Русия обяви Япония в "цинична и безскрупулна спекулация", а Техеран - Зеленски в антииранска пропаганда

Москва реагира на Токио относно "руските заплахи" да използва ядрено оръжие, а Иран - заради доставките на дронове за Русия

Обратно в новината

Коментари - Русия обяви Япония в "цинична и безскрупулна спекулация", а Техеран - Зеленски в антииранска пропаганда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия е като разгонена бясна кучка в капан. Китай и би шута за газта и взе под крилото си средноазиатските републики, сключи военни съюзи с тях без участието на Русия, инфраструктурните проекти също заобикалят бясната руска кучка. Матушка е употребена и захвърлена, няма кой да и купува газра вече, никой не го е страх и от измислените и оръжия, едно по едно се доказаха като пълен провал. Стратега от Али Еспрес мосю ПутлЕр така им го натресе на блядите, както никой даже не си е и мечтал. С присъединяването на Финландия НАТО доби огромни стратегическо предимство. Украинците няма за къде да бързат да си връщат напълно разрушените градове, знаят, че рано или късно Раша сама ще им ги върне плюс огромни репарации. Сега всички, включително новият и господар Китай, просто ще ръчкат бясната руска мастия докато омалее

За съжление е така. Иначе руснаците са бели, хубави хора. Но постъпват ужасно глупаво. В момента все повече губят инициатива и действат реактивно.

Брей брей Всичките грешници само нашите рашки праведници ,вечно им пречи някой,със Японците седнали даде мерят алкохолиците Япония е колкото три българгарий по територия но населението е колкото на Русия и това не и пречи да много по богата и развита от москалите,вижте бруто продукт на глава от населението на двете страни ,а онези въпреки огромната си територия и рерсурси живеят като Бомжи по голямата част

Нен, нет, это не я и жопа не моя.

България винаги е била с братска Русия, Иран и Северна Корея

Дотогава е част от Великото Литовско княжество, което е съюзник с Полша в Реч Посполитая(от латински REC PUBLICA). Затова, когато стачкуваха преди 2 години, литовците в измислената държава бело Русия си събуваха обувките, слагаха вестник и стъпваха по пейките. Това е Европа, това е 1000 години непрекъснати културни традиции. Днес масово младите "бело руснаци" се самоопределят като ЛИТОВЦИ и мовят ДРЕВНОЛИТОВСКИ ЕЗИК. Литовците са чисти траки.

Япония нападна Русия в съюз с Хитлер, взеха и островите. В Америка ги интернираха в гета . Ако продължават да се репчат, колелото на историята може пак да се завърти, и в този случай да влезе Китай в ролята на Русия.

Пак чеберашките се правите на мъже с китайчетата! Китай НЯМА да нападне нито Тайван, още по-малко пък Япония. Япония, освен че има стотици F-35 и държи Китай за топките с технологиите за процесори, има АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ БАЗИ. Всеки патрон изстрелян срещу Япония е стрелба срещу САЩ, блядь.

"Призоваваме Токио да прояви аналогична "загриженост" по отношение на вече разположените в Европа ядрени оръжия на САЩ", се казва още в изявлението.

Откога са ядрените оръжия в Европа? Откогато Франция и Британия ги създават? Има ли Европейски ядрени оръжия разположени СЛЕД КАТО ПУТЮ ти, РАЗПОЛОЖИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ В КЬОНИНСБЕРГ?

Защо рашистките тролове са утайката на обществото. Защо са некадърни, прости и цинични. Защо са посредствени злобари. Защо? Защо злобата и завистта ги докарва до състояние, да желаят зло на успелите хора. Защо не разбират, че ако средновековните диктатори спечелят, няма да заживеят по-добре. Не в това им е проблема.

ДИР-ници, спрете да давате трибуна на тиранични режими.

Кога Русия ще връща Курилите и Сахалин на Япония, които окупира незаконно вече почти век?

Когато ти си върнеш разсъдъка, който никога си нямал

куре сплескан, когато краварите върнат тексас на мексико и изобщо америка на индианците, които избиха.

Естествено че ще обвини Япония, нали толкова много Русия се лакоми за японските острови. Егати наглите скандинавци. Що не вземат да се гръмнат и да оставят света на мира!

Иде края на украинската кочина!

Руското трол най простия трол.

Американския гъзоблиз, най смотания и прост примат

Ха ха, подлогите на говедарите се надпреварват да се правят на отворени. джапанките ще ядат бой от китайците, не от руснаците и джапанките да не забравят, че са все още окупирана държава от говедарите и са просто едни подлоги.

Прост МАЛОУМНИК! АКЪЛ НЯМАШ, а повръщано в кухата КУТИЯ

то и правителството име се слага от говедарите, точно като нашето.

В сахалин скоро ще учат японски!

По-вероятно е в япония да учат руски.

В Япония никога не се е учило руски, и няма и да се учи!

