Руски Су-25 се разби в Белгородска област, пилотът загина

Щурмовикът е паднал в поле във Валуйския район, летецът е успял да катапултира, но е починал от раните си

Обратно в новината

Коментари - Руски Су-25 се разби в Белгородска област, пилотът загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошо! Два буркан с борш заминаха по щурмовика. Щи си лягам гладна

С цялото ми уважение, но един убиец цивилни и деца по-малко.

Зеленски го е свалил.

Горкият човек! Как се е мъчил сам в самолета! И хиените веднага озъбиха челюсти и гнусните им лиги потекоха.

Е как да с е мъчил, нали прочете - "наранявания несъвместими с живота"!!!! Бас държа, че руските олигофрени така са обявили новината.

Чудно е, каква радост само предизвиква една такава новина у първичните създания, лишени от разум, възпитание и образование... Радвайте се, смейте се, защото друго нямате!... А, "времето за купон" изтича и махмурлукът ви после ще е тежък.

Чудноткак е литнал изобщо

друго щеше да е, ако беше ти, а?! Жалък смешник...

Още една руска гнида за концерта на кобзон

Един враг по-малко Една вражеска машина по-малко

Су-25 е стар щурмовик. Насочва се надолу и стреля напред по наземни цели. При ГЕРБ продават на Грузия наши Су-25 на средна цена 101 000лв. Не не съм изпуснал нули. Уж в много лошо състояние. Американският аналог е А-10, наричан Прасето, заради украската на носа.

Е, и?...

Получил възмездието, което е заслужил избивайки цивилни наред. Майната му! Да ходи в ада, където му е мястото. Не ми е жал за подобни боклуци, всичките да окапят така!

на боклук като теб какво да му пука.

Копейко я вгъзъ! На никой не му дреме за мнението ти, щом си такава копейка, айде изнизвай се в канала.

прав си, то и Бандера така избиваше . И азовци също.

Браво бе, ЧЕРВЕЙ! Облей се с повечко слуз, та да може по-гладко да се хлъзгаш в лай... калта!

Дир, много сте бързи бе. За месеци падна един руски самолет и след час вече е в дира. Ще има награда от сорос. Като сте такива експедитивни драснете и по някой ред за самолетите на украинските терористи. Те падат всеки ден като мухи. Има за какво да се пише. Жалки измекяри.

Ааааа..., не така по колегите! Добрите новини трябва да се разпространяват бързо! Браво дир!!!!!!!

За месеци? Един? Като си толкова навътре в нещата, да ни осветлиш къде се намират в момента тежките руски бомбандировачи и защо ги преместиха преди два месеца? Апропо, успяха да спасят малко над половината само... Но ти си разкажи версията, че ми стана интересно! И съжалявам, че няма как да сложа снимка на обгорелите им паркоместа!

Бързи, бързи, колко да са бързи? Вече два дни не обелват думичка, за гръмналият сармат...

Американски изтребител F-35 се разби в Южна Каролина Катастрофата ще струва на американските военни около 100 млн. долара Американски изтребител F-35 се разби на писа в Юта, пилотът катапултира американски изтребител F-35, който падна върху палубата на самолетоносача си, пламна и после потъна в морето. Кадрите се виждат на монитор вътре в самолетоносача “Карл Винсън”, който изпълнявал операции в Южнокитайско море на 24 януари, когато стана катастрофата. Te американските фърчила не падат те са ВЕЧЧНИ.

Ха ха...! Дебилът седнал да сравнява US AIR FORCE с комическите силици?

Вече и американците им викат космически. Не си в тренд с модата.

Американците са дисциплинирани и спазват етикета. Ние обаче си ви знеме що за боклуци сте спокойно ви лепиме прякори без да се собразяваме с "модата".

Слава Україні! Героям слава! Перемогата е близо! Поръчвам си веднага от новата пощенска марка с горящия СУ!

Един престъпник по-малко, повече живи деца! Да гори и в ада боклукът мръсен!

Няма и 100 укро-дебила, а се фукате, че сте голяма сила.

Един кацап по малко със самальотя си, означава поне няколко жилищни блока в Украйна останаха необстреляни. Дано повече последват описаният в статията кацапи!!!

