Коментари - Руската ПВО свали украински дрон над Москва, САЩ одобриха изпращането на F-16 на Киев | Днес.dir.bg

Руската ПВО свали украински дрон над Москва, САЩ одобриха изпращането на F-16 на Киев

Въздушното пространство в близост до московското международно летище "Внуково" е затворено

Обратно в новината

Коментари - Руската ПВО свали украински дрон над Москва, САЩ одобриха изпращането на F-16 на Киев | Днес.dir.bg

Коментари

Скоро вашингтонските наркомани ще горят теса измет . Няма даима Украйна безпомощните вашингтонски помяри са отпадък

Подлогите губят

Антъни Блинкън, държавен секретар на САЩ, е с УКРО ЕВРЕЙСКО потекло; Виктория Нюлнд, пом. държавен секретар на САЩ, е с УКРО ЕВРЕЙСКО потекло. Блинкън-а и МАЙДАН-ката РАЗОРИХА ПРАРОДИНАТА СИ. ... Евала на САЩ–исаните - КУПУВАЧИ на СЪВЕСТ.

От къде ги пускат тез дрончета украинците, че и до Москва стигат?

Дроновете не се пускат от украинска територия. Те се пускат от територията на Русия! По темата много отдавна работи ФСБ . Дроновете могат да създадат сериозен проблем за въздухоплаването и от съображения за сигурност на пътниците временно затварят граждански летища.

не е важно откъде се пускат дроновете, а КОЙ ги пуска... Но, както и да е. И това е временно явление.

Можете само да мечтаете истината че няма как да стане спете спокойно завивайте че зимата ще е на студено защото докато вие гледате към украйна наще упрвляващи кодът закони в полза на българите в кавички

...интересно, до кой клас успя да стигнеш в училище? 4-ти, 5-ти или по-надолу, защото е ясно, че не си "изкласил" до край?

Да не би да загуби студената война и да фалира и да се разпадна???? Пак хем разполагаше с много повече оръжие и ядрени ракети отколкото сегашната ти Русия и с много повече ресурси и хора отколкото сегашната ти Русия.

Така скоро ще я отняма и Русия Споко

Ами нещо не си добре информиран, подлого краварска, защото всъщност САЩ и нагло-саксонците са на път да загубят поредния кръстоносен поход срещу Русия! Чети и следи западнАЛите медии, които вече тръбят тревожно! Ако беше информиран, нямаше да пишеш глупости! Тъпан недоклатен.

Дано не те чуят другарю и да решат да покажат какво имат. От такива празноглавци като теб само тъпи коментари може да се очакват!

Трябва да съм предател за собствената си Родина като тебе и да лижа задните части на твоите руснаци така ли? Значи ако толкова ти се иска да бъдеш руски роб прав ти път към Русия.

друго е да го използваш. За всичко се изиска мозък.

Армията на садам беше въоръжена и обучена изцяло по руски образец с най-модерни руски оръжия и тактики. Би ли ми припомнил какво стана със същата тая армия на садам при операция постигна буря? Би ли ми припомнил какво беше съотношението на силите?? С колко танка разполагаше садамчо и колко танка използваха НАТО?? Колко войника имаше садам и колко войника използваха НАТО? Бройката на войниците престана да бъде от значение още откакто въведоха картечниците. Пък ако не си забелязал при действията в Украйна и масово унищожените танкове- танковете също си останаха в 20-ти век и мястото им в 21-ви век е към музея.

Беше размазана, защото руските оръжия не стават за нищо

ЗАЩО нато не се изправи срещу Русия хайде кажи защо са мишки и само църкат и плащат сметката

Русия така и тата сама се разпада

Я ми изброй 3/три/ "най-модерни" руски оръжия в армията на садамчо ?? Като коалицията е имала ~300 000 войника по време на първите битки, около 1500 танка, и не знам колко самолета :) Садамчо е имал ~375000 войника и неизвестно количество танкове /имат по-малко от 100 Т-55 и неясно колко "Асад Бабил" което си е Т-72 ама немодифициран/ Та кои най-модерни съветско/руски оръжия имаш предвид ?

Да ти припомня ли че сме в 21-ви век има интернет и има пълен достъп до информация?? Отдавна мина времето когато не можехме да проверим лъжите на такива като тебе.

Си заслужава управляващите и мафията и корупцията за това какво ще кажете

Не разбрахте ли че разликата между СССР (Елцин/Брежнев)и Русия-Путин разликата е огромна Путин като каже нещо го прави и цял руски народ е със него бой по педерастията наркоманщината и подлогите фашистки

Ама после се оказа че не било точно така. Между другото не е лошо като си тръгнал за едно да продължиш и нататък и да видиш че всеки руски диктатор като падне от власт става предател.

Минималната заплата в Русия е 180 лв. Получават я 25 милиона И никой няма смелост да му поиска сметка Не народ, а роби, руски роби Заслужават си Путин да ги убива

Същевременно Запада мълчи за разцепването на Македония или за факта че бяха обещали оръжията които дават да не се пускат по руска територия...

Всички оръжия трябва да се пускат по руска територия Руснаците трябва да страдат, докато разберат, че Путин е самозванец и крадец

Тая дето я създадоха твоите руснаци да мрази България?

