Руски медии: София смени ”любимката” на Путин с еврокомисар

Решението да се смени кандидатурата на Бокова с тази на Кристалина Георгиева може да предизвика правителствена криза в България, пише "Росийская газета".

Обратно в новината

Коментари - Руски медии: София смени ”любимката” на Путин с еврокомисар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха да ви Ева пуйката майчина болшевишка, кремлински дерма!

ХА да ти се връща!!!!!!

Никой не може да ме смени. Аз съм любимката на Путин. ДА живее Путин. ДА живее Россия.

Ти пак ли пишеш от моя ник бре?

Леля Кристалинка-линка, 'мириканскаЯ калинка-линка! БКП-то не загърби-гърби, на ООН-ето шче се дърли-Ърли (too early).

Боковица във ООН.ето-ето, Кинти гепти и с ду.пето-пето, ПАРТИЯТА не за.брави-брави, 'Хапартаменти тя на.прави-Здрави.

Леля Кристалинка-линка, 'мириканскаЯ калинка-линка! БКП-то не загърби-гърби, на ООН-ето ше се дърли-Ърли (too early).

Леля Кристалинка-линка, 'мириканскаЯ калинка-линка! БКП-то не загърби-гърби, на ООН-ето шче се дърли-Ърли (too early).

Ирина Бокова - кандидатурата и беше натрапена от чужбина - Кремълска подлога.

Отговор до всички, които пишат тук колко е хубаво в Русия и колко било зле в България. По 33 показателя за устойчиво развитие на здравните услуги и здравословно състояние на населението на 188 страни: 65 Сърбия 66 Куба 67 България .... 74 Romania .... 78 Venezuela ... 84 United Arab Emirates 85 Kazakhstan 86 Armenia ... 103 Turkey ... 116 North Korea 117 Syria 118 Ukraine 119 Russia 120 Belarus 121 Bolivia Разбирате ли къде са по грижа за здравето на народа си. В групата на ДИКТАТУРИТЕ.

Measuring the health-related Sustainable Development Goals in 188 countries: a baseline analysis from the Global Burden of Disease Study 2015 GBD 2015 SDG Collaborators Summary Background In September, 2015, the UN General Assembly established the Sustainable Development Goals (SDGs). The SDGs specify 17 universal goals, 169 targets, and 230 indicators leading up to 2030. We provide an analysis of 33 health-related SDG indicators based on the Global Burden of Diseases, Injuries, and Risk Factors Study 2015 (GBD 2015). Copyright The Authors(s). Published by Elsevier Ltd. This is an Open Access article under the CC BY license. wwwthelancetcom Published online September 21, 2016 httplink*/10.1016/S0140-6736(16)31467-2

Защо не коментирате развитието на здравните услуги и здравословното състояние на населението на Русия и България. Друг път лаенето започва веднага. Какво? Нямате опорни точки по тази тема. Така е, чакайте да ви кажат какво да мислите и пишете.

Между другото само. Във Варна руското консулство е много, ама много активно ви казвам. Аташето по културните въпроси събира "приятелите на Русия" почти всеки ден, само понякога пропускат в неделя. Ама сега покрай лайната със сваления малайзийски самолет изобщо не поглеждат други теми. Ще чакаме опорните точки. ...Защо Русия - богата, просперираща страна с "най-равитата" икономика е на ...119 място по здравна грижа за населението си?

Много интересно, до 67 място написано по български ,а от 74 по английски! Явно има грешка а?

След като ти се грижат толкова за здравето що си такъв нещастник бре? Най-съществените фактори за нещастието на българите са корупцията в политическите среди и бизнеса, както и ограничените възможности за щедрост и свобода на личен избор. България остава сред държавите с най-нещастно население в света, макар и да подобрява представянето си. В публикуваната в сряда ревизирана версия на Доклада за световното щастие (The World Happiness Report) за 2016 г. страната заема 129-а от позиция от общо 157 държави при 134-о място през 2015 г. На върха на класацията са Дания, Швейцария и Исландия. За сравнение - Румъния заема 71-а позиция, Турция е на 78-о място, непосредствено след Косово, Сърбия е класирана на 86-а позиция, а Македония и Гърция са съответно номер 95 и номер 99 в подреждането. Непосредствено преди България в класацията са Сенегал, Република Конго, Грузия, ДР Конго, Гана и Украйна, а след България се подреждат Мавритания, Зимбабве, Малави, Судан и Габон. Проучването се изготвя от съвместната инициатива на ООН и Колумбийския университет "Мрежа за решения за устойчиво развитие" (Sustainable Development Solutions Network, SDSN).

