Русия ще контраатакува ЕС заради последните санкции

Москва критикува решението за налагане на първите мерки срещу използване на химическо оръжие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнете го, колко е достолепен, колко е велик, какво излъчване, а вижте какво е по селата и градчетата им, гледайте филма "бумар" и ще видите какво всъщност е руССия, защото ако не е спасителното островче "бъгария", няма къде другаде да си вирят носа и да правят фасони, тука номера им минава, защото се водят "освободители", но те са новите поробители след турсите. Малка страна сме и съдбата ни е да бъдем поробени винаги. Виждате, 30 години опитваме да се доберем до евреопейските щати и не ни искат и не ни искат. Никакво доверие. Цели руски квартали от по заможните прослойки се изселват и си купуват в бъгария цели блокове или си строят. Не можем да се отървем от тях и колкото повече идват, толкова по трудно ще станем евреиопейци! Прокарват русския шовинизъм и край. Другите и те нени оставят - търкитата - и те завземат долу по родопите около хасковско и кърджалийско и и накрая на наша територия ще се води икономическа война между бившите ни колонизатори кой официално да ни наведе.

+++

А ти си не само, че тиква, а гнила тиква и за нищо не ставаш. Ако толкова ненавиждаш Русия, трябва да знаеш врага си, тоест да имаш елементарни знания за нея. А историческите факти са ясни за адекватните: тя съществува повече от хиляди години и този кой посягал върху Русия, той бил жестоко разбит, а Русия с огромната си територия не е хапка за алчната уста. На който и да е. И сега повече от някога с военното си превъзходство пред САЩ. Що така, гнила тиква?

NoLоgo

Ахахаха, Какви контра санкции бе? Ще им забранят да си държат парите в руски банки ли, или ще върнат децата им от руските университети? Или ще ги спрат да ходят на почивка в Рассия? Жалък северно-сатрапски плач, мъка руска! Виж ги на снимката - местният сатрап, заобиклен от мужици с пиянски физиономии, накичени с медали, дето и те не могат да кажат за какво са. Колкото по-далеч от тия - толкова по-добре!

Руснаците продават жилищата си в Блгария .Това може да се види по всички български, европейски и руски сайтове. Защо ги продават ? Защото при тази антируска политика на България те не се чувствуват защитени. Така, че не пиши глупости, а иди и си тресни тъпата козяшка глава в паметника на американските летци.освободители на България.

Тези низкоинтелектуални изказвания (и темата Русия дори непричем) потвърждават, че много качествени хора заминали и опълзотворяват таланта си способности и интелект зад граница, а не за Родината си.Тъжна картина да наблюдаваш тези напъни на селяндурството. Гаргата е пример.

Поздравления за проницателността. По северното ни Черноморие е пълно с хотели, където "българин" е мръсна дума. Казвам, че не мога да ползвам услугите на български хотел, в България, защото съм българин. Гонят те по най-тънкия начин. Питат "имате ли резервация" и с това се слага край на желанието ти да отседнеш в хотела. Ще кажат някои "Е, какво гонене е това? Хората те питат, къде ти е резервацията, нищо повече." Пожелавам им на такива да видят физиономиите и погледите на персонала от рецепцията. И да дочуят някои от шушуканията на излизане. И това не са 1,2,5 или 10 хотела. Същата работа и с турците. Тъстът ми от село, което на младини е било с две турски къщи, а сега няма една българска. Ходихме по сигнал, защото има земя и разбрахме, че я ползват. Един стар турчин се изцепи "Каква земя може да имаш тук? Тук сме само турци."

Ама руснаците като са толкова обидени що не докажат тия двамата от ГРУ всъщност не са от ГРУ. Не да ни изнасят смешни гейски сценки, на които дори и руснаците не повярваха. Тия двамата живи ли са изобщо?

ти виж дебелата тиква на твоят сатрап чорбаджията. А и твоята татарско монголска глава без 2 гр. мозък

Българските комунисти без руските олигарси са като риби без вода!

На нас, като европейска държава, не могат да сложат санкции. Малки сме, нямаме кой знае каква икономика. Най-много да ни спрат вноса на паметници.

Шефа на ГРУ го самоубиха, тия двамата сигурно също не са между живите.

Русофобството е модна тенденция израз на дебелизъм.

Защо руснаците да доказват ? Трябва да доказват че са от ГРУ англичаните. По снимки на разхождащи се хора ли ? Имат отпечатъци от дръжките на вратите ? Хванали са ги с доказателства. Приложили са карти че са агенти на ГРУ. На подобни снимки може и да си ти. Западът не прилага никакви доказателства закщото Всичко е не само не съшито с бели конци, а е тропосано с карфици.

Тука що трият коментари срещу Русия? Казах Русия да докаже че тия от ГРУ не са от ГРУ?? Ама нещо това ги затруднява? Не да ни показват гейски сценки на които и руснаците не се вързаха.

ти си напушен, успокой се и помисли как да превърнеш бойкова българия в българия за всички българи. Как да дойдат германци холандци французи норвежци италианци и др. а не руснаци. Никой руснак не продава земята си тука в това райско кътче на паланетата.