Украинците като истински хора не искат мирни жертви и затова обстрелват тия празни "небостъргачи". И ги обстрелват само вечер когато никой няма в тях. Те не искат жертви ами само отзвук от атаката. Ако искаха жертви те могат да смелят всеки руски град на 50 км от границата. Както правят руските фашисти.

Само за неразбралите.... Няма победа срещу държава с над 1000 ядрени бойни глави. Няма такъв филм. Преди да бъде победена Украйна ще бъде изтрита от лицето на земята. За неразбралите. И никой нищо няма да направи от другите държави и от Америка защото ще са следващите. Въпрос на време е. Така че стискайте палци Украйна да се предаде. С Русия това няма да стане.

Ссср имаше повече Но го пратиха там, където му е мястото И Русия ще отиде там, не Бери грижа

Явно има хора дето вярват във Дядо Коледа. Преди да отиде където и да било ще литнат 1000 ракети и няма да си жив да го видиш. Няма такъв филм ядрена сила да загуби война... Другото са мокри сънища

Има такъв филм и сега го гледаме, как Русия ще бъде победена. Другото са тъпи русофили. Тия 1000 ракети Капутин да си ги навре отзад.

Ха ха ха, пълен смешник, Русия ще бъде ебана и бита. НАТО ще я смаже ако използва каквото и да е ядрено оръжие, вече са и го казали. А тя като е толкова слаба да не беше нападала Украйна, която няма ядрено оръжие. Сега ще си тегли последиците. Русия е никой и е слаба. И ще бъде разгромена.

Смешник си ти льольо. Нато има 200 танка в цяла Европа. Нато е капачка за чиновници дето и плащаш заплатата а те хранят с техните боклуци. И теб и децата ти. И преди някой да опита да смаже Русия, във въздуха ще има 1000 ядрени ракети... Тоест точно ти няма да до живееш да видиш какво ще стане а първи ще напълни памперса

И да ви харесва или не срещу велика русия нямат шанс а такива малоумници където си бълнуват украйна е свършена благодарение на краварите това е истината и няма друга

Какво стана с великия ссср Май още по велика Америка му еба мамата Или си забравил

Ти говори нещо или четеш от пропагандните медии но си наясно че в днешно време никой няма да се опре на русия защото всички те са слаби и страхливи повече няма какво да се направи

Да, с твоите пари Сега стой в колониална България и си харчи стотинки те за сметка на забогатяващите западна и Америка. :) За това ще работиш за без пари.... Да има лапане за западния свят

Защото го няма Предаде се без бой Защото там живеят руснаци, които се боят от американците като от огън

Гадно е эащото мраэя войната но ще ми е интересно да видя эа какво си дадохме парите

Нашите ф 16 ги даваме на Украйна С тяхна помощ Русия ще бъде натирена там, откъдето е дошла

Нашите ще са много по модерни от тези които ще се дадат на Украйна. Все пак това са самолети по на 30-40 години. А нашите са с авионика на Ф-35. Нашите са си за нас и на никого няма да ги даваме.

Защо целят почти на 100% само цивилни обекти в Русия? Едва ли не се надяват да направят като с кулите близнаци в САЩ. Къде са онези с "ценностите"?

Руснаците са маймуни, така че по отношение на тях ценности няма

Ами то има много доброволци , пенсионирани пилоти от ЕС и САЩ които искат да помогнат на Украйна. Така че самолетите могат и утре да летят. Американските асове са готови за Украйна. Да дават самолетите.

Ми на стари години май по ценим живота.Не несьм летец но съм на години.Сега е вашето време ,вьрвете вие на фронта.

И на млади години си бил същият страхливец и доносник, както и сега

Има ама не им се мре. Западната пенсия и Макдоналдс са им по сладки

Те докато обучат украински пиоти и войната ще свърши! Ако обаче не свърши, интересно от кое летище ще излитат самолетите F-16? Защото няма да има къде да кацнат после,ако въобще се върнат, но това може да вкара НАТО във войната, което явно е целта на краварите!

Потъна крайцер Москва. Вторият път когато това стана, десантния кораб отиде на сух док. Какви ли ще са тоя път щетите от отразяването на атаката?

Първия път кат се правихте на интересни и марки даже пускахте останахте без ел централи и тока цела зима беше 8 нема-4 има... Втория път остахнахте без пристанища и зърнена сделка...сега зърното с каруците...ко ли ще стане третия път....

общо взето укронацитата знаят само терористични атаки да правят... най-много някой прозорец да счупят. Иначе на бойното поле ги мелят като кайма.

Твоята Русия непрекъснато обстрелва само и единствено цивилна инфраструктура и цивилни цели.

Нали, те затова руските посерковци от настъпление минаха в отбрана и сега ви остана само да се тупате в гърдите, че украинското контранастъпление вървяло малко по-бавно. Хахаха.

Ма то въобще вървяло !? Как е славния хутор Пятихатки...и Работино... А ония 50 хилки възкръснаха ли...а западната железария!?

Щом укрите се опитват да боббят Масква, руснаците що не еват макята на КИИВ?

Че те не са спирали с обстрела на Киев бе, глупак. Ма откакто сложиха патриоти, само парчета падат. Та краткият отговор е - щото не могат, хаха.

Кьорчо... Укропвото пуца сватбарски..и накрая БУМ...а мамалигаря от отсрещния бряг се кефи... https://t.me/OstashkoNews/90419

Хе..клипче бе душко...око да види...не хохолска пропаганда... Боли ли!?

