Русия подкрепи предложението на Турция за нов хуманитарен коридор в Украйна

Това се случи след международната конференция "Бъдещето на правата на човека през 21 век", организирана от Институцията омбудсман в Анкара

Обратно в новината

Коментари - Русия подкрепи предложението на Турция за нов хуманитарен коридор в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато турция иска нещо, путин козирува и изпълнява. Защо така?

Хайде да направим "малката разлика" между "Русия одобри" и руският омбудсман каза "че това е много важно предложение". Иначе става смешно.

Няма руски служител дето да направи нещо без одобрение на путин.

Значи ще има нов хуманоиден кур.идор? Похвално. Май оня шантавият мънък слуша само тях и успяват някакси да го озаптяват и отрезвяват. Наште и това не можаха да направят, нали искаха те да са арбитър и посредник. Толкова са умили - толкова можаха. Виж комшиите, макар че си имат същите проблеми с кюрдите и там са железни, успяха да се направят на хуманоиди и добрички челебии.Дедо Дуги излезе много по-хитър отколкото изглежда, балансира между силите и чисти имидж. Така се прави, не с дисаги гол и бос и айде към село...Шенген.

====вонящата кочина мужикистан трябва да въде раздробена на парчета, блядовете гадове зад Урал, а със смрадливите путлериски гниди с едноклетъчни мозъчета , като гадината злият НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЗНАЕМ КАК ДА СЕ СПРАВИМ. Имаме за пример славната БЪЛГАРСКА КОННИЦА НА ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ, команда "" САБИ ВЪН СЕЧИ" и всеки путлериски гад скъсен с една глава. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

Ти НЕ си българин. Ти си джендър .

Както янките пребиха 10 млн южняйка така и Москва ще раздроби Изсрайна ..Ставало е и друг път в историята ..Стотици пъти ..Не правете трагедия за Изсрайна ..Тая кочина няма управия.и такт .Клозет .

Българи, пазете достойнството си. Не позволявайте боклука на света да ви манипулира. Разправете се с тях и ги сложете на място. От американците и ЕС не очаквайте помощ. Надхитрете ги и ги манипулирайте. Можете. Те не са повече хора от вас. Вие не сте втора ръка хора. Разчистете настоящите си политически "експерти". Втора стъпка, осъдете ЕС за всяка измама, за векове преди днес. Станете собственици на държавата си. Изгонете или осъдете всички, които работя против вас.

За да се случи това в България трябва да се върне смъртната присъда, ако не се лъжа?

Ако това е цената България да не е модерна колония на Америка, ЕС, Русия, Гърция и т.н. що не? Там където няма смъртни присъди дворът е разграден!

Отиди на лекар.

По-големи врагове на държавата от комунистите и продалите се на русия няма. И никога не е имало.

България подкрепя Хаймарс и Леопард !

Ние че ги подкрепяме подкрепяме ги... Само дето след първоначалната еуфория украинците взеха да мрънкат че от старост половината хаймерси не се взривяват, а път Леорапдит си изгорихалапичките в Сирия, и дори Германия вече няма такива дето да са готови за парад, па камо ли за война... то затова българите наистина подкрепяме и хймърсите и леопардите

Това в Комсомолскаправда ли го прочете ?

