Коментари - Русия: Създаването на буферна зона в Украйна се нуждае от време | Днес.dir.bg

Русия: Създаването на буферна зона в Украйна се нуждае от време

Изтребители Ф-16 пътуват от Дания и Нидерландия за Украйна, обяви Блинкън

Обратно в новината

Коментари - Русия: Създаването на буферна зона в Украйна се нуждае от време | Днес.dir.bg

Коментари

А защо руските простаци не създават, каквито си пожелаят зони, но върху собствената си територия?!?!? Ами ако НАТО реши да създаде "буферна зона" по протежение на Урал, и цялата руска измет бъде навряна отвът Урал в Сибир, подобно на лайнени вестници в стърнище ?!

Щото повече ги кефи в Покрайна. Проблем, тъпако?!

Ами види се, не им се получава, явно ще е в Урал, а руската мърша ше е зад Урал !!! Понял мършляк???

Що бе, кретен, да не е почнала пак перемогата?!

Вече 2 години има Специална,Военна операция в Украйна. Защо козяшко-соросоидната сган не заминава да се бие с руснаците,а повръща по форумите ???

Айде пак .... това е за дирбота. Колкото и да се пънат тук задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек да пущат стари и вмирисани партенки, щом основният рушлямиски порпагандон Салавийния памьот реве в истерия, че губернаторите лъжат, че толкова дрона са били свалили, толкова прихванали и т.н... а в същото време той чете из сводките как тази нефтобаза изгоряла, толкова хиляди крепостни останали без електричество... а и както пише в дописката тук "ще трябва време за... ' , значи вече доста му пари му под осрания задник на ботоксната маймуна, пари и то яко. То затова е и този вой на задунайските дебили тук. :-)))))))))))))))

Русия добави ЛГБТ движението към списъка с екстремистки и терористични организации...

Докато е в хамерикания...на гейсбирката на нафто... наркомана искал да се срещне с Тръмпозника...ма оня го натирил... Нема да забрави как го моли да му даде материали срещу синчето на Бидонека.... а наркомана бегаше по тъча...сега оранжевия ще си връща наесен

Поне 200 км трябва да е навътре към Украйна и то от върнатите ви земи. Отделно трябва да се повдигне и въпроса с ползването на базите в Одеса на които имате право до 2047. Това трябва да се поднови безсрочно за ползване. Дори и да остане Украинска територия, трябва да имате перманентна база за ползване. В БГ как има бази на НАТО. Около Харков също трябва да се договори че не може да е заселено. Там връзката е дирекна към Москва и е невъзможно да е в Украински контрол. Трябва да е буферна зона и там.

Ако Западът наистина подкрепяше Украйна, защо не я въоръжат с "най-великия", "най-модерен" и "най-невидим" "самолет" Ф-35, вместо 2 години по-късно да им праща ползвани амортизирани самолети с модел от 70-те години на миналия век? :))

Щот кат почне да пада кат круши...ще се размирише приказката за супер...пупер петото пололение

Въпреки всичко, Русия при това положение е ЧЕТВЪРТАТА икономика на СВЕТА и ПЪРВАТА икономика на Европа! Това твърди световната Банка, която не се е допитала до гладния трол който сере тук денонощно, без да се базира на фактите! Трябва да заработва за него няма срамна работа, възпитаван е в ЕвроПедалските ценности и когато не сере тук е пред Министерството на земеделието облечен в женски дрехи.

"ЧЕТВЪРТАТА икономика на СВЕТА и ПЪРВАТА икономика на Европа" - ама ти натискаш опиканите си руски парцали в "загнилия" Запад ... Хич дори и не помисляш, да си събереш руските опикани парцали и да се изнесеш в "ЧЕТВЪРТАТА икономика на СВЕТА и ПЪРВАТА икономика на Европа" .... Ще се сцепя от смях от руската простащина и руската простотия ...

Жалко за тия самолети! Вместо да си стоят в Дания и Холоандия цели,ще станат на парчета в Украйна.

"Украйна няма граници. Те не са декларирани и не са регистрирани в ООН. Според Договора за ОНД Украйна е административна област на СССР. Русия може само да направи изявление и да обяви Украйна за своя територия, тъй като Украйна беше част от СССР, а Руската федерация е правоприемник на СССР. Суверенна държава не е имало „Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун.

Историята е доста красноречива относно Украинската държава : Първата Украинската народна република (на украински: Українська Народна Республіка) е историческа държава, съществувала на част от територията на днешна Украйна между 1917 и 1921 г. Тя се отделя от Руската империя след Руската революция и е поделена между Полша и Съветска Украйна няколко години по-късно. Втория опит за Украинска държава започна през 1990 година. ще приключи по подобен, но доста по-трагичен начин.