Че тия дронове към Москва и излитат от руска територия. Направо започвам да се чудя на какво разчита Путин и водещите руска пропаганда?

ами от руска страна излизат... ти голям спец излезе. Понеже няколко милиона укронациста емигрираха към Русия и като се напият се чудят какво да правят

Тия отишли в Русия направо благотворят Путин. Та пита се в задачата- по принцип влизат и излизат като у дома си от твоята Русия и могат да обстрелват от руска територия каквото си поискат или недоволни руснаци започнаха да пускат дронове по Москва?

Ф16 имат изисквания към пистата, каквито украйна в близко бъдеще няма да може да осигури. Самолетите ще трябва да излитат от Полша или Румъния, но това ще ни гарантира термоядрена война.

Една такава руска подлога експерт твърдеше че подводниците трябва да изплават за да изстрелват ракети. И продължаваше да го твърди дори когато му пратих линк с руска подводница изстрелваща ракети изпод водата.

Ти да не инспектира украинските летища миналия уикенд че знаеш къде какво има. Ама си кухо парче чак специалист

Споко , за всичко е помислено. И щом може руските самолети да излитат от Беларус, защо Ф-16 да не излитат от друга страна?? Ха ха ха, тия руски страшилки си ги наври отзад. Украйна и сега използва Су-25, Су-24 и Миг-29 , явно и за Ф-16 ще има летище.

Ф16 също ще бъдат свалени.

от кого? Ха ха ха

Касетъчните снаряди обръщат хода на войната, руснаците бягат като насрани, руските блогери и кореспонденти реват на умряло. https://www.youtube.com/watch?v=i_j5CCU3uv0 Украинците изобщо не пестят касетъчните подаръци за руснаците.

абе, откъде ви изравят такива тотални малоумници??

САЩ И ЕВРОПА НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАТ ЗЕЛЕНСКИ И УКРАИНСКИТЕ ВОЙСКИ ДА ВЛЯЗАТ В МОСКВА И ДА ОБЕСЯТ ПУТИН !!! СКОРО..

По думите на военен специалист от САЩ, за 6-8 месеца, пилотите могат да се научат да излитат и кацат безопасно с този самолет. За боен полет са нужни години, а украинците имат ли това време ?

Тоя специалист нищо не разбира. Всичко ще се усвои за 5-6 месеца, максимум. А не е ясно дали вече няма обучени украински пилоти, а другата опция е пенсионирани американски пилоти които изявят желание да помогнат на Украйна. А такива има доста.

Аха, а ти какъв експерт беше ? Защото човека е генерал от американската армия.

Някой те е излъгал , и къде ги чете ти тия неща?? Генерал , друг път, руснаците много обичат да си измислят несъществуващи експерти. Ха ха ха ха

РУСКИТЕ СВИ.НЕ ,ТЕПЪРВА ЩЕ ВИДЯТ , КОН БЖБ ЯДЕ ЛИ .... КОЛКО ПО - БЪРЗО НАЦЕЛЯТ ИЗРОДА ПУТИН ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РУСКИ И УКРОИНСКИ ЖИВОТА , ЩЕ БЪДАТ СПАСЕНИ

2023-08-18 09:16:09 ффф (нерегистриран) Хе хе хе, Ф-16 ще изчука Русия. ----------- САМА СЕ ИЗЧУКА ! НЕ Е ИСТИНА - КАК СЕ ИЗЧУКА !

Ф-16 ще затвори небето над Украйна. Ще унищожи руското ПВО там и ще спомага в свалянето на ракети над Украйна. Нека се пробват руските Су-27 и Су-30 и Су-35 да излязат срещу Ф-16. А руските Миг-29 изобщо да не се мяркат там.

lu4ka

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

:)))) Добър дипломатически ход от страна на САЩ: - те няма да изпратят самолети, но ЩЕ (кога предстои тепърва да видим) одобрят други да изпратят техните (Тате обеща да ми купи колело ...) - от обещания - глава не боли - украинците нямат летища, но които да базират такива самолети, а също и техническо оборудване за поддръжка и обслужване на самолетите и няма и да имат скоро (поне още 2-3 години) и то само ако руснаците не им попречат да направят такива - 20-тина самолета изобщо няма да променят стратегичското съотношение на силитие - примерът с пейтриътите, леопардите и сега челинджърите (британците са поискали танковете да се използват за огнева поддръжка, но де ни ги пускат в атаки срещу руснаците - това го пишат самите украинци) е показателен - нито едно от тези "чудо оръжие) не помага на укрите В резултат на този демарш на Блинкен, руснаците ще трябва да ускорят унищожаването на остатъчна Украйна, с което конфликтът да приклячи по-скоро, че на дневен ред идва Китай. А и в САЩ идват избори. Ако реално Западът искаше да помогне на укрите, досега да бяха им дали юрофайтъри или грипени - по бойни характеристики на въоръжението, авиониката и електрониката не отстъпват на F-16 (например 90% от оборудването и 100% от въоръжението на грипените са или американски или по американски лиценз), но пък можеха отдавна да са по украинските летища. Ама не искат. Защото бившата вече Украйна е предварително обречена от Запада на заколение - никой не иска да плаща за възстановянето й. А тя и без това е обречена - за една година там са се родили деца, малко повече откоколкото в 5-милионната България, а и броят на населението на възраст между 20 и 34 години отдавна е критично намалял - под екзисетнцминимума - данните на ООН са отчайващи. И продължава да пада главоломно. Според проучванията, над 70% от бежанците никога няма да се завърнат в остатъчна Украйна. Другото интересно в статията е за украинския морски дрон - югозападно от Севастопол - значи отново укрите са използвали румънската или българската изключителна икономическа зона за атака срещу руски кораби. Ама нещо не се вижда и чува Тагаренко и подобни да пищят на темата, че по този начин нарушават нещо ...

