17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мосфилм снима "Камбоец -джудже с конмето пони в Сибир"..хи..ха.ха и " Руския малък Рамбо"..ха.ха в главните роли джендър с комплекси Влад путин..ха.хаГлавната женска роля...тъй като няма първа дама в Русия пак ще изпълнява Влад Путин с рокля и токчета..ха.ха

Чудно ми е, тази статия от кофата за смет ли са я извадили? Или от задната цепка на платеното от лудите говеда руските козяче Насрални?

Чалева, това Вие ли си го измислихте или го ископирахте от някой русофобски пропагандатор !? Защо трябва Путин, да се очовечва !?

бе то е ясно защо трябва, проблема е , че е невъзможно да успеят!

Ами защото пропагандата досега го рисуваше като 'супермен' който май много високо литна та загуби връзка със земята.

Това чудо го нямаше и по времето на Брежнев...Боже, тия руснаци наистина са робски народ , не виждам разлика с робите от Северна Корея.

След досадната среща с Борисков, на дубльора му е нужна почивка.

икона путина замироточила!

Не разбирам, защо се възмущавате за пенсионната реформа в Русия - та те все още са на години за пенсиониране, каквито ние отдавна сме забравили. Когато при нас - европейците, годините за пенсия се вдигат непрекъснато е необходимо и добро, а същото нещо в Русия е дяволски гадно. Имат същите проблеми със средствата за пенсионните фондове, но при тях са нещо ужасно, а при нас недостигът в реда на нещата. И също, много е важно с какъв нюанс се борави в изказа на заглавието и каква пунктуация се поставя. Все едно не става въпрос за човешко същество - не се казва директно, но усещането е такова. Нека бъдем поне малко по-реалистични и обективни - много си приличаме, нали!

Ей голяма злоба, голяма нещо ... гледайте си там хомо маймуняка Обама като "звезда" по оцеляване в "Running Wild" и се забавлявайте.

Това е руската маймуна, най-голямата маймуна

А В ЗАДУНАЙСКАЯ ПРОСТИЯ МАТРИАЛ НЕ СЕ ЛИ ПОДМОКРЯ,КОГА ЧЕРВЕНИТЕ БАБИЧКИ И О.З. ФАТМАЦИТЕ ВИДЯТ ПО ТИЛИВИЗИЯТА НАШЕТО МИЧЕ КОРДЕЛКА И НАШИЯ ФЪРКАТ ЛЕВЕНТ ГЕНЕРАЛИСИМУС РАДЕВ И ПОСЛЕ ОТ КЕФ МЕТАТ ХИЛЯДАРКИ ОТ БАЛКОНИТЕ ??САМО КАТО СЕ ПОЯВИ БОЙКО,ПУСТОСВАТ,КЪЛНАТ И ПОПЪРЖАТ ЕУ И НАТО ,ЩОТО ИМ БИЛИ ОТНЕЛИ БРИГАДИРСКАТА МЛАДОСТ! ДРОГАРЕ , КАЖЕТЕ КАКВО ВИ ОТНЕ ДЕМОКРАЦИЯТА? КАЖЕТЕ БЕ ,КОЙ СЕГА ЩЕ ВИ ДАДЕ ПАРИИИИ? АЗ НОСЯ ЦВЕТЯ ЗА ПАРТИЯТА!

ти ли си бе? пак не си изтрезнял или?

Не се радвам на Путин откак окупира Украйна - толкова кръв за да сложи ракетит си в Крим?

да псложи там ракети, подводници, бази. а това, че окупирал Украйна, го научавам от тебе. това за кръвта не си заслужава коментара - референдумите откога са окупация?

та кога е окупирал украйна, лельо?

Ще трябва много да се стараят да му го четкат образа, защото вече 1 USD = 68.2442 RUB с тенденция да се вдига още. Всеобхватна мизерия в Русия, но пари се наливат в железа, бомби и ракети. Както и в пропаганда естествено, иначе са закъсали тотално.

Само една титла "батюшка" му липсва на дребното милиционерче и вече всички в Русия ще са доволни !!! След това ще отменят изборите, защото само се харчат пари :)))) Основана е новата династия путинови :)))) Само дето царчето няма син да го наследи, но всъщност то ще живее вечно и наследници не му трябват :))))

кликване дори на плюс или минус.