СЕ БРАТУШКАТ ЕДИН ДРУГ, КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА ! ПАДНЕ ЛИ ТОЗИ ПОД НАС, ПАДА ВРЪЗКАТА СЪС СВЕТА НА ОНЯ В ДЯСНО ! И ДВАМАТА СА СИ НУЖНИ ЕДИН НА ДРУГ ! МОСКАЛИТЕ ИМА ТРИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ЦЕЛИ : - УНИЩОЖЕНИЕ НА ЕДИН СРАВНИТЕЛНО СТАР НАРОД И ПРИСВОЯВАНЕ НА ИСТОРИЯТА МУ - УНИЩОЖЕНИЕ НА ЕДИН ОЩЕ ПО СТАР НАРОД, И СТРИВАНЕТО НА САМОСЪЗНАНИЕТО МУ НА СОЛ, ПРИСВОЯВАЙКИ ПИСМЕННОСТА МУ - УНИЩОЖЕНИЕ НЕ ИДИН ОЩЕ, ОЩЕ ПО-СТАР НАРОД, ЛЮЛКА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ... И ПРИСВОЯВАНЕ НА АВТОРТВОТО РЕЛИГИЯТА МУ БЕЗ ТЕЗИ ТРИ ЛИКВИДАЦИИ ,"НЕЩОТО" НАРИЧАНО ПРОСИЯ, ЗАГУБВА ПРОСТРАНСТВЕНО -ВРЕМЕВИЯТ КОНТИНУУМ И ИСТОРИЧЕСКИ ВЕКТОР НА СВОЕТО ИЗКУСТВЕНО СЪЩЕСТВУВАНЕ ! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТ СТОЛЕТИЯ, СВЕТЪТ Е СВИДЕТЕЛ КАК ЕДНА НЕДО-ИМПЕРИЯ СЕ ОПИТВА ДА УНИЩОЖИ ЦЯЛ НАРОД, ЗА ДА ОПРАВДАЕ СОБСТВЕНОТО СИ ИЗКУСТВЕНО СЪЩЕСТВУВАНЕ !

Хахаха, изключително примитивна пропаганда. Като за ингилизки дебили, които не са сигурно от къде изгрява слънцето. Украинците са руснаци. И нито са отделен народ, нито са отделна националност. Това е изкуствено създадено и съществува само в главите на западните колониалисти; Които в момента са окупирали Украйна и се опитват да я колониазират окончателно. Но не става и няма и да стане. Отделно, териториите са били винаги руски. Дори езикът им е изкуствено създаден, както е македонския. Защо ни лъжеш, боклук? Ти подиграваш ли се на нас, българите?

Крим е бил повече време османски отколкото руски ;)

Простолюдието умира, политиците и олигарсите трупат дивиденти. Така е в Русия и Украйна. Който има акъл, да напусне незабавно тези две кочини на Европа. Ужасна корупция и бандитизъм е там!

Сещате се, че Украйна играе театър от самото начало. Нещата се решават между Русия и всички останали. Американските и ЕС фашисти само наливат масло в огъня, за да могат да краднат някой долар/евро. Те не мислят за добруването на човешкия род, като руснаците!

За това трябва да бъдат заличени от тоя свят. Путин е на ход!

12 януари 2023 г По време на срещата с омбудсмана на Украйна Дмитро Лубинец не беше повдигнат въпросът за създаването на хуманитарен коридор. Това съобщи комисарят по правата на човека в Русия Татяна Москалкова в четвъртък, 12 януари. „Идеята за хуманитарен коридор не е била обсъждана с Любинец... Не е имало разговор за създаване на коридор, за който говори турският президент, между двамата омбудсмани“, каза омбудсманът пред репортери, предава РИА Новости. Тя добави още, че министерствата на отбраната на двете страни трябва да участват в обсъждането на стратегически въпроси. Според нея в тази ситуация трябва да се даде приоритет на координираната работа, а не да се заместват държавните агенции.

Стига бе. Откъде е това. Дира толкова ли са се продали.

Турска агенция твърдеше и че турците са доставили касетни бомби на Украйна... а после се оказа лъжа.

И кво ся. Вече няколко руски медии с репортери се разхождат по Соледар, а наркомана казва, че е бил още под украински контрол. Добре е нашите хора, болни от русофобия още от сега да се подготвят и за Артьомовск. След няколко дни ще е освободен и под руски контрол. Като си го набиете в кухите кратуни ще свикнете по-лесно.

Нищо не разбирате, това е стратегическо отстъпление в името на перемогата.

Байдън скоро ще прекара остатъка от живота си в затвора. Това ще е края на войната им с Русия в Украйна!