Що е то протераст и има ли почва у нас? Протераст - това е нещо средно между седераст, гербераст и чист педераст, като последното свойство е преобладаващо. Протерастът е особено тъпо и упорито същество, което обаче си въобразява, че е на върха на еволюционната стълбица. Размножава се по паркове и градинки (най-вече Борисовата), обича да се разхожда по улиците с бира в ръка, много обича да крещи и по подобие на добичетата става особено агресивно при вида на червен цвят. При среща с протераст избягвайте спорове и дискусии (безсмислени са), и въобще контакти, като най-добре е да се отдалечите на колкото може по-голяма разстояние, тъй като тъпотата на този подвид е изключително отблъскваща. Въпреки това, не мразете протерастите, а се отнасяйте с разбиране и съжаление, тъй като и да си тъп не е никак лесно...

не ти е лесно на тебе не ти е лесно

"Любимката" на Путник от школата на КГБ я отсвириха отвсякъде а.

националните предатели, най-важното е (сакън) да не бъде избран на висок пост някой българин. Точно това направихте, соросоидни мекотели.... Придържате се към стария шопски принцип "... на Вуте да му е зле". Некадърни и завистливи мизерници...

Нямат право да представляват България, наследниците на окървавените комунисти от БКП - пропагандатори на комунистическата идея за Световна революция. Същите наследници завършили в Москва школата на КГБ към МГМИО

Путин - Болният човек на Европа! Дръжте си го мурзилки и му яжте срамотиите! Няма да прокопсате и това ви го казва Оня отгоре!Докато не се отървете от него ще ходите голи и боси с чифте пищови на голо!

А България е родена преди 1300 години и ще пребъде още толкова, руско гномче! Не се е родил още този който да надживее Родината! И ти ще си отидеш от белия свят както и другите наши душмани! Много идиоти са се пънали да унищожат и да купят Майка България и винаги са свършвали на едно и също място - в Гробището на Историята!

Болен си ти. Путин е добър и красив и съм влюбен в него. Каквото каже е истина дори и да греши. Всеки греши, но той никога. Голяма работа, че ще ходят голи и боси няколко милиона руснака. Важното Вова да е жив и здрав и да дава пари на този който трябва.

Не ми пиши от НИКа ве нещастник!

просташко и най-гнусно племе са соросоиди като теб. Ограничени, прости, необразовани, невъзпитани.

А на теб казвал ли ти е някой колко си глупав ?

Абе тия кога най-накрая ще престанат да се занимават с нас? Да си гледат "икономическия възход" и да славословят величието на Путин.

h 1

"правителствена криза" ли?... М Е Ч Т А Й Т Е СИ Т Ъ П И М У Р З И Л К И !!!!!!!

Кака Сталинка е бъдещия заместник-генерален секретар на ООН.Това ще се случи след съгласуване между руснаци и американци.Бойко "обеща" да спаси евросъюза от присъствието на "амариканската възпитаничка".Отпада и за президентското състезание по технически причини и дава възможност на други бар-дами от голямото семейство на ЕНП.

русофилите газ пикаят от яд,че техният кандидат бокова загуби всякакви шансове,а Георгиева въпреки,че няма шанс да стане председател и е обещано да я направят заместник.Очаквам след избирането на Гутереш и назначаването на Кристалина Георгиева за заместник русофилите не само да пикаят газ,но и да се посерат от яд.

след избора на генсек, погледни си гащите - за всеки случай!

Само не ми стана ясно защо трябваше да се издига кандидатурата на Ирина Георгиева Бокова? Нали беше ясно още от самата начало, че тя е проруски кандидат, най-малкото защого са работили с Путкин в една важна болшевишка институция като КГБ? Бойко пак закъсня и се наложи да корегира. Как може да си избираме такъв тъпак за премиер? Горкони!М

се само неграмотниците, за тъпаците не знам

А "Комсомольская правда" на какво мнение е, че да си сверим часовниците де ;-))

Щели да предизвикат правителствена криза - смех другарки и другари, голем смех.

