Руски изтребител Су-27 падна в Черно море

Търсенето на пилота в района е усложнено от сложните метеорологични условия

Обратно в новината

Коментари - Руски изтребител Су-27 падна в Черно море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шапки долу ! Няма по велики от руснака , в нещо което хвърчи и гърми !

И лайното лети като го хвърлиш нагоре!

Разбил? Глупости! Съве.... упс.... Братските русски самальоти никога не се разбиват. Те се приводняват, подводняват или прилуняват, ама да се разбиват - НЕ, никогаш! Разбиват се само краварските летящи кошници, от непроизведени още 40 годишни модели , като Ф16ките дето ги купи Боко (анатема), и то с парите за пенсии. По добре да бяхме купили руски самолети, с функция и на подводница, за какъвто става въпрос в тази статия. Венсеремос! - съдържанието е одобрено от РосТролНадзор -

Нищо ново..ха.ха това не е новина а руската действителност ..ха.ха.хасамо Индия недей споменава от кумова срама..ха.ха.ха ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя „МиГ” съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан Ентъни. При инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са и технически неизправности.По-рано беше съобщено, че през последните 3 години Индия е загубила 33 изтребителя, от които 27 марка „МиГ”, както и 10 вертолета. Индия планира да замени част от тези изтребители с френски Rafale. През януари компанията Dassault победи в индийския търг за доставка на 126 самолета на стойност 10-12 милиарда долара.

планира индия, ама друг път. стора ти е информацията от лиШчето бе тролско говедо.

Ти циганин пилот виждал ли си? Още да обяснявам?

Що позорете нацията си и предавате това на публичност в световната мрежа? В приличните общества не е прието да се присмива и да се подиграва над смъртта дори на своя враг.Но за диваците това е нормално.Напред! С знамето на ЕС!

що не си идеш във федерацията мурзи, а се мъчиш тук да пишеш на български?? иди домой, блять, майкати умира самотна в този миг!!!

За това ли сте на последно място в ЕС? Не годни сте за нищо друго, освен да се мразите взаимно, да пазете собствения си задник и да давяте един друг. И ти си една недоклана свиня, долна, паплач. Такива животни теглят държавата надолу при това страдат останалите добронамерените хора по край вас.

У нас, последните в ЕС пак се живее по-добре от твойра мракобесна, кална и ос*ана недоимперия.

какво е това "СТЕ". Ти какъв си бе? Какво дириш в БЪЛГАРСКИ ФОРУМ ако не си 'СМЕ"? А агентче копейкаджииче?

НАЙ-МРАЗА ХОРА КОИТО ПРЕДАВАТ РОД И РОДИНА И ХВАЛЯТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ!!!! ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ПРЕДАДОХА ЛЕВСКИ И ЗАСТРЕЛЯХА БОТЕВ В ГРЪБ !!!!!!!!!!!

Отдавна сте ги продали с новите оценки на историята си като изхвърлили от учебниците знакови и опорни неща с това ново прочитане на турското робство, което се оказало "присъствие". Срещу "присъствие" ли се е борил Левски и дал живота си? На децата си и внуците как ще го обясняваш? Не там търсиш враг, търси го в предателството на миналото си . Объркали сте патриотизъм с коленичане и угодничество и превръщане Русия във враг.

Само да напомня на опечалените урякалки че под всяка новина за паднал американски самолет се пръква ватен катун с тъпани и зурни да отпразДнува, отделно ехидничене, 'остроумия' и пр.. А днес скърцаме по тънката струна.

Възбудили се диви и отровни обитатели на терариума, а лешоядите намерили мърша. Групират се. Изхвърлят натрупаната отрова. Радостно било, че става дума за Русия и се веселят,че загинал човек. Мислят,че няма да ги хване (съвсем случайно) някаква болест, че да се радват на кончината на другия. Носителите на бесовщината и безбожието мислят, че няма да се разминат с края, но техния край ще е край на диванно насекомо. Жалък край. Летците за всяка държава е част от елита и е гордост за държавата като най-добре подготвени, смели и мъжествени хора. А кой ще говори за вас, кой със съжаление ще обсъжда вашата смърт, нищожества? Като всякаква твар тържествувате над Големия - този, който над вас.

че кой те е излъгал, че е умрял човек?? това е руснак бе!

PEYTSCH

А защо са им военните самолети и безсмислените полети? Нали ако ги нямаше щяха да са си живи и здрави ?