Украинците чакат F-16 да дойдат. Преди това чакаха Javelins, после чакаха артилерия, после чакаха Highmars, Abrams. Сега чакат F-16. Чакат ги Полша, Балтийските щати, САЩ, Франция, Германия, Taurus тепърва ще чакат, но Германия още не се е съгласила да доставя. И те ще кажат, още малко, още малко, ще ни доставят всякакви оръжия. Редовната армия на Украйна е нокаутирана, както показват практиката и опитът, редовен, обучен войник на полето, дори и със същото оръжие, струва 10. Да, напълно възможно е да губят 50 към 1 , но те не вярват в това, те си мислят, че всичко е точно обратното. Стандартът на живот в Европа пада, в Русия расте. Нивото на комфорт в Русия расте, но в Европа пада.

Чакат...те чакаха и НАТО да ги пази...и да мре за тях... па сега се оказа че те го пазят и мрат за НАТО!? И то без да са членове...ма така става със заблудените еничари...

Обичайно е държава, население, народ, които са въвлечени във военни действия, да оценяват неадекватно своите възможности или перспективи. Няма да се плашиш, бившите руснаци, които за 3 десетилетия станаха посраинци, скоро пак ще са руснаци. Кръвта, вода не става!

Жалко за Русия връща се към всичко най-лошо от миналото в политката, цинизъм - доброто е зло и обратно. Най-лошото обаче е неупешният им опит да освбождават украинците насила от Запада, пак цинизам.

Ако не беше прост и умствено повреден по рождение, щях да ти обясня за пореден път хронологията на събитията там! Но да се комуникира с теб е твърдо загуба на време.

Защо не летят , а пътуват? То май в бандеристан няма готови летища за тези изнежени самолетчета :)))

Може да са кат наште..на чертежи... да летят само кат ги духне вятъро...

Днеска наркомана... от Уошингтън...гей сбирката на нафто... иска128!? Как па ги изчисли баш толко...не знам... ма се оплаква че му давали 20-30...останалите 100...хохлю ще ги компенсира с дупе...сега е модерно и без това

Орбан твърди в писмо до Европейската Комисия, от 5-ти юли, 2024, че 40-50 000 рашиста дават разход на месец. До сега над 1 000 000 са се целунали със Сталин, до зимата ще имат с какво да пълнят украинската месомелачка, след това ще се само замразяват.

Ъхъ....и направиха 7,8 мобилизации и ловят добичетата по улиците...

Последно опасаха с бодлива тел брега на Тиса!? Да не би некой да я преплува...и да избеха от хохлорая..опс раиха

Това ти го твърдиш, не Орбан, но понеже не си с много интелект, само ни разсмиваш с глупостите си. :)

Това е трол имитатор, не му се връзвайте! По-надоло е оригиналния пост с твърденията на Орбан. Тези цифри за загубите се отнасят за фашистите.

Миналата седмица 11 фашистки самолета изгоряха! Ако бяха внесени Ф16 те щяха да са на техните места. Следете пресата, не тази, а истинската от няколко дена наркомана има нова фиксидея, иска подводници!!! Щял да става Сандокан на Лайноморието!!!

Абе на вас в тейковината уж ви вдигнаха пенЦиите, ама ти явно си на социалната, щом висиш за надник тук да пускаш на тьотя мутрафоня смръдливите партенки . :-)))))))))

Не е кат за грантове да правиш шпакли на Хасанка мм!? Или тя Мустафа беше...херо... Малко бъркам типичните англосаксонски имена...

Сутринта изведох внуците в морето за риба, по обед в горещините се прибираме на хладно, за да видим евроатлантическият дебелитет под ръководството на Шиши, Неговите подчинени шарлатани и каква мъдрост са измислили. За мен не се тревожи "социалната" ми пенсия е в размер над 500$ на ден, който БайГън всяка сутрин ми складира под възглавницата, не успявам да изхарча. Ти се грижи за себе си, че с трохите от европейските си доходи трудно ще докараш пенсия която да ти стига за лекарства и кофичка кисело мляко. Аз пия вино от бутилка с коркова тапа, в тънко стенна чаша, а ти каруцарска бира от пластмасова бутилка. Намираш ли някаква разлика, троле?

Ахаааа, ахааа ..... Вярвам ти дърто. По 500 на ден вземаш ама рубли. То затова и висиш тук, сутрин и вечер да пускаш миризливите партенки, които ровиш от рушлямиските сайтове. Виж това да лочиш бояришник от чаша и да си мислиш, че е шардоне добре са те научили в младостта ти, когато си ръбил дънери нейде из тайгата в Коми. :-))))))))))))

Време бол....руснака е у тях си...гат стане..важното е да не се спира... и никви съглашения...Мински...Стамбулски или Марсиански

А сега таваришч, смени плочата на латерната и тури тази за "500-те хилки укри". :-))))))

Най много бегат западняците от Галиция троле...не е кат да палиш беззащитни в Одеса... Больше всего запросов в полицию на розыск уклонистов подано в западных областях Украины. Об этом свидетельствуют данные Министерства обороны за 2023 год и первую половину 2024-го. Согласно ответу ведомства на запрос журналистов: Во Львовской области подано 85,8 тысяч сообщений от ТЦК о розыске мужчин, нарушивших правила мобилизации; в Закарпатской области – 54,2 тысячи сообщений; в Ивано-Франковской — 33,3 тысячи; в Тернопольской — 28,7 тысяч; в Хмельницкой — 20,5 тысяч.

