Коментари - Русия предупреди Армения да не се присъединява към Международния наказателен съд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Са прдажни!

Нагли до безобразие. Армения е самостоятелна дръжава. Има право да решава сама. Както Беларус е "самостоятелна държава" и иска на нейна територия да има ядрени оръжия

Ъхъ...тя и България е самостоятелна държава... Само дето армията е в НАТО...финансите във валутния борд (МВФ) а полотически в ЕС... Аз самостоятелна държава без армия, свои закони и своя финансова политика не съм виждал!? А за арменците стига само руснаците да се изтеглят от там и Ердоган ще цъфне...

A на арменския поп оплакаха ли се ?

В момента турците са ми доста по-симпатични от руснаците.

Да не би те да са заобградени от турци дето им взеха Карабах и сега е наред и следващото, че да се оплакват!?

Ми Истанбул де е не знаеш ли!? А след още 30 години ще ти станат още по симпатични...искаш или не

Ходя в Турция на море, хората са гостоприемни, храната е хубава, а в русия има предимно външни тоалетни, някак си не ме влече да ходя там.

НЯяма държава на планетата извън МВФ, куха лейко.

Както руснак може да те наебе по братски, друг не може.

С какво право Русия се намесва във външната политика на независима държава? Заради едното его на диктатора ли? Ало, дира, защо блокирате адреси бе? Колко е дълга присъдата ви за накърняване на тролско достойнство? Защо не сте я записали в правилата? От срам ли?

Няма държава дето не е във валутен борд и се управлява пряко от МВФ ли!? Мдааа... А за другия трол...няма да ходиш в Турция...тя ще дойде тука... А тия опорки за тоалетните ги остави за Козяк...аз блок със външна тоалетна не съм виждал... А руснаците живеят предимно в такива...както и тука... Дори и в старите комуналки е обща...на етажа..ма не и външна

Армения не е ли независима държава. За чиий Русия ще налага каквото и да е право или ще го ограничи. Нали няма юриздикция и не им беше проблем на Путин и Медведев? Е явно им е и то голям. Защото този съд не касае страната РФ, а лицата.. :) ..путинистите.. давайте :) ..нещастни тролчета. Да видим колко ще се засегнат на "нещастно тролче"

"Обща тоалетна на етажа" мухахахахахахаха :) такава мизерия няма дори в кв. Столипиново, Пловдив :) хахахахахахахахахахахахахаха Да си живеят цял живот в тая клоака ушанките и да не стъпват никога в цивилизования свят :)

whatabout-изъм.. "аПъкДанеби" Индия, дане би .. луната.. Конкретно няма какво да кажеш нали :) Тролче..

Що не фанеш един продажен арменец да му го кажеш .. да видим колко бой ще ядеш. Арменците са много сериозни патриоти и бойци. Продажна е баба ти.

Ма не се тревожи бе..те си живеят...Цивилизования свят е само за тебе - немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари и слугини в Гърция... Явно и европейците на толкова те оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Ало, Хе, тролице руска, България е свободна държава, защото има право с предизвестие да откаже да предоставя военни бази на НАТО, има право да напусне ЕС, има право да прекрати валутния борд, има право да се оттегли от МВФ... Това представлява свободата за малките държави. Без след това да се появят американски или европейски туристи с гаубици, подводници и други лични принадлежности. А ти си трол.

Ама тези докога ще ще дават акъл кой какво ще прави. Защо се мислят за някакъв фактор, аааа да имали ядрена боНба...

Ало третополово зевзече....а едни сенатори цъфнаха тука да ни казват да не се включваме в Южен поток преди 10 години нали!? и ти си свободен..И ти имаш правото да се хвърлиш през терасата...ма още стоиш тука...хабиш въздуха и праскаш тъпи постове... Ма така е щот си сососоид...

Да, соросоиди, Армения е самостоятелна държава у има правото сама да се защитава срещу азерите и турците. Късмет на арменците!

Има "сериозни последствия" за всака една държава, която има нещаститето да граничи с РуZZия, че и за по-далечни. Абсолютно тоскични.

