Коментари - Русия поиска спешно заседание на Съвета за сигурност в ООН за операцията в Червено море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един нереализиран педерунгел коментира тази сутрин по БНТ сектор “Сигурност”. Според педерунгела “много чужди служби оказвали неправомерно влияние в сектора”. Гледам го този глист и се чудя кой го пусна да излезе от задника, бе?! Кой му даде виза за истинския свят? По морски или по въздушен път този глист от Горна Оряховица се озова в парламента? Отвратително е, когато осъзнаеш, че те управлява гнусна тиня. Селяндури от Банкя – омазани до ушите с помия, педерасти от Разград, Хасково и Горна Оряховица клатят своите мазни задници в унизителен предателски танц към 1300 години история. Щели, моля ви се, да правят от юрист консулта на русенската психиатрия конституционен съдия! Представяте ли си, бе?! Юристката на лудницата в Русе ще тълкува Конституцията! Деса Песа става гений! Трагедия!Трагедия!Трагедия! Не стига всичко това, но и смятали да забранят “Аз съм българче”, щото нямало смисъл мигрантите да го учат. Педерасти, бате, педерасти с голяма “П” шетат из публичния дом, в който превърнаха родината ни. Но! Има и една добра новина! Уважаеми селяни, скъпи гейове и драги помияри, помнете едно: България и друг път е раждала сволач като вас. Какво да правим – много наведен гъз се пръква из тази наша територия. В същото време, обаче, никой не е останал забравен. Помнете, че в този живот има една голяма мистерия, а тя е, че никой не е успял да избяга от справедливостта. Никой! Така че ползвайте си дамските превръзки със здраве и търпете, щото много скоро и вашият задник ще бъде озарен от справедлива светлина! Васил Петев www.mediamall.info

Англосаксонците и евреите яко се пукат с арабите. Хубаво е да пострелящ по някой който няма авиация, противовъздушна отбрана и най вече ядрено оръжие. Точно като българите голи като пушки, ще скачат и ще правят каквот им кажат иначе лошо.

Руснаците направо да ги спират англичаните и американците. Пращя Кузя там и ония не могта да видят нищо от дим и се прибират...

Русия винаги е била враг на свободния човек.

Вкараха наркоманът байдън младши в съда и баща му веднага организира военна операция за отклоняване на вниманието на хората от далаверите на сина му правени с негова помощ. :))))

голям си.

Русия защитава терористите около Червено море!

Не си съвсем прав - Русия защитава терористите по цял свят!

Само да напомним на скъпите другари русофили, че и в момента хутите държат български заложници в Йемен. Или в руския мир това е нещо съвсем нормално.

Съединените щати правят каквото си искат без да се съобразяват с никого. Те се смятат за световна суперсила и се държат като такава. Възможно е светът да се обедини и подчини САЩ. Това би било трудно, но не е невъзможно. Ако всички страни в света се обединят и работят заедно, те биха могли да намалят влиянието на Съединените щати и да ги накарат да се съобразяват с международното право. Ето няколко неща, които светът може да направи, за да се обедини и подчини САЩ: Да създаде силна международна организация, която да може да контролира действията на САЩ. Да наложи санкции на САЩ за техните незаконни действия. Да развие независими военни и икономически възможности, които да не зависят от САЩ. Ако светът успее да се обедини и подчини САЩ, това би било голяма победа за международната общност. Това би довело до по-справедлив и мирен свят.

Ти май си вярваш,

Виж те хора,ако не сте разбрали всяко едно военно деиствие води до най-важното за богатите ,ПАРИ. Оръжие боеприпаси и най вече след военното възстановяване .Всичко това е пари. Много държави същестуват благодарение на войните. А за конфликт причини ,колкото щеш .

В руския мир е нормално случващото се в Червено море. Добре , че не е по-голям тоя мир.

Агресията на САЩ и Великобритания срещу чужда държава, агресия ли е или не?

Не е.

коя държава?

