Руски Су-35 накара американски самолет да премине през турбулентната му следа

Това е значителна ескалация в поредицата от криещи риск инциденти в небето над Сирия

Обратно в новината

Коментари - Руски Су-35 накара американски самолет да премине през турбулентната му следа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...тъй като действията на руската авиация "затрудняват поразяването на лидера на "Ислямска държава"." Баси и лидера трепат го на всеки два месеца по три пъти и още го гонят. Или по вярното е, че крадат сирийски нефт и затова още се мотат из района.

Защо в чуждия печат след инцидента пишеше Су-37 пето поколение. Не съм специалист и не знам имали такъв самолет.

Руски Су-35 може само да ни накара да паднеме от смях !

А бе и задника мое ти скъса!

А ти с какво мислиш да му се противопоставиш? С хартиените F16 ли? Гол гъз, ама вряка

Така е може да паднеш на руския пилот на грездея му докато падаш от смях

Хаха , колко си компетентен явно си велик въздушен ас. Бегом в уйкрайна да ги спасяваш, такива хора им трябват. Малко си неграмотен с писането и ти прескача мисълта, но никой няма да забележи. Той и зелената тениска смърка...

Я накарайте някой Ф-22, Ф-35 или Ф-16 да ви премине през турболентната следа да видите как пада руски скрап в Сирия !

Ами хайде де, накарайте? Май няма желаещи американсерски пилоти? Пък и Ф-35 сам ще си падне и без да има "Сушки" наоколо. Или в краен случай - ако се опита да се извърти да прехване най-маневрения самолет на въоръжение в света.

Кой те излъга така лошо, троле? Призрака от Киев или Листопада ли?

наскоро четох някъде, че 30-40 % от тия самолети в армията на САЩ редовно имат технически проблеми (не помня точно какви). Ако България беше купила тях вместо Ф-16 Блок 70, щяхме да чукаме пак от врата на врата за ремонти, както е в момента с МИГовете.

чел си наскоро епикризата си колко си хахо...

ако трябваше да поемеш като данъкоплатец оскъпените и преждевременни ремонти за новите ф-35, ако ги бяхме купили.

ㅤ

Руският пилот се е заканил по радиото на американския си колега "Да ти с3р4 в устата!" и после му е показал как ще го направи.

Големи бабаити тез рамките, я пресекат пътя на някой дрон, я на някой витлов самолет ама от изтребителите стоят настрана.

вместо да се разиграва този световен цирк със заплахи, нападения и провокации, просто да се съберат абсолютно всички световни "лидери", които подклаждат тези конфликти, на една малка полянка в гората (където им е мястото), да дадат на всеки един от тях по 10 големи камъка, и да почнат да се млатят с тях един-друг по главите. Категорично екологично чисто решение на въпроса - така или иначе дивеча в гората окончателно ще им види сметката (колкото и голяма да е тя в долари, рубли или друга валута)!!!!

Не е честно. Путин ще пребие Байдън - ако случайно той не се претрепе сам.

защото дивеча така или иначе в даден момент също ще се включи (като вземе да понамирисва на прясна кръв)

но може на повечето от тях главите им да са доста корави, та камъните да се чупят. Затова е задължително да има камъни за резерва!

Много добре само от сила разбират тези престъпници.

след като не са монтирали на самолетите си двигатели на джип със задвижване 4х4 - естествено е да халтаят по чуждите коловози във въздуха! Не искаше ли и Бьлгария да си купи от същите тия тротинетки, да не пропускам нещо важно?

ЧЕ КОЙ ГИ Е КАНИЛ КРАВАРИТЕ В СИРИЯ? ТЕ ТАМ НЕ СА ЖЕЛАНИ, ТОВА ДА НЕ СА ИМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ МАРИОНЕТКИ?