Ха ха ха ха, пълни тъпотии. Пейтриъта си работи и то чудесно. Нито един не е унищожен. А танковете и те си работят, но няма неунищожими танкове. Пример с боклука Т-90. Танковете и Брадлитата може да бъдат унищожени , но поне спасяват хората в тях. И западняците пращат нови, скоро идва и Леопард 1. Който си е адекватен за бойното поле. И ние ще пратим 100 БТР. Запада не праща. щото не иска Русия да бъде победена много бързо и сложена на колена. А САЩ ще пратят всичко което трябва за самолетите, това е само цирк пред медиите.

2023-08-18 09:11:55 Да... (нерегистриран) А, защо т.нар. от теб убиец/САЩ/ не тръгне на пряка военна конфронтация с Русия , а си търси марионетки, като Украйна да й върши мръсната работа? -------------- НЕ МУ ТРЯМВА НИКАКВА КОНФРОНТАЦИЯ С ПРОСИЯ ...НА ПРОСИЯ И ТРЯБВА КОНФРОНЦИЯ ... НАТО ОТ КАКТО Е СЪЗДАДЕНО - НЕ Е НАПАДАЛО НИКОГО ! ДОКАТО ПРОСИЯ САМО ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ, ВОДИ 6 ВОЙНИ И ВЛЕЗЕ В КОНФЛИКТ С ПРАКТИЧЕСКИ ВСИЧКИ СВОИ СЪСЕДИ ОТ БИВШЕТО СЕ СЕ РЕ ! СИРЕЧ - ПРОСИЯ НЕЩО "НЕ Е ДОБРЕ В ГЛАВАТА" ! ИМА НЕКАКЪВ ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ И ФРУСТАРЦИЯ ! НАТО СЕ БИЛО РАЗШИРПИЛО ?! Е, И ? КВО ОТ ТОВА ?! КЪВ Е ПРОБЛЕМА ? ЩО СЕ ПЛАШАТ БЛЯДАВЕТЕ ОТ НАТО ... ЩО НЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИХА КЪМ НАТО , КОГАТО БУШ ИМ ПРЛЕДЛАГА ?! КЪВ ИМ Е ПРОБЛЕМА ?!? "ВЕЛИКИТЕ ПАБЕДИ" И "ВЕЛИКОДЪРЖАВИЕТО", КОЕТО "НЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ОТВОРИМ КЪМ СВЕТА , ТРЯБВА ДА СЕ НАЕЖИМ КЪМ НЕГО ! ЕЖИ СЕ СЕГА ...НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЗАД БОДЛИВАТА ИЗОЛАЦИОННА ТЕЛ, 100 МЕТРА РОВ СЛЕД НЕЯ !

Сащ тръгне просия ще се насере

Накрая от украйна ще останат мижава територии на дапад. Сащ нямат полезен ход вече. Ако се откажат сега стават за смях. Ако продължат агонията на украинците отлагат във времето неминуемото си поръжение. Картинката от афганистан се повтаря за тях.

Ами не знам , ама нещо Украйна разсича руските сили по пътя си към Крим и скоро ще е в Токмак. И къде точно Русия разбива украинците??

Къде ги четеш тия неща :)

Това новият филм по марвел ли е?

...и ти си един токмак

Хе хе хе, Ф-16 ще изчука Русия.

За Русия не знам, но нас вече ни изчука с няколко милиарда...

САЩ бутат Русия към използването на тактическо ядрено оръжие, след което ще престанат да изпращат оръжия.

"БУТА" БЛЯДАВЕТЕ ...ТЕ ЩО СЕ НАБУТВАТ ?!? КОЙ ГИ КАРА ДА ИГРАЯТ ПО СВИРКАТА НА УСА ?!? НИКОЙ ! СЛУШКАТ ЛИ, СЛУШКАТ ЛИ ШЕФОВЕТЕ ?!

КОЛКОТО УКРАЙНА ДА НЕ ЗАГУБИ ... А ТИ ЗАЩО НЕ СПРЕШ ОГЪНЯ ..."ПО БРАТ СИ" ....Е НЕ МУ НАПУСНЕШ ЗЕМЯТА И ЩЕ СЕ ИЗДИГНЕШ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА , М ??? ЗАЩО ???

Ако Русия използва ядрено оръжие, ще и се случат много лоши работи. Нека се опита.

ггг явно си много тъъъъп ,при използване на ядрено оръжие,,ти ггг-з ,просто ще се изпариш и нищо няма да видиш и тъпотата ти и тя ще се изпапари но нали си ггг-з ззз не го осъзнаваш

Сигурно ще им пратят нашите, все пак са платени :))))

Кои наши бе мухъл, ти не четеш ли че Дания и Холандия ще изпращат.

А за Дания и Нидерландия ко ще остане бе, гений ?!?!?!

