Русия одобри първото си лекарство срещу Covid-19, тръгва към болниците на 11 юни

При прием на "Авифавир" срокът на лечение на участниците в клиничните изпитания се съкратил от 9 на 4 дни, показват резултатите

Обратно в новината

Коментари - Русия одобри първото си лекарство срещу Covid-19, тръгва към болниците на 11 юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като става въпрос за руско лекарство, чудя се колко са умрелите от вируса в Русия и с какво лекарство са били лекувани?

Очень хорошо , молодьец ъй

Запомни нещо важно котешка гюдерия. От всички болни по света руските болни са най-здравите болни!

Май не ти хареса да ти напомнят, че днес няма да можеш да напълниш джобчето със стотинки. Ха..ха

Поредният тъп пост, постван от тъпак!

американските клошари са най богатите клошари под моста, обаче те е знаят.

Толкоз много глупости, и съответно глупаци, може да срещнете само под статия в DIR.BG, в която се споменава Русия по какъвто и да е повод...Активират се десетина безработни тролчета, които смятат, че с драскането на простотии ще си напълнят джобчетата със стотинки...Споко, днес плащанията са отложени по случай 1-ви Юни...

е руска путинска разшляпана шунда с рамер 34 см.

е известно и се ползва от дълги гидини там. Казва се “духи” и представлява домашно направен одиколон от дълго престояли ферментирали лайна.

Явно върши повече работа от пиене на белина.

това лекарство си го има отдавна. нали и ние внесохме подобно за лечение в болниците, май вече и произвеждаме.

А в България кога?

В една държава създават лекарство, а в друга полицаите убиват беззащитни хора.

Японците са го създали през 2014-та. Дори в Бангладещ го произвеждат.

А в България кога?

Нали не си сериозен? Или може би са завършен тъпак? Азиатските примати нощо смислено не са създали. Прекръстили японско лекарство и започнали да го произвеждат. Освен това ефекта е съмнителен.

По добре азиатци, отколкото цигани. Нали така?!

Дир-а изложихте се - това заглавие не е политкоректно! Друго щеше америкосите да бяха пуснали това лекарство, ама белината, кислола и другите дезифектанти не дадоха резултат, вместо това тези дето са ги пили ги съвсем откачиха и са на прага на нова гражданска война... В тази връзка как звучи РЕПРЕСИВНИЯ ПУТИНСКИ АПАРАТ СМАЗВА МИРНИ ПРОТЕСТИ ВЪВ ВОЛГОГРАД, КЕРЧ, СЕВАСТОПОЛ И Т.Н. Пък то днес батута не е щега работа, след толкова години двама астронавти заминаха с американска ракета - да се отмени 12 април като ден на космонавтиката и да се назначи 30 май за ден на астронавтиката. Едно време така се мазниха на руснаците, сега на американците. Общо взето жалка работа са българите.

Типична руска пропаганда. Обявяват, че са измислили лекарство срещу корона вирус, докато всъщност са почнали да произвеждат японско генерично лекарство срещу грип,а не срещу ковид, съществуващо от 2014, което от 2019 е генерично и японците ползват срещу ковид, поради липса на открито лекарство срещу корона. Две лъжи в пакет : първо че са открили , нещо което е вече открито отдавна и даже е станало генерично и второ, че е срещу ковид. Алкалшите друго отдавна не създават освен пропаганда и фейкове, толкова им е потенциалът, особено след като ги яхна последния Бащица, все по- назад от цивилизацията.

пожелавам ти да те хване висуса и тогава да търсиш японското лекарство, нещастнико

А така, а сега пийни белина да се дезинфекцираш!

3евзек

Тръмпи, ти ли си?

Японско лекарство за грип, което от 2019 е генетично и всеки може да го произвежда, включително алкалшите. Все едно да произвеждаш аналгин хинин и да обявиш , че си открил лекарство за корона вирус. Руската пропаганда се базира на серийно производството на оскотели и сгърчени дебили , които да и вярват. Тежко на идиота попаднал в тази орбита и третото му поколение няма шанс да станае бял човек, колкото и да живее с бели хора.

Имам предвид генерично.

руснаците още не са открили лекарство срещу путин-99 и здраво боледуват от 99-та година насам

И срещу Русия да тичаме пак няма да я стигнем, така, че си затвори герберския плювалник

пет пари не давам за герб, но русия на путин нещем да настигаме

3евзек

Казва се "да тичат срещу нас, не можем да ги стигнем" или "да тичаме срещу тях, не могат да ни стигнат". Само че отде толкова мозък, че чак да влага смисъл в написаното?

