Русия публикува пълен списък на чуждестранните агенти

Той включва 493 имена, сред които всички физически и юридически лица

Обратно в новината

Коментари - Русия публикува пълен списък на чуждестранните агенти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една малка част от тези за които знаят прилагайки ''думам ти щерко сещай се снахо''.....

Къде е списъка на всички руски агенти?

Значи България я обявиха за неприятелска и й запряха газа, а Туркието си продава Цайрактари, ракети и бронирани машини на Украйна, но Путин й праща газ и й строи атомни централи и не смее да нападне турските кораби с украинско жито: Turkey had armed Ukraine with its TRLG-230 Multiple Launch Rocket System. With social media flooded with what appears to be the first use of the rocket in combat, all eyes are now on this laser-guided MLRS that could not only complement HIMARS but also outperform them Извод? Путин гледа на путинафилите като на роби и подраса. Руснаците не обичат подмазващи се червеи в калта.

Много просто, Турция ПРОДАВА оръжия, а ние ги ПОДАРЯВАМЕ.

като педеруски прислужници как не сте публикували пълния списък ваш путкин

A,ние,кога руските агенти ,и техните партии и сдружения,политици във България ще ги вкраме в Zатвор,корупция, и zловредно влияние,крайно време е ако искаме да сме цивилиZована държава във Европа!

В списъка имао и 56 марсианеца, и оттам агенти, LOL.

Не се навряка, дежурно СОРОС ВРЯКАЛЦЕ. ЕЙ, ОТКЪДЕ ВИ КОПАТ БЕ?

Защо Путин го няма в списъка,след като съсипа Россия?

Чекал е ''акъл'' от такъв ''умник'' като вас.....

Хитлер днес обяви списъка с чуждестранни агенти . Гьобелс ( Конската Глава) кимна и премляска бавно

а България кога ще пуснат списък на всички соросоидни отрепки-агенти?

За какво да ги пускат? По цял ден ги гледаш по телевизията. Те даже и не се крият!

На тях може, защото за разлика от русоробите и копейко-драскачите не са толкова много

Четеш българските копейкаджии как въздишат по "великата" русия и се чудиш що още не са там и защо децата им са избягали от тях на запад.

що не са избягали там? ей не ви ли омръзнаха тея тъпи опорки ве, ти и другите соросоидни тролове какво още правите в България, защо не сте избгягали в САЩ? бати тъпата логика, честно

Вместо да отклоняваш темата, къде са на Корни децата? Ми на лавров и Путин?

Защото са страхливци :)

А се сърдят на България, че изгони 70 "градинари".

Все повече се убеждавам, че русия и фашизъм са едно и също.

Фашизъм и Русия са една и също... Виж как всички русофилски партии го раздават нацисти и лидерите им се държат като хитлерчета.

Българино от Легиона, ще разбереш що е фашизъм и има ли почва у нас, ако тук дойдат още 70-80 хил. "бежанци" от Украйна и започнат да те "съветват" как да си връзваш обувките и как да се кръстиш в църквата! Защото войната срещу Православието вече започна в Украйна!

Надали можем да съберем всички руски агенти в България, защото са хиляди. Като се почне от разните им "Културни Домове", "Читалища", "Свърталища", "Училища", "Посолства", "магазинчета" и всякакви такива развъдници за шпиони, купуване на българска независимост на килограм. Работил съм в едно такова място и не мога да повярвам, че нашите служби позволяват такова безобразие и чуждо влияение, даже не влияние, а директно командване на български институции от Русия. И разбира се всичко това - ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС.

Обявиха война на целия свят. А на руофилистиците в България, ако не са им предани, ще ги убиват ли с Новичек.

БРАВО НА РУСИЯ

ВЕЛИКА НАЦИЯ

Пояници.

Що не си там?

Лол, 493 “чуждестранни” агента ще подкопаят 150 милионна Русия…Ма много слаба тази Русия бе..Не се бойте. Никой чужденец не желае да влиза в евразийската ви кочина. Жалко за опозицията, но в момента всеки чужденец гледа от разстояние вашия разпад.

Всеки престъпник в Русия става демократ и протестира срещу Путин!!! Т.е. Западът става престъпник, след като подкрепя престъпници!!! Жалко за всички приказки за ценности, които всички хора с непромити мозъци, знаят че вече не съществуват в Западния свят за съжаление!!!

Производителмте на трипластова тралеина хартия която не се къса като трие дирника е чуждестранен агент. Наред с кока кола!!!! Западнали отровители мръсни!!!

Няма по-тъпо говедо от съсухрения от старост и немотия български путинофил. Но има лек - мотика в тиквата и плитко заравяне в тинята на Малашевското гробно тресавище.

То е ясно, че сте психопати и убийци подкрепящите колективния запад и мразещи Русия.

Не си никакъв Доктор Психологов. Но виж Доктор Лайнаров определено си.