Ще ги водят на круиз...па те бягат...чудни хора... Ония 500 хилки при Бандера да не им е зле я!?

Така така върти латерната и си пускай тук мирзливите фатмашки партенки от руските сайтове, а докато Зеления търси 500 те хилки, на бункерния ботоксен шебек "ще му трябва време да си направи санитарната зона".....понеже си е дома и не бърза за никъде. :-)))))))))))

Лъже ви министрерството на отбраната ли!? Че то прави ли такива работи.. Сега и министъро...татарско соросоидно педалче иска да прави чуждестранен баталион... Сигур от хубаво...неиде из статиите от днеска е...

Страна УА че не пускат линковете..и зяпаш...даже и снимка има

Брей! Пътували значи? И колко време им прябва на тия ф-16 да стигнат от Дания до крайна? 800-1000 км са 1 час полет! Явно са ги пратили по пощата а? На пожелателни картички.

Нали са дървени самолети примамки. Не очаквайте да могат да летят.

Това е битка с коварен враг, каквти со угро-фашистите, и реално Русия се бие с минимални сили. Нормално е да отнеме време създаването на буферна зона. А от друга страна Русия всячески се опитва да защитава и щади невинното славянско население, което угро-фашистите използват като жив човешки щит. Оня ден укри и еврогейове оляха с воя си целия свят, защото изпозлваха цяла декста клиника като жив щит срещу руските ракети по военните цели в Киев. И е разбираемо, че руската армия прави всичко възможно да минимизира цивилните жервти!

Е сега Зеленски може да се успокои, че буферната зона няма да минава през Киев. Може да изтегли ПВО-то от там и да го прати да обстрелва "поробените украинци" в Крим.

Орбан твърди в писмо до Европейската Комисия, от 5-ти Юли, 2024, че 40-50 000 фашиста дават разход на месец. До сега над 1 000 000 са се целунали с Бандера, до зимата ще имат с какво да пълнят руската месомелачка, след това ще се само замразяват.

Какви са притесненията на западната фашистко-нацистка смрад. Ликвидирането на укрофашизма не е лесна работа. Изисква време.

Успехът на Русия в електронното противодействие на западните оръжия представлява стратегическо предизвикателство за Съединените щати и техните съюзници. Руската армия постоянно се адаптира, използвайки огромните си възможности за радиоелектронна война, пише вчера The Wall Street Journal

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.Освен простотии от рашка говняшка какво друго полезно за човечеството да очакваш Русия се държи като стара незадоволена мома която прави всичко възможно да я изнасилят негри от Алабама - части на НАТО..ха хаха Е няма как. Просто ще я погребат без секс ха хаха

Украинците задължително трябва да им приберат украинските градове Севастопол, Кранодар и Ростов! След това пРоссия става безинтересна за всички, да се връща в Сибир.

Аааа...! Не така! Сибир е.....китайски!

Руснаците задължително трябва да им приберат руските градове Николаев и Одеса! След това Посрайна става безинтересна за всички.

Фактът, че медузите са оцелели 650 милиона години без мозък, дава надежда на много руснаци и русофили ..ха ха хаха ха . Путин похарчи 214 милиарда долара за безсмислената братоубийствена война . НО!!! Неговите олигарси забогатели с 170 милиарда долара покрай войната. .. в мътни води най добре се лови риба..ха.ха А сега ги раздели 214 милиарда на всички руснаци и ще се получи доста богато руско население което щеше да е обичано по света и да харчи пари за екскурзии и почивки не за погребения.. телевизионният канал "Россия-24" излъчи видеокадри от посещението негово късокрако величество - Путин на на Луната ... естествения спътник на планетата Земя. Той инспектирал тази за укрофашисти.На планетата Земя .. Ще се върне с Луна 25.

То също така такива изроди като теб не е трябвало се раждат, щото вие не сте просто безполезна органика, а токсични вредители. Ама тя природа доказано прави грешка., а твоята порода нечовеци, сте христоматиен пример за това. :-))))))))

Оставете го Жужака, след 5 години я го има, я го няма. Ама какво му пука на него дето направи такава каша за 4 поколения напред да му сърбат попарата

Бункерното жуже как милно, как жално ми е заблеяло. От "Киев за три дни" до "буферна зона в Украйна, която ще отнеме десетилетия". Но от плешиво кагебистко ченге какво друго да очакваш...

То пък 404 щото много висок хахха.

Рашистите излязоха по-големи олигофрени и от нацистите.

ами ако Путин не беше нападнал Украйна за да избива деца и цивилни буферна зона нямаше да трябва. На руските търтеи и неудачници целия свят им е виновен. Между другото путлеровата власт се е провалила и ако няма оправдание с измислен враг руските крепостни няма да ги търпят.