То на руснаците все разни апокалиптични видения им се явяват - Йелоустоун ще избухне... ФАЩ ще фалира... ЕС се разпада... та чак и правителствена криза в България, заради едно комотроче щяло да има :)))

като тиква, проста, без мисъл в нея. Само бръмбари и германски нашепвания в тая тиква. "Началниците да кажат" - е, казаха, но от това няма да получим този пост нито за Бокова, нито за Георгиева, особено ако руснаците, като член на съвета за сигурност не клекнат, а една от петте червени бюлетини е в техните ръце.

Самият ти си тиква, но поне да бе изчакал Хелоууин да ни разсмееш.

Ние българите сме царе да се занимаваме с глупости. Поредната е тази история с Бокова и смяната й с Георгиева. Колкото и да се пънат и двата враждуващи лагера да изтъкват шансовете на едната и на другата фактите са, че едната очевидно се провали. Била страхотен димплотат ! Хайде моля ви се, да не си говорим смешни работи. Нали чухме представянето й - празни приказки на допотопен английски.Шансовете пък на другата са илюзорни и ако и тя се провали, ще се изложим още повече пред света. И за какво? От тази битка за генерален секретар на ООН ползата за България е никаква, а вредите стават все по-очевидни. Ама постът щел да издигне престижа на България. Както е тръгнало има шанс да се случи тъкмо обратното. Сега много хора ще ме опровергаят, но самата ООН отдавна се е превърнала в една беззъба организация от която нищо не зависи и тя не е в състояние да наложи решение на нито един важен проблем. Най-пресни примери - украинската криза, Сирия, бежанския проблем, да не ги изброявам и другите, защото са много. При сегашните ни огромни финансови проблеми след дупката от четири милиарда, която се отвори със скандалната банкова афера и още милиард и двеста, които ще платим на руснаците за този дето духа, проблемът с Бокова, Георгиева и ООН е прекален лукс за голите ни задници.

Все пак трябва да отдадем заслужената почит на Бокова за английския. Да не забравяме, че бившият първи и толкова не знаеше!

А сегашния първи е направо полиглот.

Нали на ганьо с голия задник трябва по някакъв начин да му се вдига самочувствието и да му замазват очите, че става за нещо и е някакъв фактор. То не бяхме енергиен център, то не бяхме швейцария на балканите, то не беше чудо, потупвания по рамото, хвалби. Ганьо не може да мисли и да осъзнане, че е едно нищо, което всеки подритва.

да така е, по добър анализ и мнение не беше написано тук от никой. Но какво да се прави, сайт за всички е и всеки да каже каквото мисли в момента. това е. всичко хубаво народе .....

Хорошо молодец Бокова..ха.ха Не човек а желязо-НЕ КОМУНИСТ! оСТАНА СИ СИРАЧЕ бОКОВА ОТРИТНАТА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО СЕ СРАМУВАТ ОТ НЕЯ. Ще стърчи самотна ирина като щръкнала куирина..ха.ха

Тя сега чий кандидат е! Етническа българка е, а коя е родината и!

Дреме му на дедовеца на Путин дали ще е Бокова или КриСталинка, ама за нас във всички случаи ще е най-добре оная отврат да вър'и в и без това безполезното ООН и да се пръждоса от ЕК, откъдето би могла да ни нанесе само вреди. А БСП-то, които извършиха проамериканския антинароден преврат на 10.11.1989г. и които са най-долни соросоиди и главните виновници за разрухата ни, нечуваната ни мизерия и демографски срив, сега реват предизборно, разчитайки на евтиния си популизъм, на който вече и червените бабички не се връзват.

Урина Бок ще се ръга до физическото и изхвърляне. Така повелява Жужето.

Много интересно. Бокова, понеже е руски кандидат, е правилният български избор. Георгиева, понеже е кандидат на практика на ЕС, не е правилният български избор. Само да им кажа на тъпите червени мурзилки, че представители на много партии в ЕП, включително и от ПЕС (където членува и БСП?!), одобриха този избор. Дори лично Мартин Шулц, председател на ЕП и първа дружка на Станишев каза, че това е отличен избор. Слагането на Русия на червените кхмери вече минава всякакви граници.

