Руски миротворци ескортират до Армения бежанци от Нагорни Карабах, останали без дом

Страната ще приеме всички сънародници, които са избягали от размирния район, увери премиерът Никол Пашинян

Обратно в новината

Коментари - Руски миротворци ескортират до Армения бежанци от Нагорни Карабах, останали без дом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руски миротворци!

АМИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ АЗЕРЦИТЕ БЯХА ПРИНУДЕНИ ДА НАПУСНАТ НАГОРНИ КАРАБАХ (РОДНИТЕ СИ МЕСТА) СЕГА Е РЕД НА АРМЕНСКИТЕ ЦИГАНИ ДА НАПУСНАТ АЗЕРСКИТЕ ГРАДОВЕ. ПРЕДИ 30 ГОДИНИ 1.5 МИЛИОНА АЗЕРЦИ БЯХА ПРИНУДЕНИ ДА НАПУСНАТ РОДНИТЕ СИ МЕСТА В НАГОРНИ КАРАБАХ..

При гледката на мирно население, което напуска родните си места за винаги, няма как човек да не се сети и за нашите поети и войводи, вдигали оръжие в една съседна нам област и писали стихотворения от 'златния фонд на България'. И да не си помисли, че арменците винаги могат да получат съчувствие от българите за разлика от руснаци, англичани, французи, които не трябва да получават, защото си гледат само имперските интереси. Заради имено тези 'велики сили' навремето България беше жестоко разкъсана, а съдбата на Армения беше дори още по-тежка. Арменците, както и българите трябва да се радваме, че поне имаме независими държави, защото пък много народи дори и нямат, а някои са под гнета и асимилацията на други - например повече от стоте народности подтискани и обезличавани все още от руската империя.

изобщо не им сьчуствам.навремето арменнска банда на Баграмян изгониха от собствена територия ,от собсттвените им кьщи грузинците. убиваха и заедно с кавказки бандити изгониха 300 000 грузинци от собствена страна. Арменците които Грузия беше ги приютила навремето. Радвам че и на тях полетя сь щата сьдба и да видят какво е да си бежанец Бог забавя но не забравя.

колко боклуци има тук лижащи дупето на турци и азерхуйи

все кто против армян не радуйтесь вас уже ебут турки и акедонцы во все дыры

добре се ориентираха арменците към запада. И какво получиха, една декларация от Евросъюза, едни военни учения с американците. Накрая посрани се примолиха на Русия, но никой не харесва лицемерничене и си получиха каквото си надробиха. Лошо е че и ние вървим по този път

Руски миротворци ми звучи като канибали - вегъни!

"Той (Пашинян) добави, че военните блокове, в които Ереван членува, са се оказали неефективни - явна критика към Русия, основния съюзник на Армения" Армения е член на АДКБ. Нагорни Карабах обаче не е. Азерите нападнаха Карабах, а не Армения. Самият Пашинян миналата година ОФИЦИАЛНО призна Карабах за част от Азербайджан. Така че какво иска този соросоид от Русия???

С любезното съдействие на световната демократична общност.

Някой усеща ли как може да се окажем в положението на арменците след 10 20год., с Турция например. И ние ли кро арменците ще опитаме да обвиняваме Русия, след като по същия начин плюем и действаме посредством недалновидните ни и ужасно глупави политици.

Барат меча. Но така е когато хитър арменец се опита да седи на три стола едновременно…са да ни риват

Арменските демократични управляващи нали се сприятелиха (продадоха) със САЩ и взеха да критикуват руснаците? Сега защо не се оплакват от кухите американски декларации?

Stanko

Етническо прочистване.Между другото главния акционер в дружеството експортиращи петрол и газ на Азербейджан е Русия.

Колко са добрички тез руснаци,а дир.ру?

След като русия коварно предаде арменците християни на резняците азери(разбирай Турция), сега ще може да си изнася петрола и газта през Турция замаскиран като азербайджански и така да заобикаля ембаргото.

нещо несъвместимо.ха.ха

"Руски миротворци" - Боже, какъв оксиморон !

Доста нагло да очакваш някой да те спасява, като преди това си му се изсрал пред вратата.

Русия продаде Армения на турците, както щеше да направи с България, ако бяхме с тях. Спомняте си едно време как "спаси" и сърбите. Пусна няколко парашутисти да превземат летището в Прищина. НАТО го обсадиха и се предадоха. След това НАТО трябваше да храни руснаците, щото ония ги бяха пратили само с пушките.

