Руската Дума гледа закон за конфискация на имущество на осъдени за клевета срещу армията

Критикуването на така наречената от Москва "специална военна операция" в Украйна на практика е престъпление в Русия

Обратно в новината

Коментари - Руската Дума гледа закон за конфискация на имущество на осъдени за клевета срещу армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Володин не е съюзник на ПУ Двърде малка му е дудката. ПУ е Монарх в роSSия. А Володин е Царя на преработеното трансмазно ПАЛМОВО МАСЛО в роSSия. Едноличен монополист.

Путинова Русия = Горна Волта с ядрено оръжие. Да се отвори хладилника му и да се извади човешкото месо на човекоядеца.

Върни се в Авдеевка и отваряй .

Време е копейките да заминават за Москва там е истинска демокрация !

Пишеш от киев ?

Ако бях руснак, отдавна да съм си събрал партакешите и да съм заминал за където и другаде ме вземат. Тия психопати в Русия ще си избият народа скоро време

боб дилан ако беше руснак щеха да му секвестират житцето

скоро започват денонощни обстрели с дронове и ракети над москва и петербурк по инфраструктура и други обекти, от тези два града няма нито един руснак на фронта нужно е да разберат че са във война там живеят в паралелна реалност изобщо незнаят на кой свят се намират

дроновете и ракетите са 100% украинско производство има вече над милион произведени и тествани в реални ситуации в момента се уточняват стратегии за избягване на руското пво което на 90% е съсредоточено да пази. москва и петербург но има начин да се преодолее, след това започват деноночните обстрели над тези два града, в реципрочна мярка на руските нападения

"братята" руси не правят такива неща...

Навсякъде, където има държава, е така.

Такае - но соросоидчетата , не помнят ... как и българи , щяха да са екстрадирани и съдрни в сащ - с доказателсво ,, клетвена декларация " .

московчаните са доста глезени, само те имат апартаменти за милиони евра, живеят по чужбините и плюят по властта, точно за такива глезльовци е законът навремето така една моя позната се издигна при кмета Собянин за нула време, щото пича уволняваше всички, които отказват ваксини - и като уволни три нейни шефа последователно и мадамата се видя с пари московчанина по принцип се има за по-велик от президенти и министри - затова сега ще ги поодрусат малко

Пък в лошия ЕС, подкрепата за Русия е просто нещо, което паказва лош вкус, тъпота или зависимост... "Я другой такой страны не знаю, Где так вольно дышит человек." Дето се вика. :))

Държавата е за това - да въведе правила, защитаващи интересите на поданниците и, и да следи за тяхното спазване от всички .

То мани това,Ами и руските активи на ,Запад ще бъдат конфискувани и средствата ще отидат в помощ на Украйна.

Направо се чудя. Какво правят американците, та още не са обявили война на Русия. Това отдавна трябваше да стане!

пишат с с български букви, но още едно време ги учеха че лелин им бил създал буквите ! . само по това ще разберете, какво винаги ми е било истинското отношение към българите , и че най-големите предатели на българия и бъгърщината са шумкарите от бкп, които ни тикаха и все още си го мислят - за 16-а ре-сс-публика ! . от 10 българи, които по"инерция на времето" учехо в се се ре, 1-2 имаха някакви контакти и "приказка" с някой бляд ! никой реално не контактуваше с тях ...събирахме си се само българите и никой не общуваше с тях ! . аз лично имах приятел узбек ...но е и бляд ! те са просто ментално различни ..."тъканно" са други , не са като нас ! само пратениците от политбюро в мгимо си бяха храсталаци с москалите, но не и "обикновени" българчета ...от коми !

Добре, че се откачихме о'време! По-лошо от комунизма е!

сме се откачили обаче ? . хич не съм убеден ...гледам, че шумкарите още държат коня изправен ....а значи - робството и подчинението продължава!

го виждам или като чаушеско ....или като кадафи !

100% ще се наиграе

...да си записва: "на щикове може да се "изправиш" ...но на щикове не може "да седнеш" ! . дълго време няма да можеш да удържиш празна тази заграбена чужда териротия ....рано или късно ...."стомната ще се счупи" ! . и ако европа имаше поне топките, ако не да ви смачка военно /защото може/ да ви излола тотално икономически ....вече щяхте да сте на колене ....пред поднебесната ! . лошото е, че ...отвъд голямата вода пак ще дойдат да ви спасят, както беше до сега 2 пъти....те треперят да не се разпаднете....европа винаги ви е мразела и вие нея ...но не и отвад голямата вода ..те са ви истинските "братушки" , а не европа ! европа би ви унищожила ...щото и пречите ! . и това е истината ! . махайте се от европа ...всички блядаве ! продавайте всичко и се омитайте !

финансова криза 1998

Лелее, Русия винаги е била клоаката на планетата, но сега е пред по-тежка катастрофа от комунизма и разпада на СССР.

Не

поддържат ли постоянно огъня ...то газчица поне имат !

не вдеват че модерните партизани имат достъп до дронове а най-новата мода е https://defcad.com/

Това е престъпление и в Украйна, както и във всяка държава с война. Нищо ново.

Чувай, Боже, и не давай!

до табелата с двуглавмото врабче - табелата с пречупеният кръст ?!? . защо все още го крият, като всички го виждаме !