Е оголи ли си осрания гъз бункерната ботоксна маймуна, а? Шебека мина от "за три дня" до " ета займьот время". Айде сега задунайските му ибрици да почват тук да го подмиват, с това как великата монголотатарска орда е превзела село Аснобродовка, което както се вижда от гугъл мап има числом и словом 4 къщи. :-)))))))))))))

Глупак. На кого му пука за 4 колиби. Важното е, за докато са ги превзели са изпратили хиляди гости при бандера. Унищожението на укрофашизма и укронацизма продължава.

Какви хиляди бе таваришч, милиони, милиони... То един бандеровец вече не остана откак ги трепете тук във форума на дира. А сега завърти латерната за "500 те хилки, които зеления търси". :-))))))))

Забелязахме.. убиват нацистки бавдеровци в детските градини..

Нормално е. Русия е толкуз велика и непобедима че накрай винаги постига целите си. Сега Русия се бий против целия прогнил и западнал запад. Но Русия на края ще победи и ще си отмасти за всички унижения на които е била поставена! Так че вапроса не е дали Русия ще победи, а това е така. Вапроса е кво прай Болгария в краткосрочно бадеще? Дали Болгария е с Русия или ще си забий главата в пясъка и ще остави колониалноте сили да и диктуват кво да прай? Единствено и само ПАртия Възраждане има и ще има ясна визия каде мяастото на Болгария на потическата карта!

Нямате ли македонски форуми или някакви руслямски оркски трол форуми?

Първи клас?!?

Ватенките да побързат, защото скоро ще им се наложи да правят буферна зона около кремъл. Диваци!

Като гледам как върви второто контраостъпление на укрите, това едва ли ще случи.

Май не си в час относно настъпленията в момента.

да,такава зона изисква време,ама не е ясно дали на алкашите ще им стигне вревмето да я направят,преди импирията на злото Раша да се разпадне

Работайте братушки - умирайте за пабеда - те сам да си причиниш язва точно на границата, сам да насъскъш НАТО и целия свят срещу себе си, сам за следващите 100 години да не можеш да затвориш вратата на Пандора, и при все това да наречеш тези ти действие - създаване на зона за сигурност - трабва не да си тъп ами съвсем побъркан.

"НАТО и целия свят" Забрави федерацията на планетите.........клепар!

Спокойно, докато ви чакаме вас те украинците вече създават буферна зона на територията на Руската федерация.

Можете ли да назовете къде точно се намира тая буферна зона, която храбрите украинци са успели да наоравят? До момента виждам само действия като на тарамбуките от Хамас - стреляй в центъра на града, пък каквото стане. Виж, триъе направления в Харковска област от руска страна мога да ти ги кажа. Отделно - в момента нещата за Украйна не вървят добре. Нека си спомним, че доста видни аналозатори казаха преди седмица, че Киев е толкова добре защитен, че в някои отношения дори превъзхожда железния купол на Израел. Е видяхме преди два дена - 5 от 5 ракети в целта, и един насмас в детската болница. Отделно - на ден руснаците лека-полека превземат по две-три села, а яече са в центъра на Нм Йорк(Новгород, да не синпомисли някой нещо). За сравнение, славния украински контранаступ миналата година взе славния хутор Роботино, с население преди войната 400 човека. Сега то е пак под руски контрол. Не ме разбирайте погрешно - това са реалностите! А ние, ЕС, сме двуличници! Когато на съседа ти му гори къщата, не му носиш кофи с бензин! Защото рано или късно и твоята къща ще пламне. Не им ли става поне малко тъжно на политиците в ЕС, като гледат оня шопар командира на Азов, като вика, че ше могилизират още 500 000 човека. Абе, човече - моля, отивай, ама не катай копоите си да отвличат млади момчета, които не желаят да мрат за зеления!

Опитваш се много елементарно да се представяш за неутрален, ама хич не ти се получава. Ясен си от километри.

Инженерче

За такива, които еднозначно решават да поддържат само едната страна "съм ясен". А те, такива са ясни отдавна. В началото на графиката на Дънинг-Крюгер са. Не са ни изяестни много неща. Аз съм за мир. И ще ме извинявате, ама аз съм за тези нещастни украинци, които напснаха земята си, за да спасят живота си. За кого да умират? За тоя, дето си накупи вили по целия свят и дойде с обещанието да се разбере с Русия? Или за копоите със загрядотрядите?!? Хайде холан! Не, че руснаците са цвете! Пускат заворници да се бият, а после като се приберат ония правят пак золуми! Отделно не мога да оправая факта, че решиха да изтрепят и прогонят милиони, защото 14 000 руснаци са били убити! Не е ок! Аз см за мир! И най-гадния мир е по-добър от най-хубавата война. Коментари тип агитки на футболен мач тук не са уместни, защото да не ти е на главата!

Абе най-важното е да си взимам американската пенсийка, иначе ми е през оная работа за Русията.