Идиотизми издрискани от соросаджийте и цру медиите са смях. След признанието на Меркел и Олаф за Русия има само една пътека - да размаже САЩ/НАТО и губерниите му по всички възможни флангове. Военно, икономически и гео-политически. А който храни някви "надежди" краварски е пълен идиот. От тази ситуация няма излизане. Ако ционистката мафия мачкаща народите не се прибере в кочината си - Атома ще изравни всичко. Всичко останало са някви жалки опити с цел подготвяне на матряла към идващият ужас.

Турция и Русия са съгласни за хуманитарен коридор, но укро-нацистите дали ще кандисат. Предлагам Зеленски да бъде съден от Съда на Обществото на Народите.

ясно , русията вдига белио байряк , уZряла да е отвори Zaдния си коридор Zа анадолския парламентьор

По-скоро на теб ще ти се съдере насрания задник скоро!

бегай от туканката ве прошляк неграмотен , в половин ред си Zaбъркал тафтология : ..по скоро и ..скоро :))))

НАЙ - НОВАТА ПАНИКА СРЕД СВИНЕЛИКИТЕ. .... РУСНАЦИ ПРЕОБЛЕЧЕНИ В НАЦИСТКИ УНИФОРМИ ОТ ДИВИЗИЯТА НА НКВД " ДЖЕРДЖИНСКИ " ГИ ИЗБИВАТ В НАЙ-ДОБРИТЕ ЧЕКИСТКИ ТРАДИЦИИ .. .... https://t.me/RVvoenkor/35824 ..... https://t.me/RVvoenkor/35820 .....

ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ БЕ РУСКИ ВАРВАРИ ТАМ В БЛАТАТА НА НЕВА И ЩЕ ПЛАЩАТЕ РЕПАРАЦИИ

Смърт за американо-европейската упадъчна култура! Да живее човещината.

Владимир Владимирович, Набий си ги в ебания задник мощните оръжия, жалък насран сибирски дебил ! НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС НАСРАНИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ СЕГА ЩЕ ВИ ЕБЕМЕ РУСКАТА КУРВЕНСКА МАМИЦА 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ ГОВНА

Нали се сещаш, че мога лесно да ти уредя да пишеш 72 часа обяснения за поста ти тук. IP-то ти се вижда, само трябва да подам жалба,

ХЕХЕ ... ИДИОТИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПОЛИЦАИ ДЕМОКРАТИЗИРАХА БРАТА НА СЪЗДАТЕЛЯ НА ДВИЖЕНИЕТО " BLACK LIVES MATTER". ..... УМРЯЛ В ПАНДЕЛАТА СЛЕД ЕЛЕКТРОШОКОВЕТЕ НА ВИДЕОТО ... ХАЙДЕ ПАК БУНТОВЕ В САЩ ..... https://t.me/RVvoenkor/35824?single

Байдън и ЕС лидерите трябва да бъдат ликвидирани така както бяха ликвидирани и лидерите на ИД. Един дол дренки са. Да живеят българите, Левски и Ботев.

Абе българите 500 години са клани и бесени от малоумните турци, че на едни американо-европейски фашисти ли ще се дадем.

Фашагите от НАТО и ЕС ще мачкат Русия, когато си видят ушите без огледало. Русия разполага с огромни ядрени мощности, които не се засичат по никакъв начин от НАТО и те газ пикаят и кръв серат заради това. Дори не знаят колко руски ядрени подводни и на кой кей се намират. Насрани са от страх. Путин ги е стиснал за гушата и дай боже скоро да им разбие малоумните кратуни. Ние трябва да се избравим от тези сатрапи американците и така наречения ЕС. Можем и без тях.

И добре, че е така. Западняците са брутални сатанисти, но само спрямо слабите. Досега да бяха вкарали армия в Украйна, но умират от страх. Това пряко застрашава Руската федерация и англичаните ще го издухат първи. Отиват при рибите за назидение на всички.

