Коментари - Русия станала по-силна в боевете с обучената от НАТО армия и щяла да нападне пак, Киев не иска мир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една шепа украински лидери богатее, САЩ богатее, украинския народ мре, Европа обеднява, Русия става все по-силна.

Поправевте ме, ако греша и не до там саъм наясно с това, но някъде четох, че Русия има бомба, която изсмуква, или изгаря кислорода и в определен обсег на действие всичко живо умира, защото няма кислород, който където и да е , дори в миша дупка да се е скрил.

Всички имат. Това е термобарична бомба или т.н. вакумна бомба. Американската е GBU-43/B а руската АВБПМ. А умирането не е щото няма кислород а си е от експлозията.

За изход от тая война има 2 варианта: 1. Преминаване към световна и ядрена война 2. Компромис и от трите страни и подписване на мир като Украйна е заставена да стане като Швейцария - пълен неутралитет и забрана за разработка на биологически, химически и ядрени оръжия Вариант, в който Путин е убит не помага... Той може да води атаката, но повярвайте ми - не е единствения подръжник на тази идея

Първи пункт вече е в ход. Войната е световна. Дали ще стане ядрена зависи от руското джудже. Втори пункт. Путин ще умре. Най-добре след международен съд и заедно с отбора военнопрестъпници. Украйна сама ще реши какъв държавен статут ще има, но с такъв съсед е задължително да поддържа добре организирана, високо технологична армия и съюзници. Същото важи и за нас, ако искаме да запазим България в сегашните ѝ граници.

Богатите накараха Бедните да се бият между тях си..... Тая смърт трябва да спре независимо как..... Горките хора и от двете страни....При всички режими богатите седят и гледат а бедните умират :(((

До последния усраинец ке се води :-)

Тия са тотално изклецали умствено, това в превод значи "ние искаме да завладеем територийте на руската федерация и ще се бием, докато тя не се разпадне..." Лично аз, много се надявам да им пуснат в Киев една водородна с дълбочинно проникване и да се приключи с тая държава... Изклецали са повече от макетата...

Голям специалист си по "дълбочинното проникване", но от написаното не е трудно да се разбере, че става въпрос за анално или орално такова. А такива задълбочени познания се придобиват, само ако си бил предмет на такова проникване.

Защитната организация НАТО, чиято армия (да се подразбира Турската) влиза в Северна Сирия да си прави операции, а от централата на НАТО мълчат. Каквато армията на Путин, такава и НАТО. Интереси, интереси, интереси.

От тези коментари защитаващи войната,нищо добро не чака България

Русофобчета, за два дни руснаците ликвидираха 30% от енергетиката на усрайна. За още два-три дни ще могат да унищожат 60% и усрайна приключва. И това при положение, че още не са включили стратегическата си авиация. Руснаците все още се въздържат да нанесат огромни поражения на гражданското население, а вие си мислите че са слаби. А спрете да се силите толкова. И русия и щатите могат да разцепят земята ако поискат,та една усрайна ще им се опре.:)) Играта е друга.

Тия вече са в последен стадии, лъжат-мажат и сами си вярват! Не може вече да им се помогне...

SirBob

Мокрите мечти на укрите. Не само че никакво разпадане на РФ няма да има, но както се вижда, нови територии биват присъединени. Ма идиотите нека вярват на нацистката пропаганда.

Наведените русороби с широко разтворени бузки пред една изостанала и дивашка корумпирана кочина бързо да ги изпращаме като подкрепления на БОТОКСОВОТО джудже лилипутя. Гледам много са надъхани, идеални са за фронта, украинците да имат нова партида пушучно месо за натовските си оръжия, и да ни оттърва от боклука и лошия материал! Хайде дебили - родина мать зовет - на фронта бързо за Путя да се биете марш!

Като не щеш мира, на ти секира!

Защо не блокирате олигофрените "Митрофанова ми лаппа курра" и "Путин е руска, педерастка, фашистка мърша". Това е безобразие! Сайт, уважаващ себе си, няма да си позволи тази гнусотия

Вас, истината боляла.

И още нещо да питам троловете? С какво Русия е по-добра от Европа? И защо не искате да сме като Европа, а като Киргистан и Беларус? И защо като е толкова хубаво при Путин, руснаците бягат в Испания, Англия, Германия и никой не се връща в Русия? С пилешкият си мозък можете ли да го проумеете това, или не можете?