като нещеш се рови в кофите за боклук, и се радвай на натрупаните ни дългове

3евзек

Какви дългове, бе? Българските или руските?

Де и ние да имахме един Путин,нямаше сега да сме колония на юСАЩ

Де и ние да имахме един Путин,нямаше сега да сме колония на САЩ, с 2 милиона по малко,смачкана икономика и национална сигурност,с 90% опростаченги дебили като тебе и надупени на запод крадливи политици,циганизирани и ислямизирани в близко бъдеще.

Де и ние да имахме един Путин,нямаше сега да сме колония на САЩ, с 2 милиона по малко,смачкана икономика и национална сигурност,с 90% опростаченги дебили като тебе и надупени на запод крадливи политици,циганизирани и ислямизирани в близко бъдеще.

Когато копираш нескопосано чужда техника , може и да няма други последици за потребителите, освен, че са се минали. Виж с лекарствата не е толкова безобидно, в Русия неслучайно липсват най-застрашените от корона - мъже над 65г., те и без това си живеят средно до 66г.

Чрез ново лекарство Русия отново се оказала спасител на човечество!

Совсем сощла.

Азиятците ако не крадат просто за нищо ги не бива.,а алкашите са майстори на кражбите и престъпленията. По руската НТВ в събота има предаване следствие вели с каневски! Като гледам какви престъпления е имало в алкашия по времеро на ссср, за такова у нас в България не сме и чували в онези години! А за сега даже и не е интересно да се споменава!

Копие на японско лекарство, важното е да се преименува на руско. Северните примати , още ползват сибирски шамански практики, на ниво да си мислят, че като променят името на нещо, го присвояват. Като всяко копие , особено руско, ще е по -ниско ефективно, както всичко руско.

Щом е руско и ефективно, значи вероятно съдържа някакъв вид бойна глава. Затова не е бзопасно за бременни и затова няма да се продава в аптеките.

Съвсем безопасно, но строго забранено за бременни - ох, леле ватенките пак са си оставили ръцете. Опитали да откраднат от японското лекарство, но неуспешно както винаги....

Мноу си прост САШЕ .... то и аспирина е безопасен ама е забранен за бременни например , както и 90% от всичи лекарства. Ама то не е за малоумни.

Дано е вярно! До месец ще се разбере - по резултатите.Понякога рашъните правят неща, които за другите са мечти. Чаркулите им за лекуване на онкологични заболявания чрез протонна терапия са закупени от САЩ, Швейцария,Германия... има ги в Прага, май Словакия завършва внедряването на закупените от тях. Де да знам, може и да е вярно, но им купуват чаркулите и има надежда за живот при някои видове рак.

Лекарството е уж руско, НО Е СЪЗДАДЕНО НА ОСНОВАТА НА ДРУГО ЛЕКАРСТВО, КОЕТО Е ЯПОНСкО. И щом е ппедназначено само за болнично лечение, значи не е съвсем безопасно. Иначе щеше да се продава по аптеките и хората да го порзват безпроблемно в началото на инфекцията, а не да чакат да стигнат до болница.

Лекарството е строго забранено за употреба от бременни жени и по време на семейно планиране. То няма да се продава в аптеките и може да се използва само в болници под наблюдението на лекар, съобщиха от Руския фонд за директни инвестиции в изявление пред Интерфакс. та бременни жени и по време на семейно планиране. са 80% от хората

Не си добре! Ама и това лекарство не те грее.

И хининът е забранен за бременни жени. Но защо го забраниха за всички. Защото е ефективен, евтин, беше и достъпен. Но не е изгоден за мошениците. Лекарите го изписваха масово. В аптеките свободно можеше да си закупиш. Жените се тъпчеха с аналгинхинин/аналгин+5мг хинин/ , а населението се увеличаваше. 5мг хапче беше детския хинин.

Браво на братята руснаци!

Кратко,ясно и морално,но как ще те разбере този планирано опростачен народ от дебили,дупедовци,крадци с циганищо бъдеще,бе братко!

Лекарството е строго забранено за употреба от бременни жени и по време на семейно планиране. То няма да се продава в аптеките и може да се използва само в болници под наблюдението на лекар, съобщиха от Руския фонд за директни инвестиции в изявление пред Интерфакс.