Неабавно да дадем всички стари руски железа и бараки на Украйна щом толкова ги искат. И те могат да им свършат работа за 2-3 месеца докато пристигне натовското въоръжение, а ние трябва да се оттървем от тези самокатастрофиращи самальоти и да се въоръжим с оръжия западен образец!

Точно...западните не падат...летящия трилионен ковчег ф-35 е изключение...

Трябвало е да се утрепе още преди да извърши злодеянията си.

И така става! Поне не се наложило украинците да хабят скъпи ракети за това ла..о!

Емоции на пъпчасали сополанковци!Голяма радост,че е загинал един от онези,които воюват срещу пропагандаторите на идеите за изтребване на всички ,които не са ариици. Имайте съвест поне заради десетките хиляди деца изгорени в Аушвиц.... действително ли сте поклонници на хитлеристката свастика или просто трябва да се харесвате на големият бял, който сега прави милиарди от смъртта на хората.Е, заради такива, като вас в Европа ни се смеят презрително,като територия отглеждаща шматароци забравили миналото на дедите си!Едно време ги онодваха на Мирово ханче, по закъсалите- на Леща хан.Но, то си остава за тяхна сметка- с това ще бъдат белязани!

Бе ти нормален ли си! Зеленски е еврейн и има поддръжка от Израел. Пак в Израел призовава евреите да се махат от Русия заради екалиралото антисимитсйо говорене. Украйна не е призоваваща за изтребването на никой дори си предаде ядреното оръжие. Погледни коментарите кой и ка иска изтребване на цял народ само защото някъ бункерен старец е обявил някой за нацист наркоман и че такава държава нямало

Абе, за него не знам, но за теб със сигурност съм убеден, че си преминал през тотална лоботомия!...

И последният път за снабдяване на Артьомовск е под контрола на Вагнер! Вероятно до края на деня ще бъде обявено, че Артьомовск е в оперативно обкръжение!

И ти ще си в "оперативно обкръжение" от отегчени санитари.

СПОРЕД ПЕДЕРАШКИТЕ Бахмут е в оперативно обкръжение още преди птя да започне да се насира самоволно

Тия таралясници , яздени от алкаши , трябваше да ни пазят от Гърция и Турция , имащи общо един милионна обучена армия с боен опит и съвременно оръжие срещу 120 хилядна наша армия с руски бракми , водена от червени куфари без ден боен опит. Слава Богу, че не се стигна дотам да опрем до такава защита.

Да ама сме вероятно с най-висок брой генерали на глава на населението.

Сега ше тъ пазят с подобни таралясници...ма блок 70 - имат специална седалка за пилотката, по глояма огледало и ниша за поставяне на червилото. Малки но важни подобрения...е първо трябва да ги построят де...но те не бързат - предплатени са...

Обичам такива новини !

У Валуйки варят самагон на провала и сичко живо е пияно

Къде е новината?

традиция е руските самальоти да си падат..

Поредния руски боклук е умрял. Сега чакаме Путин да пукне - какво черпене само ще има.

Поредния окапал летящ Москвич ... Каквито им колите такива им и самальотите и скапаната им руска кочина ...

ние затова ще ги заменим с Ф 16.руските боклуци няман място във българските ВВС само Ф 16 не пада като руските боклуци. ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя „МиГ” съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан Ентъни ..При инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са от технически неизправности. Тяхното бракува през 2014 година.Индия замени част от тези изтребители с френски Rafale. компанията Dassault победи в индийския търг за доставка на 126 самолета на стойност 10-12 милиарда долара.

Хохлите, краварите ие еврогейовете ще си платят за тази подла дейност. Руският пилот загина геройски след като успя да унищожи над 50 хохли и още толкова танкове и краварски Himarsi! Геройска постапка на един руски герой! Всички сме зад Вл. Владимирович, всички воюваме за защита на историческите и изконни руски земи от Владивосток до Пиренеите и Проливите!

Слънчевата система вътрешно руска система ! Под закрилата на Руските въздушно-космически сили! Мачкай Вова !

Падат ли падат сАвеЦките таралясници на смешно-космическите сили на Кочината като брулени сливи... Жив ташак е тая Кочина и се има за велика сила, още по-голям смях

смешно-комичните сили...

