орки отидоха при Прогожин..ха.ха Скоро щели да анексират АД-а че е бил руска територия..ха ха ха ха

Ти некрофил ли стана

Русия изгуби много войници този месец, това ще и струва загуба и във войната

Да да и аз видях! РеконтраНастъпват към.....Киев... А Руската армия лошо оборудвана не може да ги настигне.... Всичко завършва с ХепиЕнд - Парад на Победата на Червения площад...

После взе да говори как било грешка. После спря да говори. И Путя ще мине по този път.

То и ти си така. Първо говориш, после не си плащаш наема. След това идвам аз и те изхвърлям на улицата. А там дали ще говориш на мен ми е през ура. Можеш да писуваш колко лош е света колкото щеш.

Все в порядке,идем по плану.... Российские войска за неделю потеряли: 133 танка; 269 боевых бронированных машин; 166 артиллерийских систем; 12 РСЗО; 2 установки ПВО; 155 единиц автотехники; 15 единиц спецтехники. Загубите на орките за седмица плюс над 6000 солдата.

Това по бибисито ли го казаха?

Германия нма 5мрд за Украйна в Бюджета за 24г! Интресено Асен Василев колко е заделил за Украйна?

Още урки да се бият

ха а а а а а ххаха.

Да се връщат в блатата час по-скоро докато са живи.

По добре помисли ти и ние къде ще се скрием, като дойдат тука.

За всеки случай. Как ли изгледа света от твоят бункер, пардон панелка. Несигурен, не както беше 45 години през комунизъма. Сега трябва да се напъваш да мислиш, иначе си чао.

укрите не са света, нека ги тормозят. Да се научат другия път да спазват минските споразумения.

ТОЛКОВА СЪМ ТЪП, ЧЕ ВЕЛИЧАЯ МАГУЧАЯ ОТ ОТВЪД ОКЕАНА.

АБЕ НЕ СЪМ ТЪП ЩОМ ТАКИВА КАТО ТЕБ ХРАНИТЕ НАШИТЕ АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ ... КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ , А В АМЕРИКА И ОТ ТЯХ СЕ ХРАНЯТ И НЕГРИТЕ КАТО МЕН :))

НЕ СМЕ ГОВОРИЛИ С ГРАФ СЕРГЕЙ НАРИШКИН ( ОТ СТАРИЯ ВЛОЖКИ БЪЛГАРСКИ РОД НАРИШКИНИ) ... ЗА РУСКА ПЕНСИЯ .... А ВИЖ ОРДЕН АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ МОЖЕ .... ПОНЕЖЕ ХЕМ Е КРАСИВ ... ХЕМ ИМА ДОПЪЛНИТЕЛНО КЪМ ОРДЕНА МЪНИЧКА ЗНАЧКА КОЯТО МОЖЕШ ДА НОСИШ ВСЕКИ ДЕН И ВСЕКИ РУСНАК ЗНАЕ ЧЕ СИ ГЕРОЙ :))

РАЦИТЕ В ДНЕПЪР МАСОВО ПОЧНАЛИ ДА СТРАДАТ ОТ ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ И СЪРДЕЧНО СЪДОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ .... МНОГО СВИНСКО НАБИВАТ :))

А в Лисабон чакат асвабадителите Настроение: подигравателно

Ще стане, ще стане.

Коментари - Руските сили осуетиха опит за украински десант по река Днепър | Днес.dir.bg

Руските сили осуетиха опит за украински десант по река Днепър

Пробивът е бил на територията на Херсонска област, на източния речен бряг

Обратно в новината

Коментари - Руските сили осуетиха опит за украински десант по река Днепър | Днес.dir.bg

Коментари

Това е от събота. Стара ви е информацията.

херсон..... древно украинско име.....

Тия до кога ще се избиват заради болният мозък на едно ченге-джудже.

Всичко върви по план. Руснаците успешно отблъскват атаките от териториите, които все още държат... Накрая успешно ще се защитили Русия и нейната територия в границите от 1991 и тука ще настане такава всеобща русофилска радоста, че може и ние да намажем малко водка и хайвер... :)))

Десанта е сполучлив има плацдарм

Сигурно сравнявате украинския десант на река Днепър с успешният десант на англо-американците през 1944 г. в Нормандия осъществен по време когато Съветската армия беше освободила доста страни от източна Европа и беше стегнала границата на Германия.

Никой друг няма заслуги освен Червената армия - тя и в Северна Африка срещу Ромел е воювала, и немските градове и промишленост е бомбардирала, и островите в Тихия океан е завладявала и японския флот е потопявала..

