Спецпрокурорът Мюлер разпита двама руски олигарси за Тръмп

Спецпрокурорът на САЩ, натоварен с проверка за намесата на Русия в президентските избори през 2016 година Робърт Мюлер предприе неочакван ход.

Обратно в новината

Коментари - Спецпрокурорът Мюлер разпита двама руски олигарси за Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ейййй тази Килари много злобна бе, вече втора година след президентските избори му гони гарес на Доналд Тръмп и не може да се примири че е загубила и няма да бъде президент на САЩ

Неотдавна почина артистът Леонид Броневой, който играеше ролята на Мюлер и е украински евреин. Каква ирония!

да да 17 мига хаха хубав филм

Мюлер не беше ли шефът на Гестапо? А Щирлиц - неговият най-верен сътрудник? Не мога да си обясня тези нови 17 мига от пролетта. Ха Ха!

Килъри,продължава да копае. Ще смени сто змийски кожи,но няма да преживее КРАХА си......Тая,пълзи навсякъде,съска ,гърчи се и плюе отрова. На змията,трябва да и бъде смачкана главата!!!!!

килъри маи беше взела ,,рубли,, но ти не знаеш...!!!

Цялото семейство... Бил е чел лекции на московски банкери а семейната им фондация е получавала руски пари докато Хилъри беше държавен секретар, злите езици твърдят че е било заради сделката с Ураниум Уан...

Мюлер !? А Щирлиц изсекна ли се в пердето по време на разпита ?

латерните на горна волта, здраствуйте! Бъзикам се с вас, щото сте пълен ташак! С вас нормален диалог не може да се води! Има ли водка? И накрая - аллах акбар! Поздрави от анадолския манаф!

Мюлер пред СНН: звъня на олигарх едно, НИЩО, звъня на олигарх две, нещо международно прекъсва. хахах :-) Щом новината е от СНН, значи нищо подобно не се е случило или ако нещо се е случило, е толкова маловажно, че дори не си трува да се коментриа.

ЗАПАДналите наркомани от ФАЩ са толковавече западнали,че си сложиха Джендър за президент. От тоя "НЕФТЕН КЛАДЕНЕЦ" фащ нищо не става.

този да не е ,,вероятно,, внук на познатия щурмбанфюрер Мюлер от сс...!!! защото под ,,вероятно,, по новата англосаксонска правна система се замени ,,сигурното,,...!!!

нещо са им бавни всичките разследвания на тези .... ама с толкова акъл толкоз

посочете ми човека а аз ще го уредя с обвинение.....ама тука година и половина мина и некадърника мюлер се осра

БОГАТАТА РУСИЯ,ПЛАТИЛА КАМПАНИЯТА НА СЕТНИЯ СИРОМАХ- ТРЪМП.......Горкият той,нямал и костюм. Руснаците са му подарили един за изборите......................................... ...Боже,Божеееее. Идиотията човешка няма край.

килъри Хитлер и сатаниста сорос изхарчиха рекордните повече от един милиард за кампанията си а сега повече от годна слугите им разследват Тръмп който изхарчи три пъти по-малко ...между другото повечето пари във фондацията на клана Клинтън идват от нарко босове и диктатори от Африка и латинска Америка но това пак не е от значение за кучето на сорос мюлер

За дедо дончо и "намесата на Русия" се скъсаха да разследват, а що не разследва някой връзките и милионите, налети в кампанията на килърито от саудитски фондации, чрез нейната най-близка секретарка?! Още преди изборите започнаха да излизат доста неща по тая афера в наглосаксонските сайтове, имаше и снимки, и дори някакви изказвания на тая близка асистентка, пък после се потули тази история, а тя беше по-интересна и с много доказателства, за разлика от "руската връзка" на дончо, която така и не могат да я намерят де е и с кого точно?! Само че килърито си е техен човек от истаблишмента и нея не я бутат много (тя иначе и сама си пада по стълби, в бани и влизайки/излизайки от леки коли!), а дедо дончо го спрягат в кви ли не конспирации?! Не че той нещо е цвете, просто различното отношение много се набива на очи!

