Коментари - Руски стратегически бомбардировач Ту-22М3 се разби край Ставропол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното доказателство, че украинците са нация техническа. Украинският технически гений е несъкрушим! Още тази година храбрите войни на светлината ще дефилират по улиците на Севастопол и Москва.

3евзек Ало, А бе, тролице руска и нагла, Първо искам да те насоча по-добре - американска мърша ще викаш на майка си. Как така хем пишеш от свободна държава, хем си в окупирана? Не ви ли инсталират интелект, който помни какво е писал тъкмо преди 10 минути? Можеш да обясняваш на някой третокласник защо пишеш под различни имена. Благодарих на дир-а, м,акар че по-скоро ги бъзикам, а ти веднага се включи, ни в клин, ни в ръкав, в полза на руското посолство, сякаш по задължение. Не кментираш под новини с различна от руската военна и политическа тематика. И нямаш срам да обвиняваш други, че работели това, което работиш ти. Гледал съм всякакви ваши изпълнения, как и кога се активирате, използвате ключови думички от терминологията на Кремъл. Но при всички положения ПИСАНЕТО ОТ СВОБОДНА ДЪРЖАВА НЕ ТИ ДАВА ПРАВОТО ДА СЕ ПРЕДСТАВЯШ ЗА КОГОТО НЕ СИ. Такова право получаваш само тогава, когато си трол! АМЕРИКАНСКА МЪРШО, АМЕРИКАНСКО НИЩОЖЕСТВО, АМЕРИКАНСКА МЪРШО, АМЕРИКАНСКА МЪРШО, АМЕРИКАНСКО НИЩОЖЕСТВО, АМЕРИКАНСКА МЪРШО, АМЕРИКАНСКО НИЩОЖЕСТВО, АМЕРИКАНСКА МЪРШО, АМЕРИКАНСКО НИЩОЖЕСТВО, АМЕРИКАНСКА МЪРШО, АМЕРИКАНСКО НИЩОЖЕСТВО, Заради такива като вас съм в Гвинея. Заради такива като вас, американски боклуци и родоотстъпници. американска проститутка

стратегическо разбиването

Ахахахаах Самолета го свалиха украинците.Не е просто "аварирал" Бой по руските орки

3евзек "Ало, Админа на дир бг, троле руски, Тезата за изостаналите руснаци я поддържат самите руснаци. А теб не те ли е срам да се представЯш за когото не си? Мислиш си, че не ти личи ли? Трол!" Ти някога излизал ли си от България? Пътувал ли си по света?! Бил ли си в САЩ, Англия, Турция, Сърбия, Русия, Корея, Виетнам, Нигерия, Канада, Аржентина, .....!!! НЕ. Защото си беден и не можеш да си го позволиш. Иначе нямаше да работиш за окупационното посолство за да си платиш тока, водата и интернета. ТРОЛ САЩИСАН

Ало, до, троле руски, Защо пак лъжеш бе? Бил съм в четири от изборените държави, също така и в още 5-10, които не са изброени. За разлика от теб пиша под едно име, пиша няколко дни в месеца. Изглежда обаче на теб ти трябва да се криеш под различни, за да не личи по колко пишеш всеки ден. И колко лъжеш. Нито ми трябва да се представям за админ на дир, пишейки злепоставящи коментари в изгода на руските власти. Така че 'трол сащисан' може да викаш на някого от роднините си. Трол!

Американска мършо. Надрусан можеш да ходиш където си искаш. НО В РЕАЛНИЯТ ЖИВОТ СИ БЕДЕН АМЕРИКАНСКИ НАРКОМАН И МИЗЕРНО НИЩОЖЕСТВО СЛЕД КАТО РАБОТИШ ЗА ОКУПАТОРИТЕ И СВЕТОВНИТЕ ТЕРОРИСТИ. Може и да пиша под различни имена,но е и защото пиша от СВОБОДНА ДЪРЖАВА. нещастник щщд

ти пак ли изникна, бе пе.де.ру.го долна озевзечена?