Добре бе, тролчо с минуса, кажи защо искаш България да е като Беларус и Сирия? Защо Възраждане искан същото? Ето това е национално предателство трол смотан.

Явно още не си разбрал, че колективния запад фалира и затова са пландемията и санкциите, за да създаде цифров концлагер и великото рестартиране на клаус шваб, където ще си роб и нищо друго.

Не им се впрягай много. Тук за мозък не мож' да иде реч. "Аха" ти го е обяснил много точно - дигитален концлагер, фалшификация, манипулация, зомбификация, мобилизация и за десерт могилизация.

Има едно нещо - в Русия може да си пиян денонощно и на улицата и на работа и никой няма да си мисли нищо лошо за теб и няма да бъдеш уволнен.

Не регистриран "Българин", може да са избягали 200 хил. от Русия, но от България избягаха 2 милиона! Изчисли процентите, ако си завършил седми клас!

Няма да ти излезе сметката другарю математик! Само с лозунги не става, трябва и акъл, а ти явно го нямаш. От България се изнесоха около два милиона но от 1989 година до сега - 33 години. А от Русия над 300 000 само за три седмици! Да продължим ли да смятаме процентите или да спрем до тук?

До всички тролове, които твърдят, че Путин е велик и искат да сме като Русия, да има кажа, че Европа не е виновна, че сме тъпи и избираме крадливи политици. Европа ли е виновна за корупцията? Европа ли е виновна, че нямаме пътища? Европа ли е виновна, че имаме Гешев? Европа ли е виновна за щуробаджанащината и назначаването на любовници и калинки? Европа ли е виновна за раздутата администрация? Не, виновни сче ние и това между другото е същото като в Русия, а не като в Европа. Но сте толкова тъпи, че не проумяваге елементални неща. Европа дава, но в кошара не вкарва. А в любимата в Русия е диктатупа, корупция и нищета. Защо не ходите там, а гледате към Европа? Защо любимецът ви от Възраждане не кара руска, а западна кола? Но сте олигофпени и не го виждате това.

Стига сте ни занимавали с халюцинациите на малоумните укронацисти. Това да не е пак част безсмъртните лафове на левият тротоар Арестович, връх сред които беше : “Ако спрем да лъжем, УСрайна няма да съществува“!!!

Аман от лъжите им, както несъшествуващият призрак от киев!

Смешници! Наследника, на Vолодимир Zеленски ще се казва пак Владимир, ама Путин!!!!

Историята даде шанс на Укроландия да бъде 30 години самостоятелна държава. Но укрите не оправдаха този подарък на историята и сега ще се върнат там където им е мястото, в Руската Империя !!! А, колкото до англосаксонския слуга Vолодимир Zеленски, който ще свърши като Дучето в Италия !!!

_stankow

>>>оборудвана е с най-новото оборудване на НАТО Не думай ! :D Tо и България е оборудвана с леки автомобили "нов внос" ... :D

Много активни козяцине неделя сутрин. Май нещо войната не върви на добре за натовските содомисти? Нищо, има време, цяла зима хем ще дават оръжие на укропитеците, хем ще бият населението си да не се бунтува

Хич не върви вече орки не достигат. Мобилизации правят изтеглят се от единствената регионална Столица. Стагат танкове от втората световна. Поне тоалетните си оправиха няко. Има повече дезертьори от колкото армията им толкова за Русия орки и полу мъже с полу армия водена от еленовъд командван от ботоксово сениленн старец на високи токчета

ОТАН да вкарва по-нова техника руснаците скучаят

Усраина трябва да се занули завинаги!

"Киев не иска мир " Киев и да иска няма как да получи мир. Украйна има твърде много излишни територии и твърде много излишно население.

щот русия няма излишни територии. Има и не може да ги коландри.

Русия бавно и методично избива укро-армията и наемниците. Премазва ги основно с артилерия с цел минимални загуби. Укро-нацистите скоро ще се свършат, за разлика от нескончаемия поток американско оръжие.

Бе не знам колко са свършили, ама днес бройката надмина психологическата бариера от 65 хиляди. От руската армия убити имам предвид. Танковете на Путин са на привършване, остават му по-малко от 500 бройки при положение че имаше над 3000, затова иска назаем от Лукашенко да му даде малко танкове. А когато привършат и безаналоговите му високоточни ракети... не знам!

Важното е 250 000 укросвине са гушнали букета!

И на никой няма да липсват!