Кравопитек измислил.... нещо. Ще падна от смях

Естествено че са продажни... след ПСВ се направиха на интересни подлъгвани от англичаните и нападнаха Турция...с мисълта за велика Армения... Останаха най жалката, малка и планинска републичка в Закавказиоето...в резултат Края на СССР пък влязоха в Карабах...сега останаха и без него...Третия път ще е без Армения... И без това единствено ценно там е народът...християнски, образован и трудолю'бив... а той си е в Русия...и без това. В Армения са само държавни служители, политици и пенсионери

Армения много сбърка че остави продажното копеле Пашинян. Факт е, че Русия не помага на Армения, но запада директно ще я подари на азерите и турците, и то за няколко литра газ.

Защото ако Русия си изтегли войниците Карабах, Азербейджан ще натика арменците от там от където са излезли.

независима е. от нея нищо не зависи. преди години Армения смени курса и тръгна на запад. каза че Русия била лоша. САЩ и ЕС бяха желан партньор. Русия културни се отдръпна. в Армения имаха про европейски политици. Когато стана конфликта и войната в Нагорни Карабах, Азербайджан получи подкпреа и оръжия от Турция. Армения получи подкрепа от ЕС и САЩ под формата на декларации които осъждат насилието и призовават за спиране на войната, но Азербайджан не спря докато реално победи в този конфликт. това беше полезен урок и трябва да се помни от всички как действат партньорите от ЕС и САЩ ако нямат конкретен политически интерес. помагат ти като ти пишат декларации същото беше в Сирия при възхода на ИДИЛ. САЩ и ЕС писаха декларации докато ИДИЛ режеше глави. когато се намеси Русия, тогава ИДИЛ спря и тъй като имаше опасност всички ИДИЛ-ци да бъдат избити, се намесиха САЩ. в момента ИДИЛ действа само в зоните контролирани от САЩ и САЩ стоят в Сирия да се борят с ИДИЛ. хайде запитайте се дали наистина САЩ не могат или не искат да се справят с ИДИЛ при условие че Русия се справи. така че това е заплахата към Армения. Русия и Армения имат договор за военна подкрепа, Нагорни Карбах не беше включен, но Русия можеше да се намеси, но не го направи. може би да покаже на Армения, какви са й партньорите и колко струват. така че ако Армения подпише договори в интерес на САЩ, то при следващ конфликт най вероятно няма да получи никаква подкрепа от Русия. в момента има руски миротворци в зоната на конфликт. какво ще стане ако се изтеглят.....Армения ше се справи ли сама срещу азерските войници или на фронта ще показват декларации които са написали европейски и американски представители. хубаво е да си спомним възродителния процес в България който ни спретнаха САЩ и Турция тогава. ако не беше СССР тогава зад гърба ни, съдбата на югоизточна България щеше да е като на Косово.

Син на ковра най-добре знае колко е тежко... но не те съжалявам, мършо.

Правото на силата! Както в оная приказка за вълка и агнето - "Мътиш ми, не мътиш - ще те ям"!!! Сега разбирате ли защо всички съседи на Русия дълбоко ги ненавиждат. Нормално чувство към всеки, който се опитва да диктува живота, навиците, пристрастията ви! При това пряк диктат, нагло и безпардонно със заплахи с унищожение.

Ми как ще помага със оня соросоид начело!? Ти ако си ще помагаш ли...Русия прави само минималното да не се затрие самата Армения... Ма ония копат ли копат..все по надълбоко....

Защо Турция да признава арменски геноцид, след като очевидно и Пашинян не вярва в него?

И Ереван ще го арестува! Само зеления чорап е за руский мир!

Да не би сега пък да нападнете Армения, ако не ви слушка. Как не ви омръзна само да заплашвате, да нападате мирни хора, да убивате, щом не ви ходят по гайдата!

Споко Юпитерски...пък сите съседи на Америка...цела Латинска Америка дълбоко ги люби хамбургероаядците...това е важното

Причините са дълбоки и затова трябва да подхождаме вниматено към вземането на страна. Армения беше почти загубила Нагорни Карабах. Руснаците я спасиха. Сега арменците се изправят срещу руснаците. Бих казал: Сърбайте си попарата!