3евзек

Ало, А бе, тролице руска и нагла, Първо искам да те насоча по-добре - американска мърша ще викаш на майка си. Как така хем пишеш от свободна държава, хем си в окупирана? Не ви ли инсталират интелект, който помни какво е писал тъкмо преди 10 минути? Можеш да обясняваш на някой третокласник защо пишеш под различни имена. Благодарих на дир-а, м,акар че по-скоро ги бъзикам, а ти веднага се включи, ни в клин, ни в ръкав, в полза на руското посолство, сякаш по задължение. Не кментираш под новини с различна от руската военна и политическа тематика. И нямаш срам да обвиняваш други, че работели това, което работиш ти. Гледал съм всякакви ваши изпълнения, как и кога се активирате, използвате ключови думички от терминологията на Кремъл. Но при всички положения ПИСАНЕТО ОТ СВОБОДНА ДЪРЖАВА НЕ ТИ ДАВА ПРАВОТО ДА СЕ ПРЕДСТАВЯШ ЗА КОГОТО НЕ СИ. Такова право получаваш само тогава, когато си трол!

3евзек

Ало, хмм, троле руски, Бъркаш ме с адаша, който е от вашите и обикновено се хвали какъв педераст бил, колко негърски пишки бил излапал... Днес не е писал, може да е в отпуск или да ползва други имена. Ако много си загорял, потърси го на някое съседно бюро. Трол!

Е, помня те още от ковидските статии, такъв г.е.й си беше и тогава, такъв си и остана!

Искам да благодаря на екипа на дир, понеже вчера се оплаках от дълги кепчи, днес са ми организирали приятно къси. Надявам се така да се задържи като привилегия за регистрирани.

Ние се грижим за правилните хора на заплата в посолството. Все пак трябва да се поддържа тезата за лошите и изостанали руснаци!

3евзек

Ало, Админа на дир бг, троле руски, Тезата за изостаналите руснаци я поддържат самите руснаци. А теб не те ли е срам да се представаш за когото не си? Мислиш си, че не ти личи ли? Трол!

Ало, троловете, Понеже днес има новина от района на Ставропол, население 450+ хил, нека разгледаме града по-подробно. Отворете картите на чуждия агент гугъл и намерете града. Потърсете ул. Марчука или ул. Литвиненко. Макар и малък, целият квартал е в кал. След това потърсете ул. Спутник-2 или Палмя-2. Резултатът е пак кал в целия квартал, доста по-голям от първия. Дори на... о господи помилуй... булевард... Бульвар Архитекторов е кал до уши. След това потърсете улица Колос-1. Кал в целия квартал. Ул. Отрадная - кал в целия квартал. Поради близкото разположение, да разгледаме и град Михайловск, 90 хил души. Накратко - ул. Рабочая, ул. Куксова, ул. Пролетарская, ул. Лермонтова... оставям удоволстието да разгледате на вас. От различни райони на града са избрани, тук да съм честен, сред доминиращата кал по кварталите все пак се намира и асфалт. Мизерия като руската няма дори в така наречените от вас "окупирани от САЩ територии", където циганските махали са далеч по-добре. Макар и у нас да се намират кални улици, голяма част са наследство от съветско време, а останалите са заради постсъветското руско влияние и корупция. В Западна Европа за 5 къщи в полето правят хубав път, така че мизерията не е от демокрацията, колкото и да се напъвате да лъскате имиджа на социалистическия строй. А кален булевард като Архитекторов няма в цялата ни държава. Сега тук да вметна, че на цената на разбилия се самолет вероятно щяха да положат настилка и да изградят тротоари в два квартала, също и улично осветление, където няма. Въпросът е дали мизерията е заради манията за въоръжаване или заради корупцията в особено големи размери, или заради двете? Но да вземем за сравнение американците. Тяхната мания за въоръжаване е същата, но улиците, дори по селата им, изглеждат много по-добре. Корупция ли нямат, или какво?

В България никой не се интересува от география на Руската педерация написана с Гугъл преводач!

даскале, Искаш да кажеш, че в ОКУПИРАНА БЪЛГАРИЯ, никой не се интересува от американската измислена история на световни терористи и поробители. ЧИБА ВЪВ ФИЛАДЕЛФИЯ АМЕРИКАНСКА МЪРШО!

3евзек

Как да не се интересува? Даже футболистите ни играят в турнира за Купата на ОАА (Окупационната Американска Армия).

Е свален от украинска ракета с120 доставена от България,стара и с дефекти...