За всичките принципни подръжнци на хусите: "Хусите, които завзеха голяма част от Йемен по време на гражданска война, се заклеха да атакуват кораби, свързани с Израел или пътуващи за израелски пристанища. Много от атакуваните кораби обаче не са имали връзка с Израел." Защо сте възмутени само САЩ като се дънят(и по принцип), а Русия и всеки анти-САЩ елемент могат да правят каквот си искат, стига да мразят САЩ?

Ватенките са разбойници.

както се очаква вой на копейки и други ползени и безполезни менталноограничени консуматори на кремльовски биоотпадък, ама др0гаре, след палестинските терояги, които извършиха групово самоубийство само и само да спечелят някой и и друг месец отсрочка на доставките за украйна, сега на ред са хутите/хусите, които пак са напът да извършат групово самоубийство, само дето "фащ" и "малкобританците", както вие им казвате са доста по-малко жестоки от евреите и съответно "самоубийството" на хусите ще е само във военната им част, т.е. бомбене докато нямат иранско руски севернокорейски ракети и дронове, както и удари по летищата за да няма доставки на такива, а флота ще осигури освен коридор за свободно плаване и липса на подобни доставки по море, след което хусите(или там както се казват наистина) могат да си минат на стандарните мускети и ръждиви калашници и да си се стрелят един друг за това кой е по-по-най в алаходупенето. Тук тънкият момент е, че европа(с изключение на енгилизите) отново се показват като кръгли менталноограничени - а те, т.е. ние сме най-потърпевши от действията на пирати/терористи и друга сволач...

Всяка нестабилност в Света е желана от Путин и "тълкувателите" на путинизма ("Нов Световен ред"). Затова тук нашите "източни партньори" не престават да жужят. Досадно е обаче тяхното жужене!

Мармоте ! Никой не ти вярва на тъпизмите! Истинското зло си ти гнидо! Проповядваща омраза и разпространяваща лъжи !

Жужящият, който използва езика на омразата, обвинява нормалният, който е против варварството, в лъжа и омраза. Това се нарича дебелоочие на путинист. "И точка"!

Да се смееш ли да плачеш ли! Благодарение на умната и външна политика - така с Раша се отнасят 'приятелите' и: Китай лапа ресурси почти без пари, Индия срещу рупии (не пари), а Иран - в износа на нефт се оказа жесток конкурент. Ах бедната мила Расиюшка с 2-та си единствени союзника- армията и..ъхм 'флота'. Ще трябва сега да прати Масква и Новочеркаск да пазят танкерите и... О, чакай.. :))))

Мех, ще го разминират, както направиха в Черно море за Украинския житен коридор. Друг е въпроса, че може и въобще да не им позволят да минират...

Няма такива малоумни тролове, които да се радват на отвличания на български моряци!!! Отдавна ДАНС трябваше да се намеси тук!!!

Русофилите(комунистите) са най-вредните платени,или заблудени същества.

"Има опасност хусите да минират района", каза арабистът Чуков. Е точно това се цели с тези удари, не само че няма да се отпуши корабоплаването, а съвсем ще се запуши. "Нашите" фирми предварително са се запасили с жизненоважни стоки и сега спекулата и инфлацията хептен ще се развихри. Обаче кой е виновен: хусите!?! Много яка врътка, в стил великият Гетсби.

където и да са! Сармат и Посейдон за Сатанинските щати и да се приключва със Сатаната!

Посейдно са украински ракети с които беше потопена "Москва"... :)))

Митрофанова се обади и каза, че ако направите 20 минуса Посейдон няма повече да са украински ракети, а ако ги направите 40 "Москва" няма да е потопен... Всичко е във важите ръце мочета! Обаждайте се на роднините да помагат. При 100 минуса ще има бонуси. :))

Би ли ми казал какво точно са хусите, според твоя господар Путин???? Някаква отделна държава или какво? Защото е много интересно как ти руската подлога и възрожденец защитаваш със зъби и нокти терористи които дори твоята Русия е определила за терористични организации. Там ми е любопитно според тебе какво са хусите, за да имат право за да извършват пиратство в международни води????? Сомалийците имат ли същите права другарю ????

Нямам господар аз, ама ви е трудно да си представите подобно нещо, продадените душички, а? Имам принципи, идеали и ги отстоявам. А вместо да ме занимаваш да ти запълвам пропуските в знанията, което е кауза пердута, отвори Уикипедия - все пак я пишат шефовете ви.