Щом хер Мюлер почна да разпитва да кара наред! Сигорно там някъде ще цъфне и агент /пардон разузнавача/ Щирлиц!:)))

Мюлер пита Щирлиц какъв ден сме днес. Щирлиц отговаря , че не знае. Щирлиц много добре знаеше, че е сряда, но нямаше връзка с Центъра.

Понеже по-долу пише, че на евентуални избори Безоз би спечелил срещу Тръмп. Да ви информирам, че 10% от служителите на Безос в Амазон получават ваучери за храна като социално слаби. Та как мислите, тези 10% и техните семейства за кого биха гласували на следващи избори? - Евентуално за който им повиши заплатите и намали данъците, нали?

КОИТО ЖИВЕЯТ В АМЕРИКА СЕ ЧУВСТВАТ ПО КОМФОРТНО, ОТКОЛКОТО СЕ ЧУВСТВАТ У ДОМА. ВЛИЗАШ В МАНХАТЪН ОТ КЪМ ДЖЪРСИ ПО ТУНЕЛА "ХОЛАНД". ПЪРВОТО, КОЕТО ВИЖДАШ ТАМ ОТ ЛЯВАТА СТРАНА Е БЕНЗИНОСТАНЦИЯ НА "ЛУКОЙЛ". ИЗЛИЗАШ ОТ ДРУГАТА СТРАНА ПО БРУКЛИНСКИЯТ МОСТ И ПЪРВОТО, КОЕТО ВИЖДАШ В ДЯСНО Е НАДПИС С БЪЛГАРСКИ БУКВИ "КНИГИ". ИСКАШ ДА ИЗТЕГЛИШ ПАРИ ОТ БАНКОМАТ, А ОТ НЕГО ТЕ ПИТАТ ИНФОРМАЦИЯТА НА АНГЛИИСКИ ЕЗИК Я ИСКАШ ИЛИ НА РУСКИ. ЗАЩОТО ТУК Е РСКИЯТ ГРАД БРАЙТЪН БИЙЧ ЧЕ ЗАЩО ТОГАВА ДА НЕ ПОМАГАТ В ИЗБОРА НА ПРАВИЛНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ. АМЕРИКА ОТ ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА, ЗАПОЧВА ДА СТАВА ЕВРЕЙСКО РУСКА.

В КОМЕНТАРА МИ Е ОТРЯЗАНА ПЪРВАТА И НАЙ ВАЖТНА ДУМА - РУСНАЦИТЕ.

евреи: Кагала в Кремъл и Синедриона в Манхатън. Соломон Паси е член на манхатънската ложа Бнайбрит. На тази ложа е бил член и е изпратен от ложата в Русия Лейб Бронщайн с Фейсбук никнийм Лев Троцкий. Днес войната е отново да върнат троцкистите в Русия. А това, че част от евреите в САЩ пишат на Кирилица е чиста историческа случайност....по вина на хетман Богдан Хмельницкий.

САЩ хвърлят страшно много пари в техни фондации, които богато финансират пропаганда в полза на предпочитани кандидати и в ушърб на нежелани кандидати около избори в други страни. В Русия са похарчили около 60 милиарда за 10 години, за да свалят Путин и в полза на Навални, Ходорковски и пр. Прокурорите от теи държави, включително и България, е редно също да започнат разпити.

Не си Ко ко,а Ку ку,ферщейн зи?

НАЙН! Шпрехен зи дойч?

Хубаво Коко, ама прокурорите четат законите на собствените си страни и тях изпълняват, не американския закон. Вероятно в Русия и другаде няма подобни строги забрани за финансиране на изборните кампании. Американецът разпитва руснаците, не защото не ги обича, а за да защитава собствените си закони. При това, предполагам не те биха били обвинени, а участниците в кампанията.

Вече в Унгария има такива разпити и разследвания, скоро и в Полша, но унас свободата винаги идва последна.

Защо не докладвате, вече колко дни, официалното прес-съобщение, в което се казва, че разследването вече не е насочено срещу Доналд Тръмп. Т.е. черно на бяло казват, че нямат никакви данни Тръмп да е намесен!? Защо не напишете новина за това?