омерзени се изнесоха. дадоха път на коментиращите преразказа на преразказа за предаване, което не са гледали нито журналистите, нито те. със здраве.

От години е известно, че ушанките кълват на блудкава и безмозъчна пропаганда. Те навремето смятаха че Ленин и Сталин са най-човечните, най-хуманните и най-състрадателните ръководители.. И са на-големите приятели на децата - нищо че ги бяха уморили от глад и бяха избили родителите им. Отказът от логично мислене винаги е бил фатален за руснаците. И при нас е така...

колко си досаден, спри тая латерна. едно и също, едно и също...

Лошо те закова, нали? :)

на баба ти фърчилото, трол, щом се радваш на подбни "успехи" .

нивото ви е достойно за тъпата пропаганда на DW, "Дъжд" и полуграмотните хейтъри, изказващи се неподготвени. Правите статии по цитати от соросовите издания в Русия, спонсорирани от "Америка за Русия". Българската "журналистика" е долнопробна. Не всички тук са малоумни.

Я посочете поне един български политик, който да се радва на такова уважение в България и навън?!

поради което тракат минуси.

аз не се радвам на Путин откак окупира Украйна

на село.

като е толкова зор, нека бнт направи предаване за разчовечаване образа на Путин. и тогава вече ще е уместно да се пуска такава тема.

Просто не вярвам на очите си...срам да гледам това идолопоклоничество и роболепие...

някой да те кара насила?

Разбира се, че няма да гледам ))

че не вярваш на очите си?

че то пут ин си има образ! по лани го изваяха като римски император, а вече го има и на икони в "православните" им църкви!

който има семеен параклис, където той е на фреската като бог отец, жена му като богородица, а децата като ангели.

лъжеш - но това си е твоят стил.

Дано руснаците по-скоро разберат, колко са жалки в момента!!!

почти 77 процента от руснаците.

КУРнелия и ПУТИн - вечна дружба .

КУРнелия + ПУТин = ВНЛ))):

явно товарищ Питин ще има мавзолей. сигурно ще го препарират като оная мумия ленин :) може и да е предсрочно

за тебе е изключено да има мавзолей. и е под въпрос да има паметник или паметна плоча. мисли по въпроса закупуване на място, ако не си го направил, вместо да береш чужди грижи.

Абе, специалист. Не трябва да има плочи за всеки. Само глупаците от едно време държаха всички да са деца на партизани. Нали трябва и за някого да го правиш всичкото това "добро". Щото, ако го правиш само за себе си и и приятелите, нали се сещаш какъв си? Достатъчно е да си живееш живота достойно. Разбира се, ти не знаеш какво значи това и ти е трудно да го разбереш. Ще се опитам да ти помогна. Плащай си данъците, помагай на тези дето имат нужда и не се натрапвай на тия дето не искат компанията ти. Това е добро начало. :) След като станеш добър в тия основни точки, може и да почнеш да участваш в живота на общността в която си по-активно. :)

в началото на дивия преход при девалвацията на лева да си дадеш последните долари за погребение на близък, така че не ме учи, моля.

А дали това е истинския Путин или е негов двойник? В медиите има доста интересни мнения и наблюдения /руски и други/ за това, дали този Путин има повече разлика, отколкото прилика с онзи, от преди 10 години, защо се е развел и дали това е допустимо за човек с такъв ранг, какво казва бившата му съпруга и т.н. Четете! Има доста неща за размисъл.

ЩЕ ИМА И ОКОЛО НЕГО ЩЕ ДЕЖУРЯТ 100 ГОДИШНИ ПЕНСИОНЕРИ, КОИТО ТЪКМО ЩЕ СА ЗАПОЧНАЛИ ДА ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИЯ.

така е, когато се пише съчинение за преразказа на преразказаното. не са гледали предаването, обаче имат мнение.

От догодина, всеки петък, задължително и в България. :))) Ех, какви времена бяха само! Хората си знаеха, че петък вечер няма нищо за гледане по телевизията. :))

Аз пък чаках точно Петък вечер за да гледам филми за войната и им се кефих. С момчетата беше така. Тези от друг пол, може и да са чакали Арабела....