Коментари - Русия: Създаването на буферна зона в Украйна се нуждае от време | Днес.dir.bg

Русия: Създаването на буферна зона в Украйна се нуждае от време

Изтребители Ф-16 пътуват от Дания и Нидерландия за Украйна, обяви Блинкън

Обратно в новината

Коментари - Русия: Създаването на буферна зона в Украйна се нуждае от време | Днес.dir.bg

Коментари

А защо руските простаци не създават, каквито си пожелаят зони, но върху собствената си територия?!?!? Ами ако НАТО реши да създаде "буферна зона" по протежение на Урал, и цялата руска измет бъде навряна отвът Урал в Сибир, подобно на лайнени вестници в стърнище ?!

Щото повече ги кефи в Покрайна. Проблем, тъпако?!

Ами види се, не им се получава, явно ще е в Урал, а руската мърша ше е зад Урал !!! Понял мършляк???

Що бе, кретен, да не е почнала пак перемогата?!

Вече 2 години има Специална,Военна операция в Украйна. Защо козяшко-соросоидната сган не заминава да се бие с руснаците,а повръща по форумите ???

Айде пак .... това е за дирбота. Колкото и да се пънат тук задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек да пущат стари и вмирисани партенки, щом основният рушлямиски порпагандон Салавийния памьот реве в истерия, че губернаторите лъжат, че толкова дрона са били свалили, толкова прихванали и т.н... а в същото време той чете из сводките как тази нефтобаза изгоряла, толкова хиляди крепостни останали без електричество... а и както пише в дописката тук "ще трябва време за... ' , значи вече доста му пари му под осрания задник на ботоксната маймуна, пари и то яко. То затова е и този вой на задунайските дебили тук. :-)))))))))))))))

Русия добави ЛГБТ движението към списъка с екстремистки и терористични организации...

Докато е в хамерикания...на гейсбирката на нафто... наркомана искал да се срещне с Тръмпозника...ма оня го натирил... Нема да забрави как го моли да му даде материали срещу синчето на Бидонека.... а наркомана бегаше по тъча...сега оранжевия ще си връща наесен

Поне 200 км трябва да е навътре към Украйна и то от върнатите ви земи. Отделно трябва да се повдигне и въпроса с ползването на базите в Одеса на които имате право до 2047. Това трябва да се поднови безсрочно за ползване. Дори и да остане Украинска територия, трябва да имате перманентна база за ползване. В БГ как има бази на НАТО. Около Харков също трябва да се договори че не може да е заселено. Там връзката е дирекна към Москва и е невъзможно да е в Украински контрол. Трябва да е буферна зона и там.

Ако Западът наистина подкрепяше Украйна, защо не я въоръжат с "най-великия", "най-модерен" и "най-невидим" "самолет" Ф-35, вместо 2 години по-късно да им праща ползвани амортизирани самолети с модел от 70-те години на миналия век? :))

Щот кат почне да пада кат круши...ще се размирише приказката за супер...пупер петото пололение

Въпреки всичко, Русия при това положение е ЧЕТВЪРТАТА икономика на СВЕТА и ПЪРВАТА икономика на Европа! Това твърди световната Банка, която не се е допитала до гладния трол който сере тук денонощно, без да се базира на фактите! Трябва да заработва за него няма срамна работа, възпитаван е в ЕвроПедалските ценности и когато не сере тук е пред Министерството на земеделието облечен в женски дрехи.

"ЧЕТВЪРТАТА икономика на СВЕТА и ПЪРВАТА икономика на Европа" - ама ти натискаш опиканите си руски парцали в "загнилия" Запад ... Хич дори и не помисляш, да си събереш руските опикани парцали и да се изнесеш в "ЧЕТВЪРТАТА икономика на СВЕТА и ПЪРВАТА икономика на Европа" .... Ще се сцепя от смях от руската простащина и руската простотия ...

Жалко за тия самолети! Вместо да си стоят в Дания и Холоандия цели,ще станат на парчета в Украйна.

"Украйна няма граници. Те не са декларирани и не са регистрирани в ООН. Според Договора за ОНД Украйна е административна област на СССР. Русия може само да направи изявление и да обяви Украйна за своя територия, тъй като Украйна беше част от СССР, а Руската федерация е правоприемник на СССР. Суверенна държава не е имало „Генералният секретар на ООН Бан Ки Мун.

Историята е доста красноречива относно Украинската държава : Първата Украинската народна република (на украински: Українська Народна Республіка) е историческа държава, съществувала на част от територията на днешна Украйна между 1917 и 1921 г. Тя се отделя от Руската империя след Руската революция и е поделена между Полша и Съветска Украйна няколко години по-късно. Втория опит за Украинска държава започна през 1990 година. ще приключи по подобен, но доста по-трагичен начин.