ГУСТО МАЙНА!!!!

Как изобщо е полетяла тая руска кочина ...

Просто е. Руснак е измислил самолета а американците са го откраднали! Както и мобилните телефони.

3евзек

Това е защото навремето управляващите не са открили военен смисъл нито в самолета, нито в телефона. Кой нормален се бие със саби и мечове в небето? В най-добрия случай някоя кремъклийка, чиято най-честа употреба е за един изстрел, след което й се поставя щик. Затова руснаците са отивали в САЩ, поне да получат пари за изобретенията си.

Брей, не знаех че братя Райт били руски мужици Тц тц тц

боцмана е пушил в самолета Беломорканал

Вярното заглавие е: "Беше свален от украинската ПВО"

Дали? И всеки американски самолет дето пада от кое ПВО е свален?

3евзек

За всеки американски самолет американците водят разследване, което няма за цел да лъска имиджа на управляващия вожд или да попадне в затвора. Затова когато американски падне по технически причини, тогава пада по технически причини, не отново заради вражеско ПВО или пиян оператор на приятелско.

Изглежда, че е техническа неизправност причинена от украинска ракета. Ех, тези кабели как лесно горят. П.С. Идвам, Шило. Намерих кой си.

То да се чуди човек тези сандъци как още летят..... Няма поддръжка и части.... Само с еретически рутуали самолет не можеш да задържиш във въздуха.....

лека полека си отива. Замяна с нови самолети няма. Даже и танковете - вместо с Армата, орките атакуват с новото чудо-оружие Мад Макс стайл 'черепаха' ..

Дресирана бандеровска мишка е преяла маркуче на безаналоговата машина за убиване, на малкия фюрер! Докога нато ще тормози православната джамахирия питам!

Кравари ползват великите си фърчолети срещу цивилни. Русия води военни действия. Стават сакатлъци нон стоп и на учения. Гледахме как цопна Фъц 35 от самолетоносач щото системите се омазали. Няма начин при тоя интензитет да не стане нещо. Не ги мислете тях. Имат и матариали и ноухау. Мислете кво ще правиме тука, дето и последното ПВО си подарихме на Укрофашистите по команда. Ако си мислите, че някой ви пази сте чисто луди. Като тръгне мелето за Черно море сме аут тука. Няма армия, няма ПВО, няма оръжия, няма авиация, няма флот. Един пожар седмици не можем да оправим, като падне сняг и завали дъжд и става бедствие, не ми се мисли какво е състоянието на Гражданска защита и Държавният резерв. Сто процента са източени, разграбени и унищожени. Нещо укрития в София драскащите тук знаят ли къде има? А запасихте ли се със свещи и спирт за горене. Щото са майтап ви се вижда а те лайната като тръгнат няма кой да чисти.

дрън-дрън словесна диария-диверсия

Какви цивилни, какви кравари? Русия бомби сирийците вече 7ма или 8ма година! Срина Алепо и Хомс до тухли и арматура. Изби над 100 000 цивилни. Изпрати Вагнер в половин африка, плдкрепи военни диктатори, подкрепи един кръволок в Либия И пак само краварите виждаш. Слез на земята

НИКАКАВА опасност няма за оркски самальот да цопне от самолетоносач. Абсолютно никаква.

Ало, Дрисливите, троле руски, Лайната няма просто ей така да тръгнат. Пак руснаците ще ги пуснат, защото аз и ти вече ще сме фашисти, мислиш си, че ще правят разлика между нас. А те ще дойдат да прочистят. Не от лайната. От нас. Трол!

Дебилите са запалили по цигара......

Ъхъ...а вземаха та гръмнаха тецовете... нищо - лето иде а на зима който е жив да му мисли... и без това нема да са много...че под авиобомбите...

когато след цялата тарапана дойде ред да плащате сметката..

Ние нямаме бомбардировачи. Даже ф16 нямаме. Така че няма какво да се разбие!

Паднало русснацистко ръждясало тенеке! Това новина ли е!? Новина щеше да е ако не беше паднало!

Новина е когато след като те шибат негрите от Козяк вземеш та забременееш соросоиден боклук

Май "техническата неизправност" е, щото укрите са успели да го думнат. Не знам какво са им дали краварите, но е много навътре в руска територия. Прекаляват и ще се наиграят накрая и Байдъновци и Тръмповци и останалата краварска сволоч!