Хахахахаха. Всичко руско е хубаво, не е точно прицип. :))) По скоро е верую. Кажи отрицателно качество на Путин. И не. Прекалено е добър към враговете си, не се приема. :))) Или наистина вряваш, че Путин е безгрешен?

Хусите държат в плен българи. Ти предателя възхваляващ и защитаваш хусите. Какви са ти принципите и идеалите като български предател и слуга на руското посолство?????!

Дори по време на активната фаза на войната между Саудитска Арабия, която САЩ подкрепяше, и хутите никоя от воюващите страни не е използвала морски мини, а Саудитска Арабия беше наложила морска блокада на Йемен... и загуби част от военншя си флот а САЩ се прости с някой и друг Рийпър, ония разузнавателните дронове, свалени от хутите. Не случайно в момента хората които най-много треперят са държавниците на Саудитска Арабия които криво- ляво се помириха с хутите, и въпреки че имат петролни терминали и в Червено море, точно на тях хич не им се ще да реанимират войната си в Йемен;)

Русия избиха 1 милион цивилни в Сирия. Сергей Лавров: убииството на 500 000 сирийски деца си заслужаваше. Има го в нета.

Това е реплика на Коли Пауъл за Ирак.

Репликата на Лаворов, е че не са нападали Украйна.

Това го няма в нета

Има го. Потърси го.

Това, че го има в нета не означава истина а приори....

Корбите падат, падат под морето. Хутска ракета ми падна от пишлето. Ще им ебат пиндостанските майки в дупетата сега.

Ама "Москва" е руски кораб? И "Новочеркаск"... Нещо си се объркал май.

УСА има изгода от хусите. за тва си трае. Европа и Китай ще го духат като минират протока

Проблемът с Империята на Злото Русия е, че вече никой не ги взема насериозно.

САЩ избиха 1 милион цивилни в Ирак. Мадлин Обрайт: убииството на 500 000 иракски деца си заслужаваше. Има го в нета.

САЩ избиха 1 милиард, не 1 милион в Ирак.

Един трилион бяха всъщност.

Съветските ви сайтове в нета не са критерий. Марш в твоята родина. Българите се гнусим от съветските курви.

Любимите ти крадци на тоалетни чинии избиха около 1.6 млн афганистанци за 10 години. От тях над 1.2 милиона цивилни. Но това е хубаво, нали?

Де що има престъпен режим по света, блатната кочина го подкрепя.

Хах, руслямистите защо защитават некви терористи? oh wait...

“Лол”, “oh wait”… Не ти стига българския език ли? НПО третополов дрон.

тия дет' се готвиха за трета война и я почнаха като операция(разузнаване с бой) се оказаха неподготвени. Корупционният им модел ги победи. Да им е честито

Каква операция на Русия е Червено море? Пак педераски заглавия. Свиква се заради англо-амврикансйата срещу Йемен. Дебили, бля.

Хутите не са впечетлени нещо: The Houthis have said attacks carried out against them have resulted in no real or serious damage. The Houthis also said that there is no real coalition in the Red Sea - there is only the United States and Britain.

Ти нещо като техен адвокат ли се явяваш? Братле, ако имаш рода там, съжалявам, но на нас наистина не ни пука.

Следя събитията. Но да. Считам, че каузата им е справедлива и геноцида в Газа трябва да спре.

Ми говори срещу Хамас. Те искат унищожаването на Израел и избиването на всички израелци.

Помните ли какво ви казах? Не подкрепяте разни арабели от Хамас точно преди местни избори. Вие какво направихте? Накрая се усетихте, но късно. Сега правите същотото!

САЩ притежава около 4000 томахоук... сега са със 100 помалко , ако региналните конфликти продължат. във Иран, в Йемен и израел и къде ли не САЩ няма да могат даже да се защитят регинално ..... след 4 такива атаки САЩ ще са със 10% ракети по малко......това означава че в Запада за да оцееле ще има военна мобилизация индустриално и като политическа система...