та бременни жени и по време на семейно планиране. са 80% от хората

Моля обяснете ми че не разбирам нещо - на 11 Русия ли тръгва към болниците ? И срока се е съкратил от 9 на 4 дни защото са умрели по- рано ли ?

хайде каде са сега руските нискотоксични бълхи с теориите как us са на път да имат ваксина, защото и вирусът е техен и в пропагандата сте като с пиенето: високопрости

Голям тъпак си ! А и правиш ли разлика между лекарство и ваксина ?

Абе че не си Володя, не си ! Май Володя е онождал майка ти !

Руснак да измисли нещо полезно!?!? Лекарство, което лекува!?!? Смях в залата ха ха....

кретен

аман вече с тоя вирус; писнА на зрителите; като обобщим дотук, е по -тежка форма на грип, от него умират между 1 и 2 % и то основно с отслабена имунна система и наличие на други тежки заболявания. И това е ПАНДЕМИЯ, а ракът не е, спинът не е, вирусния хепатит не е, свинския грип не е и други чиято смъртност надвишава 80%; смехория, за канарчета ни земат. Самия факт че никой дума не обели за санкции срещу китай говори достатъчно. Остава въпросът каква точно беше целта на масовото психясване, но скоро и това ще стане ясно

Биологичен експеримент – коронавирусът е създаден в руска военна лаборатория "Вектор" Експлозията е избухнала 17 септември 2019 във "Вектор", който днес е държавен Център за изследвания на вирусите и биотехнологии. Това е един от двата центъра в света, където се съхранява вирусът на едрата шарка. В центъра, намиращ се в района на Новосибирск, се съхраняват и други заразни вируси, включително на еболата.... и коронаровирус... Руските власти убеждаваха че няма опасност .. Е видяхме вече...

В лаборатория си създаден ти. От изпусната епруветка в тоалетната.

Брато, такива като теб първи ще бъдат ваксинирани !

И ние имаме лекарство - троянска сливова ! Ако замезиш пък и с пресен лук и чесън , гарантирано е че пазиш и околните !

"употребата по време на бременност може да доведе до вреда за бебето." Аз се чудех защо руснаците са увредени мозъчно почни 80% ХА ХА ХА ХА

Братчед, не стряскай хората! ...С какво ,,се чудиш,,?

Че Путин издал указ да се лекуват само тези които гласуват за него?

Моля соросите да не се занимават с лекарства, а да си пийват дезинфектанта- белина или квото намерят!

Гадни джапанки, тва дето са го измислили предизвиква стерилитет!

ако болният е на 65+ години, т.е. вече има внуци, изобщо не му пука за стерилитета, бе!

тия на 65+ в россия се броят напръсти, мурзи!

Баща ти да не е бил на екскурзия в Хирошима на 06,08,1945г. та имаш толкова много пръсти?

Общо взето го пускат само за да покажат, че са първи. Не се прави така. Няма смисъл, ако резултата ще е все едно да си пил белина.

Уникална глупост! Пускат го, защото има доказан ефект! Лежал ли си в болница? Едно и също ли е дали ще лежиш 4 или 9 дена?! Освен това не го "пускат". В аптечната мрежа няма да се предлага. Ще се прилага само в болнични условия.

Троловете пак пишат лъжи. 1. Не е разлика от 1 буква ...... Авифавир" Фавипиравир .... Avifavir Favipiravir 2. не са го откраднали. Ясно си пише, че е "на базата на японското лекарство", тоест видоизменено и продобрено, но яно е купен лиценз или нещо такова, щом Фонда за преки инвестиции е намесен.

Не е на база, а е точно същото лекарство!

Тръмп пие хлорикин всеки ден - Путин нека пие Авиган - сега чакаме ефекта

Пак откраднали нещо ватенките и сега се бият в гърдите. Както обикновено обаче пак са заложили на куция кон, пък бил той и японски. ;)

Куха ти е главата! И злобна! Хората се интересуват от ефективно лечение на пациентите си. А когато някой предяви претенции за лиценз, ще дойдеш да ми се обадиш. Няма как да стане, защото лекарството си е лично тяхно. Смяташ ли ,че ако беше чужда собственост щяха да си позволят да го обявят и да произвеждат без разрешение? Глупости и тъпотии!