Аха. Общо 3. И какво ще направят с три хвърчила?

Руснаците яко се забатачиха с тази война...

КАЗВАТ "УСА УБИ УКРАЙНА !" ХМ ... ПЪК СВЕТА ВИЖДА, ЧЕ ВИЕ , МОСКАЛИТЕ УБИВАТЕ УКРАЙНА ! АКО ПРИЕМЕМ, ЧЕ "УСА УБИВА УКРАЙНА ПРЕНОСНО", И ЗНАЙКИ, ЧЕ ВИЕ БЛЯДАВЕТЕ УБИВАТЕ УКРАЙНА "РЕАЛНО", ТО ИЗЛИЗА, ЧЕ ВИЕ И УСА - СТЕ ЕДНО И СЪЩО ! ТОВА Е ЛОГИКАТА ! НЯМА ДРУГА ! АКО ПЪК ВИЕ ТВЪРДИТЕ , ЧЕ "ТОВА НЕ Е ТАКА", ТО ТОГАВА ЗАЩО УБИВАТЕ УКРАЙНА, А НЕ ОТИДЕТЕ ДА УБИЕТЕ НЕЙНИЯТ "УБИЕЦ", КАКТО ВИЕ ТВЪРДИТЕ ?!? НЕЩО СЕ ЧУПИ ЛОГИКАТА ТУК ! КАК ТАКА ЩЕ УБИВАШ ТОЗИ КОЙТО "БИЛ УБИТ ОТ ДРУГ, ВМЕСТО ДА ОТИДЕШ ДА УБИЕШ "УБИЕЦА" ?!? ИЛИ ВИЕ ТЪРСИТЕ ДА УБИЕТЕ "УБИЕЦА", УБИВАЙКИ КАКТО ТВЪРДИТЕ "БРАТ СИ", ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТЕ УБИЕЦА ДА ГО ЗАЩИТИ, КАТО ВИ НАПАДНЕ ДОКАТО УБИВАТЕ БРАТ СИ ! Т.Е. ИЗЛИЗА, ЧЕ НЕ САМО, ЧЕ СТЕ СТРАХЛИВИ, НО И СТЕ ИЗРОДИ, УБИВАЙКИ "БРАТ СИ" ! А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ "УБИЕЦА" ХИЧ НЕ Е ПРОСТ, И НЯМА ДА ВИ ВЪРЖЕ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ВИДИМО ВИ ПРЕВЪРНА В РЕАЛЕН ФИЗИЧЕСКИ УБИЕЦ ...НА "БРАТ СИ" ! СИРЕЧ - ВИЕ СТЕ НЕ САМО СТРАХЛИВИ ...НО И МНОГО, МНОГО ПРОСТИ ПРИМИТИВИ ! АДСКИ ПРОСТИ ПЪРВИЧНИ ПРИМИТИВИ ! БОКЛУЦИ С БОКЛУЦИ ! НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ ... ТРЯБВА И АКЪЛ* ..ИМАШЕ ТАКАВА РЕКЛАМА !

А, защо т.нар. от теб убиец/САЩ/ не тръгне на пряка военна конфронтация с Русия , а си търси марионетки, като Украйна да й върши мръсната работа?

Ф16-ките от Холандия са оборудвани да носят ядрено оръжие. Това се знае от всички, които са в този бизнес. Изпращането на ядрен носител срещу Русия Е В НАРУШЕНИЕ на ядрените договори между Русия и САЩ И ТОВА НЯМА КОЙ ДА ГО НАПРАВИ. Щото от там, до ТСВ е само една малка крачка. Оня ден четох за първата група пилоти, отишли на подготовка. 6 човека. Руснаците треперят. И последно, още в края на 80-те, тук у нас тренирахме сваляне на Ф16 с Неви и Волховки (С75 по НАТО). Още тогава, срещу оръжия от 60-те, Ф-ките нямаха никакви шансове. Сега нещата са в бъдещето. Ф-ките ще отидат при останалите 300+ самолета на Украйна. На бунището.

А Русия колко договора наруши досега?? Така че за нарушение на договор да говориш е много смешно. И кой ти каза че Ф-16 от Холандия можели да носят ядрено оръжие?? Що за тъпотии. То всеки Ф016 сигурно може да носи ядрено оръжие, и какво от това?? Руснаците като се плашат да бягат от Украйна.

С всеки ден ми става смешно и по смешно как Руснаците си тупкат топката с около 370 000 войника на терен , целия милиард сороси се гънат като червеи .

Е изсмукване на Европа. И ние се хващаме. Бяха приятели и ние ги нападнахме. Сега ще ни разкажат играта първо икономически.

Туй путя ли ти го каза бе идиот

Шило

То се вижда бе, слепец!

Те последно набраха 300 хиляди па ся си тупкало топката. Тупкат си главите. Малоумни вати

Шило

Първа и единствена мобилизация от преди 1 година. Не греши в числата.

Дзън, 20 кАпейками...

Така ,с нападения на Москва ,се консолидира обществото .и Киев у режима ще бъде ликвидиран .Може и с ЯО..Малко по малко..

Дето режима е в Мацква ама ти как да се сетиш

В Москва е режим, а в Киев е демокрация, така ли? Огледай се. Германия е в рецесия. Сащ е пред гражданска война. Този седнал да ми обяснява как е в Русия, като никога не е стъпвал там.