Ама разбира се американците са забравили Как се произвежда оръжие. Странно обаче жалките същества като тебе твърдяха че американците създават конфликти за да продават оръжия. Пък сега не мога ли да го произвеждат

виж нещата не са линейни, а са много пространствени и притежават повече от едно измерение, и ако някой човек вижда едно измерение над средното е гении, ако вижда две е луд , ако вижда 3 над нормалното може да е проророк, свръчовек, ако вижда 4 не е човек, а е дявол или херувим, а има повече от това

Нещата са нелинейни!!! Мръзеливия имигрант, който лежи на социалки и краде работни места. И полицейската държава ЕС, която оставя имигрантите да си правят каквото искат, защото искат да подменят работливия, плащаш данъци и спазващ законите бял с мързеливите, престъпни и крадливи тъмни. Ясно. :))

За сметка на това изстрелват всеки месец по 2 ракети в космоса. Рузия истрелва толкова на година. Много са зле.

изстрелват заради южно африканеца Мъск, който имаше екип от руснаци, украинци и Българи и то след 10 години прекъсване на изпращане на астронавти, 10 години САЩ разчиташе на руски ракети за астронавтите си и на руски двигатели за най големите си ракети , и Русия е във война и под санкции от 2014 година, и със сигурнот се влагат много пари за диверсия на прокетите и в космоса, но под нейно водителсто Китай и Индия изстрелват успешно ракети и модули до луната, а сферата на запада няма друга държава с такива успехи не е етайна че Китай купуваше съветски учени за да развие космическата си програма, индия ползваше съветския опит, и сащ го ползват, на запад всички държави са изостаналив това отношение, под ръководството на САЩ

Как война бе!?!? Специална военна операция!!! А 15 години за дискредитиране на армията?? Опс, чакай... Няма страшно. Ти живееш в диктатурата ЕС, тука няма да те вкара в затвора. За съжаление не живееш на хубаво в свободна Русия. Там щяха да те вкарат. И да, съвсем искрено съжалявам, че не живееш в Русия. :)))))

ние сме в затвора нашите господари не са, това със свободта беше времено, и си свободен само ако искаш това което искат те, имаш реално робство, щом закупване на имот и плащане на образование в САЩ и Великобритния става само със заеми, и това ще стане и в Европа и нещата в здравеопзването върват в посока в която само чрез заем да имаш здравеопазване, САЩ е имигрантска държава понеже разчита на хора образовани и развити в чужда държава

А положителните вибрации на вселената усещаш ли ги? :)))))))

Действията на хусите според международния закон представляват пиратство. Всяка държава има пълното право да унищожава пиратите. И не е необходимо нито резолюция нито каквото и да било.

Всъщност не. Хусите наложиха обявена блокада на Израел. Декларираха и последиците от нарушаването и. Също както САЩ прави, когато превзема Ирански кораби.

Хусите не са правителство или държава И могат да наложат блокада само на себе си. И тези нападения според международния закон се квалифицират като пиратство. Я кажи сега и за любимите ти сомалийци Как се наложи блокада над някои си нападайки кораби за откуп.

А САЩ могат извън териториални води ли? Да те светна - също толкоз незаконно е тяхното поведение в персийския залив и създава прецедент.

Пиратите са САЩи Англия. Пиратството е в кръвта на англичаните

До къде се докараха руските изроди да подкрепят диваците да избиват белите хора и да разрушат държави дърпащи човечеството напред!!!големи уродиии.

Изказването ти не е никак европейско, ще знаеш :).

Така е. Но пък и твоте не са християнски, но това не те спира да се преструваш на християнин. :)))

Пропаднали хора сте рубладжиите - все ви влече по най-долното - хуси, Русия, С. Корея, Куба, Иран...

Друго си е да се кефиш на ИДИЛ, арабски изнасилвачи в Европа и господство на педерастията. Някак елитно е.