Фактите (от които се извлича истината) показват, че настоящата война в Украйна е започната през февруари 2014 г. от представители на класата на американските и евросъюзните финансови капиталисти. Тяхната цел е да неоколонизират сравнително голямата (около 45 млн. души) и разположена на геостратегическо място украинска държава, да разположат на нейна територия американски и натовски военни бази и да покорят притежаващата огромни природни богатства Русия. Освен това стратезите на въпросната капиталистическа класа смятат, че трайното политическо и икономическо заробване на украинския народ ще открие на американските финансови олигарси и държавата империя САЩ възможности да си възвърнат установеното през 90-те години на ХХ век абсолютно господство над народите на Земята. Както е известно, това господство беше безвъзвратно загубено след избухналата през 2008 г. в САЩ глобална капиталистическа криза, и най-вече след наложеното през 2014 г. руско присъствие в Сирия и Близкия Изток..

Я си потърси дипломата ....

Опит за десант от пет човека. Хахаха. Поне един от тия "десанти" да осуетят. Хахаха

На час по 5 човека - са си стотарка за деня, не е зле !

lu4ka

Специална информация за пепедеебетата. Има страхотна статия за годишнииа от КРИМСКАТА война. Там подробно е описано кои държави са участвали в нея.

В РФ образовался избыток рупий, которые некуда вложить Индия не хочет платить российским поставщикам нефти в китайской валюте, пишет Bloomberg. Агентство объясняет это растущей напряженностью в отношениях между Нью-Дели и Пекином. Россия настаивает на оплате поставок нефти в Индию в юанях в связи с растущим товарооборотом с Китаем и избытком неизрасходованных рупий. Представители индийского правительства заявляют, что не согласятся на эти требования. В апреле-сентябре Россия увеличила поставки нефти в Индию в два раза. Доля российской нефти в импорте в страну достигает 40%. При этом у России образовался избыток рупий, которые она изо всех сил пытается использовать, в то время как ее спрос на юани резко вырос в прошлом году, поскольку экономика становится все более зависимой от импорта Китая. Многополюсно им е в БРИКС...

lu4ka

Ами тая чорба с еднополюсното продължаваме да я сърбаме и очеизвадно е, че не ни харесва.

Отдавна е казано, че 100 долара винаги и навсякъде са си 100 долара. Още като си бяха северен и южен полюсите само. За рубли сентенции само свързани с водка, ама откак 100 рубли са долар и те изчезнаха.

На индийските програмисти бе, да пишат хакерски програми.

Украйнците ги третират като животни за заколение, а Путин вече демитализира не Украйна, а НЕТО

Така или иначе унищожението на укронацизма е неизбежно

нацизма е другаде, другарююююююююююю

Странно е как украинците преди 4 дена минаха пък руснаците днеска осуетиха преминаването!? Абе важното че успешно...

От месеци Украйна е направила "плацдарм" около Антоновския мост. И от месец един и същ сценарий - чакат ги да се стоварят от еднодръвките и бой с артилерията. И така до следващия опит.

Американска Украина бавно но сигурно се оттича в канала. Без значение какво вундерваффе им наливат американските Русия в крайна сметка надделява. Двата руски народа отново ще се слеят в един. Зеленски и сие, Кракен и подобни, всичките заедно са смешно малцинство и вкупом ще са под земята.

Дира, защо спряхте да ни информирате за традиционното вечерно обръщение на Зеленски? Какво става там, от какви оръжия имат нужда?

Другарката капкова пак е на бойния си пост в dir.ru и трие нормални коментари ,а оставя само тези на руските тролчета педерастчета....

Абе хора, като ви чета коментарите разбирам защо загубихте изборите.

Всичко ще бъде Украйна Казах

В руската федерация!!!!

Че тя педерацията скоро няма да я има...

Какво бе, сащ ли фалират?! Нормално е светът да се освободи от потисниците и основателите на тероризма задокеански гадове.

Друго си е върху подмостието на плацдарма при Антоновския мост да каже БАФ 700 килограмов БАФ.. Веч си нямат покрив над главата укродесантчиците..

да каже БАФ 700 килограмов ФАБ..

Някой отидоха да се бият в Украйна. Русофилчета, от вас някой отиде ли да се бие за Русия или сте в цикъл?

само Глиги! И не се върна, педалче...

Има предвид Поета, който вече не е между нас. Дано Бог да е с него!

Така като гледаш, Русия има ли нужда от помощ? А в усраина вече и негри пращат.

Тогава защо пишеш коментари. Нали всичко е наред свиркай си!

Значи признаваш, че на усраинците нещо не им върви добре работата, щом си седнал да пишеш... По-ведро, цяло нато е с вас.