Дришльо, руснаците са МИРОТВОРЦИ там, тоест те не трябва да вземат страна, а да омиротворяват двете страни, и ДВЕТЕ които са от бившия СССР! Реално ги предаде техният премиер -Пашинян, който отстъпи без бой Карабах. Той нали не искаше Русия да му помага, а ЕС и САЩ! Е помогнаха му, колкото и на нас , ако Ердоган ни налази!

Докато бяхме с Русия, Ахмет Доган беше в затвора, явление като Пеевски във властта беше немислимо, а в кърджалийско си се говореше български. Друго нещо да излъжеш, троле?

Да бе бе търпяхме го полупроводника 45 години, щото имахме избор...

Тъп си информирай се за положението и политиката ма Пашиан преди да пишеш простотии. А може просто си зомбиран със западните "ценности"

Някога така са изгонили българите от македония и са им конфискували земи и имоти

Пашинян е арменският Киро и компания. Прецака, без да мигне, Нагорни Карабах,за да клекне на Големия Брат. Мислете какво ни гласят тук! От чисто професионална военна гледна точка азерите проведоха перфектна СВО - арменците мигом клекнаха и на третия ден се съгласиха на фактическа капитулация. ВВП има бая да се учи след позорното оплескване през февруари 2022 - макар че всяко зло за добро...

В неделя плащат ли извънреден труд за писани на коментари? Питъм за един пирятел...

ще ти дам адрес за контакт-ул."Козяк" 16,търси Галя;)

А защо любимият ти Путлер не защити Армения? Вероятно ще отговориш: Пашинян е западен агент.Известно ли ти е обаче,че предишните премиери на Армения Саркисян и Кочарян бяха предани на руския диктатор като най-верния му васал Лукашенко? Но и тогава Русия продаваше оръжие както на Армения,така и на Азербайджан. При това азерите получаваха по-модерно оръжие и в по-голямо количество. Руската империя предаде арменците още след Първата световна война,когато Ленин подкрепи Ататюрк във войната му срещу Армения и тя загуби повечето си земи,за да се свие в днешната си територия от 33 000 кв. км. - над три пъти по-малка от България.

А кой е направил нещо на Армения че да очаква защита!? Карабах не е Армения а територия на Азербайджан..самите арменци го признаха... И не...продаваше оръжие на Азербайджан...на Армения го ПОДАРЯВАШЕ... по простата причина че нямаше как да го плащат...фактичния трол

Ако СССР не беше прехвърлил Нагорни Карабах на Азербайджан, нямаше вероятно да я има тая драма.

Когато Карабах е прехвърлен на Азербайджан, всичко е било една държава - СССР! Тогава нямаше етническо прочистване, което се унищожаваше в зарждиш....... и никой не е мислил. че СССР ще се разпадне, докато не дойде Горбачов!

Арменците са мошеници,измамници и далавераджии. Не случайно предимно те осъществяват златарския бизнес в България. Да сте чули някой от тях да оре и да копае?

Идиот!

Поредната каша, забъркана от Сталин - за какво му е било да дава Нагорни Карабах в състава на Азербайджанската ССР?!? При 94% арменско население?!?

Армения и Азербайджан влизат в НАТО. Путкин е велик!

Кога влязат в нато ела да ми се обадиш!

Това да им е за урок. При следващото армено-американско военно учение Турция ще има граница с Азербейджан.

И в момента Турция има сухопътна граница с Азербайджан,другарю тъпанарин. По-точно с областта Нахичеван,която обаче няма сухопътна връзка с Азербайджан. И затова Алиев настоява за откриване на Зангезурския коридор. Погледни внимателно картата и се образовай преди да пишеш глупости.

Азербайджан прилага геноцид, но санкции няма. Те са само за лошите руснаци. Ето това е лицемерието на Запада.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom

Всичко си идва на мястото. Нагорни Карабах е част от международно признатите граници на Азербайджан.

Кво е това Раша.?..

арменците не си заслужават труда! само предатели и хомосексуалисти на сорос, с мензис от гъзовете. като кмета на софия или шефа на "бизнисмьенити" от село. капути са арменците и са завършили "съвършенството на измамата" в харвард. педерасти! а, да не забравя, че тежко ми, като свободен Човек: зиг зеленски! хайл байдън и ек! Бог с нас

Тоя Пашинян е местния соросоид нали? Ония ден гледах клипчета, тълпата го търсеше да го беси боклука.

Руски миротворци-има ли такива ???

които отърваха арменците при предишния конфликт там...За благодарност арменците тръгнаха да ги плюят и да се мазнят на САЩ и нато-защо ли не потърсиха помощ от тях,нали са приятели и партньори???Някак си не ми се вярва,че в договора за взаимопомощ с Русия има клауза за съвместни учения с нато и сащ до руската граница;)Затова сега ще сърбат попарата,която сами си надробиха;)