Точно там е проблемът, Всичите ти измислени демократи, преди са били върли социалисти само и само да се докопат до власт и позиции. Сега са десни демократи, познай защо? Както се казва ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.

всъшност георгиева е много по полезен кандидат за русия - защо ли? защото путин скъпо ще изтъргува ветото срещу нея... дори и срещу сваляне на ес санкциите може би....

Абе OZZY, не знаете ли, че няма по-лични чичосамови слугувници от съвременните европейски социалисти, начело със Серегея и Оланд?

Ще е по-интересно от бигбрадър. Като се сяда на първия ред да се внимава с хвърчащи миризливи обекти. То това не са полипици, то това са клоуни!

И ся кво ? Путин ще ни прати вежливи зелени човечета да ни накаже ли ? Помак !

Фундаментално неразбиране или некадърност от страна на БСП и АБВ, за избора на генерален секретар, което разбира се не е изненадващо. Очевидно комунистите още не са научили, че ГС на ООН се избира с пълно болшинство от 5 гласа на най важните държави, а срещу Бокова се обявиха поне две от тях САЩ и Великобритания т.е. нейната кандидатура е неизбираема, каквото и да плещи тя. Комуниста трепе народа но власта не дава и типично Бокова не се отегля без значение дали ще "изгори историческия шанс" за България щом няма да е тя. Кандидатурата на Георгиева има далеч по сериозна подкрепа и против може да е само Русия с което ще влезе в собствения си капан да е против Източноевропейка и Жена. Да почакаме и да видим просто, къде ще се класират едната спрямо другата на следващия тур.

САШЕЕЕ МНОГО СИ ПОСТ!!!!

Човека прави анализ, а ти само едно заклинание!

Някои се опитваха да изкарат путин велик... И кво му е великото : Провали се да завладее Източна Украйна Провали се да спаси Асад Провали се да ни накара да построим ЮП Провали се да ни накара да построим белене Провали се да сплаши борисов да остави руския кандидат Бокова Провали се да спаси рублата от падение Провали се в опита се данаправи петрола скъп отново Агресивната му политика провали русия на олимпиадата Ще се провали да изтика Тръмп за президент на САЩ Ще се провали да направи Радев президент на България Какво му е великото ? Един смешен наудачник.

... и Меркел и Боко му се молят.

Даже и Кери направи пътека до Москва.....Кое е провала?

Някой се опитаха да ви направят велики европейци, но по далеч о чакалнята и еврослуинажа не стигнахте! ПРОВАЛ от всякаде! Стойш на валутен борд, и се мислиш за велик, а всъщост с един - никой, безправен, и безгласен смешник, който може да весели и разсмва ЕС, при това и да им чисти мръстийте!

Нали спряха парите на руските тролове от Савушкина 55 бе руски говнюк?

Урина Бок ще се ръга до физическото и изхвърляне. Така повелява Жужето.

Щом е така погледнато:Бокова комунистка,то Баце какъв е?Сталинка каква е(виж и името)?И накрая -Меркел каква е ?Всички са били членове на бившите комун.организации.За разлика обаче от сталинка,Бокова е ерудиран и интелигентен човек и дипломат.Сталинка е недодялана селянка(вари я,печи я-все тая).Простия си е прост.

Е все пак са се осъзнали овреме ! Простият си е прост - циганина , циганин.

Нали руснаците искат Арбитражен съд за Белене , искат и Турски поток - ето им ги. И ние ги можем мръсните номерца.

Ти па кво можеш? Ако можеше нещо, нямаше да си в това положение- длъжен на всички, но тарикат!

Нали спряха парите на руските тролове от Савушкина 55 бе говнюк?

Сайтът "Нюзру"от който твърдите,че е цитата за "любимка на Путин"не е РУСКИ ! Пише се на руски,но не е ! Израелски е.А собственика Вадимир Гусински е евреин.Срещу него има обвинения за финансови машинации и пране на пари.Арестуван е в Испания.Арестуван е и в Гърция и т.н. Същият дирижа с машинации над 42 компании и е носител на френския Орден на Почетния легион.Кучи син е,но е наш кучи син,нали,ДИР? Май има "гнили ябълки"в новината....

Урина Бок ще се ръга до физическото и изхвърляне. Така повелява Жужето.