Как бе! Ей го 3 дена и са във Владивосток!! Нали затова нападнаха Русия!

...който тъ фанее, като гледам руската армия се едни руси със сини очи... Същите мунголоиди с миши морди като джуджето, гераската и шуйгуто...

Кои от русофобите са заминали на фронта да се бият на страната на Украйна, без само да издават крясъци.

Маля как козяците се фърлят на амбразурата... На укърите им дръпнаха килима под крачетата, вече е важен Израел, те са новина от миналия месец... Тепърва, бавно но славно, един по един големите играчи ще им пуснат водата..

вече до там се стигна руските орки се молят и надяват Украйна да спре да има подкрепа от вън..ха.ха ха ха Това може да стане само ако Путин иде при г-н Зеленски и се помоли като му лиже обувките за пощада..ха.-ха Слава на Украйна и героичния украински народ.

Американците отпуснаха 60 милиарда за Украйна и 10 за Израел ...тегаво викаш вече е в говняшка, а?

са на майка ти 60 сантиметровия.

Като изключим Дир, всички останали медии по света съобщават, че една трета от "левия" бряг на Днепър в Херсонска област се владее от украинската армия вече четвърти ден. Тук я караме на "по-добре късна пропагнда, отколкото никаква!"

За сетен път се убедих: Няма такива тъпаци, като коментиращите тук козяшки тролове. Сигурно ви избират с конкурс, както и управляващите от ПП и ДБ.

Дира защо не казва какви са руските загуби за последната седмица при Авдивка?

Около 2000 на ден, тва е.

Глупости. Поне 200 000 са.

В петък прекосиха реката, в неделя руснаците им осуетили преминаването. Егати новината, егати чудото. Това и комунистическите парцали не го можеха навремето.

Осуетили друг път, та те са вече на другия бряг от няколо дни де дирбеге.

Само с устата не съм много добре - малко ме поболява гърлото, ако членът е голям. Но тренирам усилено !

Искам да се похваля. Преди след всеки полов акт изпитвах анални болки, но вече след няколко последователни такива нищо ми няма ! Задобрявам !

Значи си много напредничав, следващ наложените от нас джендър фешън стандарти.

Щом разправят, че са осуетили,значи кура ми янко са го сторили...между другото малко е стара информацията на дир.ру,украинците от 3 дена вече са от другата страна на Днепър?

Ма те вече са и Мелитолол как....Крим да с е готви... Само пътрво да вземат работино....тоя славен хутор... грачещо педа;ллче - оптимист

Киев за три дена....

Антоновския мост е чудесно място за изтребване на нацисти. От няколко месеца укритие са се "закрепили" там. Какво става - чакат ги да дойдат с лодките и изсипват ад на главата им.

От другата страна са разбира се, при нациста Бандера.

направо са в Масква.

Братска Русия бавно, но сигурно денацифицира нацистка Украйна.

И ти ли си дежурно днес ма?

Колкото повече се бият и убиват, толкоз по-малко руси остават. И великоруси и малоруси. А това е добре за чичо Сам.

Великая и могучая, понеже не успява успешно да напада и още по-малко успешно да превзема нещо и то от доста време, успешно осуетява. Важно е все пак с нещо успешно да се похвалят и то да не е, че успешно са загробили поредните руски хора и пари за кефа на диктатора, в Украйна. Успехи е важно да има...

А направо помляха хохлите които се мятаха из водата като шарани на сухо

цивилните и децата.. руската терористична армия дамо там я бива.

до момента най-големия снабдител с оръжие, пари и подкрепа за убийци на деца е САЩ.

Е до там ли я докараха украинците ,че да пращат жени и деца да правят десант?

Според Таня Дончева Тошку е ненормлен.

Той е и писираз!

Военен от специалните части на Централния военен окръг, служещ в зоната за специални операции, говори за присъствието на афроамериканци сред наемниците от Въоръжените сили на Украйна. Видео от интервюто му беше публикувано от руското министерство на отбраната. “Срещнахме много поляци в различни посоки, наблюдаваха се афроамериканци. Намираме трофея, изучаваме го, разбираме, че нашите оръжия често са много по-добри, макар и малко остарели, те са най-практични и се справят по-добре в даден район“, каза заместник-командирът на рота от специалните части с позивна Скала. Той уточни, че ротата му изпълнява задачи като разузнаване и артилерийски удари. "Имахме примери, когато врагът знаеше коя бригада е срещу него и се страхуваше от нас. Страхуваше се, първо, да влезе в стрелба с нас. Те като правило бягат и не могат да се справят с нас", каза той.

