Руската лобистка Мария Бутина се призна за виновна

Участвах в заговор с цел да нанеса вреда на САЩ, казва пред съда рускинята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Северна Корея

Това описание на случката изглежда като позор за американското правосъдие, защото няма нищо общо с логика, разум, справедливост. Нещо като лов на вещици става. Предполагам че причината е лошо написания материал, поради това, че авторът не е разбрал за какво става дума. Студентка пък да навреди на САЩ като цяло, като се запознава с хора... То и във фашистка Германия не са ги осъждали за това.

Кой знае как са я "убеждавали", за да признае каквото и да е.

ИМА 2 НАЧИНА ДА ИЗЛЕЗЕШ - - ИЛИ С КРАКАТА НАПРЕД - ИЛИ ДА СЕ ПРИЗНАЕШ ЗА ВИНОВЕН ЗА "НЕЩО" - НЯМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ ЗА КАКВО - ВАЖНО Е ДА ТИ ЛЕПНАТ КРИМИНАЛНО ДОСИЕ ...

Държали я в нечовешки условия под психически натиск и са й обещали Гуантанамо, ако не признае вината си, а ако признае - в пъти да й намалят срокът на наказание. Хващат човек, руснак ли, китайка ли, българин ли, и вкарват в затвора с някакви измислени обвинения, тука половин писачи в ДИРа могат да екстрадират в САЩ и да обвинят в същото.

наивно - тъпо, отвсякъде

Тия идиоти вече действат съвсем брутално - Новичок, СрипаЧ, Бутина. Добре, че не е Путина.

Руснаците тряба да са били луди, за да изберат тая дропла да установява контакти. Тази е поразително глупава, а като жена пет пари не струва. Гати конспирацията.

Пешо, ако ти си шеф на такава операция кого би пратил? Някоя, която от 100 километра си личи, че е шпионка ли? Именно това, че изглежда тъпа и е дропла увеличава шансовете и да не я заподозрат. Но ти няма как да го осъзнаеш. Доста над първосигналните ти възможности е....

Ниекаква истина няма в това. Истината е, че американците сами си развалят страната заради некадърност, леност и надутост. Това е една провалена държава, която разчита на заеми от Китай. Не знам колко още ще може да взема заеми. Задачата и сега е да нападне Русия, да я ограби и плячкоса, за да продължи паразитното си съществувание на супер сила.

По съчетаното от теб си личи че си нещастен!!! По глупаво от това не съм чел!!!

Вярно е, елате и вижте. Държавата върви назад. Последните 10 години го показват. Никой не е доволен- богати, бедни, бизнесмени, работници, бели, негри, никой.

Сега остава да ни светнат каква сума в долари от американците е получила Машата, за да направи тези изявления.

Тези яко барат. Добре! Да... Аха! ходи праи джом буш ереее! Ха ха ха!

Само да Ви припомня, Господа фоби и фили ! И при Инквизицията и в СССР и в Райха всички са си признавали за да получат по-мека присъда или бърза смърт. При всяка диктатура. Нещо да Ви напомня сегашната ситуация? Империята на злото вече май е другаде!

Така ѝ се пада, как може да си позволи да срине САЩ! Представяте ли си Коко е нагло, САЩ застрашени от една рускиня, около която са обикаляли оплезени двама американски чичковци или по-скоро дядковци?

Всеки който попадне в щатската съдебна система се признава за виновен, щото му спретват 5-6 дела едно след друго... докато се признае за виновен, за да се отърве. Последни примери: Майкъл Коен, преди него Манафорд, .. Мъчат ги докато клекнат! .. или докато им свършат парите за адвокати. И Бутина е така. Виж, Бут, който не се призна за виновен - ще лежи до живот! Сталинизъм в ДЕЙСТВИЕ.

Манафорт си го осъди жури от 12 души по 8 точки от обвинението. Жена от журито - почитателка на Тръмп, заяви че е гласувала за осъждането на Манафорт защото доказателствата са били прекалено неопровержими. Тепърва има да се нищи връзката на Бутина с американската оръжейна асоциация която похарчи големи пари за предизборната кампания на Тръмп. Предстои да се види дали тези пари не са били руски.

Да живей американската демокрация и най-демократичните служби и съдебна система. Амин!

Че някой да се е съмнявал?

Руски боклук - озлобен и примитивен.