Украинците чакат F-16 да дойдат. Преди това чакаха Javelins, после чакаха артилерия, после чакаха Highmars, Abrams. Сега чакат F-16. Чакат ги Полша, Балтийските щати, САЩ, Франция, Германия, Taurus тепърва ще чакат, но Германия още не се е съгласила да доставя. И те ще кажат, още малко, още малко, ще ни доставят всякакви оръжия. Редовната армия на Украйна е нокаутирана, както показват практиката и опитът, редовен, обучен войник на полето, дори и със същото оръжие, струва 10. Да, напълно възможно е да губят 50 към 1 , но те не вярват в това, те си мислят, че всичко е точно обратното. Стандартът на живот в Европа пада, в Русия расте. Нивото на комфорт в Русия расте, но в Европа пада.

Чакат...те чакаха и НАТО да ги пази...и да мре за тях... па сега се оказа че те го пазят и мрат за НАТО!? И то без да са членове...ма така става със заблудените еничари...

Обичайно е държава, население, народ, които са въвлечени във военни действия, да оценяват неадекватно своите възможности или перспективи. Няма да се плашиш, бившите руснаци, които за 3 десетилетия станаха посраинци, скоро пак ще са руснаци. Кръвта, вода не става!

Жалко за Русия връща се към всичко най-лошо от миналото в политката, цинизъм - доброто е зло и обратно. Най-лошото обаче е неупешният им опит да освбождават украинците насила от Запада, пак цинизам.

Ако не беше прост и умствено повреден по рождение, щях да ти обясня за пореден път хронологията на събитията там! Но да се комуникира с теб е твърдо загуба на време.

Защо не летят , а пътуват? То май в бандеристан няма готови летища за тези изнежени самолетчета :)))

Може да са кат наште..на чертежи... да летят само кат ги духне вятъро...

Днеска наркомана... от Уошингтън...гей сбирката на нафто... иска128!? Как па ги изчисли баш толко...не знам... ма се оплаква че му давали 20-30...останалите 100...хохлю ще ги компенсира с дупе...сега е модерно и без това

Орбан твърди в писмо до Европейската Комисия, от 5-ти юли, 2024, че 40-50 000 рашиста дават разход на месец. До сега над 1 000 000 са се целунали със Сталин, до зимата ще имат с какво да пълнят украинската месомелачка, след това ще се само замразяват.

Ъхъ....и направиха 7,8 мобилизации и ловят добичетата по улиците...

Последно опасаха с бодлива тел брега на Тиса!? Да не би некой да я преплува...и да избеха от хохлорая..опс раиха

Това ти го твърдиш, не Орбан, но понеже не си с много интелект, само ни разсмиваш с глупостите си. :)

Това е трол имитатор, не му се връзвайте! По-надоло е оригиналния пост с твърденията на Орбан. Тези цифри за загубите се отнасят за фашистите.

Миналата седмица 11 фашистки самолета изгоряха! Ако бяха внесени Ф16 те щяха да са на техните места. Следете пресата, не тази, а истинската от няколко дена наркомана има нова фиксидея, иска подводници!!! Щял да става Сандокан на Лайноморието!!!

Абе на вас в тейковината уж ви вдигнаха пенЦиите, ама ти явно си на социалната, щом висиш за надник тук да пускаш на тьотя мутрафоня смръдливите партенки . :-)))))))))

Не е кат за грантове да правиш шпакли на Хасанка мм!? Или тя Мустафа беше...херо... Малко бъркам типичните англосаксонски имена...

Сутринта изведох внуците в морето за риба, по обед в горещините се прибираме на хладно, за да видим евроатлантическият дебелитет под ръководството на Шиши, Неговите подчинени шарлатани и каква мъдрост са измислили. За мен не се тревожи "социалната" ми пенсия е в размер над 500$ на ден, който БайГън всяка сутрин ми складира под възглавницата, не успявам да изхарча. Ти се грижи за себе си, че с трохите от европейските си доходи трудно ще докараш пенсия която да ти стига за лекарства и кофичка кисело мляко. Аз пия вино от бутилка с коркова тапа, в тънко стенна чаша, а ти каруцарска бира от пластмасова бутилка. Намираш ли някаква разлика, троле?

Ахаааа, ахааа ..... Вярвам ти дърто. По 500 на ден вземаш ама рубли. То затова и висиш тук, сутрин и вечер да пускаш миризливите партенки, които ровиш от рушлямиските сайтове. Виж това да лочиш бояришник от чаша и да си мислиш, че е шардоне добре са те научили в младостта ти, когато си ръбил дънери нейде из тайгата в Коми. :-))))))))))))

Време бол....руснака е у тях си...гат стане..важното е да не се спира... и никви съглашения...Мински...Стамбулски или Марсиански

А сега таваришч, смени плочата на латерната и тури тази за "500-те хилки укри". :-))))))

Най много бегат западняците от Галиция троле...не е кат да палиш беззащитни в Одеса... Больше всего запросов в полицию на розыск уклонистов подано в западных областях Украины. Об этом свидетельствуют данные Министерства обороны за 2023 год и первую половину 2024-го. Согласно ответу ведомства на запрос журналистов: Во Львовской области подано 85,8 тысяч сообщений от ТЦК о розыске мужчин, нарушивших правила мобилизации; в Закарпатской области – 54,2 тысячи сообщений; в Ивано-Франковской — 33,3 тысячи; в Тернопольской — 28,7 тысяч; в Хмельницкой — 20,5 тысяч.

