Русия вдигна МиГ-31 да спре и ескортира US бомбардировачи над Баренцово море

От Министерство на отбраната изрично отбелязват, че изтребителят не е допуснал навлизане в руското въздушно пространство от страна на американските самолети

Обратно в новината

Коментари - Русия вдигна МиГ-31 да спре и ескортира US бомбардировачи над Баренцово море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Под руския ботуш се изгради ,силна България,под западният,всичко се разруши! Това е истината!

очакване отговор от хамериканците, каква е причината за опит за нахлуване на чужда територия. Коя държава е окупатор в случая?

Това писание отгоре ми прилича на руска сводка!

Руска салата с водка

Електрониката на руските ЗРВ комплекси е на американски чипове, копирани от китай, защото ватниците не произвеждат такива

не ве, на перални е базирана, не четеш ли радиото

Страшна параноя тресе ватниците

Време е да мятате руската сган и да я ампутирате от лицето над земята !

Трай си бе Саше ...много си тъп !!!

Много си прост, братята ти американци току-що ти бръкнаха в джоба и ти зеха 60 000 милиона долара по сделката за Белене. Как ще им платиш? Ако не им платиш може да поискат да те нагъзят за плащане в натура. От това нагъзено положение пак ли ще викаш - давайте братя американци, Ти да не си хомосексуалист?

Това е втори случай на агресия и подстрекаване към агресия от страна на Щатите. Не могат вираж ли да направят от Ерфорс?

Ще пуфтите и ще сочите с пръст докато американците не ви го счупят !

...Ами такова ! Да не стане кой каквото си търси да си го получи ?!!!

Хаха, купи си москвич от новите и стига си карал тия западни боклуци. За МиГ-31 мога да те пратя при скункса, ако имаш идея за какво говоря :) Скункса е родил СР-71 и Ф-22 както и много други, но тези двете са достатъчни да демонстрират как обществото на свободния "Мики Маус" победи великия строй. Ако незнаеш какво реферирам потърси кой е Виктор Баленко. Ай със здраве :)

Не бях чувал за Виктор Баленко. Интересно четиво беше :)

А видя ли от какво е бил направен брата на 31, защо има толкова мощен двигател, въздухозаборници и тн (първоначално е стреснал след първите шпионски снимки), чист чугун бххааххаахах, това обяснило всичко. По принцип съветските щайги су и миг, носят тонове повече излишно тегло вместо оръжия сравнено с краварските, евтини матряли. Това ги прави едри и уязвими за малки ракетки, които дори няма нужда директно да ги целят. Прехвалената им маневреност е само на празен търбух без оръжия и гориво и тотално безмислена, защото никой няма да ги търси в близък бой освен Маверик от Топ Гън, просто ще ги думнат от отдалеко, лесни мишени са. Същите пропуски се забелязват и в новите рашистко-савецки самальоти, освен това те няма как да направят чист стелт, не знаят как. Не случайно сащ обяви Китай за потенциален враг номер едно. Защо като жълтите са толкова големи приятели на потьо не му построят флота от стелтове, леките поне чекмейт-аналози, както сащ построиха над хиляда ф35 за тях и съюзниците??? Щото не са никакви, просто бизнес, утре и те ще се наредят на опашка за парче от рашистаня.

титан е, не е чугун :)

Никакъв титан не е, това е скъпо, раша е по тънката лайсна! В МиГ-25 има доста стомана и заварки. и стара елементна база на системите (анализ на американците на самолета на Беленко)

само че във времето си 25 е надбягвал ракетите - неведнъж, казва обективната история. а през 1988, без пилот, е прелетял над цялото нато, докато не му е свършило горивото над дания... а 31 е проектиран за война в ниския космос. жалко, че през годините руснаците са загубили технологиите за производството на планера

МиГ-23 лети без пилот, докато му свърши горивото и падне в Белгия. Не са посмяли да го свалят, че е можело да падне върху населено място.

Лично Путин праща тези информации на този сайт .... Всеки ден тук е пълно със сводки на руските служби...Нямам думи...

С кво са го вдигали? Кран, на ръка? След това успели ли са да го спуснат или са го пльоснали?

и да не вдигаш - снимките са вече в Пентагона, а реакцията ви - проучена!. . Следователно... огън !!

Когато американските ни партньори приближили руската кочина ,пред руските кенефи на двора се извили опашки..ха.ха ха ха все едно продавали яйца на промоция без купони за прана..ха.ха

Ако американците знаят какъв партньор имат ще се гръмнат.