Последният път когато обединените арабии нападнаха Израел, се наложи американците да се намесят за да не стане суецкия канал израелска собственост. За твое съжаление, любимите ти арабски братя, стават само за терористи. И са много силни само и единствено срещу невъоръжени и срещу жени и деца. И когато им се потърси сметка за действията, хвърлят оръжието и викат ама ние сме мирни цивилни. Само да ти припомня пустинна буря и прехвалената армия на Саддам. Въоръжена и обучена по най-модерен руски образец

Хахаха, ей го бе - поредния надрусан центаджия с тъпи опорки :). Абе срамота, бе Гале.

Ти не си възрожденец и не защитаваш терористи???? Я верно ли??

Махайте я от ООН тая пропаднала държава, бе. да си направи ООН с Иран и С. Корея.

САЩ и Англия обявиха ли война на Йемен ? Какво е това бомбене по цивилни ?

На кого обявиха война циганите-хуси, та нападнаха 27 кораба в международни води ?

Обявиха война на Израел и атакуват всички кораби насочили се към техни пристанища.

Време е диваци като хуси джихади хамас .......тотално са бъдат изтрити...светът няма нужда от терористи фанатици.

Трудно. Израел ще яде кура

Бързо квалифицираш някой като дивак, а той оперира сложно въоръжение и от години успешно управлява конфликс с най-богатата монархия в региона. Докато ти седиш тук и се кефиш на сглобката…

Ох, милия той. И политкоректен стана от зор... :))))) След малко ще почне да отказваш да купуваш кока-кола щото е американска... Кенсъл културата и до вас стигна, а? :))))

ООН разреши на САЩ и Англия да унищожат хутите. Всичко е законно тъпи русофили.

Тц, не е.

А линк някъде,че оон не е разрешило.

Кефи ме колко си тъп. За резолюцията разрешаваща подобно нещо трябва линк. Забраната е налице по принцип според устава на ООН.:). Само метадонови ДеБили ви избират.

Спиш ли ? Европо къде си. Докога ще продължава геноцида в Газа ?

Докато Хамас не бъдат ликвидирани.

Прав си, само дето няма геноцид. Земете ги научете тия думи, и да Хамас ще бъдат ликвидирани като организация.

Русия е гаранта за световния МИР. САЩ запалиха целия свят

Хахахаххаха :) Е, ти си про100 Киро. :))))

Терораша ще защитава световното пиратство! Пирати от всички страни - обединявайте се!

Легендарния Жириновски за събитията днес…: https://t.me/intelslava/54620

Е, виждам, че понякога харесваш и ваксинирани. Стига да са достатъчно големи идиоти.

пускат чеченци да колят християни в Украйна,поддържат Хамас ,първи дружки са с Иран и ползват техните дронове да убиват християни ,защитават хусити които грабят търговски кораби,взимат ракети от садиста безбожник Ким за да убиват християни . строят най голямата джамия в центъра на Москва само за да угодят на Кадиров

за евроджендъритте бе дебиле?

По-големи от Кадирката, Иран, Хамас и хусите. :)))

Господ е създал мъжа и жената, а твоите западни "християни" отричат този факт и си измислиха дестки полове. Чисто богохулство . Дори изредените от теб мюсюлмани не са показвали такава глупост!

Да, де, харесваш ислямски фундаменталисти. Точно това, което казвам и аз. Ти просто дръжиш да се наричаш християнин, докато си просто фундаменталист. Краен при това. Без да си християнин. Християнин идва от Христос. Тоя дето вика, че трябва да се помага и да не се трупат земни блага и "който няма грях първи да хвърли камък" А ти ще убиеш, някой ако ти одере боята на страта ти кола... Което е нормално, но просто не си християнин. Фундаменталист си. Случайно си се родил там, където да се преструваш на християнин.

Така де "..да не трупат земни блага.." А в сащ и западния свят зао материализма е КУЛТ и долара е ЦАР? и защо като всичко тръгва от Христос точно н адолара пише Богът в който вярваме?!? Още по голямо богохулство от онова с половете!

ООН спиш ли ? Европо извади си кура от остата

Абе. къде са пропутинските филолози? Тая Оста, не ви ли се навира в очите? :)))) Или сега нямате проблем с разибрането на написането? Верно? Я как поумняхте резко! :))))))))

САЩ СПРЯ финансирането на Усрайна

е сега англосаксите ще видят камила боб яде ли?