Шило

Има леки проблеми с логистиката на Ф 16. Ще обучат пилоти, ами наземен персонал? Второ- за Ф 16 им трябват идеални писти. Къде са? Все пак са конструирани за самолетоносачи, а не за кофти писти. Пък, ако излитат от Полша, руснаците имат предостатъчно време да ги засекат, прехванат и свалят. Вероятно, тези 20-тина хвърчила са предназначени за еднократна употреба. Безплатна утилизация, щот вече са превъртели километража.

Си притеснен май :)

Гледа фактите и много добре ти е описал положението. Справка ние строим летище за нашите. Не могат да ползват старите.

Ли ти го каза? Бу хахаха

Шило

Къде видя притеснение? А бе, тези глупости ги пишехте и за "Байрактар" и за "Джавелин", "Хаймарс" , за британските ракети...Нещо да са постигнали укрите с тях? "Байрактари" вече няма, "Джавелините" се оказаха скъпа играчка, "Хаймарс"- реклама. И до тук. Натъпкаха ги с Брадлита, Леопарди, разни Максове, Киприта и т.н. Ефект? никакъв, освен, както по-долу писах, срива на акциите на производителите им.

Проблема с излитане от Полша е че, си подписват смъртната присъда. Не са от най-умните, но не са толкова прости :)

Ф-16 не са конструирани за самолетоносачи. Но изискват специална поддръжка на пистата, защото въздухосборника е разположен ниско и засмуква лесно боклуци.

Шило

Благодаря за корекцията, обърках го с Ф 18

Па ли ти бе анализатор. Хайде мълчи ве дебил прост

Шило

Може ли първо да се върнеш в училище, че доста от българската граматика не си научил?

Егати глупостта - Ф-16 били конструирани за ..... САМОЛЕТОНОСАЧИ!!! Как да чета тея глупости тук?!?!

Деменцията Байдън мисли само за Украйна.За американските граждани,особено тези от Мауи въобще не го е грижа...Получили със сина си милиардите от Укрйна и сега дават парите на данъкоплатците на вятъра там. може би да си върнат услугата...

По 700 долара на изгоряла къща. А бута 24 милиарда за Укрите. Тотално осиране си правят краварите от Вангард. По тънък лед ходят.

Укрите искат Киев да бъде сринат.

Не мисля че има проблем да пратят Ф-16 а да намерят пилоти които да отидат с тях :) Не забравяте какво каза Лавров за Ф-16!!

С ф-16 ще е същото, като с леопардите.

2023-08-18 08:07:05 z (нерегистриран) след "демократичните избори" инсценирани, режисирани и платени от юдеи, се сдобиха с шеф юдеин. който ще ги избие до крак посредством москва. тогава "войната" ще свърши. защото тя започна с тази цел. няма друга и никога не е имало. има само безмозъчни които вярват, че "операцията" има друга цел. --------------- ЧЕ МАСКВА ЗАЩО СЛУША %ЮДЕИТЕ" И СИ ИЗБИВА УЖ "БРАТЯТА" В УКРАЙНА, М ??? ДАЛИ И ДЖУДЖЕТО НЕ Е ЮДЕЙ ...ЩАТО САМО ТОВА ОБЯСНЯВА ЛОГИЧЕСКИ "ЮДЕЙСКАТА ИГРА" ! ЗНАЧИ БЛЯДАВЕТЕ ВМЕСТО ДА УДАРЯТ ТЕХНИЯТ "ГОЛЯМ ВРАГ" - УСА, УДРЯТ "БРАТЯТА" СИ ОТ УКРАЙНА?! ХМ.... А УЖ БИЛИ "БРАТЯ" ?!? ДАЛИ !?! ИЗЛИЗА, ЧЕ ПРОСИЯ Е ПОДЧИНЕНА НА ЯНКИТЕ , АКО ПРИЕМЕМ, ЧЕ ТВЪРДЕНИЕТО ТИ Е ВЯРНО ! П.П. ВИДЯ ЛИ КАК САМ СЕ ВКАРА В ХИБРИДНИЯТ ЛОГИЧЕСКИ КАПАН ВЕ, ШИБАН БЛЯД ! САМ СЕ ВКАРА !

Шило

Понякога е хубаво непослушния брат да изяде някой шамар, за да влезе в правия път и да не се дърви на батко си

"НЕПОСЛУШЕН" ?! ИЗБИВАНЕТО НА 100 ХИЛ "ШАМАР" ЛИ ГО НАРИЧАШ ?! И ЗАЩО ИГРАЕШ ПО СВИРКАТА НА УСА, КОИТО "ИСКАТ ДА ИЗБИЯТ УКРАЙНА"...ЗНАЧИ СЛУШАШ И ИЗПЪЛНЯВАШ НАРЕЖДАНИЯТА "СВИШЕ" ! ШИБАН МОСКАЛ!

Шило

Е, броят на шамарите зависи от прегрешението на тъпака по-малък брат. А избитите укри отдавна надхвърлят 700 000 . За кефа на доведения им баща.

Е, щото ти не се кефиш, а? Помияр си. И си горд от това...

ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ПОДЧИНЕН НА БАНКЕРИТЕ. САЩ СА ПРОСТО ПОРЕДНИЯТ ЦИОНИСТКО_МАСОНСКИ КЕНЕФ.