Бе откъде ги изсмуквате тези "новини" бе??? От ръкавите като зайци ли ги вадите??? Няма такива думи които да е казала Стефанишева. Казала е само че руските "безаналогови" бойци бягат от Украйна като зайци! Да, сигурно трупат ценен опит - дано! Дано са си извадили поука, че с НАТО не бива да се бъзикат! Явно затова бягат - защото са разбрали че не могат да нападат държави от НАТО? Друго, друго любопитно има за което трябва да пишете. Както съобщава "Украинская правда", когато руснаците започват ракетните нападения над цяла Украйна, жителите на Киев са си устроили секс оргия на планината Щекавица - хълмисто възвишение в пределите на Киев. Депутатът от руската госдума Алексей Журавльов се е вбесил от този непукизъм на украинците и казал нещо от сорта: Значи, ние ги плашим с ядрен апокалипсис, а тях изобщо не ги е страх, какви странни хора! Как смеят да не се страхуват когато над главите им падат нашите ракети! Явно либидото на украинците... и на украинките, е за завиждане!

НАТО няма да ви спаси, дори напротив!

Кога Украйна стана държава член на НАТО, тази новина съм я пропуснал.

Срещу обучената от НАТО украинска армия, Педерацията праща тълпи голи и боси необучени клошари и се надява да спечели! Мухахахахахахахахахааа!

И пияни! Вижда се как пият още в наборните пунктове и военкомати. Нали ги гледах - кълчат гюбеци досущ като концерт на Софи Маринова! Не беше от сорта на нашата чалга, а някаква азиатска, от републиките ли не знам... техни си! С шишето в ръка и кълчибаджак по шорти!

Интересно как украинската ''армия'' се обучава от натовски наемници и се снабдява с натовско оръжие и в същото време натовците викат че ''не участват и нямат намеса'' ???? Нека още има заблудени кой е провокатора и инициатора на ставащото там и да се позамисли, че и при него същото могат да направят ''приятелите му'' щом имат интерес от това..

Е като и НАТО участва, Путин що си трае, а? Шубе ли го е?

САЩ са добрите, а Русия лошите. Американските новини са правилни, а руските неправилни. Медии на САЩ може да се гледат, а руски не. Може да мислиш като американец, но не и като руснак - не е правилно. И т.н.

Ако не можеха да се гледат руски новини, ти сега щеше да си "правилно ориентиран" към НАТО и нямаше да възхваляваш оня убиец в Кремъл на който ръцете му са оцапани в кръв до лактите!!! Американските новини не са "правилни", а са обективни. Украинските между другото също. Украинската медия "Украинская правда" например публикува журналистическо разследване как украинските богаташи се пишат "бежанци" от войната и бягат в Монако и Австрия. Има поредица от видео репортажи, има ги в Youtube, и всеки който не гледа само руска пропаганда може да ги види и да си представи нивото на корупция в Украйна! Ето - това ти е пример за свободна и ОБЕКТИВНА медия, а не "правилна" и "неправилна"! Но твойто бедно мозъче не може да схване тази разлика нали? За тебе всичко трябва да е черно-бяло, добро и лошо, "правилно" и "неправилно"? Твоят мозък е опериран от мисъл, от разсъждение, досущ както на талибаните в Афганистан - четат само какво пише в Корана! Дай ми пример - коя руска медия например е писала за вилите и яхтите на своя цар и полубог, Владимир Путин? Коя? Цитирай статия, журналистическо разследване? Няма такива! За Путин, а не само за него, за всички около него - само хубави и прекрасни неща пишат!!! И не трябва да се убеждаваме дали това е вярно или не? Хайде - чемодан, вокзал, Урал! Като там смяташ че е истината!

Май на наркомана са му платили да подстрекава руснаците, та после америкнос да пробват в реални условия кои от многото видове руски ракети могат да неутрализират. За какво да му пука колко украинци ще загинат, нали си има достатъчно бело.

гледай му акъла па му крой шапката. Е затова тая измислена държава украйна трябва да изчезне. Земите им и без това са заграбени от чужди държави

а украинците ги снасят

вижте резултата като не си пиете хапчетата, т.е. вземате погрешните и лекуващия доктор ви казва че сте велик и може да преминете стената ако бягате срещу нея със затворени очи

Руската федерация е бременна. Руската федерация изпитва родилни болки. Руската федерация ще роди десетки нови държави.

Тия нацията много си поверваха.

