Руската опозиция настоя пред ЕС Путин да не бъде признат за президент, ако пак спечели през март

Москва обяви, че е поела контрол над село Победа в Източна Украйна, кметът на Киев иска от Германия ракети с голям обсег

Обратно в новината

Коментари - Руската опозиция настоя пред ЕС Путин да не бъде признат за президент, ако пак спечели през март | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ква руска опозиция бе, кви 5 лева?! "Опозиция" с 3% подкрепа от руския народ. Хахахаха. Ще му пръднат на Путин на патката.

"Не трябва да губим. Защото в противен случай целият демократичен свят ще загуби", каза Кличко. Витя, целияр демократичен свят вече загуби - ЕС е неофашистки и е под пряко управление от САЩ, което е обратното на суверенитет и демокрация. Все повече хора на запад разбраха, че вече демокрацията я няма никаква. До скоро имаше подобие, а сега и такова няма. Очевидно е, че злото е тръгнало по света. И украинското зло тръгна преди десет години, та ето до какво доведе. Не смятам, че Русия трябваше да чака да избият още и още хиляди деца и жени в областите, населени с руснаци. Нацизъм има в Украйна, той е заснет на кадри, снимки, документиран е. Спрете да лъжете, шепа хора стават богатои от всичко това, а вие ставате бедни, понеже крядецът вика: дръжте крадеца! И ви преджобва бе да се усетите. Народни милиарди намериха нови собственици.

Остава и Навални да обявят за новия президент на Русия. Колко му е. Байдън лично ще му стисне ръката.

Всяка опозиция във всяка държава от ЕС и по света може да не признава избрания за президент.Не е работа на ЕС да угажда на опозициите в ЕС и извън съюза .Жалко и смешно за руската,,опозиция” която възлага неадекватни задачи на ЕС. Дали ако изберат Тръмп за президент американската опозиция ще настоява пред ЕС да не го признае за президент на САЩ.

Гротеска. Велика опозиция.

Не признавам, че слънцето изгрява от изток! Моля всички прогресивни сили да направят същото!

Леле каква "брилятна" мисъл! Призив да не се признае Путин за президент, което какво точно ще промени? Като Европа и САщ не признаваха Крим за руски промени ли с нещо реалността? Не нали!? Руска опозиция!? Че това може ли да се нарече въобще опозиция? Шепа хора в Германия от къдено организират протести в Русия (20-30 души) и още по-малко хора по руски затвори, които твърдят че и те били жертви на политически репресии. Но ужким с милиони привърженици! хахаха

Ама и тримата ли са го поискали?

Паднах от смях :)

Тази т.нар опозиция да вземе да прочете малко букварите по демокрация: "Ако народа на една страна гласува и избере даден човек за неин водач е Президент на тази страна. Ако пасмина нестретници, на издръжка от друга страна им се иска нещо, но немогат да хванат и глас, защото хората ги виждат, че са предатели и мошеници си е друго нещо. Няма как да и скат от някой друг да направи какво... да гио признае тях за президенти?? Без някой да е гласувал за тях ли?

Тия предатели и едно танго на плаца не искат ли?

Сатира и забава :)

Навални е алкохолик и наркоман.Умря от абстиненция.Краде с брат си Олег т френска фирма "Ив Роше"592 евро,краде от американска фирма и от реска фирма.Присъдата е за кражби, обида на ветеран от ВСВ.Брат му Олег ъщо е осъден и се крие в наркоманските сащ.Но целия руски народ-154 милиона ще гласуват през март за Вл. Вл. Путин.Ние също ще гласуваме на есен за Възраждане и ще турим край на ДъПъСъ, СДС, ГЕРБ, ППДБ.Ще премахнем от Парламента-ПУЕВСКИ, предателя-комунист Борисов, гнома, про100КИРО и кокорчо,ГАРГА-мел и плъха Денков,Магарев.

Това са пълни глупости, елементарна стратегия целяща да унизи един герой. Навални беше прав, здрав, умен и даде живота си за една по-добра и свободна Русия.

да световен герой беше, надявам се това да е сарказъм иначе не мога да си представя, че може да има толкова прости хора да го мислят наистина :)

7000 близки приятели на Путин? Ако ги познава и помни поименно, трябва да е презцидент не на Русия, а на света!..

А Бай Пън помни по име само щерка си :)

Обаче я бърка често с внучка си.

Падна и Маринка! Ред е на Работино :)

хаха тея тотално оглупяха, "руската опозиция" от 5 платени соросоидни агенти ма ЦРУ, които е най-добрия случай може да спечелят 2% на избори, искали ЕС да кажел кой щял да бъде президент на Русия, пълен смях

сигурно много ще се притесни Путин и ще го премести в другия крачол

Никой не може да я манипулира! ЕС и САЩ са вкисналия балвоч на земята!

Путин е убиец и садист. Всичко друго са празни приказки.

Путин е по-голямо зло от Хитлер и Сталин!

Но па Зеленку е тимуровче, заклуевам се в бандера! Аре, слава кокаина :)

Путин трябва да бъде убит незабавно!

Това някаква сатира ли е?

Ама тва не е Усрайна, където им назначават управляващи васали от посолствата. На руснаците хич не им дреме кой какво признавал в Брюксел, само ще си го преместят из крачолите и ще се изхилят.

налавни,навлани.некой яко е бързал да пусне тая боза за да може по бързо да грабне дневната награда за некадърност

Налавни, Навлани... не му ли научихте името на тоя поне???

Ако не признават Путин, зеленият клоун с кого ще подпише мирното споразумение? С европейският съюз ли?

знае ли какво са ракети с голям обсег,че със това подписва присъдата на киев със директно попадение,ама то да те бият цел живот по кратуната

Кой му дреме :)

имат някакви си десетина купени лумпени

Там, поне, не управляват.