Ще измести пътя на коприната Цирка е за Беринговия проток Зелената сделка е кьорфишек https://smart-lab.ru/uploads/images/01/37/63/2014/05/31/d04a75772c.jpg

а има ли загинали пилоти и паднали МИГ-ове.ха.ха те така си падат тези летящи москвичи..ха.ха

Нали знаете приказката за лъжливото овчарче. Всеки път все фалшива тревога и един път руснаците ще решат да не вдигнат самолетите (или ако останат без такива, че нещо над Украйна много ги свалят) и един път му трябва на американския бомбардировач да изсипе бомбите на Масква.

Къде е Баренцово море, къде е Кравария? Говедарите здраво се бутат между шамарите.

И да кръжат и да обикалят янките, Северният Ледовит Океан отдавна е превзет от руските подводници. Те са господари на водите под леда, северните морски пътища и небето над тях, защото са въоръжени с всчки видове ракети !!!

Хаха те и самите американци не искат да навлизат в Русия, ще вземе да ги хване мизерлъка в атмосферата...

Прямо сейчас в столице экзотической Ямайки проходит сессия Совета Международного органа по морскому дну (МОМД). https://ria.ru/20240326/front-1935757388.html

https://www.state.gov/wp-content/uploads/2023/12/ECS_Executive_Summary.pdf

срещу два бомбардировача. Не го ли е страх?

Ами бомбардировачите могат само да пускат бомбите си вертикално надолу и са много тромави и незащитени срещу изтребителите. Един миг може да опраска и 10 бомбардировача, за него те са седящи патици.

В-1В е въоъжен с две ракети за близък въздушен бой - АИМ-9 Сайдуиндър и не е беззащитен въобще!

Нищо ново напишете в лю бимата си търсачка на английски ЮС пилоти загинали повреме на Студената война... и сигурно няма да се учудите че покрай границите на СССР руснаците са свалили сума ти и американски самолети, претрепали са към двеста американски пилота и са държали в плен с десетилетия други американски пилоти. Но някои още си въобразяват че са победили в Студената война;)

Такива провокации на американците очевидно пробват реакциите и това не е на добре. Готвят се за война.

След прибирането си в базата, на двата Хамерикански бомбардировача, е било нужно да бъдат подложени на пълно, тотално почистване и дезинфекция, тъй като и в двата кокпита на Хамериканските фърчила е бил тотален усерич. Било е невъзможно да се повярва, от де са имали толкова много гомна Хамериканските шофери, та толкова много от тях са били положени в кокпита на двете фърчила. Райското пръскало е било нещо мижаво пред Хамериканските задници....

Барем един са намерили да се отсрамят, украйнците бая ги хоразредиха

БАси тъпото копеле.

С-400: Ех ама мнохо искам да се "срещна" с американски бомбардировач, пък било и то за кратко!!!!

Не ясно какво говориш, С-400 са предназначени за противоракетна отбрана срещу атака от ядрена триада.

С-400, Това е руски зенитно-ракетен комплекс: Зенитен ракетен комплекс (ЗРК) е съвкупност от функционално свързани бойни и технически средства, чието предназначение е поразяването на въздушни цели със зенитни управляеми ракети (ракети „земя-въздух“) КАПИШ

Две оправни и напористи копейкаджийчета ми вдигнаха завчаска кожения самолет ,а след тва без ръце му изочиха до капка белия пълномаслен керосин

Абсолютно добронамерена туристическа оферта им е била презентирана. Пилотката на МиГ-31 е носила кокошник и поднос с хляб и сол. Постоянно е пускала флаери: " Стиска ли Ви да навлезете в моето пространство? Гарантирано огнени преживявания- като за последно! Двама- на цената на един !!!" Ама хомосексуалисти на жена не се връзват. Хванали са се под крилата- и беж да ги няма.

На българската граница дори магаре да пуснеш ще премине успешно, какво остава за талибани или някой "Случаен Бомбардировач"

Нали някакъв поляк прелетя с чартър през цяла България и се разби в Добруджа. Някакъв селянин се обадил на 112 и ги информирал

Какво ли е усещането да пресрещаш бронирана Джи класа с Лада Самара?

Бронираната Джи класа, поради своето тегло и центробежните сили, отива в канавката

Браво това е такъв огромен успех за Русия. Нейните самолети не само че са успели да излетят, ами даже и са кацнали. Това е нещо нечувано и невиждано досега!

Какво ли са правили там американските бомбардировачи? Или тестват времето за реакция на руските сили или са сбъркали пътя към ивицата Газа.

Амортизират руските щайги... още едно две излитания и няма да има вече кацания

Шило

Ти да не си от технимеския им състав?

скоро очакваме и указа за присъединяване към федерацията на вашингтонска област

А българските граници свободно се нарушават от маргарита бежанци. Защото така било хуманно

основно е важно не самия самолет, а руските ракети, прелитащи над НАТОвска територия да бъдат свалени.