Скоро москва ще затвори летищата за постоянно

Шило

Айде бе, нали Москва вече трябваше да е паднала, а Зеленски да си мие гъза в Севастопол?

Още не може да прежали палата в Крим.

1 час по-късно и всички летища в ЕС...........

Според Тунгусев нашите Ефки бяха на конвейра? Или са ги свалили за да произведат за укрите?

То дори в статията го пише. Ама като няма кой да чете и да разбира написаното, темата остава неразкрита!

Шило

Ясно, Ф 16 в края на експлоатационния период. За светка на това, "дарителите" ще получат едни вече платени от други самолети.

Говорят за Ф-16 все едно е Звезда на смъртта :)

руските орки само като чуят Ф 16 и се крият под масата..ха ха ха ха от там пишат коментари по темата с памперси до себе си..ха.ха

Шило

Това го писа и за "Леопард" и са "Пейтриът". Резултатът? Срив в цената на акциите на производителите им и загуба на пазари, заради кофти стоката.

Давайте ги и да се приключи тази тема. Повече от една година обещавате. Нека да видим и това чудо на военната техника, как се справя срещу истински противник. Досега видяхме, че всички други прехвалени играчки горят здраво. Чакаме.

Не е толкова важно какви са самолетите, а кой ги кара. Май живееш с кадрите от топ Гън, колко велики пилоти са американците. На кино може и да са.

Коментари - Руската ПВО свали украински дрон над Москва, САЩ одобриха изпращането на F-16 на Киев | Днес.dir.bg

Руската ПВО свали украински дрон над Москва, САЩ одобриха изпращането на F-16 на Киев

Въздушното пространство в близост до московското международно летище "Внуково" е затворено

Обратно в новината

Коментари - Руската ПВО свали украински дрон над Москва, САЩ одобриха изпращането на F-16 на Киев | Днес.dir.bg

Коментари

Скоро вашингтонските наркомани ще горят теса измет . Няма даима Украйна безпомощните вашингтонски помяри са отпадък

Подлогите губят

Антъни Блинкън, държавен секретар на САЩ, е с УКРО ЕВРЕЙСКО потекло; Виктория Нюлнд, пом. държавен секретар на САЩ, е с УКРО ЕВРЕЙСКО потекло. Блинкън-а и МАЙДАН-ката РАЗОРИХА ПРАРОДИНАТА СИ. ... Евала на САЩ–исаните - КУПУВАЧИ на СЪВЕСТ.

От къде ги пускат тез дрончета украинците, че и до Москва стигат?

Дроновете не се пускат от украинска територия. Те се пускат от територията на Русия! По темата много отдавна работи ФСБ . Дроновете могат да създадат сериозен проблем за въздухоплаването и от съображения за сигурност на пътниците временно затварят граждански летища.

не е важно откъде се пускат дроновете, а КОЙ ги пуска... Но, както и да е. И това е временно явление.

Можете само да мечтаете истината че няма как да стане спете спокойно завивайте че зимата ще е на студено защото докато вие гледате към украйна наще упрвляващи кодът закони в полза на българите в кавички

...интересно, до кой клас успя да стигнеш в училище? 4-ти, 5-ти или по-надолу, защото е ясно, че не си "изкласил" до край?

Да не би да загуби студената война и да фалира и да се разпадна???? Пак хем разполагаше с много повече оръжие и ядрени ракети отколкото сегашната ти Русия и с много повече ресурси и хора отколкото сегашната ти Русия.

Така скоро ще я отняма и Русия Споко

Ами нещо не си добре информиран, подлого краварска, защото всъщност САЩ и нагло-саксонците са на път да загубят поредния кръстоносен поход срещу Русия! Чети и следи западнАЛите медии, които вече тръбят тревожно! Ако беше информиран, нямаше да пишеш глупости! Тъпан недоклатен.

Дано не те чуят другарю и да решат да покажат какво имат. От такива празноглавци като теб само тъпи коментари може да се очакват!

Трябва да съм предател за собствената си Родина като тебе и да лижа задните части на твоите руснаци така ли? Значи ако толкова ти се иска да бъдеш руски роб прав ти път към Русия.

друго е да го използваш. За всичко се изиска мозък.

Армията на садам беше въоръжена и обучена изцяло по руски образец с най-модерни руски оръжия и тактики. Би ли ми припомнил какво стана със същата тая армия на садам при операция постигна буря? Би ли ми припомнил какво беше съотношението на силите?? С колко танка разполагаше садамчо и колко танка използваха НАТО?? Колко войника имаше садам и колко войника използваха НАТО? Бройката на войниците престана да бъде от значение още откакто въведоха картечниците. Пък ако не си забелязал при действията в Украйна и масово унищожените танкове- танковете също си останаха в 20-ти век и мястото им в 21-ви век е към музея.

Беше размазана, защото руските оръжия не стават за нищо

ЗАЩО нато не се изправи срещу Русия хайде кажи защо са мишки и само църкат и плащат сметката

Русия така и тата сама се разпада

Я ми изброй 3/три/ "най-модерни" руски оръжия в армията на садамчо ?? Като коалицията е имала ~300 000 войника по време на първите битки, около 1500 танка, и не знам колко самолета :) Садамчо е имал ~375000 войника и неизвестно количество танкове /имат по-малко от 100 Т-55 и неясно колко "Асад Бабил" което си е Т-72 ама немодифициран/ Та кои най-модерни съветско/руски оръжия имаш предвид ?