Ooo, пич, такава русофобия, дива и злобна я имат единствено евреите. Обаче вие сте страхливи. Никога няма да се изправите срещу руснаците. Много пъти са ви били и изритвали. За последно ви изгониха от Русия след 1999г . Тъкмо си мислехте, че сте се докопали до ресурсите им. И изведнъж ... среден пръст. Та за това сега кибичите по форуми и медии и обяснявате колко са гадни руснаците. И как всички да се съберем и да ги нападнем. Разбира се, без евреите. Те кротко ще седят от страни и ще продават оръжие и всичко и на двете страни. За предпочитане е да паднат руснаците. Те за това четем такива русофобски коментари. и да не остане и сянка на съмнение, мошето си е сложил ник "българин". Макар да няма общо с българите. Е така се опитват да промиват български мозъци. Най-трагичното в историята е, че си ВЕРВАТ, че правят нещо и са се взели на сериозно. Щото на курсовете в Санта Фе така ги учат. Абе, глупак!!!

Ти момко си гледай в копанята, че от Бълхария не остана нищо! Вие българите сте по зле и от циганите!!! Поне циганите са задружни, а вие и майка ще продадете за пари!!! Нали знаеш защо агата е изпратил Лъвски( Левски) от Ловеч до София само с 3 заптиета, да може всички хайдуци да го освободят, ама таратанци!!! Българина само на маса е професор, инженер, статистик, политик и космонавт!!! Абе с две думи на гол тумбак чифте пищови!!!

монголо-евреина Шаломов-Путкин не са го изгонили още -защо

Вие българите сте ..... казваш ти, нарекъл се USA. Ами ти какъв си, щом не си българин? Някакво говно ли си, какво си? Я си стой в задника, където се намираш и не се обаждай много-много, защото миришеш твърде лошо!

Виж кой говори за злоба и примитивност - един прост урод

Да я оженим за доц. Иво Христов - еничаринът копейкаджия.

щото не могат да забранят личното оръжие в САЩ някой се мъчи да скрои "руски" кюляф на Националната стрелкова асоциация;)

Тъпо,много тъпо. Жълто,много жълто. Да ме прощават азиатците.

Режимът на Тръмп е точно копие на режима на Сталин и на Берия!

Защо забрави Вовата ?

Вовата няма пари за оръжие на джихадисти. Въобще, къде го буташ дето го няма?

Погледът и и лицевата и мускулатура излъчват огромна омраза!

Ти в огледалото ли се гледаш?

Тя е рускиня, простете й!

А ти си българин с тъпашки коментар- ПРОСТЕНО ТИ Е.

А ти си прост РУСКИ боклук, който мрази БЪЛГАРИЯ! ЛАПАЙ-Й-Й-Й-Й!

Много демократичен избор или се "признаваш" за виновна и те пускаме след шест месеца. Или не се признаваш и лежиш петнадесет години и след тях я камилата, я камиларя. И Буш да загащят така, и той ще се признае за "руска шпионка".

Те не и дадоха шанс да каже друго ! Тя каза че е виновна за да я пуснат по- скоро и екстрадират в Русия ! В такива случай дори да не си го правил казваж„ ДА “ и те смегчават накаозанието , Америка ...... !!!

тя е путина, но се е набутала в щатите и затова сега е бутина

След като я мъчиха 8-9 месеца без сън, ще се признае за английски, японски и немски шпионин. Справка: НКВД 1937 г. Трагичното е, че САЩ се превърна в тоталитарна държава, подобно на СССР при Сталин. Масово се признават сами за виновни, и сключват сделка, защото виждат какъв тормоз ги чака от страна на Съдебната система.

Абе човече, ти си някакъв ФЕЙ-МОЗЪК

Ролята на хиповизното лайнице за победата на рижавият силно се преувеличава и се превръща в лов на вещици. Въпросното руско дерьмо дори и да е помагало, е твърде дребно и нищожно за да повлияе съществено. Американците просто им се беше насъбрало от Хиларита и Обами и им показаха middle finger.

Бутина е открила най-голямата държавна тайна на САЩ, че Трумп е глупак. Или вече не е държавна тайна?

Най-голямата тайна е, че Тръмп е най-малкия глупак. В сащ.

Не ми се мисли в България цялата Пета колона ако започнат да си признават какво ще стане... Няма да стигнат телевизиите и вестниците да ги отразяват.

Соросоидта поне не се крият. Като въшка начело са. Не слизат от "медиите".

Като например?

Ами ри Гуантанамо методите хората ще си признаят и това което не са сънували.

След половин година обработка в ареста няма да е чудно да признае, и че лично е манипулирала изборния резултат за победата на Тръмп.

Е браво. Американците вече добре плащат за такива глупости.