А сега си знаем всяка вечер няма нищо за гледане по тиви-то...

Какво искате? Какво очаквате? Как мислите се управлява държава с размерите и предизвикателствата на Русия? С добра дума и наивност? Аз не съм чувал за държава с претенци за някакво световно влияние да се управляване само с добро. Да не би САЩ да са по добри. Трябва ли да споменавам войните им по света и държането им като на уличен хулиган?! Ако си в тази категория страна, НЯМА друг начин да се справяш с предизвикателствата освен да се държиш като Путин и САЩ. По малките държави могът да си позволят политици добряци дето ходят на работа с колело и говорят за хуманост и справедливост. Всички останали са принудени да имат силни хора на власт ако искат да имат държава. И географията е от значение..едно е да си политик в Швейцария на който никога няма да му се наложи да взима трудни решения и да прави компромиси, друго е да си политик в Израел където съществуването ти зависи от това да си лош! България е по средата, и виждате какво става когато има некомпетентни и слабохарактерни политици! Нито на колело ходят на работа, нито са готови да взимат трудни но правилни решения.

Ех, бре, колко е лесно да оправдаем някой, който ни харесва, а? :)) Там, разбираш ли, такива били обстоятелствата. Няма как. Случва се. Той се стара е и доари много е направил предвид всичките тия мръсници дето му пречат. А тия дето не ни харесват и светци да са, все тая. Ти не се чувстваш щастлив, значи, те са виновни. :)))

Това не е оправдание. Това е реалноста. Оправдание ли е че лъва яде месо а не трева защото е лъв? Ако според теб това е оправдание, да, тогава си прав...и това което съм написал е оправдание.

Бъркаш много неща. По твоята логика в Китай или САЩ царят, трябва да разтрелва по улиците. В Индия също. В Германия ще трябва също да възстановят Гестапо и изобщо, говориш глупости. Когато хората са страхливи и мързеливи си избират здравата ръка, която да се грижи за тях. :)) Когато всъщност не ги мързи и имат идея как работи демокрацията и политиката, тогава нещата са по-различни. Ама, трябва (бахти смешната дума) гражданска позиция и активност. :)) Трябва хората да отделят от личното си време за общото добруване. Пак смешни думи и концепиции нали? :)) Да имаш идея защо някъде трябва лъв, а другаде може и елен? :))

ми като трудно се управлява такава голяма държава, а и явно я управляват некомпетентни хора, да я освободят бе! нали русские са освободители на народите? обичат да освобождават?! да освободят републиките адигея, алтай, башкирия, буратия, дегестан, ингушетея, кабардино бълкария, калмикия, карачаево черкезия, карелия, коми, марий ел, мордовия, якутия, северна осетия алания, татарстан, тува, удмуртия, хасакия, чечения, чувашия, да освободят и крим, донбас, приднестровието, и ще им стане лесно да управляват!

що не стана президент на Българя, ами киснеш денонощно из форуми?

Явно либерал-болшевиките ги е яд, че никой не хвали на Запад великите политици на НАТО и ЕС,а населението масово е недоволно от тях и ги плюе. Например в Германия има протести срещу Меркел под лозунгите "Меркел да си ходи", В САЩ медиите пак са срещу Тръмп след погребението на Маккейн... Рейтингът на Макрон е паднал драстично ... Социалните мрежи са подиграват на Тереза Мей заради тъпите й танци в Африка ... Потрошенко е с одобрение от 8-9% преди изборите в УКрайна... и т.н. На този фон подкрепата за Путин в Русия и в чужбина направо им боде очите.

Пич, само едни сбъркани хора държат да се хвалят политици приживе. Политик се хвали след като е минало доста време от това, което е направил. Иначе, кога викаш да им вдигаме паметници? При втория мандат или да чакаме поне до третия? :)) Или, ако видим, че "другите" много му се дразнят, може и веднага? :)) Така, ще ги дразним повече. Майната й на икономомиката и приходите. Майната им и на фактите! Важното е другите да се дразнят... :))

Дир е станал соросоидна медия и пропаганда. Преди време беше читав новинарски сайт. Я как се прави статия. По цитати от соросовите издания в Русия, и подобни, спонсорирани от Америка за Русия. И това после го кръщаваме за благозвучие журналистика.