добре подсказваш ......политическата пропаганда превърната в икономическа мощ!

NoLоgo

От доста време се чудя каква може да е мотивацията на такива като вас, да бълвате толкова жлъч срещу всичко българско и да величаете всичко руско, без никакво критично мислене по никой въпрос. Безспорно една част от вас са платени руски тролове, които срещу няколко сребърника биха продали и майка си, явно, щом са продали родината си. Обаче, на такива като тебе едва ли има глупак, който да плаща. За мен остава единствената логична възможност - вие най-вероятно сте руснаци, които живуркате в България, мразите се, че сте избягали, но мразите дваш повече нас, които любезно сме ви приютили. Час от вас се издават по правописа - редовно можеш да видиш мушмороци, дето пишат вместо "ъ", мягкий знак, но други явно по-добре са научили български. За мен друго разумно обяснение няма!

Нищо чудно следващите санкции на ЕС срещу Русия да бъдат заради улова на треска в териториалните води на страната, или заради добива на газ на европейската територия на Русия. Всичко е възможно от страна на еврогейците, стига да получат инструкции от англо-саксонците.

може ...... до всеки руски олигарх стои и българин

Мишката и Чепига са вече пенсионирани някъде в далечният Изток. От това и смъртта е по добре.

теб те очакват с нетърпение чукчите в Магадан. Сериозно си поел към Сибир

Лъжеш, вие , евразийците сте на страната на Русия. Нормалните сме на страната на истината.

И винаги ще бъдем на страната на нашата два пъти Освободителка.

Украинците ли са нормални ?

абе ще ви се отворят очите ама ще е късно.

Каква истина имаш предвид, че нещо не мога да разбера.

два пъти колонизаторка

За 30 години най-бедната, най-корумпираната, с най-висока престъпност държава в Европа/ЕВРОСТАТр м.12-2017 г. с 60% от територията превърната в пустиня. Всичко това благодарение на най-мръсната робовладелска форма на управление наречена демокрация. Турците за 500 г. не постигнаха този резлтат спрямо българите

Русофилството е модна тенденция от 60г - израз на дебелизъм, и се проявява най вечее като лакомия!

по добре руснаци от колкото китайци... я иди в европата.... и отиди в центровете на големите градове - Рим, Париж и тн.... насякъде китайци изкупуват сгради.... в историческия център на рим почти не е останала сграда, която да не е купена от китайци... говорил съм си с месните - доколкото са останали.. началото на '90 във входа влиза един китаец със сак с долари - плаща х2 на цената на жилището...и цели сгради сменят собственика си за един ден а по въпросът - България не е малка държава.даже сме си средно голяма - виж там разни градове-държави, разните останки от сърби и тн...

ЕС се разпада. Няма смисъл Русия да плаща за някакво участие, в някакви комисии

Тая снимка на Путин с най-верните му фашисти има ли връзка със санкциите? Само питам.

И З С Р А ли се, ма?

То тук очевидно страната на Русия и на истината е едно и също. Най-малкото в разни европейски норми, Конституцията на България и законите е прието презумцията за невиновност! Че всеки е невинен до доказване на противното. Запада в момента се изпикава върху правото!

Русофилството е модна тенденция от 60г - израз на дебелизъм, и се проявява най вечее като лакомия!

Разпути те Путин и червото не задържа затова си омирисал форума

Учи Български ,че пишеш глупости и неграмотно , вижда се че не си от Българския етнос !

Фашистите са в Украйна

Всички грухтящи срещу Русия тук сте от гру.

Това май е заплаха и към България

Да ти кажа ли колко снимки на руската пропаганда за Украйна всъщност не бяха от Украйна?? Явно че нищо не помниш, щото руснаците редовно ползваха снимки от Грузия и ги представяха за Украйна. Белингкат за всичко което твърдят показват твърди доказателства. На като руските фалшификации показани неуспешно много пъти!! Помним сателитната снимка на която уж се виждаше как някакъв самолет стреля по Боинга. Оказа се голям фалшификат. Руснаците много обичат да лъжат и фалшифицират.

Фашизъм е това което прави Капуткин. Точно от книгата на Хитлер преписва.

Европейците хем изобретиха и потвърдиха възкръсването / Скрипалови и Бабченко /, хем продължават да си показват нервите...

Държава България няма. Има протрита американска изтривалка на която говедата не плащат наем за 4 бази понеже окупаторът е собственик на територията

Това не е Порошенко бе сър Пухльо. Пак обърка темата.

Ние, българите, винаги сме на страната на нашите братя руснаци

Очевидно тук Русия е виновна в използването на БОВ на територията на друга страна!! Очевидно тия от ГРУ са убийците. Доказано е. Нека отидат в Англия и там в съда ще им покажат доказателствата, капиш?

Защо никога не пишат , кой от мое име и името на България подписва такива Санкции ??? Кой ? Поне един път напишете Името и фамилията на този Маймун слага подпис под Санкциите ????????????

Коя книга бе пич. Я се порови малко из гугъл и поне името напиши, защото иначе много олекваш.