раша винаги е била преформатирана да води кървави войни и винаги губи, освен през ВСВ, когато и помогнаха Американците, иначе сега щяха да говорят в цяла раша - немски !

Русия е преформатирана за вечна война до пълно унищожение на омразния империализъм и колониализъм.

Това е самата Московия

В заглавието на статията - Киев не иска мир. WTF!? Тези украинци нормални ли са, как може да искат войната да продължава, да им разрушават държавата и да им избиват народа.

Руските говеда се избиват. Слава на англосаксонците!

в екарисажа

Европа е нищо друго ,освен склад за откраднатото от целия свят

Изпикае се клекнал и квичиш вонеещо ЛГТБ

Ха ха

руска армия от педали..ха ха ха В Москва процъфтяват гей-екскурзии във военни части, сред проститутките – генерали и служители от ФСБ По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнес Как се вписват тези факти в образа на легендарната армия, състояща се само от „герои и освободители”? Ситуацията в руската армия напомня на „животинската ферма” от произведението на английския писател Джордж Оруел, пише авторитетното американско списание Forbes. „Гладни, недоспали, пребивани от офицерите и останалите войници, възможно, дори занимаващи се с проституция, за да се нахранят”, така описва авторът руските войници. От своя страна германският вестник Sueddeutsche Zeitung отбелязва, че в последно време сред руските наборници има все повече бивши криминални престъпници. Вестникът задава въпроса, как се вписват тези факти в образа на руската армия, състояща се само от „герои и освободители”. Броят на населението на Русия намалява непрекъснато, хиляди млади хора на донаборна възраст са или болни, или наркозависими, но МО е принудено да попълва редовете на военнослужещите с млади мъже с криминално досие, коментира авторът, като добавя, че тази тенденция носи в себе си взривоопасен потенциал, водещ до изблици на насилие в армията. Der Standard пък отбелязва, че нерядко издевателствата, които новобранците са принудени да търпят от старите войници завършват с тежки осакатявания и дори смърт. По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнес. По данни на вестник „Събеседник” някои от войниците са принуждавани да стават проститутки, други търгуват със себе си по собствено желание (като с част от печалбата си плащат за правото да излизат свободно от казармите). Клиентите основно обслужват новобранците, особен „интерес” имало към студентите. По данни на международния гей-гид Spartacus, в самия център на Москва може да бъде „купен” войник или курсант. Цитират се дори коментари на „ползватели”, които препоръчват секс-турове във военните части в Подмосковието, където офицерите изнасяли на КПП-то фотоалбуми със „секс-бойци”. Цените, ако се вярва на изданието, варират от 100 до 500 долара за нощ, пише „Комсомолская правда”. Някои войници, не издържайки на насилието се самоубиват, а военните го приписват на „неуравновесена психика”. През 2007 година към правозащитната „Войнишки майки от Петербург” са се обърнали редници от военна част номер 3727 в Санкт-Петербург, разположена в самия център на града и съвсем близо до Дворцовия площад и Ермитажа. По техните думи, освен изнудване, мъчения с електрически ток, бой с металически табуретки, старите войници принуждавали новобранците да проституират. „Старите кучета” редовно ги принуждавали да им носят пари, ако нямали-изпращали новобранците в града да просят, ако парите им се виждали малко ги пребивали и „предлагали” по-лесен начин-да практикуват мъжка проституция. При това, както заяви пред радио „Эхо Москвы” правозащитникът Руслан Линков, ръководството на щаба на вътрешни войски и военната прокуратура са били наясно със случващото се в тази военна част. В създаването на „клиентска мрежа” участвали високи чинове от командването на частта. По думите му, сред клиентите на войниците-проститутки имало дори генерали от вътрешни войски и служители на ФСБ. Съпредседателят на „Войнишките майки” Ела Полякова казва, че в списъка на така наречените „клиенти” имало полковници от ФСБ и генерали в оставка”. „Русия е най-благоприятната страна за любителите на острия армейски секс”,споделя опит в Spartacus потребител, който дори дава подробни указания и упътвания. Не е тайна, че мястото, където гей-проститутки предлагат себе си е площад „Героите на Плевен” и именно там може да бъде „нает” за цяла нощ военнослужещ. Кореспонденти на News2You.net со влезли в ролите на застаряващ холандски бизнесмен-гей и негов преводач и отишли на площада, за да проверят дали войници от руската армия „заработват” като проститутки. На площада те видели само