PEYTSCH

Няма страшно...Морето е голямо. То може да поеме всичките самолети на руснаците...

Не било самолет ама подводница ! И не е паднала ами се е гмурнала !

Свален от невидим български Ф16, сега вече ще има от кого да се страхуват.

по скоро на кривата ракета космоса и тесен

Майка ли си дирят в това празно небе или сега керосина е без пари и давай да фърчим на воля с каруците и метлите

Отлична статия, почвам да изкарвам центове за вечерната дезинфекция с ракийка. Гледам и другите колеги се надпреварват: тук са 7669 прегледа и 48 комента, а към статията за осветеното небе никакъв интерес - 2826 прегледа и 21 комент.

феодосия, значи?? ми феодосия е в крим! гадовете мрат като мухи, и пакдрънкат оръжиу пред съседитеси!

Ти Укра ли си , идва лятото ще ви гоним от България !

има голяяяма вероятност,предвид събитията които назряват в бившия ссср, сега российска федерация, до края на лятото да сме омели всицката российска зган от прекрасната ни България!

мрат като мухи ?? къде? в Европа и САЩ доколкото се вижда.

в колпино, друг мой! в колпино ги зариват със стотици! 1 600 на едно кладбище! без имена, само номерца!

Видяте ли когато самолетите се презимиха в Италия , как Италианеца смени знамето на ЕС с знаме на Руската Федерация и табелка ВИВА РУСИЯ и ВИВА ПУТИН ! Това е достатъчно , за да видят че Италия обича Русия и Путин ! Българите са 99% Русофили , точка !

Щом са русофили, що не си пращат децата в Русия, а в САЩ и западна европа? А точке?

пращат си децата в САЩ и западна Европа разни лизачи, близачи, лакеи и т.н. Познавам хора които се занимават с политика тук и защото са понаведени на някои децата им учат даже и без пари, защото са прикрепени към разни фондации. За това пък в БГ мизерията е в пъти по-яка отклокото където и да било по света. Заради продажниците в политиката на дребно

си позакъснял -от 90-те години ли си ??.Никой вече не си праща декцата там , освен няколко платени соросоида-грантояди , освен това върнаха и милиарди от офшорки и от западни банко в посока Русея.Чети поне Блумбърг той е американски .

Българите русофили. А от Русия за България - газ на двойна цена. Точка.

Е, това е откровена лъжа. Не те ли е страх от закончето Борисово за извънредно положение, а и къде живееш? Ами нали гордостта на ББ е, че ТОЙ е намалил цената на газта с 40%

росолюбцити ви броим на всеки избори нещастнико! и сте все по малко, бе продажници робски!

PEYTSCH

Ако беше на вода, щяха да се гмуркат ката СуСу-то...

Найдите льотчик...шлюхи бляд!!!

Помоли Фандъкова да те научи на руски, че тези от Козяк не справят с обучаването на тролинга. Или язъка е труден, или вие сте тъпи.

Кой го итересува за пилота, бе? В Путколандия човешкия живот не струва нищо.

Браво някой Руснак е обидил майка ти отзад !!!!!!!!!!

съмнявам се. май е време да погледаш малко пор-но и да видиш как ги боцкат нежните русначета

Да е имало овцевоз наблизо?

Ииии? Това новина ли е? До 20г. мах. ще вземат да си поръчват и те Ф-ове. Все едно цял живот да карат зазки, няма да могат.

PEYTSCH

Идват като лешояди, падат като круши...

Ти не си от България !

А ти си русофил-продажник.

Да Русофил Съм и баща ми , дядо ми и пра пра дядоми който два пъти ги е посрещал Руснаците с хляб и сол !

Пилотът явно не е тестван за алкохол преди полета ,но те си пийват водка дори по време на полета,а това,че все пак руски самолет е успял да излети си е успех въпреки трагичният край!

Летял е над Крим, т.е. Украйна. Тук се вижда намесата на Божията ръка.

Случва се да падат изтребители , не само СУ , но и Ф често пъти падат ! Дано открият Пилота , той е по-важен от СУ- то , в Русия много трудно се става пилот на Изтребител ! Сигурно с тази статия някой иска да каже че платените авансово / Ф- 16 ретро / са по-добри от СУ - 27 ?