може да кажеш за всеки политик и решението му какво мислиш и да му теглиш една. в руслямстан не.

ако си на държавна служба или шефа ти цица от еврофондове ти препоръчвам да си затваряш човката. Щото след уволнението ще обикаляш борсите. Е поне няма да ти конфискуват имуществото. Тук си прав. Пак е нещо. Ама Бойко и Цецо какво правеха. Е да не коментирам, защото .....

Не думай! Нищо не можеш да кажеш. Извън София е див феодализъм. Герб все още държат всичко. А си гъкнал а са те оставили без хляб. И тебе, и семейството ти, и децата ти ... Омерта... от 20 години. Това се случва в провинцията в България!

за това нашите тук са просто русороби - роб е основното в думата.

конфискуването на автомобили, което беше въведено в нашия закон преди месеци по какво се различава? По нищо. Всяка държава си решава какви наказания да налага. В едни евродържави даже ти "конфискуват" детето и го дават на друго семейство, без право да го виждаш!

Тегаво викаш вече в говняшка ,а... то кога ли не е било!

Викаш, правото да си поркаш и да си караш е по-важно. Ама това е толкова типично за вас путлераските маргинали.

Ще ги гледат. Шибаните пети колони на Сорося, в колониите и да копат за държавата. Тук държава няма. Точно щото тия дето ни продадоха имат имунитет и защита от Посолствата. Чао, миндили. Гответе фесовете, Падишаха ако се усмихне, всичката сорос паплач ще запеете Турският химн и ще зацитирате Корана. Русия не се интересува от предатели.

Необолшевиките на Байдън и Сорос и Сталинистите на Путин и Елцин са от един дол дренки. А у нас Костов/Санкин се ръкува с "перестройката" на Елцин още през януари 1990г. в Дело. А Иван Кръстев, синчето на Йото от ЦК на БКП, и сега е "първа цигулка" на Сорос. Техните следовници като Бойкикиев и Терзиев са същата стока - КГБ и ДС - Вечна Дружба.

Със шизофреничния стар световен ред е свършено.

Ще си все същия цървул и при новия.

Това по времето на соца съюза нямаше как да се случи: всичко им беше национализирани още преди да започнат да говорят.

Такова нещо няма в САЩ, ЕС и Украйна, Русия е единствена. Изглежда няма предел до който тя решила да отстъпи от демокрацията и да върне тоталитаризма, много жалко.

За Украйна не позна. Има го още от преди година и половина. Изобщо, Путин само преписва закони.

Дай нещо в подкрепа.

Указ на Радата. Ако ги следиш ще го знаеш.

От това което намерих са конфискували активи на руски и беларуски компании. За мен проблема че Русия отнема свободата на словото и в интернет пространството също следи какво коментират хората.

"Надежда Йорданова и Ивайло Мирчев изработиха законопроект за конфискация на руския лагер в Камчия" /Дневник/ Не по врат, а по шия.... Разлика НЕМА, е па НЕМА.

Аз дадох гласа си това да не се прави, децата да си го ползват. Не е същото, но не е добре, прав сте.

Тъжна реалност за редовия руснак - ха е казал нещо срещу властта на Путин, а се е простил с недвижимия си имот за който е кътал рубли цял живот. Определено Русия-Иран-Северна Корея са много близки приятели и обменят опит как се управлява народонаселението - със здрава сопа и без никаква милост = народонаселението в оста Русия-Иран-Северна Корея няма нужда от собствено имущество, няма нужда от нищо човешко, а е полезно да се ползва само и единствено за пушечно месо за фронта. Тъжна и гротескна реалност за хората живеещи в тези три страни. За Вас ме знам, но аз предпочитам стандарт на живот в страни като Канада, Австралия и Швейцария, отколкото "стандарт на живот" в страни като Русия-Иран-Северна Корея. А Вие, какво искате за Вашите деца - Канада, Австралия, Швейцария или Русия-Иран-Северна Корея?

Е как да ти отговорят , като слагаш така нещата! Те искат да карат мерцедеси, да живеят на брега на езерото Комо и да газят франсета по пътя с новото си ферари. И да пият, много да пият. И да живей Русия.

"Всеки, който се опитва да унищожи Украйна, който я предава, трябва да бъде наказан по съответния начин и да изплати щетите, нанесени на страната чрез имуществото си." Съгласен съм.

Не и требват НПО ще станат парцали като назе

У нас патериците на Бокикиев предлагат конфискация на русифицираната част от Камчия - "пионерския" им лагер там. КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА ???

Какво значи "русифицирана"?

МВР и МО са пенсионерски клуб състоящ се от 8 хиляди пенсионера дето точат държавата с пенсия и заплата

И в България трябва да има закон, чрез който да се конфискува имуществото на всеки, който обижда представителите на държавата!

Какво да кажем за Мравояда от ДБ, който се кани да национализира руските санаториуми за деца на Камчия? Има ли голяма разлика?

Там, накъдето сте тръгнали, др. Ким отдавна се е утвърдил като истински професионалист.

Браво, Вова. Само тоягата оправя предателите. Ами нашите кога?

Ами реално погледнато, ти си предател за България. Да ти конфискуваме ли имуществото?