няколко в нищо неотличаващи се по външност млади мъже, но не и жени. „Гей-бизнесменът” останал в колата, а „преводачът” тръгнал да се договоря. Сергей, който работи на площада му казал, че курсантите обикновено идвали след отбоя. Действително, малко по-късно, когато почти се стъмнило, пред паметника се появили трима млади мъже-късо подстригани, движели се „в крак” като на плаца, пише авторът. Той ги заговорил и им казал, че придружава чужденец, който е любопитен… Единият от военнослужещите веднага го прекъснал с думите: „500 рубли за час, 50 хиляди за цялата нощ. Чужденецът активен ли е?” И след утвърдителното кимване от страна на преводача, старши курсантът посочил един от спътниците си: „Ти ще отидеш”. По-късно те обяснили на курсанта, че са журналисти и обещали да запазят в тайна името му и военното училище, в което учи. Младежът, когото те нарекли условно „Вася” се съгласил да разкаже как руските войници и курсанти стават проститутки. „Бях в първи курс, извика ме ротният командир. Започна да ми говори, че определял местата за разпределение след завършване на училището. Аз съм бил определен някъде в Сибир. След като помолих да не е толкова далеч, той ми отговори, че не може сам да реши въпроса, но има „много приятен и влиятелен познат, чийто баща работи като кадровик в щаба. Веднага се обади, уговори ми среща с него. Даде ми разрешение за отпуск и ме изпрати на КПП, където дойде БМВ, и шофьорът ме закара в някакво жилище. Там го очаквал 30-ина годишен мъж, който първо го напил, така че младежът на практика нямал спомен от случилото се. След това го извикал ротния, показал му снимки: Ааа, я виж с какво се занимаваш. А ако го покажа на началника на училището, или го пратя у вас, на родителите ти? И, разбира се, след това, ротният му предложил да „рабоит на процент”. Сексуалните посегателства са съвсем привична част от тормоза на старите над младите войници в руската армия Редник Виталий Салоус разстрелва в караулното помещение шестима свои наборници. Той дълго отказва да признае пред следователите истинската причина за страшната си постъпка. За нея признава по чудо оживелият единствен свидетел на престъплението. „Пияни сержанти, начело с офицера решили да се „погаврят” с войника-успели да го съблекат, но той успял да се отскубне, грабнал от пирамидата автомат и изстрелял в мъчителите си почти 60 куршума. В хода на разследването се изяснило, че ротните „стари кучета” преди това многократно насилвали младежа. И, макар че, това изиграло ролята на смекчаващо вината обстоятелство, Салоус бил обвинен в „превишаване на необходимата самоотбрана” и го осъдили на 8 години. Това е само един от множеството случаи, когато жертвите на насилие са прибегнали до крайни мерки за самозащита. Според статистиката на военните съдилища в Руската федерация, броят на единични или групови убийства, основен мотив на които е отмъщение за сексуално посегателство и изнасилване, продължава да расте. В Санкт-Петербург милиционерите разкрили и обискирали, на пръв поглед, обикновено нелегално порностудио. Тя, обаче, се различавала от другите с набора на „актьори”. Оказало се, че режисьорът канадец снимал курсанти от военно-морските училища в Петербург. За снимките им плащали по 100 долара. На курилския остров Итуруп случайно бил разкрит цял „гей-харем” в една от военните части. И „султан” на този харем бил заместник командирът по политическата част. Майор Годилов принуждавал войниците със заплахи и шантаж към мъжество, а често и просто ги изнасилвал. След това той „поощрявал” с предсрочни уволнения или „топли” служби в частта. По най-скромни сметки (броят на пострадалите фигуриращи в делото), майорът-насилник е имал връзки с 20 войника. Капитанът от специалните части Виталий Седих също е осъден за сексуална принуда и насилие. Негови жертви станали трима донаборници. След като проучвал техните „слаби места”, капитанът ги принуждавал да изпълняват сексуалните му желания, за което е осъден на 6 години в трудова колония. Много от жертвите предпочитат да мълчат, за да избегнат позора, и когато унижението им стане непоносимо се самоубиват или бягат от военната част. Ако преди 10 години от 200 случая на самоубийства, свързани с хомосексуализъм са били едва 5-6, то сега те са два пъти повече: 10-12. Военни и цивилни лекари са стигнали до извода, че насилственият или доброволен „казармен” хомосексуализъм често става причина за тежки психически разстройства и нервни сривове. Като се има предвид, че тези хора имат достъп не само до стрелково оръжие, но често и до ядрено или химическо, не е трудно да си представим потенциалните последици.