Ти искаш да кажеш, че москвича е по-добър от мерцедеса ли? Не е лесно да си русофил

Първо ф-16 -ретро не са Мерцедес и сравнението ти е Глупаво както и самия ти ! А СУ-27 е най-добрия самолет Изтребител създаден и още не е надминат от нито една друга фирма за изтребители ! Аз ще се смея последен хаха

Проблема на рашкита и на целия социализъм()суки комунизъм) е , че умните и кадърните не ги обичаха. На пиедестал бяха професиите, продавачка( да те удря чикмеджето в корема) , шофъор на камион, коминочистач... Хората които искаха нещо да направят им завиждаха и им се пречеше всячески. Так,че какво очакваш....ами ще падат ... малко хора са научени да си завършват работата и да изпипват до края , и това важи за всичко, продукти, жилища, всичко да се изпипа до послендия детаил...

Първия самолет жертва на КОРОНАТА!

Не, все още не! Диагнозата е - параноя!

Руски самолет не може да падне,просто се е пприводнил.

Дано да спасят пилота

ако продължи така на 9 май пред мавзолея с копия о прашки. внос.

Добре че тези самолети с КАМАЗ-ите успяха да стигнат до Италия , че да има да се хвалят тролчетата за 10 години напред .

Защо не пишете, че вчера огромен руски транспортен самолет кацна в Испания, със спешна помощ за пострадалите от коронавируса? Това е по-важната новина.

Ха сега дойде момента да отменят санкциите срещу Рассия,а пък техните лекари там каквото могат,ноу-хау там краднат,пардон щипнат.

Такива работи не се пишат. И за Италия вече не се казва нищо. Дали защото Русия и там пратиха хора и помощи? дали заради подмяната на знамето на ЕС-то с руското. Згадка, нали?

защото Турция е наш съюзник в НАТО

Защото не е вярно! руснаците изпращат по света преоблечени като военни лекари ИХ ТАМ НЕТи с цел да дозаразят населението. Справка Италия - тамън започнаха да се оправят , дойдоха руснаците и сега заразените и умрялите скочиха с 20% Случайност? Едва ли.....

Какви идиотщини пишеш , да ти се връща -ИЗРОД ! На майка ти да я обидя отзад !

Онези още почти некацнали там, ти вече им приписваш вина. Руснаците си имат войски за ядрена, химическа и биологична защита. Даже тук имаше видео с някаква машина с шаси тип танк, как опръскват другите за защита.

Не разбирам, защо някои от вас се пукат от злоба, от това, че хора помагат на други хора, изпаднали в беда? В много голяма беда! Не е ли по-добре, да насочите мислите си в положително посока, отколкото да се подигравате със страданията на хората в Испания?

май не разбираш повече от това. шшшшшт.

Руската по още винаги користна!

Колко ще се върнат в Русия?

Той се приводнява.Така се увеличават руските подводници.

Путин заебался

ВИЕ ОТ ДИР.БГ ЗАЩО ДОПУСКАТ АНОНИМНИ ПИСАЧИ?

николай николов ти е егн-то ли бе, цървул

Нима ти не си анонимен селски кольо?

Поредният

До сега няма нито един паднал американски изтребител, всички са останали във въздуха! Мдааа..

Лошо, при тази температура на водата, само няколко минути живот :(

Сигурно от Полша бе са му дали да падне в тяхното въздушно пространство и затова е паднал в Черно море . Лоши поляци , ей !

възможност на соросоидните подлоги да изкарат за русенско варено

руско или русенско не разбрах

Ще го броят за успех..Все пак, бракмата е успяла да излети...

Пак ли !?

Руснаците имат самолети и летят. Някои падат. И американците имат самолети. И те летят, и те падат ... В България е различно, няма какво да пада. Но е платено скъпо.

Нали Путин спря всички полети. Просто пилотът е изпълнил указанието в момента в който го е получил и е спрял полета. С Вожда не може да се спори

Пак добре, че не падна върху платноходката на Бай Х.

Руските подлоги мълчат. По- скоро путинските подлоги. Защото Русия и Путинова Русия са две различни понятия.

Руснаците имитират изчезнал самолет. Изпробват нова система и мухи като теб се хващат най -лесно

И всички знаят, браво бе трол.

Това вече не е новина. Новина би трябвало да е “руски самальот кацна безаварийно”.

Те така кацат

Бухахахаха....

вече прекаляват

Кои ? С кое? Фъркат. Падат. Имат. Фъркат. Падат... и пак си имат. И само нашите Ф-ове още не са почнали да падат. И... май няма и да падат!

Не всичко което лети се яде!