Те всички които пишат нещо на руски са или предатели или евреи а може и двете но самият гном е от еврейски произход та не зная как делите еврейските клонове в русия на кои са наши и кои врагове......пък те били все евреи.......смешни български цървули които само са чували за този народ а по време на комунизма тук най-тачените комуноиди бяха все евреи-що тогава не им викахте сосросоиди бе идиоти недоклатени???

Ние сме помията, а прасетата са Сащ, Русия и ЕС и затова като нямаме умни политици ни правят да изглеждаме смешни за света!

Абре руски тролове не ви ли омръзна това ? Не ви ли омръзна да сте винаги на губещата страна на неудачника и вечния провал путин ? Имам идея за вас, като толкова искате да сте чуждопоклонници и фенове на нещо чуждо Вместо русофили може да станете японофили, китайофили или бразилофили.... Поне няма да страдате за постоянните неузпехи и неудачи на съветската империя :D :D :D

Желая ти уЗпехи,НЕ/ТРОЛЕ!

В какво се е провалил Путин? Той успешно отстоява интересите на Русия! Всъщност провалила се е мафията, управляваща САЩ (и оттам и ЕС) в опитите си да дестабилизира Русия, и да сложи начело и на тази страна свои послушен лакеи!

Урина Бок ще се ръга до физическото и изхвърляне. Така повелява Жужето.

Викаш американската мафия не успя да дестабилизира русия ама пък си щастлив че руската мафия успя да дестабилизира България ?

В буркана на кадри на герберчетата има само Калинки - хахахха

Червена бабичка.

Георгиева е точна и е истинска българка!

По скоро е от мошетата, така че по редно би било да е кандидат на Израел, отколкото на България! А и досега не е свършила нищо полезно за България, а на всичкото отгоре иска да я напълни с ислямски главорези, и да направи българите малцинство в собствената ни страна!

Ревете агенти на КГБ няма да е Бокова за щастие!

Пука ми за някакво си руско мнение!Аз съм българин.

от позицията на БКП и сие, че Бокова е българка и трябва да се подкрепя. Георгиева не е българка и да не се подкрепя. Или, не е важно кой е, важното е да е комунист.

През оная ми работа и за любимката на Путин, и за руските медии. Да си квичат.

Само САЩ, НАТО и ЕС.Напред Кристалина!

И затова - напред! Само че, .... ООН не е ЕС. Световните сили, които решават са други и ако се афишираме с ЕС напред, няма да ни харесат нито Москва, нито Пекин, нито Вашингтон, нито Брекзит.

След дребната тарикатчийска сделка по смяната на нашия кандидат вече е абсолютно сигурно, че нямаме никакви чансове за поста на Ген секретар на ООН - едва ли някой ще гледа сериозна и на бъдещи български кандидатури за каквото и да е.

България вече не е под руска окупация набийте си го в тиквите русофили!Само Кристалина!

Да бе очевидно е, че България е под американска окупация! САЩ имат 4 военни бази тук, за които не плащат нищо, министерствата са пълни с служители на американски НПО-та, а премиера не смее да предприеме нищо, без да му дадат инструкции неговите началници от Козяк!

да,под окупацията на сорос е...

Щом руските тролове са толкова ядосани за една Бокова как ли ще приемат когато генерал Радев и Доналд Тръмп изгубят изборите. Купувайте си успокоителни :D НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА СТЕ ВИНАГИ НА ГУБЕЩАТА СТРАНА НА НЕУДАЧНИКА ПУТИН ???

Това соросоидската пасмина се развилняла.Тези които искат да променят българската история,искат и Сталинка за генерален секретар .Но както пишеха някои медии тя има картонче.

кадрови офицер, или от десе, или от кагебе ?

САМО БЪЛГАРКАТА КРИСТАЛИНА!

Леля Кристалинка-линка, 'мириканскаЯ калинка-линка! БКП-то не загърби-гърби, на ООН-ето ше се дърли-Ърли (too early).

Кое ви харесва повече ДПС : Делян Путин и Сава + ДПС : Движение Путинова Сила

Нищо не си разбрал ДПС: Долнопробна Путинофилска Сволач

На вас соросоидите изглежда най ви харесва съкращението ДуПяСе, понеже сте постоянно в такава по отношение на Вашингтон и Брюксел, а понякога и спрямо Анкара!

България не подкрепя Русия и не е задунайска губерния!Само Кристалина!