Шило

Ами да пробват, бе!

Ми да ги свалят бе. Кой ги спира?

Е, де! Обясни по-подробно на тези като мене, на които ни е лесно с черпаците и тенджерите, но не и с латиницата:)

Те пък да вземат да го изтрият младежа, и аз сега се нося като петно по вятъра без контекст. Изтрийте ме и мене де, да не бера срам..

тея па имали бомбардировачи, аз мислех че само Русия има такивата.

"МИГ-31" е "Москвич"-а на руското самолетостроене. Самолет от преди 40 години... Добре, че не се е саморазглобил, докато се е връщал към пистата след "успешната акция".

Е, пак е по нов от В 52 и от Ф 16

Шило! Да не съм чул лоша дума за върха на българската авиация, наречен Ф16! Това е самолет, който вече 40 години е №1 и няма нужда от промяна и ще изкара още 40, ако хартията се съхранява както трябва в подходящи условия в някой склад в архива или библиотека!

Шило

Прав си...Но трябва да е в контролирана среда, защото след стотина години, хартията има свойството да се връща в първоначалния си вид, като суровина.

ф 16 на колко 40 + години е

Шило

На поне 50 е. От Виетнамската война, когато янките пак едва избягаха от Сайгон.

ф-16 е името на продукта. Важна е модификацията... последната няма нищо общо с това което се е произвеждало преди 40 години.

И то голямо. ХАХАХАа

Самолети от САЩ са спуснали роботи над Питербургер

SirBob

Чета тука и се дивя на "компетентността" на центаджийските писания. Не се прави разлика между Баренцово и Норвежко море /каквато очевидно има/ и се задават въпроси какво правели руски самолети в Баренцово море. Препоръчвам първо да се погледне картата на Русия и северните й граници преди да се пишат откровени глупости. То не става само с лапане на грантове.

Те са тук да плюят срещу центове, не ги интересува грешат ли или не

SirBob

Явно. Иначе няма разумно обяснение.

Русия е най изостаналата федерация В света се провежда техническа революция! Най продаваната кола за 2023г вече е електрическа. Изкуствен интелект вече говори като човек. Чиповете и софтуера са по печеливши от нефта и газа. Роботи и дронове заместиха войници и артилерия.

Добре, че е изкуствения интелект, че да те замести! Хахахахах.

Ааа не, не съм съгласен! Обиждаш ме! Това е същото, като да искате орел да пълзи!

И като е толкова напреднал този свят, защо сигурно над 90% от населението му смята, че е тръгнал на майната си?

На майната си сте тръгнали вие отломки от миналото защото нямате друг път вече и ако не побързате НИЕ ще ви пратим там съвсем скоро.....то войната вече започна та се гответе

И с патерици да ходя ще оцелея. Ти си фира на първите десет метра.

До умрелия обиждач! Аз казарма съм карал, ама се чудя как ще помогне, ако се активизират разломи, водата изчезна, глобалното затопляне продължи... Ядрена война е на път само да ни съкрати мъките, ама се чудя при един световен глад, породен от влошаващите се климатични условия как ще ти помогне? Ама ти по-далеч от "злата" Русия не виждаш и не виждаш, че богатите не си мърдат пръста да променят нещо!

На електрокари как вървят глобално преди да дрискаш глупости. Никой не ги иска. Дилърите са пълни с тия скъпи тъпотии, на които след 5 години батерията я докара половината преход я не.

В пълна грешка си! Съвсем скоро в Русия ще измислят и вътрешния кенеф с тоалетна хартия, в който тече и топла вода! Като цяло руската федерация е най-руската сред всички федерации и най-федеративна сред всички руски организации!