Съкън недейти. Той има нужда да бъде обожествяван а не очовековековечаван.

МУ ПИПЕТО НА ЦАРЯ. МИСЛИ,Ч Е ЩЕ ЗАБАЛАМОСА КРЕПОСТНИТЕ С НЯКВО ТВ ПРЕДАВАНЕ, ДОКАТО ГИ ДОКАРВА ДА БАЧКАТ ДО СМЪРТ! ( СР. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА ЗА МЪЖЕТЕ Е 61Г, ЩЕ РАБОТЯТ ДО 65!!!!)

лъскат му те, ама не не рейтинга, ами нещо друго))):

ли те наведе на тия изводи и мисли?

"Соловьов напомнил, че поетът Владимир Маяковски описва като "най-човечния човек" съветския вожд Владимир Ленин, но Песков отвърнал: "В случая говоря конкретно за Путин," Явно не сте гледали предаването, за което пишете. Соловьов каза: "Маяковски определи като "най-човечния човек" друг и ние знаем кого!" ТОЕСТ ТОЙ ИЗОБЩО НЕ СПОМЕНА ИМЕТО НА ЛЕНИН, а само намекна за него. Само знаещите са се сетили за кого говори. Младото поколение нито е чело нещо от Маяковски, нито знае нещо за Ленин.

жив зян си! Виж кво прави решетников в България и се учи! Те това му се вика пропаганда!

слонска памет. нямам идея какво е направил решетников и въобще никой из медиите не го споменава (руските). очевидно е пропагандирал нещо и ти си му се вързал и сега те тресе стокхолмски синдром. ами забрави го бе.

ново издание на 1001 нощи, а именно:" 1002 нощи и Един захарен Кремъл с монголоидният му стопанин" специално за мокрите сънища на всичките му обожаващи и боготворящи го прости човешки същества у дома и по Света! лека нощ трала ла, хи-хи/педя човек, лакът брада/

Браво Шехерезада, 1001 тролчета, тропкат по клавиатурата...

нещо за Близкия изток и Южна Азия, дали ще се върне златния век на исляма благодарение на такива като твоя работодател сорос.

Няма още 9 часа и соросоидите накачулиха форума. Освен "Ведомости" има още сумати медийни издания, някои плюят, други обожават вожда. Така е и у нас, да не говорим за САЩ. Демокрацията дава форум на всеки, пример е и ДИРа. Но е жалко полуграмотни хейтъри, с повод и без повод да се изказват неподготвени.

Ми да не са пили, като вас правоверните. :)) Я виж, дали не се скрила някъде половинка водка, а не се занимавай с глупости по форумите. :))

ВИЕ СТЕ ПУСКА 5 А КОЛОНА! КЪВ Е ТОЯ ЗАСИЛЕН ИНТЕРЕС КЪМ РУСИЯ? ТВА Е ХИБРИДНА ВОЙНА! РУСИЯ НЕ НИ Е СЪЮЗНИК И НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА! В БЪЛГАРИЯ НЯМА КУЛТ КЪМ ЛИНОСТТА НА ПУТИН! ДАЙТЕ НИ НЕЩО ЗА БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ, КЪДЕТО СА БЛИЗКИТЕ НИ, НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕЩАСТНАТА СИ ПРОПАГАНДА ПЛОСКА!

Може и за билите държави: Новина 1: Масови протести в Германия срещу Меркел под лозунгите "Меркел вън, да си ходи" Новина 2: Масови критики в САЩ срещу Тръмп след погребението на Маккейн... Новина 3: Рейтинга на Макарон е паднал драстично ... Новина 4: Медиите и соц.мрежи са подиграват на Тереза Мей заради посещението й в Африка ...

Когато западната пропаганда демонизира Путин - това е "свобода на словото" Когато някой говори хубави неща за Путин - това вече е "недопустимо" и е "платена пропаганда". Я започнете да прилагате единни стандарти. Иначе показвате тенденциозност и пристрастие.