,,черното злато" (демек петролът: лепкаво-гъста, мазна, отровна течност) ги е привлякло като сладък мед (в случая жадна лакомия да го ползват\имат за нуждите на собствената им икономика) в държавата срещу остров Крит хвърковати пчелици - тоже и причина за миналовековната двугодишна (1990-1991 год.) военна настъпателна операция ,,пустинна буря"; еле са фотали научно-фантастичен филм - добре, че няма умрел или ранен човек, живи + здрави

Нямат край простотиите, това деяние ще подпомогне Украйна с поне половин милиард !

'Ко речѝ, баЦе?... НЯщо пак сЪ объркА...

Хаха, ще помогне да дадът фира още укропитеци.

Милиардите за Украйна са като изсипана вода в пясъка на Сахара. И кой ще плати сметката накрая, пак украинците. Даже и тези които не са искали войната.

колку време ша мият повърнята и лайната???

А краварския екипаж смени ли си вече напълнените памперси? :-D

Не са стигнали 4x2

Лелееее големо геройство, като с преминаването от долари към рупии

По бай Тошово време нямаше такива работи. Това самолети ли са? Какви Ан-2 имаше по онова време .....

то и сега ги има тия и още други ама у българистанката вече нема нищо от как сме у НАТО

Чий го дирят американците там? Асад е поканил само Русия.

Само преди 10 дни САЩ ликвидираха ръководителя на ИД в източна Сирия. САЩ присъстват в Сирия по покана на кюрдските племена и с одобрението на ООН. Руснаците, освен че разрушиха няколко града в Сирия с бомбардировки, и закрепиха на власт Асад нищо друго не направиха до момента. А, да и да си направят военна база там, което им беше и целта. Но в момента в който Асад падне - чао.

да бе да и кюрдските племена имат думата и поканата да канят САЩ!!! И ти кат белите каски с отравянето с БОВ, дет се оказа истински театър!! Кюрдите сами се нанизаха щот единия път с Асад, другия път с Путни и накрая кацнаха на САЩ , ама да чакаш помощ от САЩ хахахха и накрая така и не получиха автономия!! А Турция накара Швеция и Финладния да обяви кюрдите за терористи!!

Племена???А да те попитам ,индианските Племена канили ли са в Северна Америка "американците "?

опитат да принудят САЩ да напуснат Сирия." Ей тук е ключа от бараката - какво правят фащ в Сирия?

Същото каквото правят ватенките там, Сульо!

Тези бустери съвсем ви изпиха мозъка! Сулю ще викаш на баща си! Руснаците са поканени от законното правителство на Сирия! Другите са агресори!

Кой покани фащ? Щото руснаците ги викна правителството на Сирия, тъпак.

САЩ крадат петрола на Сирия. Руснаците не правят това.

Хамериканците през лайняната следа и лайна в памперса :)

Какво ли ще стане , ако сирийски самолет лети над САЩ ? За какво мрънкат тези ?

Няма как!

"Ще ми дишаш турболенцията!" - сказано по русский!

Сирия не са разрешавали на САЩ да летят над територията им, докато Русия имат разрешение. Значи реално статията трябва да пише - "Американски самолет погазва териториалните права на една суверенна държава и бе изгонен от руски самолет".

Право в десятката!

САЩ веднага трябва да напуснат суверенна Сирия и трабва да платят репарации!

Криза за памперси!

Руснаците да го приберат тоя лидер на Ислямска държава в Русия и да поканят САЩ да си го приберат.

отново са направили за смях краварите! Хвала, ратушки!

Още един дебил.

Би ли ми дал някой пример защото нещо не се сещам????????? Но пък мога да ти дам конкретен пример Какво се случва с въоръжена и обучена по руски образец армия срещнала армия на НАТО. При това сравнително скорошен. Нарича се операция пустинна буря.

На Ирак оръжията бяха съветски, ама 40 годишни и повече.

къде прочете 'бой' бе аутист ?

Я кажи това кога беше?

следа пуснаха ли от американското самолетче? Ама те се притеснили начи,,,,

Пак са се насрали янките

Ми янките имат 6 поколение изтребител, та не знам кой се е и кой не е.. Много си зле и слабо платен.