ФА ШИ СТКАТА МЕТЛА СЕ ЗАДЕЙСТВА!!! ТРИЯТ ВСЯКА МИНУТА!! ПОЗОР!!! НЕКА ДЪРНИТЕ МОДЕРАТОРИ И АДМИНИСТРАТОР СА ОСЪДИЛИ СПАС И ДРУГИ ЧЕСТНИ ХОРА КОМЕНТИРАЩИ ТУК НА ДОЖИВОТНА ЗАБРАНА НА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ!!!! ДОКАТО Е ЖИВ, НЯМА ПРАВО ДА ГОВОРИ И ПИШЕ ТУК!!!! НЯМАТ ПРАВО ДЕСЕТКИ!!!! ФА ШИ З МЪТ ЗАПОЧВА ТАКА, С ГОРЕНЕ НА КНИГИ, ЗАБРАНИ И ЛАГЕРИ!!!! „Две неща ме тревожат най-много за Европейския съюз. Това е изчезването на законността и изчезването на свободата. Винаги казвам, че икономическата криза може да бъде преодоляна, енергийната криза може да бъде преодоляна. Но когато сте загубили, нека го наречем душата си, което представлява право и свобода, това не може да се поправи толкова лесно“, каза Кнайсъл, говорейки на Световния младежки фестивал в Сочи." В ТОЗИ САЙТ МОДЕРАТОРИ, АДМИНИСТРАТОР И ВСИЧКИ ДРУГИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ХИГИЕНИСТА, СА АБСОЛЮТНИ БО К ЛУ ЦИ!!! ТРИЯТ ПРЕЗ 3 МИНУТИ!!! БЛОКИРАТ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА!!! ЧИСТ ФА Ш И ЗЪМ!!!! САМО НАРОДЕН СЪД МОЖЕ ЧАСТИЧНО ДА ИЗМИЕ ПЕТНОТО!!! ИСКАШ ДА СИ КАЖЕШ МНЕНИЕТО ПО СТАТИЯТА, НО НЕ ТИ ДАВАТ!!!! ЗАЩОТО СИ ПРОТИВНИК НА ПОСОЛСТВОТО И ПОТЕНЦИАЛЕН РАЗОБЛИЧИТЕЛ! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин

Съветвам ви да прочетете ЩО Е ТО ФАШИЗЪМ,ОТ КЪДЕ ПРОИЗЛИЗА И КАКВО ОЗНАЧАВА и най-вече КОИ са били такива а за завета на кан Кубрат няма да питам или за надписа на народното събрание

Кримския мост ли са целили или газопровода в Оренбург

Не се напъна да прочете малко що е то МИГ31? И дали Краварите имат аналог по таван на летене, модификации и скорост. Това нещо лети до стратосферата и има вариант за сваляне на спътници. Краварите трябваше раптор да извадят белкем една победа да направи. Без майтап. Нарисуваха си балон на самолета. Заложиха на крива карта западните миндили. Некъв стелт дето нискочестотни радари го виждат. А такива има и в МИГ31 и СУ57, както и наземни. Последно нямам спомен да има САЩ територия около Русия. Чий го търсят там?

Колко струват руските ВВС се вижда в Украйна има ли Раша въздушно превъзходство- не. Точка по въпроса. Миг 31 е бърз самолет, но същото важи за раптора. Разликата е в това, че раптора ще изтреля ракетите и свали миг 31 без изобщо да бъде засечен. Миг 31 е технология от 1970.

Чети преди да дрискаш детинщини.

Всичките МИГ31 на Русия са модифицирани. Много филми гледате и много пропаганда на ВПК то на САЩ ядете. Разбира ти чутурата от технологии на тебе.

Я една проверка да направиш колко бомби заринаха на главите на укрите? Нямали въздушно господство? Що бе? Спорадичните излитания на укрите самоубийци със Су24 ли е авиация? Нали не кацат след това.

и си пий хапчетата, че нещо си се превъзбудил!

Хаха, купи си москвич от новите и стига си карал тия западни боклуци. За МиГ-31 мога да те пратя при скункса, ако имаш идея за какво говоря :) Скункса е родил СР-71 и Ф-22 както и много други, но тези двете са достатъчни да демонстрират как обществото на свободния "Мики Маус" победи великия строй. Ако незнаеш какво реферирам потърси кой е Виктор Баленко. Ай със здраве :)

Държавата Русия е извън закона, а нейния лидер е обвинен във военни престъпления. Всеки може да я бонбандира с безпроблемно

Шило

От съд, който не е признат от най-големите държави? Ами то, и Мешерето е същото, като оная пародия на съд в Хага!

защо забранявате латиницата, като тя е официална азбука на съюза, в който сме?!? Щете ли да ви привикат в някой европейски съд? И без това постоянно си правите гаргара с коментиращите тук и не спазвате никакви правила за форуми! И пак се изожихте като го триете това!

Русия ще приключва скоро с пейзаща от блата и комари.

Шило

ко речи? А Европа? Стъкло и лава.

Като хонаближил и видял и 2 Раптора и си 6помнил че май трябва да се връща

Не мое се качи толкова на високо. Ще се разхерметизира. Малко чете требе.

Руснаците спазиха ли Морското Право,. като заграбиха Крим ? СЕГА ДА СИ ЕБАТ МАЙКАТА да напускат Норвежко Море иначе ще замиришат на пърленби ватенки От тук нататък Руснаците нямат никакви ПРАВЯА ! Чупката в Якутск и ще плащат наем на Китай за тайгата

това Норвежко море ма Златке?!?

Краварите упорито си играят с огъня....

накрая се напикава!