Автомобилният път на Кримският мост е възстановен напълно!

толкова време ли ? пак ще го бутнат ей така за ташак да си правят с вас...

Колко му е! Онзи ден в Мариупол паднало нещо гърмящо, което прелетяло 180 километра. Така казват руските медии. Няколко такива нещица и от мостчето ще останат да стърчат от водата само парапетите.

ако има отвъдно... може пък да е попаднал сред жертвите си... да се помоли на тях... за мир и спокойствие...

грабете буци ,биите русинятя, ряд по рядом два по два Украйна да е най- добря

Щурмовак, щурмовак... колко да е щурмовак.

Бомбардирал е украински жени и деца и после е загинал

какви ги е вършил... където не му е работа... ама заповеди... с или без желание ги е изпълнявал... вече за него няма значение... да почива в мир...

ноо убаво, таа пияница колко деца още щеше да убие !

Типичен финал на руска техника. Явно самолетите им са също толкова надеждни, колкото бяха автомобилите им. Въпреки, че е избивал мирни украинци по заповед на наци командирите си, нека пилотът почива в мир. Амин

бог да го прости пилота

може да спре тази война още днес, сега.. Никой не беше убиван в Донбас преди 2014.. Нямаше абсолютно никаква обективна причина да напада миналият февруари... Украйна не е възнамерявала да напада Русия.. Украйна искаше единствено сама да определя бъдещето си и то да е в Европа.. Колкото по-бързо приключи всичко толкова по-добре за Русия... Оттук нататък само ще се увеличават болката и страданията... Ако продължава по този начин ми се струва, че Путин ще разруши собствената си страна.. Колкото и да се напъваме ние сме братя и с двата народа!

Ако американците отпуснат малко по-сериозни оръжия за ПВО-то в Украйна, съветските кретени ще останат без самолети до месец. Проблемът е, че: - трябва да дадат и хора, защото укрите не могат да работят с толкова сложна техника - има технологии, които в Рашка Говняшка никога не могат да измислят и биха ги откраднали с удоволствие. А укрите както знаем , приличат на рашките и са податливи на подкупи.

чакаме едни еФки... занаеш ли как бързо ще прситгнат ако УСА се убеди че муньовците ги няма...

Ти тесен специалист и военен стратег ше додеш...))

Я върви ги напляскай тия рашките, тия слабаци, ти балкански лъв, покажи как се прави на нас невежите!!!

Майко колко са зле тия....мале мале

Абе не знам за су-25 ама су-57 е толкова невидим, че като падне никой не може да разбере за това. Даже не знаят къде падат.

много добре Zнаем къде падат :))) падат в рисуваните филмчета на Мултфилм :)) Zащото само там ги има и летят :))))

Винаги съм се чудил как може да имаме такива отлични експерти като вас, а да сме последни по всичко!!!!

Аааа, недей така, ти може да си зле защото работиш за купейки, ние гадните евроджендъри сме на евро.

Кор за Путкин, по 5 за всеки руски идиот гласувал за него, по 10 за всеки, който го поддържа и по 50 за всеки БГ кретен русороб!

плашиш кучка с кожен салам

Пак като не е паднал връз колибите на местните орки...Могат да го смятат за дреболия

+

Не прощава, не прощава...Уродите- в казанЯ

Американска ракета ДЖАВЕЛИН запалва руски ФАШИСТКИ танк. Танка почва да гори заидно с руските НАЦИСТИ вътре но продължава да се движи напред и да чупи дървета. Накрая точно като по филмите за Втората Световна фашисткият танк спира до едно дебело дърво и веригите му продължават да се въртят и да копат докато руските КУЧЕТА вътре се пържат https://www.youtube.com/watch?v=mE_Xvj0Ba2s

Сам ли е паднал тоя сандък от съветско време или е бил свален?

Ако бяха доставили ф-16 руснаците се бяха натопорчили чрез президента Радка стюардесата да разглабят ефки и да ги карат със сандъци в Руският пасоль а после в Рассию

Браво, хубава новина!!!

Заминавайте на фронта бе да ви ЕПМ

Теб вече те моГилизираха рашка подлого и у вас гордо ждят бела лада ?