Ще ги водят на круиз...па те бягат...чудни хора... Ония 500 хилки при Бандера да не им е зле я!?

Така така върти латерната и си пускай тук мирзливите фатмашки партенки от руските сайтове, а докато Зеления търси 500 те хилки, на бункерния ботоксен шебек "ще му трябва време да си направи санитарната зона".....понеже си е дома и не бърза за никъде. :-)))))))))))

Лъже ви министрерството на отбраната ли!? Че то прави ли такива работи.. Сега и министъро...татарско соросоидно педалче иска да прави чуждестранен баталион... Сигур от хубаво...неиде из статиите от днеска е...

Страна УА че не пускат линковете..и зяпаш...даже и снимка има

Брей! Пътували значи? И колко време им прябва на тия ф-16 да стигнат от Дания до крайна? 800-1000 км са 1 час полет! Явно са ги пратили по пощата а? На пожелателни картички.

Нали са дървени самолети примамки. Не очаквайте да могат да летят.

Това е битка с коварен враг, каквти со угро-фашистите, и реално Русия се бие с минимални сили. Нормално е да отнеме време създаването на буферна зона. А от друга страна Русия всячески се опитва да защитава и щади невинното славянско население, което угро-фашистите използват като жив човешки щит. Оня ден укри и еврогейове оляха с воя си целия свят, защото изпозлваха цяла декста клиника като жив щит срещу руските ракети по военните цели в Киев. И е разбираемо, че руската армия прави всичко възможно да минимизира цивилните жервти!

Е сега Зеленски може да се успокои, че буферната зона няма да минава през Киев. Може да изтегли ПВО-то от там и да го прати да обстрелва "поробените украинци" в Крим.

Орбан твърди в писмо до Европейската Комисия, от 5-ти Юли, 2024, че 40-50 000 фашиста дават разход на месец. До сега над 1 000 000 са се целунали с Бандера, до зимата ще имат с какво да пълнят руската месомелачка, след това ще се само замразяват.

Какви са притесненията на западната фашистко-нацистка смрад. Ликвидирането на укрофашизма не е лесна работа. Изисква време.

Успехът на Русия в електронното противодействие на западните оръжия представлява стратегическо предизвикателство за Съединените щати и техните съюзници. Руската армия постоянно се адаптира, използвайки огромните си възможности за радиоелектронна война, пише вчера The Wall Street Journal

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.Освен простотии от рашка говняшка какво друго полезно за човечеството да очакваш Русия се държи като стара незадоволена мома която прави всичко възможно да я изнасилят негри от Алабама - части на НАТО..ха хаха Е няма как. Просто ще я погребат без секс ха хаха

Украинците задължително трябва да им приберат украинските градове Севастопол, Кранодар и Ростов! След това пРоссия става безинтересна за всички, да се връща в Сибир.

Аааа...! Не така! Сибир е.....китайски!

Руснаците задължително трябва да им приберат руските градове Николаев и Одеса! След това Посрайна става безинтересна за всички.

Фактът, че медузите са оцелели 650 милиона години без мозък, дава надежда на много руснаци и русофили ..ха ха хаха ха . Путин похарчи 214 милиарда долара за безсмислената братоубийствена война . НО!!! Неговите олигарси забогатели с 170 милиарда долара покрай войната. .. в мътни води най добре се лови риба..ха.ха А сега ги раздели 214 милиарда на всички руснаци и ще се получи доста богато руско население което щеше да е обичано по света и да харчи пари за екскурзии и почивки не за погребения.. телевизионният канал "Россия-24" излъчи видеокадри от посещението негово късокрако величество - Путин на на Луната ... естествения спътник на планетата Земя. Той инспектирал тази за укрофашисти.На планетата Земя .. Ще се върне с Луна 25.

То също така такива изроди като теб не е трябвало се раждат, щото вие не сте просто безполезна органика, а токсични вредители. Ама тя природа доказано прави грешка., а твоята порода нечовеци, сте христоматиен пример за това. :-))))))))

Оставете го Жужака, след 5 години я го има, я го няма. Ама какво му пука на него дето направи такава каша за 4 поколения напред да му сърбат попарата

Бункерното жуже как милно, как жално ми е заблеяло. От "Киев за три дни" до "буферна зона в Украйна, която ще отнеме десетилетия". Но от плешиво кагебистко ченге какво друго да очакваш...

То пък 404 щото много висок хахха.

Рашистите излязоха по-големи олигофрени и от нацистите.

ами ако Путин не беше нападнал Украйна за да избива деца и цивилни буферна зона нямаше да трябва. На руските търтеи и неудачници целия свят им е виновен. Между другото путлеровата власт се е провалила и ако няма оправдание с измислен враг руските крепостни няма да ги търпят.