3евзек

Фавипиравир е генерично лекарство от 2019 насам. Т.е. лекарство с изтекъл патент. Може да се произвежда свободно от всеки.

Първоначално Toyama Chemical се надяваше, че фавипиравир ще се превърне в ново лекарство против грип, което може да замени озелтамивир (търговско наименование Tamiflu). Въпреки това експериментите с животни показват потенциал за тератогенни ефекти и одобрението за производство от Министерството на здравеопазването, труда и благосъстоянието е много забавено и състоянието на производството е ограничено само при спешни случаи в Япония.

Предварителни резултати на умерения антивирусен ефект на фавипиравир (вирусен РНК полимеразна инхибитор) върху COVID-19 са изведени от проучване в Китай, въпреки че компанията майка на лекарството (Fujifilm Pharmaceuticals, Япония) не потвърди ефикасността на лекарството. [ 15 ] Favipiravir (Avigan) е одобрен в Япония и Китай за грип и е проучен за употреба при COVID-19.

Обикновените хора ги интересува да има средство, което да даде спокойствие, сигурност и надежда. Последното нещо, което ги интересува, кой първи, къде и как го е създал. Без значение дали е в САЩ, Великобритания, Русия или Занзибар!

Има доказателства, че употребата по време на бременност може да доведе до вреда за бебето.

Favipiravir също показва известна ефикасност срещу бяс , [39] и е използван експериментално при хора, заразени с вируса

Министерството на отбраната на САЩ разработи фавипиравир в партньорство с MediVector, Inc. като широкоспектърен антивирусен и го спонсорира чрез клинични изпитвания FDA фаза II и фаза III, където той демонстрира безопасност при хора и ефикасност срещу грипния вирус. [12] Въпреки че демонстрира безопасност при повече от 2000 пациенти и показва ускорен клирънс на грипния вирус от 6 до 14 часа при изпитванията фаза III, фавипиравир остава неодобрен във Великобритания и САЩ. [13] През 2014 г. Япония одобри фавипиравир за лечение на грипни щамове, неотговарящи на действащите антивирусни средства. [14] Първоначално Toyama Chemical се надяваше, че фавипиравир ще се превърне в ново лекарство против грип, което може да замени озелтамивир (търговско наименование Tamiflu). Въпреки това експериментите с животни показват потенциал за тератогенни ефекти и одобрението за производство от Министерството на здравеопазването, труда и благосъстоянието е много забавено и състоянието на производството е ограничено само при спешни случаи в Япония. [15] На 15 март 2020 г. лекарството е одобрено в Китай за лечение на грип

Водка с повечко лед....тия друго не ги лекува.

Руснаците нищо не са измислили, просто са взели съмнително японско лекарство което води до стерилитет, сменили са името и са го одобрили за производство, а дали е одобрено за пиене от хора никой не казва

че те няма да го пият хора, аруснаци бе!

Така е, ти си пийвай белината, че най сигурно!

российския фонд за директни инвестиции и центъра за високи технологии химрар са махнали първата буквичка от японското лекарство за грип, и те ти лекарство за ковид 19!

Калашноков, тъпунгер.

какъв калашноков бе?? искаж да кажеш хуго шмайзер

"Авифавир" - Търговското наименование на лекарството, което се произвежда под формата на таблетки, е Avifavir, докато международното непатентовано наименование ще бъде Favipiravir.

лгут и ворует!

Йорданке, моля да преведеш този комент.

лъже и краде! за всеки россиянин се отнася от иван грозни до сега!

Здраствуйте Братушки! Първият опит на гадовете беше с ебола но руснаците много бърдо направиха ваксина и балона на гейтсовете се спула. Дано и сега спускат ××× фондацийкоте на Гейтс и Рокфелер за вируси

Алкаша откраднал японското лекарство, сменил му името, сега се хвали, че го била измислила пияната му кратуна и като му кажеш те наричат злобен! Боже, каква наглост! АЛкашхка простотия и наглост!

Майоре, майоре, хич те няма. Руснаците сами си казват, че са използвали препарата, създаден от японците. Но журналистите така са го написали, че излиза, че Рисия е одобрила собствено, създадено от нейни учени, лекарство. Колегите им от електронното издание " Марица" отиват още по-далеч:"Русия ОТКРИ лекарство срещу COVID-19, започва производство". Ето така се раждат фейковете, а умниците като теб веднага се хващат. Не е лошо да се четат и други източници.

Да си го пият руснаците - На здаровя!