Нямат. Те и пето поколение нямат. Ф22 вече не могат да го правят, Ф35 има много да го усъвършенстват, за да стане пето поколение. Апропо имат идеен проект сза шесто пиколение, но той изглежда толкова скъп, че биха могли да произведат само един брой.

Напиши в търсачката: "Изтребител Су-35С бързо прогони F-22!".

Защо САЩ са Окупирали 15% от територията на независимата държава Сирия и 100% от петролните полета на Сирия??? Защо демократичният ЕС и България не въоръжават Сирия с оръжие , за да изгони Американският Окупатор?? Защо няма Санкции срещу Окупатора САЩ??? Защо няма информацията за Окупацията на Сирия от САЩ, а се промъква по малко понякога??

Освен Украйна, Сирия, Абхазия, Осетия, Приднестровието, Армения, Казахстан, Белорусия…, русия е окупирала територийте на 120 надода, които са асимилирани в руската педерация. Мунчо ни тласка към Задунайская Губерния, обещали са му генерал- губернаторския пост.

Отрепка сороска, колко индиански племена са унищожени в демократична америка? Дума да не става за щетите по света... :/

за толкова си признават в САЩ... ма не е много точно защото Федералната програма за стерилизация на индианките продължава до 70-те години на миналия век, а робството в САЩ официално е отменено през... 2009-а;)

Шило

И сега американският самолет е на основно почистване. Разглобен до последния болт, щот навсякъде има следи от кафява субстанция

Доколкото разбрах, руският самолет първи е бил там. Американският защо се навира в следата му?

Туркиня свали руски изтребител в Сирия, на американските пилоти обаче им е заповядано да не реагират на провокацийте на муджиците, защото те целят разпалването на ТСВ. Муждиците са възпитани в див милитаризъм, за кратката си история като държава те водят непрекъснато войни и заграбват територии, сегашната война с Украйна е също за територии, ако не ги спрем там следащите жертви ще бъдем ние от бившия Варшавски договор, лайното путкин иска да остане в историята като Сталин и Петър Велики.

си налапал хуя, смучи, смучи, храни се.

Ти си много тъп ве шапшал соросоиден Русия е държава с над 1000г история не кат дащ с едва 300г

Няма и 300!

1. Не беше туркиня, а беше турчин. 2. Загина заедно с още 21 турски пилоти, когато един мотоциклетист им взриви автобуса на един светофар в Анкара. Познай от първи опит, чий войн беше мотоциклетиста. 3. Относно финансовите загуби - едно лято без турски туристи струваше на Турция колкото 1700 самолета.

Шило

Както и бонуси- платен самолет и обезщетение, публично унижение за Ердоган, който коленичи пред Путин и му целуна ръка, отделно ТП, както и АЕЦ с четири реактора, изграден от руснаците, което донесе още много милиарди за Москва

Туркинята свали СУ 24 , а това не е изтребител

Какво всъщност наблюдават агресорите? Никой не ги е канил в Сирия!

Наркуманцити от 10 лета са със инсталирани фабрично памперси. Няа страшно.

Че какво прави американски самолет в Сирия?

Демострират на краварите висш пилотаж.

Няколко ракети по единственото руско летище ще решат проблема.

ни дронове, ни ракети... ни тюлени помогнаха... А Цахал пусна плакатче" Мы говорим по руски" откакто Путин им раздаде руски транспондери;)

Ама не им стиска, защото ще се изправят пред истински войни! сороски педераст!

Изтребител срещу не въоръжен бавен самолет. Щото когато отсрещната страна също е въоръжена, руснаците губят.

ти да видиш :)

не въоръжен......не грамотник :)

Губят, по западните вестници!

Сигурно са били част от онези окупирали и незаконно пребиваващи в североизточната част на Сирия 9000 американски войници, които "пазят" петролните кладенци на страната и междувременно крадат и извозват петрола към Ирак? Е, и аз бих се оплаквал, ако това поставя в опасност възможността да си пълня джобовете.