Ей Щерев тая дългата опорна май са ти я написали от Козяк

ти май си фен на доброволен „казармен” руски хомосексуализъм..ха.ха.ха

Евала Щерев.

от украински учебник за 10 клас. Без исторически факти пълнят мозъка на украинските деца с лъжи и измислици. Не са получили писменост и религия от България а са ни ги дали те. Империатрица Елена,майката на Константин е била укрсинксжинтя въвежда християнската религия във Византия.

Само едно се чудя на всички путинофили и фенове на Възраждане. Като толкова ви харесва комунизма и диктатурата, защо не отисите в Русия, или Северна Корея? И още нещо да ви питам. Щом плюете по Запада и по тяхната либералта система, кажете къде другаде са цъфнали и вързали - в Русия, Узбекистан, Сирия, Киргистан? Защото Възраждане и русофилите нали това искате, поне кажете с какво там е по-добър живота и пак да ви питам, що не отидите в тези прекрасни страни? Не знам как може да сте такива олигофрени.

Втори негър от Ново село Мобилизация и марш при Глиги

А да кажеш нещо по същество можеш ли? Например, в Русия по-добре ли се живее, отколкото в Европа? И защо ти не отидеш там? И защо русназите бягат в Испания, Германия и къде ли не и никой не е тръгнал да се връща при Путин. Само тукашните идиоти от Възраждане му се кланят. Ама как да кажеш нещо по същество, като си олигофрен

Ами след 30 и повече години "ДЕМОКРАЦИЯ" защо България от развита индустриална страна стана селскостопанска ,защо от 130 хилядна армия сега е под 28 хилядна, защо от 300 самолета сега имаме по малко от ПЕТ летящи, и НАЙ ВАЖНОТО ЗАЩО ТОГАВА НАСЕЛЕНИЕТО БЕШЕ ДЕВЕТ МИЛИОНА А СЕГА Е 6,5 МИЛИОНА ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА КАТО ТОЛКОВА ВРЕМЕ ИЗПОВЯДВА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ-АМИ ЗАЩОТО СМЕ ПОД КОЛОНИАЛНАТА ЗАВИСИМОСТ НА ХУНТАТА ОТ ВАШИНГТОН И ПОДЛОГИТЕ И ОТ ВЕЛИКИЯ ЗАПАД.

За кво ние да ходим в Русия, като Русия може да дойде тук ??

Какъв комунизъм в съвременна Русия, бе ?!?!?!? Ти си олигoфpeн, нали?

Теза два , по своята същност, примитивни народа ( руски и украински) в комбинация с природните ресурси , които имат - стават опасни вече и за целия свят. От 1945 насам всяка година на 9ти Май преиграват и преживяват една война, омразата към враг, безумна жертвоготовност и страст да доминират. И двете държави са еднакви и сега с тези планове , да се освободи Русия, за мен те стават опасни за света. Колкото по-скоро Зеленски и Путин се заставят да започнат преговори, толкова света ще бъде по-защитен.

Прадядовците ти са се молили на Монголското куче Тангра

безродник да го духаш под вода! докато се задавиш и пукнеш, майка ти и боклук

научиха кръгом и бегом

Ползата за Русия е да разучат натовското оръжие, да пазят своето най-ново оръжие за спешни случаи, да вкарат САЩ във фалит ( дългът им стана вече 31 трилиона )

Ко, ко каза? Щатите са във фалит, а Русия цъфти и върже, така ли. Абе къде ви намират такива идиоти!

Поне си смени никът. Това, че САЩ имат 31 трлн. дълг, а Русия реално нямат такъв, са общодостъпни факти. Такива като тебе, с видимо тежко дeбилство, трябва да се кастрират и да се лекуват с лоботомия и най-силни лекарства.

Руснаците сега вече трябва да вземат цяла Украйна. Ако вземат само част, пак ще имат големи проблеми. Ако не я вземат цялата, САЩ винаги ще ръчкат от там по Русия. Цяла Украйна е продадена за заеми за оръжия и е собственост на американския военнопромишлен комплекс. Украинците вече са само едни квартиранти там.

Повече тежки оръжия трябва да използват руснаците. Имат конвенционални боеприпаси по 50 килотона. Напалм още не съм ги видял да хвърлят...