През 70-те и началото на 80-те години на 20 век в Русия беше много нашумял един известен дисидент Анатолий Шчарански. Страхотен правозащитник и критикар на съветската действителност. Брежнев го беше хвърлил дори в затвора. Дйде Горбачов на власт в 1985 година и освободи Анатолий Шчарански. Който веднага след това емигрира в ...Израел. Оказа се, че той е евреин. По това време СССР беше съюзник на арабските държави против Израел. Прибра се Анатолий Шчарански в Израел и незабавно смени името си на Натан Шчарански. И ОСВЕН ТОВА! Дотогава беше голям пацифист и миролюбец, кртикуваше и войната в Афганистан. Когато отиде в Израел, стана ...военен министър в някакво дясно израелско правителство. Командаваше въоръжените сили на Израел и техните военни акции в съседните Сирия, Ливан, Ирак при което бяха убивани хора. Не знам как това се връзва с неговото дисидентство и "миролюбие".

Не се чуди и повтаряй чужди лъжи, а си извади главата от лайняния задник на психопата-военнопрестъпник путин и виж каква кална дупка ще е вечния ти осран дом.

Доста противен коментар, който бълва гнусотии, но не доводи и доказателства. Такива сте, защото нямате на своя страна нищо добро и затова зацапвате всичко, за изглежда мръсно и да заблудите.

до либерастите: проверет от коя година на миналия век САЩ имат същия закон за 'чуждестранни агени'. айде и по-кротко лъскайте с тея меки китки.

На затъпелите от алкохолизъм руснаци нацисти, само Гестапо им липсва.

Абе аре желязна завеса за тези сибирски боклуци.

Я! Нашите нашите соросоиди и те в списъка! Егн-та, адреси, телефони, използвани имена, среден брой коментари в месец, средно заплащане от Козяк! А стига бе! ;)

Е как може да си толкова тъп. Направо си е талант.

Тоест и преди са ги публикували... сега само са ги събрали на едно място. Е, и са включили имената на тези които получават пари от тях, все едно у нас да публикуват имената на съдиите "обучавани" в някой СПА център с пари дарени от българския клон на Хелзинският комитет, или кои вестници са спонсорирани от Америка за България, а колкото до партия която получава пари от чужда фондация... веднага се сещам за ГЕРБ и фондациите "Зайдел" и "Аденауер", две хубави немски фондации които официално раздават пари от името на германското правителство на братските нему партии, а да, щях да забравя когато ти плащат да четеш лекции по теми от които нищо не разбираш също се брои за корупция...е, тука който и наш президент да хванем-няма как да отрече че се е облажил по тая линия, тъй че и тях можем да ги броим за чужди агенти;)

Рашистите ще слагат ли звездата на Давид на ревера на всеки чуждестранен агент!

През 70-те и началото на 80-те години на 20 век в Русия беше много нашумял един известен дисидент Анатолий Шчарански. Страхотен правозащитник и критикар на съветската действителност. Брежнев го беше хвърлил дори в затвора. Дйде Горбачов на власт в 1985 година и освободи Анатолий Шчарански. Който веднага след това емигрира в ...Израел. Оказа се, че той е евреин. По това време СССР беше съюзник на арабските държави против Израел. Прибра се Анатолий Шчарански в Израел и незабавно смени името си на Натан Шчарански. И ОСВЕН ТОВА! Дотогава беше голям пацифист и миролюбец, кртикуваше и войната в Афганистан. Когато отиде в Израел, стана ...военен министър в някакво дясно израелско правителство. Командаваше въоръжените сили на Израел и техните военни акции в съседните Сирия, Ливан, Ирак при което бяха убивани хора. Не знам как това се връзва с неговото дисидентство и "миролюбие".

Само четиристотин и нещо, че то у нас само в народното събрание са 175, а сме една двадесета от Русия. Много слабо го дават, с толкова човека един батальон най много да направят и да хи харижат на Зеления.

Както вече е идиотски глупаво всяко действие на кремълските червеи, отново са проявили пещерната си глупост. Можеха да посочат само един сигурен агент - унищожителят на скапаната Кочина на Злото и Лъжата психопата-военнопрестъпник путин. Останалите корумпирани мерзавци нямат значение.

Объркал си си ника...Слава на Кокаина по ще ти пасва...

Теб пък какъв кокаин те гони бе, алкохолик вмирисан.

С хихи се хилят лудите. Много показателен ник си избрал.

Новиков живее от година в Украйна и има информация, че се е присъединил към подразделение на украинските сили за териториална отбрана след руската инвазия през февруари. В края на ноември правосъдното министерство на Русия го обяви за чуждестранен агент, посочва ДПА. И от къв зор го обявяват за чуждестранен агент, като си е чист предател!? Сталин беше направил една структура...СМЕРШ...точно за такива боклуци

Много важно