Е оголи ли си осрания гъз бункерната ботоксна маймуна, а? Шебека мина от "за три дня" до " ета займьот время". Айде сега задунайските му ибрици да почват тук да го подмиват, с това как великата монголотатарска орда е превзела село Аснобродовка, което както се вижда от гугъл мап има числом и словом 4 къщи. :-)))))))))))))

Глупак. На кого му пука за 4 колиби. Важното е, за докато са ги превзели са изпратили хиляди гости при бандера. Унищожението на укрофашизма и укронацизма продължава.

Какви хиляди бе таваришч, милиони, милиони... То един бандеровец вече не остана откак ги трепете тук във форума на дира. А сега завърти латерната за "500 те хилки, които зеления търси". :-))))))))

Забелязахме.. убиват нацистки бавдеровци в детските градини..

Нормално е. Русия е толкуз велика и непобедима че накрай винаги постига целите си. Сега Русия се бий против целия прогнил и западнал запад. Но Русия на края ще победи и ще си отмасти за всички унижения на които е била поставена! Так че вапроса не е дали Русия ще победи, а това е така. Вапроса е кво прай Болгария в краткосрочно бадеще? Дали Болгария е с Русия или ще си забий главата в пясъка и ще остави колониалноте сили да и диктуват кво да прай? Единствено и само ПАртия Възраждане има и ще има ясна визия каде мяастото на Болгария на потическата карта!

Нямате ли македонски форуми или някакви руслямски оркски трол форуми?

Първи клас?!?

Ватенките да побързат, защото скоро ще им се наложи да правят буферна зона около кремъл. Диваци!

Като гледам как върви второто контраостъпление на укрите, това едва ли ще случи.

Май не си в час относно настъпленията в момента.

да,такава зона изисква време,ама не е ясно дали на алкашите ще им стигне вревмето да я направят,преди импирията на злото Раша да се разпадне

Работайте братушки - умирайте за пабеда - те сам да си причиниш язва точно на границата, сам да насъскъш НАТО и целия свят срещу себе си, сам за следващите 100 години да не можеш да затвориш вратата на Пандора, и при все това да наречеш тези ти действие - създаване на зона за сигурност - трабва не да си тъп ами съвсем побъркан.

"НАТО и целия свят" Забрави федерацията на планетите.........клепар!

Спокойно, докато ви чакаме вас те украинците вече създават буферна зона на територията на Руската федерация.

Можете ли да назовете къде точно се намира тая буферна зона, която храбрите украинци са успели да наоравят? До момента виждам само действия като на тарамбуките от Хамас - стреляй в центъра на града, пък каквото стане. Виж, триъе направления в Харковска област от руска страна мога да ти ги кажа. Отделно - в момента нещата за Украйна не вървят добре. Нека си спомним, че доста видни аналозатори казаха преди седмица, че Киев е толкова добре защитен, че в някои отношения дори превъзхожда железния купол на Израел. Е видяхме преди два дена - 5 от 5 ракети в целта, и един насмас в детската болница. Отделно - на ден руснаците лека-полека превземат по две-три села, а яече са в центъра на Нм Йорк(Новгород, да не синпомисли някой нещо). За сравнение, славния украински контранаступ миналата година взе славния хутор Роботино, с население преди войната 400 човека. Сега то е пак под руски контрол. Не ме разбирайте погрешно - това са реалностите! А ние, ЕС, сме двуличници! Когато на съседа ти му гори къщата, не му носиш кофи с бензин! Защото рано или късно и твоята къща ще пламне. Не им ли става поне малко тъжно на политиците в ЕС, като гледат оня шопар командира на Азов, като вика, че ше могилизират още 500 000 човека. Абе, човече - моля, отивай, ама не катай копоите си да отвличат млади момчета, които не желаят да мрат за зеления!

Опитваш се много елементарно да се представяш за неутрален, ама хич не ти се получава. Ясен си от километри.

Инженерче

За такива, които еднозначно решават да поддържат само едната страна "съм ясен". А те, такива са ясни отдавна. В началото на графиката на Дънинг-Крюгер са. Не са ни изяестни много неща. Аз съм за мир. И ще ме извинявате, ама аз съм за тези нещастни украинци, които напснаха земята си, за да спасят живота си. За кого да умират? За тоя, дето си накупи вили по целия свят и дойде с обещанието да се разбере с Русия? Или за копоите със загрядотрядите?!? Хайде холан! Не, че руснаците са цвете! Пускат заворници да се бият, а после като се приберат ония правят пак золуми! Отделно не мога да оправая факта, че решиха да изтрепят и прогонят милиони, защото 14 000 руснаци са били убити! Не е ок! Аз см за мир! И най-гадния мир е по-добър от най-хубавата война. Коментари тип агитки на футболен мач тук не са уместни, защото да не ти е на главата!

Абе най-важното е да си взимам американската пенсийка, иначе ми е през оная работа за Русията.