има и българи даже.. българите сме с Украйна. а руската армия 80% са мюсюлмани и затворници.. :D:D:D:D

Руснаците са хитри. С един удар - два заека. То и американците също, използват случая да поразкарат неграта...

А ти ,защо си на дивана ,а не на фронта?

И тази 7нформация от хермафродита мутрафонски от пасоля ли я получи?

Каза,ли нещо за Киев за три дни?!

Каза, Киев за 3000 дни, може и за 30000, щото иначе усрайна може да влезе в нато. А докато трае операцията ще гледа нато през крив макарон.

Афроамериканците в Украйна имат специална задача! Помпят с бяло сладко ганьовските наемници..

Слава на Украйна. Всички българи сме с Украйна и има всенародно веселие когато има украински победи.

Къде са тези победи , небългарино? Всички истински, нормални българи, подкрепяме братска Русия, нашата двойна освободителка.

защото подкрепяме та гоним руските шпиони и г-н Тангарев готви нова пратка помощ за Велика Украйна

Нормално, Тагаренко е на укронацистка служба

Бал съм ги укрите, на нас българите не ни пука за тях. Нито са в ЕС, нито са в нато.

Путин пиян по руската телевизия от щаба в Ростов

Руските войници масово се дрогират- войска от наркомани

хубавото на цялата работа е че има много руски вдовици и много орки отидоха при Прогожин..ха.ха Скоро щели да анексират АД-а че е бил руска територия..ха ха ха ха

Ти некрофил ли стана

Русия изгуби много войници този месец, това ще и струва загуба и във войната

Да да и аз видях! РеконтраНастъпват към.....Киев... А Руската армия лошо оборудвана не може да ги настигне.... Всичко завършва с ХепиЕнд - Парад на Победата на Червения площад...

После взе да говори как било грешка. После спря да говори. И Путя ще мине по този път.

То и ти си така. Първо говориш, после не си плащаш наема. След това идвам аз и те изхвърлям на улицата. А там дали ще говориш на мен ми е през ура. Можеш да писуваш колко лош е света колкото щеш.

Все в порядке,идем по плану.... Российские войска за неделю потеряли: 133 танка; 269 боевых бронированных машин; 166 артиллерийских систем; 12 РСЗО; 2 установки ПВО; 155 единиц автотехники; 15 единиц спецтехники. Загубите на орките за седмица плюс над 6000 солдата.

Това по бибисито ли го казаха?

Германия нма 5мрд за Украйна в Бюджета за 24г! Интресено Асен Василев колко е заделил за Украйна?

Още урки да се бият

ха а а а а а ххаха.

Да се връщат в блатата час по-скоро докато са живи.

По добре помисли ти и ние къде ще се скрием, като дойдат тука.

За всеки случай. Как ли изгледа света от твоят бункер, пардон панелка. Несигурен, не както беше 45 години през комунизъма. Сега трябва да се напъваш да мислиш, иначе си чао.

укрите не са света, нека ги тормозят. Да се научат другия път да спазват минските споразумения.

ТОЛКОВА СЪМ ТЪП, ЧЕ ВЕЛИЧАЯ МАГУЧАЯ ОТ ОТВЪД ОКЕАНА.

АБЕ НЕ СЪМ ТЪП ЩОМ ТАКИВА КАТО ТЕБ ХРАНИТЕ НАШИТЕ АМЕРИКАНСКИ КОМПАНИИ ... КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ , А В АМЕРИКА И ОТ ТЯХ СЕ ХРАНЯТ И НЕГРИТЕ КАТО МЕН :))

НЕ СМЕ ГОВОРИЛИ С ГРАФ СЕРГЕЙ НАРИШКИН ( ОТ СТАРИЯ ВЛОЖКИ БЪЛГАРСКИ РОД НАРИШКИНИ) ... ЗА РУСКА ПЕНСИЯ .... А ВИЖ ОРДЕН АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ МОЖЕ .... ПОНЕЖЕ ХЕМ Е КРАСИВ ... ХЕМ ИМА ДОПЪЛНИТЕЛНО КЪМ ОРДЕНА МЪНИЧКА ЗНАЧКА КОЯТО МОЖЕШ ДА НОСИШ ВСЕКИ ДЕН И ВСЕКИ РУСНАК ЗНАЕ ЧЕ СИ ГЕРОЙ :))

РАЦИТЕ В ДНЕПЪР МАСОВО ПОЧНАЛИ ДА СТРАДАТ ОТ ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ И СЪРДЕЧНО СЪДОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ .... МНОГО СВИНСКО НАБИВАТ :))

А в Лисабон чакат асвабадителите Настроение: подигравателно

Ще стане, ще стане.