Ха ха това е неолибералната демокрация, сега дежурните соросчета ще си започнатежедневната плювка. И само не разбирам защо го правят, като никой мислещ човек / извън иматрицата/ не им вярва...

Dir, подобни глупости за кво ги пишете? За захранка на соросовите храненичета? Сами си пишат, сами си слагат плюсчетата...В края на деня отиват с канчето в ръка на Козяк 16

беше интересно, защото се говори предимно за тези, с които се среща, за мероприятията и за останалото. промених си мнението за Песков - всъщност интервюто беше с него. информативно, дипломатично, без грам подмазване. предполагам, че това предаване ще мине в друг формат - веднъж на две седмици или месечно, защото изисква много работа при този динамичен и напрегнат график на президента. на който не му харесва, никой не го е приковал към дивана да го гледа, така че не разбирам защо е този кански вой. още повече не сме го избирали ние, та да ни засяга или да ни интересува.

България е зле, но ние поне никога не сме се опитвали да лъжем, че сме по-добре от Германия и САЩ!!!! Докато руската пропаганда лъже малоумниците в БГ от няколко години, че Русия е по-добре от Германия и САЩ!!!! Пилците се броят на есен, а глупаците вече ги преброихме!!! Русофилите!!! Както преброихме и руските слуги!

Бе няма ли да мирясаш, едно и също плещиш до втръсване, пък и като Лъжливото овчарче: Олелеле, руснаците ни нападат.

Няма по-велик от Путин!

И по-високо няма от руското джудже!

го имаш за нисък, ти ще да си висок поне 195 см. я кажи колко си висок, че ми стана интересно.

Тези са абсолютни роби...Много, ама много по-зле от нас. Азиатци....

Дали някой от крепосните още мисли по въпроса, защо убиха Немцов?! Или още се чудят, кой уби Кенеди, ама за Русия - не мислят, какво се случва???!!!

и каква беше тая украинска манекенка близо до мястото на събитието? понеже си мистър всичкознам, кажи защо.

Знаят много добре кой убу и Кенеди и Немцов - ЦРУ.

най-човечния човек, който си е и най-вежливият и най-скромният

Егати тъпата пропаганда. Собственикът Ходорковски, на тази същата телевизия "Дожд", която се цитира и ни се дава за еталон и морален стожер, не пожела да плати дори разходите за транспорта и погребенията на тримата си журналисти, които изпрати без мерки за сигурност, на заколение в Централно Африканската Република.

Путлер рискува световна война, заради няколко пункта рейтинг, при войната с Украйна! Защото на руснаците им харесва да проливат кръв! Вечен срам за руския народ!

Аз си мисля че няма начин на тия години да е в тази физическа форма в която ни го представят. По скоро е кат манекен, кат Барби, сменят му гащите, шапката чорапето акваланга и снимат за раята да се кефи. Мисля че и на него яко му е писнало от тия фотосесии, ама друг начин няма. 100 процента е с ишиас, хемороиди и артрози.

Е, е всички могат да стигнат идола на соросоидите - Маккейн. Някои може и ишиас и лумбаго да си имат, но чак болни мозъци нямат.

най-смешното е че тея нагли идиоти се опитаха да се направят на по-добра държава за живеене от германия и целия "еврогейски" съюз със заплати по 100 евро!!!! никога в историята не е имало такав наглост и най-жалкото е че тук в БГ много народ им се върза!!!!

Щом харчат толкова пари за пропаганда, значи голяма балтия ги чака руснаците. Тази зима ще е интересна.

соросоиди и вся остльная сволоч, нали в Русия е диктатура ве? Как така си позволяват да пишат и публикуват обиди и упреци срещу "диктатора"?

от вас троловете по-голяма сволоч няма безгръбначни слузети сополи как така всички от опозицията или са арестувани или са изгонини или са убити?!?!?!

защо все пак не си намериш нормална работа, да вършиш нещо невиртуално, полезно?

ми кое е обида? С кое конкретно са го обидили?

Ъъъ, да попитам къде беше Джордж Буш на 11.9.2001? Не четеше ли приказки на децата в някаква си детска градина? Че даже и след като му казали какво става, пак продължил да им чете? Путин поне такива глупости не прави и не изтезава деца с четене на приказки.

путката е неграмотна