Да не би да казваш, че Русия лъже?!?! Ама недей!!!

Война е Няма да кажат всичко, да не би укрите да казват всичко какво са им гръмнали. Да си чул нещо за великите Хаймърси? Май не останаха, а?

тримата пилоти спасени, отняра още го търсят!

Огняра те е ебал фостата

Не е сигурно, докато не го намерят!

Украинците не съществуват, ама спраскаха десетки хиляди велики руснаци и половината непобедима танкова армия... Путин е спасителят на християните, но не спира да ги атакува с помощта на сунитите и всякакви монголи... Продължавайте да слушате водачите на сектата ви...

и затова сега приемат закон за мобилизцията и търсят 500 хилки

и се молят на всеки за железария и пво...

Следователно - украинци има, ама желязо няма. Как си с логиката? Като изрожденец?

Има...те от имане приеха закона дето куцо и сакато по ножа и към кланицата... после кат свършат и те има балкански украинци..от Козяк...да няма да ходи белия господин от Лондоня!?

А ся кат си много знаещ, обясни ни на нас невежите какъв по националност е Путин с ТТ данни- монголоидно лице с дръпнати очи, джюдже и кривокрак с О-образни колена типични за монголската конница Според мен си е чист славянин

Колкото и Зеленски е славянин. Славяните само умират в тази война.

Недей въртя гъза кат циганка. Зеленски никога не е казвал че е славянин.

Ако искаш мога да ти помогна- изброй поне две характерни за славяните черти които има Костадинов от ВЪЗРАЖДАНЕ

Туй путлериста глупаво говедо, търси под вола да суче

Че как да каже като евреи...и Порошенко...и Коломойски... Имам чувството че нарочно унищожават Посраина... отмъщават си за Бабии яр

Костадинов е гагауз и толкоз

Последно...монгол ли е или евреи..нали Шаломов беше!? Ай че го пишем монголоеврей...а тебе козяшкисоросоид...

На анонимните инфантили отговарям и отварям регистъра на ООН ! Има разлика между националност и етнос ! Украински етнос не съществува ! И на циганите в паспортите пише,че са националност-българи !

За тъпаците като тебе, то и в твоя паспорт не пише, че си смръдлив комунист ...

Колкото има и македонски етнос. Умно-красивите защо не защитават така и макетата?

Тъпако...именно комунистите измислиха древните укри...езика и им подариха 2/3 руски територии.. Ма тия умреха...както и електростанциите..и те са са съветски - комунистически...

А ся кат си много знаещ, обясни ни на нас невежите какъв по националност е Путин с ТТ данни- монголоидно лице с дръпнати очи, джюдже и кривокрак с О-образни колена типични за монголската конница Според мен си е чист славянин

Последно...монгол ли е или евреи..нали Шаломов беше!? Ай че го пишем монголоеврей...а тебе козяшкисоросоид...

Тези тенекии си падат постоянно, едва ли може да се нарече новина.

На Крим ФСБ явно не действа ефективно ! И там има активна 5 колона !

Ъхъ..добре че ф35 не пада... В такива моменти се радвам че сме член на НАТО и ще имаме ф16 на хартия... немат разбиване...най много да духне чертежите вятъро...ма че ги затиснем с камик...

Гледай ветъро да не го духне камико към главата ти ...

Сакън..че му хареше..

самолет-бомба

швейцарците на балканите са първи по онаниране

Друго си е да блееш влюбено по блатните орки.

ма не било орки а урки...че дори и укри... и не само блееш...ми и бтри пращаш... имаш много...що не!?

Ту 22 е самолетът с най-много аварии и катастрофи в историята на СССР и Русия. Руските пилоти го наричът ЛЮДОЕДЪТ.

За такива консерви е нормално. Стари боклуци.

Тръгнал да хвърля бомби и да убива украинци. Паднал и рашистите са огорчени колко несправидлива е съдбата към тях.

Факта че споменаваш "украинци" показва колко си наивен.

Той навремето Хитлер не е признавал някои нации. Знаеш каква му е съдбата.

... как всегда...

Блъснал се в една калинка от ДИР-ника!!!