Да ти припомня ли че сме в 21-ви век има интернет и има пълен достъп до информация?? Отдавна мина времето когато не можехме да проверим лъжите на такива като тебе.

Си заслужава управляващите и мафията и корупцията за това какво ще кажете

Не разбрахте ли че разликата между СССР (Елцин/Брежнев)и Русия-Путин разликата е огромна Путин като каже нещо го прави и цял руски народ е със него бой по педерастията наркоманщината и подлогите фашистки

Ама после се оказа че не било точно така. Между другото не е лошо като си тръгнал за едно да продължиш и нататък и да видиш че всеки руски диктатор като падне от власт става предател.

Минималната заплата в Русия е 180 лв. Получават я 25 милиона И никой няма смелост да му поиска сметка Не народ, а роби, руски роби Заслужават си Путин да ги убива

Същевременно Запада мълчи за разцепването на Македония или за факта че бяха обещали оръжията които дават да не се пускат по руска територия...

Всички оръжия трябва да се пускат по руска територия Руснаците трябва да страдат, докато разберат, че Путин е самозванец и крадец

Тая дето я създадоха твоите руснаци да мрази България?

Украинците като истински хора не искат мирни жертви и затова обстрелват тия празни "небостъргачи". И ги обстрелват само вечер когато никой няма в тях. Те не искат жертви ами само отзвук от атаката. Ако искаха жертви те могат да смелят всеки руски град на 50 км от границата. Както правят руските фашисти.

Само за неразбралите.... Няма победа срещу държава с над 1000 ядрени бойни глави. Няма такъв филм. Преди да бъде победена Украйна ще бъде изтрита от лицето на земята. За неразбралите. И никой нищо няма да направи от другите държави и от Америка защото ще са следващите. Въпрос на време е. Така че стискайте палци Украйна да се предаде. С Русия това няма да стане.

Ссср имаше повече Но го пратиха там, където му е мястото И Русия ще отиде там, не Бери грижа

Явно има хора дето вярват във Дядо Коледа. Преди да отиде където и да било ще литнат 1000 ракети и няма да си жив да го видиш. Няма такъв филм ядрена сила да загуби война... Другото са мокри сънища

Има такъв филм и сега го гледаме, как Русия ще бъде победена. Другото са тъпи русофили. Тия 1000 ракети Капутин да си ги навре отзад.

Ха ха ха, пълен смешник, Русия ще бъде ебана и бита. НАТО ще я смаже ако използва каквото и да е ядрено оръжие, вече са и го казали. А тя като е толкова слаба да не беше нападала Украйна, която няма ядрено оръжие. Сега ще си тегли последиците. Русия е никой и е слаба. И ще бъде разгромена.

Смешник си ти льольо. Нато има 200 танка в цяла Европа. Нато е капачка за чиновници дето и плащаш заплатата а те хранят с техните боклуци. И теб и децата ти. И преди някой да опита да смаже Русия, във въздуха ще има 1000 ядрени ракети... Тоест точно ти няма да до живееш да видиш какво ще стане а първи ще напълни памперса

И да ви харесва или не срещу велика русия нямат шанс а такива малоумници където си бълнуват украйна е свършена благодарение на краварите това е истината и няма друга

Какво стана с великия ссср Май още по велика Америка му еба мамата Или си забравил

Ти говори нещо или четеш от пропагандните медии но си наясно че в днешно време никой няма да се опре на русия защото всички те са слаби и страхливи повече няма какво да се направи

Да, с твоите пари Сега стой в колониална България и си харчи стотинки те за сметка на забогатяващите западна и Америка. :) За това ще работиш за без пари.... Да има лапане за западния свят

Защото го няма Предаде се без бой Защото там живеят руснаци, които се боят от американците като от огън

Гадно е эащото мраэя войната но ще ми е интересно да видя эа какво си дадохме парите

Нашите ф 16 ги даваме на Украйна С тяхна помощ Русия ще бъде натирена там, откъдето е дошла

Нашите ще са много по модерни от тези които ще се дадат на Украйна. Все пак това са самолети по на 30-40 години. А нашите са с авионика на Ф-35. Нашите са си за нас и на никого няма да ги даваме.

Защо целят почти на 100% само цивилни обекти в Русия? Едва ли не се надяват да направят като с кулите близнаци в САЩ. Къде са онези с "ценностите"?

Руснаците са маймуни, така че по отношение на тях ценности няма

Ами то има много доброволци , пенсионирани пилоти от ЕС и САЩ които искат да помогнат на Украйна. Така че самолетите могат и утре да летят. Американските асове са готови за Украйна. Да дават самолетите.

Ми на стари години май по ценим живота.Не несьм летец но съм на години.Сега е вашето време ,вьрвете вие на фронта.

И на млади години си бил същият страхливец и доносник, както и сега

Има ама не им се мре. Западната пенсия и Макдоналдс са им по сладки

Те докато обучат украински пиоти и войната ще свърши! Ако обаче не свърши, интересно от кое летище ще излитат самолетите F-16? Защото няма да има къде да кацнат после,ако въобще се върнат, но това може да вкара НАТО във войната, което явно е целта на краварите!

Потъна крайцер Москва. Вторият път когато това стана, десантния кораб отиде на сух док. Какви ли ще са тоя път щетите от отразяването на атаката?