Дир-а публикува новината... ама местните тролове още не са получили новите инструкции и я карат по инерция:)

Ако ще и Гьобелс да ги разпитва,а не Мюлер, все тая.................. няма никакво значение!!!!! Политиката на САЩ е варварска, който и да им е президент!!!!!!......П.С..........ако и този коментар не ви харесва, кажете, веднага ще го променя и ще напиша, ЧЕ НЯМА ПО-ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА ОТ САЩ!:)))))))).ХААААААААААААААА

ИСКРЕНО СЕ РАДВАМ НА ТОВА РАЗСЛЕДВАНЕ. С ТЕГО РУСИЯ СЕ ПОСТАВЯ ВЪВ "ВИН ВИН СИТЮЕЙШЪН". ТОЕСТ, ПРИ ВСИЧКИЕ СЛУЧАЙ ПЕЧЕЛИ. ЕГА СИ, ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ, РУСИЯ ДА ИЗБИРА АМЕРИКАНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ. БИЗНЕС ИНТЕРЕСИТЕ НА ЩАТИТЕ И РУСИЯ СА ТАКА ТЯСНО ОПЛЕТЕНИ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ИМ ХВАНА КРАЯ. ЕЛЕ ПЪК, ЗА КИТАЙЦИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ. СВЪРЗАНИ СА ИКОНОМИЧЕСКИ, КАТО СИАМСКИ БЛИЗНАЦИ.

Аз съм он Бантустан. Не говоря английски, но мразя Х. Клинтън и не знанйо от къде имам няколко милиона за харчене. Плащам на бантустанска фирма да напише на бантустански материал против Хилъри и да го излъчва по бантустанската телевизия. Въпрос: Колко американци знаят бантустански, всеки ден гледат като заплеснати бантустанска телевизия и могат да променят мнението си за техния кандидат президент? Опс...няма? Т.е. има някои по някакви бантустански отдели на ЦР

се правиш на наивен? Не е нужно в САЩ да знаят бантустански език, достатъчно е в американска медия да цитират бантустанския източник, т.е. твоят вестник с твоето съчинение. Капиш?

толкова му е акъла.

САЩ е една страна с истинско демократично и гъвкаво законодателство, в което всичко може да бъде заобиколено!Зависи само от това какъв адвокат имаш!

Китайската компартия, използвайки китайската диаспора, още от времето на Клинтън съпруг спонсорира и двамата кандидати с по 50 милиона долара... пък който спечели. А Обама дори беше обещал да върне китайските дарения, ама не му стигна времето през първия мандат и за втората кампания успя да забрави какво е обещавал. Сигурно и Тръмп е взел някой и друг китайски чек ама покрай руската паника за тях ще се сетят чак като се кандидатира за втория срок;)

глупости стига вярва на всичко което видиш

Значи да не вярвам на Обама който се изтъпани и публично обеща да върне парите... Е, то ако не вярвам на действащ американски президент на кого остана да вярвам, може би на Борис Джонсън,а?

мюлер разпитва пролетно време... от средта на маи него ще разпитват

а защо в статията не пише колко пари от чужбина е получила Килъри и Фондация Клинтън? Какви са тези двойни стандарти? Кога Мюлер ще разпита и саудитски милиардери по този въпрос?

Изданието "Огън и ярост" против Тръмп се продава във всяка американска книжарница, а "Интервютата за Голдмън Сакс" на Килъри само онлайн в Амазон - какви са тези двойни стандарти?

Кога ще бъде привикана от Робърт Мюлер.. Та ТЯ ОФИЦИАЛНО СИ ПРИЗНА, ЧЕ Е ИЗБРАЛА ТРЪМП..С 50 МИЛИОНА, пЪрдон - веч са над 65 МИЛИОНА облъчени гласоподаватели в САЩ. А и КИЛЪРИ си мълчи, че и нейните сенатори-съпартийци мълчат кат риба.. Ама ний си са пънем да докажем, че според Гугъл, Фейсбук, Туитър - облъчените от Русия 0,0025% гласували на изборите са му осигурили победата и те са го избрали.. 46 хиляди срещу 65 МИЛИОНА!!!! Ама тя Русия и Путин са виновни, макар, че и конгреса на САЩ си го каза - няма договорка между Петин и Тръмп..