"До 6 месеца САЩ ще трябва да избира между оръжия за неговата защита или за Украйна" Главнокомандващият на Американският флот Карлос Дел Торо пред журналисти вчера по повод недостига на въоражение.

Едно коридорче до киев, и да се приключва!

НОВ "ХУМАНИТАРЕН" КОРИДОР В УКАРАИНА ОЗНАЧАВА РУСКО-ТУРСКА ОКУПАЦИЯ НА ЗЕМИТЕ,КОИТО ИСТОРИПЕСКИ СА НА КАН КУБРАТ,СИНОВЕТЕ МУ И НА ЕВРЕИТЕ,КОИТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА СВЕТИЯТ КЕЛТСКИ БЪЛГАРСКИ НАРОД НАМЕРИХА УТЕХА И ПОДСЛОН ОПРАВДАНИ.НАПОМНЯМ,ЧЕ ПРЕДИ РОБСТВОТО НА ЕВРЕИТЕ ПОД ЕГИПЕТСКА ЦИГАНСКА ВЛАСТ ТЕ БЯХА НЕДЕЛИМА ЧАСТ ОТ НАШИЯГ ТРАКИЙСКИ НАРОД.НО КАКВО Е ТРАКИЯ? СБОРЪТ НА КЕЛТИ И ВИКИНГИ! НАБИЙТЕ СИ ГО В ГЛАВИТЕ,ВРАГОВЕ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

Да си ни връщате земите на хан Батбаян!

НАТО МОЖЕ ДА ПРЕМАЧКА РУСИЯ ЗА ТРИ ДНИ ОБАЧЕ ЩЕ ГИ МЪЧИМ Владко, Владко, пак са те измамили батко... 1. ЕВРОПА НЕ Й ПУКА С КАКВО ЩЕ КОМПЕНСИРАШ Решили сме да не ви броиме за търговски партньор поне за идните 600 години. ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ. ЧУПКАТА 2. Китай може да закупи от вас газ и нефт, колкото му трябва и не повече. КОЛКО ГАЗ И НЕФТ ПОТРЕБЯВА КИТАЙ В МОМЕНТА АМИ КОЛКОТО БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО С две думи йок на руската ти путка, защото за Чайна, освен Иранците се борят и Азерите и Казахите. ПОНИМАЕШ РУСКИ ДЕБИЛ ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ ЧУПКАТА 3. Африканците купуват по-качествен газ и нефт ОТ АРАБИТЕ. ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ - АФРИКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА ОТ АРАБИТЕ ЧУПКАТА 4. Южна Америка купува от Венецуела и Аржентина ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ - ЮЖНА АМЕРИКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА от Мадуро щото Мадурото вече няма ' кво да яде осевн трудовете на Маркс и Чавес. ЧУПКАТА а сега чети внимателно Владимир Владимирович, Набий си ги в ебания задник мощните оръжия, жалък насран сибирски дебил ! НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС НАСРАНИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ СЕГА ЩЕ ВИ ЕБЕМЕ РУСКАТА КУРВЕНСКА МАМИЦА 1. Русия ще върне Крим на Украйна, Абхазия и Осетия на Грузия 2. Русия ще плати Репарации 3. Всички руснаци идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Копейкин и Цялата тролска "стратегическа сган" руски хибриди и русофилски паразити ще пере парцалите на убийците с език. НИКАКВА ПОЩАДА ЗА СИБИРСКИТЕ ГОВНА

Прокси ли ползваш или си толкова смел да пиеш заплахи при положение, че ти виждам IP-то и мога да те пратя за разследване веднага?