Ей, малоумни соросоиди. Първо опознайте картата на света в случая Армения къде си намира, и че единствената защита е Русия. Единствено главнокомандуващя на руските въоръжени сили можи да издаде заповед за защита на тази държава и точно той ли ще кацне в Армения на посещение и те ще го арестуват ? Арестуването на Путин в Армения е = на гибелта на тази нация, но не от Русия, а натовските ви братя.

ти зАеби америката - по-добре речи дали това, дето Меркурия го е казал, е вярно или не

Простете ми за пропуска - ние си ги обичаме, искаме те да ни управляват, да ни казват какво и кога да ядем, кога и под каква музика да онождаме жените си, какъв език да учат децата ни, каква телевизия да гледаме в петък, какви да са лозунгите ни на 7-ми ноември, колко много обичаме вожда на световния пролетариат ( не се задоволяват счаст от пролетариата - трябва да водят целия свят), издигаме им паметници, на тези, които ни окупираха, грабеха богатствата ни, изхранвахме 600 000 им армия, изплащахме им заплатите ( естествено в долари, което доведе до първия фалит на държавата ни), прибраха българския архив и златните ни резерви,като при това дадоха 42 починали от пиене на ограбен от цистерна метилов алкохол, след като са застреляли пазача. Жертвите обаче не са напразни: покрай погребенията е оформено и първото съветско военно гробище на „падналите“ червеноармейци за освобождението на братския български народ от фашизма и капитализма. Ето затова, паметника на тепето в Пловдив не може да бъде на освободител, а на герой на алкохолния фронт!

Ти заеби Меркурия...по добре речи аз което казвам вярно ли е!? И не само латинска Хамерика...навсекъде любят гринговците...мдаа

Путьо само в Беларус ще може да ходи. Даже Ким чен Ир може да ходи в повече държави.

Миличкото...тия лакърдии вървяха 90-те години...дето те ограбвали... Така те ограбваха че те оставиха със 2 АЕЦа...със армия дето 30 години по нея не е правено нищо... а 8 щатски таралясника както видяхме струват милиарди...а колко по 8 оставиха руснаците!? Със военна промишленост...работеща...само за Краината сме спечелили милиард от нея... Американските Марици струват милиарди...и ни натресоха ток на фиксирана троина цена... А държавната Марица кой я строи - Костов ли..и т.н....колко завлякохме горките руснаци ти е бедна фантазията... Е сега от 30 години вече не те ограбват..цъфна я

не е лесно да си комшия с орките, цял живот ти дават наклон как да живееш

аха, значи росия пак ще се зашитава на арменска територия ха ха ха , това русоробите верно сте абсолютни чехъли

Ало, Хе, тролице проста, Третополово зевзече ще викаш на майка си. Южен поток е международен проект и всички имат право да решават дали им е изгоден. Не знам с какво са изнудили вашия тогавашен любим премиер Орешарски, който напъваше за него, но добре са направили, защото сега тръбата щеше да свършва сляпо на сръбската граница, а ти да чакаш пари от транзитни такси. Освен това предназначението на Южен поток щеше да е за запълване на липсите довели до фалита на КТБ, за да могат кражбите да продължат с пълна сила.

А бе цялата латинска Америка драпа да се добере до САЩ. Аз към руските граници подобен наплив не съм забелязал, пък ти си обяснявай колкото искаш кой кого колко обича...

ама на Путин му треперат шушоните да не го арестуват някъде. Ще си доживее старините в бункера, това е ако руснаците не го обесят преди това.

Ясно се вижда защо всички мразят русия....

Достатъчно е руснаците да си изтеглят миротворците от Нагорни Карабах!

Алоу третополово зевзече...безмозъчно...Южен Поток беше 4 тръби...излизаше от морето тук така че имаше и терминал на брега и т.н. Руснаците го финансираха целия..от нас нищо...отделно 10 години досега щеше да работи и някой долар да върне... Сега имаме една тръба...транзит от Турция...Ние си я платихгме...наша си е...чекай да си избие парите некога....Ма така е като си балкански тарикат... Свободен...И две реактора имаш за Белене...платени и те...чекат те и ръждясват...

И що?