Руски военен кореспондент бе убит в Запорожка област при украинска атака с дрон

Безпилотници взеха жертви и на вражеска територия край граничния Белгород

Обратно в новината

Коментари - Руски военен кореспондент бе убит в Запорожка област при украинска атака с дрон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някъде, четох че е убит, защото е решил на живо пред камерите да свали украински дрон! Тука е яката цензура, без впн не ми дава да побликувам.

свалил го е направо с една глава

и без туй от Русия и от Украйна само фейк новини има

Практиката показва, че заради един Руснак, ще има минимум 120 укрожертви! Да им е честита печалбата на траурните агенции в Укрия!

Да да такае, Коношенко изби цялата украинска армия още първата седмица. Сега в Украйна няма нито един украинец. Руснаците воюват там само с поляци и натовци

практиката тва показва

Някой да е канил тази отрепка в Украйна ? Много ясно, че ще се прибере в чувал....Украинците гарантират равни права на всички орки ))))

2024-04-20 09:02:43 Щерев (нерегистриран) на майка си путката ли търсят в Украйна окупанти и терористи? ======== "майка" не им е киевското княжество от 9-и век ! . едно време в коми, като им гледах учебниците по история, ми направи впечатление, че историято им започваше ...от 16-и век ! . тия много "русии" дето си ги измислят - "киевска" рус, новорусия, старорусия, малая русия, новгородска русия...и прочее бла бла ...доказва, че дефакто са едно голяма измислица, и се чудят и се маят как да се "закачат" за чуждата история! . интерсното е, че на последното княжество - московското, не му викат "московска рус" ! думата рус се появява именно с появата на московията и не същестува като название, като име - преди това ! . сиреч - киевската "рус" е измислено словосъчетие на късните историци !

Укропите са подли и вредни! Требе да се трепят!

Бог да го прости , добър журналист беше ! Гледъл съм репортажи от Сирия и Донбас направени от него ! Един от най - добрите ! Украйна винаги се цели в журналисти за да не знаем истината за СВО , само техните лъжи да чуваме и гледаме ! Време е Владимир Путин да свършва с Украйна и да настане мир в Европа , а Украинците да се махнат от България , стига ги Хрантутихме за сметка на Бедния Ограбен Български народ !

Спокойно Мише,утрепан е щастлив за славата на безпогрешната путинова СВО!Путинувите войни ще отмъстът и ще утрепят някое украинско две,три годишно украинче,и ще разрушат и опожарят,огабят неговият дом!

Мразя Украинците които се домъкнаха в България и нашите управници ги хрантутят за наша сметка , а ние мрем от Болести и Глад заради беднотия ! България трябва да е неутрална , а Мижитурките дават Танкове , БТР и Оръжия с боеприпаси ! Един ден трябва да ги питаме на Подсъдимата Скамейка -ЗАЩО и никаква жалост и съжаление , те са получавали Комисионни за тези Предателства !

Мише ,и тебе те мразят и презират за русофилските простории,защо не се хванеш да работиш нещо във туризма както украинките?

не ,на злото,омразата,войните,негативното,какво са диктаторите без пари и оръжия? По смислено е да се води полезна за човечеството икономика,индустрия,технология,произвводство за спасяване на човешки животи,а не на бомби,отрови,снаряди,куршуми и тн!

утрепаният за славата на СВО на Путин е най щастливият руснак,поне такова ми е впечатлението от безсмислената путиновата военна стратегия касапница!

Ето,руснакът е утрепан за славата на Путин,сега колко земя ще заеме да го погребат и каква полза ще усети утрепаният за Путин журналист?Украинецът поне си брани собствената земя!

Най важното успокояващото е ,че Путин и руските олигарси са.живи и здрави и се радват на богатства и лукс!

Спокойно ! Само руските са така . Другите олигарси са "на пост и молитва".

Един азиатски орк по-малко. Чудесна новина.

ще му построят огромен паметник като на Альошата във Пловдив,че и име или булвард на неговото име,както във България!

Е,Путин,Медведев,Лавров,Захариева нали са живи!Живота на другите не са важни!

Украйна е фашистка, терористична държава и трябва да бъде денацифицирана.

това-онова...? Урсулка ща сА бави още?

А денги заработал ???

Уркаина е терористично подобие на държава и трябва да бъде безвъзвратно заличена.