Руснак говори за окупация:)))) А за руските окупатори и в Сирия и в Украйна нещо да кажеш?

Те са по покана на законните власти в Сирия!

Ако не беше Русия в момента Сирия щеше да е като Ирак. Унищожена и разграбена държава. Я питай какво прави турската и американската армия на сирийска територия?

Руснаците бяха поканени от Башар Асад. Руснаците обучиха генералите му, за да могат да изгонят ИДИЛ. Които САЩ бяха насъскали срещу законното сирийско правителство, в опит да свалят Асад. Американския самолет в случая е нарушител на въздушното пространство на Сирия, ако няма работа там. А той няма. Би трябвало да го свалят дори. И защо твърдиш, че съм руснак? Имам български документи и съм гражданин на НРБ... Извинявам се. Вече не е народна, а само "Република" България.

ех тея лоши руснаци що така правят? добрите американци кротко си летят над Сирия и бомбардират хората за да ги освободят, а руснаците им пречат, тцтцтц

Кой се бой от руска мечка, не ходи в сирийска гора....бахти изнежените хамериканчета

Абе все ще се намери някой каубой от Топ гън да го опука. Накрая на някой няма да му издържат нервите у ще наруши заповедите. Да си спомним как един турски Ф16 опука едни руски юнаци дето се правеха на интересни. Пилотите катапултираха....Като си мислеха че даде спасили. Че като ги хванаха арабелниците. Бой, ебане и арабска музика. Сцепили са им гъзовете от ебане. Та да не му се случи и на тия юнак същата случка....

С тия меки китки едва ли ще се намери някой. Те са много страхливи и ако не беше Русия във ВСВ, сега едва ли щеше да съществуваш да пишеш тия глупости.

в момента е в затвора;) Оказа се гюленистка превратаджийка... тъй че тя от кауша няма да излезе дорде е жива-)

Големи юнаци, няма що. Същата работа като с онзи дрон. Ама утре като им изпратят Ф22 рускитежгсщбуци ще видят кон боб яде ли Защо Су35 не ходят до Украйна. Въобще не смеят да припарят до зоната за ПВО. Нали са големи юнаци. Ама украинците хич не им пука какво юнаци са. Ще ги опукат като патки на гюме. Засега американците се въздържат от ескалация. Но нека си спомним иняжинцидебтбдето един турски Ф16 опука един съветски Су25. Щото това е самолет от съветско време. Няколко пъти този дришльо се е опитвал да се прави на юнак. Някакви подполковници пилоти. А това ежщурмовик. Трябва да го пилотира лейтенант. И накрая си е намерил майстора. Прехванаха ги, ония се опитаха да бягат и ги свалиха. На територията на врага. Там какво са ги правили тия подполковници не ми се мисли. Бой ебане и арабска музика. Та да не му се случи подобна случка и на този симпатяга. Арабелниците обичат да шибат руски дупетия.... Без пръчка....

Ау, колко си умен!

И за какво да изпратят 150 млн. долара - F22 - над Сирия? Токова ли нефт могат да откраднат краварите от там?

"иняжинцидебтбдето, рускитежгсщбуци, ежщурмовик" Когато пишеш, проверяваш ли си напиисаното? Или от превъзбуждане и бързане не гледаш що си натворил?

Къв тъп джендърдки педераз си

Га си идат янките от Сирия ,Ирак ,Кувейт , Гуантанамо,тогава и РФ ще си помисли за изтегляне ..За НАТО и подлоги ,само трепане ..

Да си идат руснаците от Сирия, Куба, Грузия, Молдова и най вече Украйна. Те, украинците така или иначе ще ги узгинят

Кой знае каква смрад е била когато американеца е слязъл на летището. Затова там ги посрещат с пароструйка, а в кабината на янките задължително присъства голяма запас памперси.

Напротив ,янките са застрашили живота на руските ..Трябвало е да ги свалят ..за англичанина само лобут..

Пак омазаха пейзажа

Ау, може ли така.