Войната скоро ще приключи. Подвижният все още ковчег Байдън скоро ще приключи земния си път в затвора с доживотна присъда. След това копелето Зеленски ще бъде гилотиниран от Путин, новия главнокомандващ на американските и европейски фашисти. Турция ще спечели доста дивиденти от всичко това и така нещата ще са ок. Мястото, наречено Украйна, където дълги години се малтретираха и избиваха безнаказано руснаци няма да я има вече. Всъщност ще е много добре това място да не се нарича никога повече Украйна и паметта за нейното срамно съществуване да бъде изтрита или пренаписана, защото няма да има обективно написана история за нея! Всеки народ заслужава съдбата си! За българите това се говори вече почти 600 века, защо да не е правило и за всички останали народи? Така е всеки според заслуженото му!

Смени си дилъра !

русия винаги е била щедра и хуманна, проблемът са болните от западна цивилизацияЧ

Хуманна , щедра .... абе от къде ви намират такива олигофрени

РУСИЯ НЕ САМО ЩЕ ВЪРНЕ ВСИЧКИ ЗАГРАБЕНИ ТЕРИТОРИИ НА ВСИЧКИ СЪСЕДИ НО ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА ВСЕКИ РУСНАК ЩЕ ПИКАЕ ВЪРХУ БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА НА РУСИЯ И ОПИКАВАНЕТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО

Прокси ли ползваш или си толкова смел да пиеш заплахи при положение, че ти виждам IP-то и мога да те пратя за разследване?

Само не разбрах откъде изкараха че Русия е съгласна.

Ами това е единствената медия, която пише такива глупости. Сигурно минах десетки статии руски и западни и такова нещо няма. Но грандовете трябва да се усвояват. Нормално. Трябва да свикваш.

за раша

ПОЛУМЕСЕЦА НА ДЕМОКРАЦИЯТА СВЕТИ НАЙ-СИЛНО В ТУРЦИЯ .... А СВИНАРЯ РЕДЖЕП Е НАПРАВО ПРОРОКА НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА :))

Руските мангали се чудят как да се измъкнат от Украйна без да изглеждат тотално осрани. Сега ще почнат предложения, дипломации… но украинците ще продължат моГилизацията на орки докато мършите не избягат.

Не останаха украинци.

руснаците в Белгород сами се бомбардират https://www.youtube.com/watch?v=P95AehSbfyE

Еххй Русия, Русия - за всичко ни е виновна. За инфлацията, за калпавите политици, абе, за всичко! А днес съоснователя на BLM го изпържиха до смърт с тейзър след катастрофа и съпротива при арест. Точно като предния чернокож. Абе, демократична идилия! Сега ще има ли паметници?!?

Правете като вентилатори, гадни руски подлоги! Като не ти харесва в ЕС, заминавай за Воронеж! Ще си купиш един Москал, една панелка и ще се напиваш с водка всяка вечер. Докато Путкин реши, че трябва да умреш на някой фронт!

една песен на НЛО навремето с припев - "малеее страх...", та така де голямо шубе е страха - от два дни четем в правилните медии как има вероятности от разпада на Русия, от свършването на руското оръжие, от разпадането на икономиката, от изоставянето на русите от Китай, Бразилия, и целия свят, от новите санкции.... а единствения ефект е, че яйцето вече е левче в магазина, че въпреки рекламите за намалената винетка онлайн, нямате представа как ще си платите режийните за януари и февруари - сигурно всички си получихте есемеса с новите тарифи на мобилния си оператор - заплатите няма да се вдигат скоро. Проектите с графа ЕС ги замразиха - къде останаха слънчевите панели питам аз? ааа Берете си Лайката мили ми смехурковци, добре дошли в евро-атлантическата гейска реалност.....

Украинските бежанци са като горещ картоф! Всеки вика вземи ги !

Войната ще приключи много бързо, когато пешките се осъзнаят, че всъщност се избиват заради алчните олигарси и корумпираните политици!

Украинците нямат избор, но поне много добре знаят за какво се бият. Ватните орки никога няма нищо да осъзнаят - вековна отрицателна селекция..

Затова, че си защитават нацията ли няма да разберат?! Ей късоглед мироглед никога няма да разбереш за какво се бият ватненките, защото си идиотче по рождение !

ходи на доктор...