Русия спира да плаща вноските си в Парламентарната асамблея на ОЧИС

Заради Украйна Москва дори обмисля дали да не напусне организацията. Сръбският външен министър Ивица Дачич е готов да се притече на помощ за решаване на проблемите

Обратно в новината

Коментари - Русия спира да плаща вноските си в Парламентарната асамблея на ОЧИС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро Украйна няма да има излаз на Черно море и няма да може да членува в тази организация. Украйна вече загуби излаз на Азовско море.

Че Покрайната има ли излаз на Черно море,бе ? Та се пенят..

И да няма излаз, укрите са изкопали Черния гьол. ...За Босфора се спори.

Какво общо има Дачич с черноморското икономическо сътрудничество? Щял да му решава проблемите?! Украйна била недоволна от руснаците. Защо ли? Да не би да им акнексираха 2/3 от краибрежието или да не би да им конфискуваха целия флот? Блокираха ли им пристанищата? Какво сътрудничество и къв хой? Че и Дачич щял да го яхне... и да го оправи?! Я къш в сърбистан!

Ако оставим настрана факта, че излаза на Черно море не е фактор (инче Сърбия нямаше да е вътре), по това, което се случва в Украйна е по-вероятно да си върнат излаза на Азовско море, отколкото да загубят Черно.

То затова тато Ердоги иска да си изкОпа втори Босфор там.

Не знаех, че Сърбия имала излаз на Черно море. А може Москва е обещала на сърбите, че ще имат.

и какво дирят албания, армения, азербайджан, гърция, молдова, србия и черна гора в тази организация?? какъв е тая комунделски буламач??

Да се махат! Пълна изолация и самоизолация от света, да не ни пречат с безумието, които говорят и творят, геноцидни военнопрестъпници

То и тук единственият проблем от излизането на Русия ще е че пак няма да има кой да плаща издръжката и на тази организация...

Харесват плажа на Слънчака, бе.

За кво служи тая организация?

оти

"украинската делегация е направила истински цирк, опитвайки се да хвърли вината за всички проблеми върху Русия". След като укрите имат друсащ се клоун за президент, нормално е и циркове да правят. А тази организацийка след като изсухли Украйна защото хем няма да има излаз на Черно море, хем и няма да съществува като държава, нещата ще се нормализират.

Колкото по малко чуваме за Русия , толкова по добре . Сбогом дано си щастлива ....

смешници! алкашите са невероятни смешници! щели да напуснат?? нее, и от там ги гонят! пише си го на шестия ред на статията! те алкашите тия дни и оон ще напуснат!

Точно пък Сърбия, която създава проблеми където се появи ли, ще помага в този спор?

Жалко, защото това беше нещо изключително изгодно,но зле реализирано и така и не заработило.

Sm3hurk0

Кефиш ме и ще те побутна малко с +

Новинарския сайт????? “ четем в Уикипедия. ”

"украинската делегация е направила истински цирк, опитвайки се да хвърли вината за всички проблеми върху Русия" istinski cirk .... hahaha .... istinskiq cirk go napravihte vie .... ama ne e i cirk ... tova deto go napravihte e istinska kasapnica. omraxa kakvato i sveta ne pomni ot vtorata svetovna sybudihte

Тя скоро няма да има излаз на черно море

Дачич веднага каза, че готов да лиже руски задници на общо основание!

И до нот ундерстенд а ворд be bastun!

Русия да напусне акваторията на Черно море като цяло!!!

въшлиф до два месеца отиваш на фронта да и го кажеш на Русия но ще гушнеш букета

Шило

Бе, по примера на Азовско, гледай да не го направи вътрешно море.

A Заго ги няма Исландия и Монголия в тази организция?

Шиши се прави на важен.

Украйна да я няма в Черно море! Заради нея морето се напълни с натовски кораби и мини! Няма нормален риболов и спокойни курорти! Вън фашистите от Черно Море!

За Украйна става дума нали?

ДА няма повече приказки за Украйна! Амин!

В момента, ЕДИНСТВЕНАТА грешка на Русия беше че наричаха министрите на Укракна като фашисти и нацисти. А трявбаше да кажат че тръгват на ВОЙНА срещу Евреите РАЗДЕЛИЛИ Русия и Украйна през 1991 г, за да ги ОБЕДИНЯТ отново. Това, която прави Путин, трябваше Русия да го направи още през 1991 г, когато предателите- Елцин и Горбачов РАЗДЕЛИХА СССР ( Русия). Някакви ЕВРЕИ лъжат руснаците в Украйна да се бият срещу Русия !! Оня Зеленски е както СОбствениците на футболни отбори, преди 20 години. Евреина Зеленски ходи по цял свят да ЛЪЖЕ да му дават 30 МИЛИАРДА долари- заеми и ОРЪЖИЯ и после казва на украинците ( руснаците от украйна)- ""Ето нося ви оръжия.. Бийте се срещу тия подкрепящи другата футболна фирма( отбор) !!!"" През 1709 г, Шведите нападат Русия и стигат до Полтава( това е в източния край на Украйна сега.., Но РУснаците побеждават Шведите. През 1812 г, Франция ( на Наполеон) напада Русия, но и той е победен.. През 1941-1945 г, Германия ( на Хитлер) напада Русия, но също губят войната. Тия в Украйна трябва да ИЗГОНЯТ всякакви евреи, които ги ЛЪЖАТ и да се ОБЕДИНЯТ отново с руснаците от Русия.. Иначе, като НЕ знаеш от къде си тръгнал( направил държава), ставаш лесна ПЛЯЧКА на алчни ИЗМАМНИЦИ- араби и негри, представящи се за бежанци, мигранти !! Украйна НЯМА шанс да оцелее срещу араби и негри !! По - добре да са отново част от Русия !!

Къш...

Чудесно

Туй твойто скоро стана виц от доста време. Още ли мислиш, че руснаците могат да направят нещо освен бавно да отстъпват? Не виждаш ли,че най-великата армия уж на света не можа един голям град да задържи? Кой ти промива мозъка бе момче?

Отказват се, защото нямат пари, не за друго!

Руските гемии през Босфора? Ко прайм?

Братушките ще си направят услуга, ако се изтеглят зад Урал.

Да. И оставят Черно море чисто, без руско присъствие, потънали ядрени подводници и кораби.

Който иска да гони русия от черно море да се записва при зеленото напушено да грабва автомата......

Идиота възраст няма .................. Отказват се защото от всички 13 участващи в организацията, в момента имат отношения само със Армения, Азербайджан,Сърбия, Турция .................. а ся помисли!

Въййй, кошипрайм без Проссия