„Руснакът иска ли война?” не питай тази тишина, в която братските могили войниците са приютили. Ти за това попитай тези, които в цинкови ковчези тук от земи съседски влачат стариците да ги оплачат. Попитай храбрите момчета, които днес из Кремъл шетат, с пагона си го украсяват и сопа „мирна” там развяват. Литовец питай и поляк – за тях кошмарът е руснак, попитай пролетта във Прага как мир със сила се налага. Унгарците попитай как войникът руски в руски танк из Будапеща мирно гази от тях мира за да опази. Ще ти отвърне побелял финландец доста остарял как „мирно” руската войска там зиме драпа през снега. И братът белорусин даже намерил би какво да каже, че на изгаряща цена дари им братството Москва когато с ордата си зла Суворов палеше села. Попитай техните поля – кръв непокорна ги поля. Попитай ти Украйна братска защо от любовта славянска и от прегръдката на брата защита търси днес при НАТО. Миролюбивият Иван обстрелваше Афганистан и в градове, и във села не мир донесе, а беда. Деца, вдовици във Чечня руснакът иска ли война попитай и ще чуеш сам руснак как „миротворства” там. Грузинец винаги щастлив през сълзи днес ще премълчи, че от съсед „миролюбив” сега земята му гори „Руснакът иска ли война?” – от Литва питай до Китай съсед дали един поне ще отговори твърдо: „Не!” Руснаците не могат без война. Враждуват със съседните народи. С войни забравят тежката воня от блатото на своите несгоди. Живеят в отдавна рухнал свят. Харесват си бардаците в страната. Погромите за тях са опиат, а водката е радост за душата. Те винаги на запад търсят враг, в богатите и “зли капиталисти”. Макар и да живеят в Гулаг, за тях светът е пълен с фашисти. Нападат всеки скъсал с тях съсед. Воюват и със своите поети. С претенции за нов световен ред раздават милосърдие с ракети. Но този път не случиха с врага. Украйна се превърна в едър залък. Зад нея е застанал днес света! И шансът на диктатора е малък.

Загубилата ВСВ Япония - една от най-добрите държави за живеене в Света! А от друга страна кенефското блато раZZия "победител" във ВСВ - най-гнусното място на Планетата! :))))

дава най-точната оценка за това до какво води живота в Япония.

Японците е по добре да си мълчат, тъй като те не са сключили мирен договор с Русия/СССР след края на втората световна война, и реално още са във война с руснаците, просто са в примирие! Така че ако на руснаците им хрумне да тестват някоя ядрена бомба (или бомби) върху Япония (с цел постигане на мир разбира се, като американските атомни бомбандировки над Хирошима и Нагасаки!), това ще е напълно законно според международното право!

"Япония никога няма да приеме "ядрените заплахи на РУСИЯ, а още по-малко - употребата на ядрени оръжия". Само на САЩ. Японците имат ТРАДИЦИЯ.

Понякога се чудя dir ли чета или риа новости...

ми не чети бре мърльо. А инак е лесно - РИА Новости няма как да я четеш у наше село, нали сме демократични, забранихме всичко руско

Глупости. Разбира се, че чета риа новости без проблем - смешно е как лъжат русначетата. Все едно не са излизали от 50-те... Ма може и да не са...

Бе кво се занимават руснаците с жълтия и дръпнат старчески дом!? След Украина да ходят да им вземат и Хокайдо и толкоз...ще пасва на Курилите

Русия така реагира и преди година и половина, когато я обвиняваха, че ще напада Украйна.

РФ не са нападали Украйна. Човек, ДНР и Лнр са се отцепили от Украйна. Самите украинци и още 3 Държави сrед най-силните са ги признали. Вие колко страни искате да признаят независимостта им? Тексас колко страни са признали на Щатите?

Тея луди ли са? Кога Масква е лъгала? Като разположи стотици хиляди бойни матрьошки на украинската граница, започна ли война? Нееее. Само специална военна операция. Сега, като разполага ядрено оръжие по границите на Европа - ще го използва ли? Неее...

Драги, руснаците са свестни хора. Те затова закусват периодично така. Доста директни и честни и слаби задкулисни играчи. Живеят си живота и мислят, че всички са като тях. А виж през това време групирвка Зеленски какво прави - наблюдава ги и....модел хишник-жертва. Хишник (украинци,) жертви - руснаци.

Ами и Украйна лъга 8 години, че ще спазва минските споразумения, но реално през това време непрестанно обстрелваше цивилното население в Донбас с артилерийски оръдия! Да ти обърна също внимание, че месец преди намесата на Русия в украинският конфликт украинският режим беше струпал над 200 хилядна армия на границата с Донбас, в подготовка за нахлуване и геноцид срещу руското население там! Така че руската намеса беше в защита на населението на Донбас, което е почти изцяло от етнически руснаци, повечето от които са и руски граждани! Освен това Русия беше и гарант за спазване на минските споразумения, така че според международното право може да накаже страната (в случая Украйна), която не ги спазва! Хайде сега ти обясни по кое международно право САЩ окупираха Ирак преди 20 години, или по кое международно право американците от 7-8 години окупират към 30-на % от територията на Сирия?!

Простите свине що не спретнат една военна операцийка и на японците, щом не им харесват.

Що те се ебеш в простата зурла, мършо нещастна

Нека не забравяме Япония на коя страна е била втората световна война. Да не забравяме и случая Ямшита от 1945, където независимо от кoмандата, която е издал генералът им за евакуация на военно пленници, разделената му на 3 армия избива американски военнопленници и цивилни. За съжаление той е осъден несправедливо от Трибунала в Щатите по един напълно политизиран случай, който самите американси юристи наричат упражение по победа на правото. Той наистина е загубил връзка с подчинените му, но фактите са тези - а гените същите. Културите винаги са били различни. При това доста различни. Аз не слкучайно казвам, че мястото ви е в Европа, колкото и да сме поvляни мулти-културно все пак имаме много обща история, езикова култура, изкуство, наука, много потомци от смесени бракове....при диалог винаги ще се намери решение. А за японците да поясня: Хората имат само това и не заплашват никой. Това е преводът на думите им. Тях ги заплашват с унищожение и етническа чистка. В тази връзка - изненада е за мен как намират японци обsht език с американци след такъв политически фарс с техен генерал като Ямашита. Може би това е и нашият а и руският проблем - обръщаме много внимание, на история, култура и традиции. Явно те - вече не толкова.

Японците мислят с главите си, а и нямат толкова много шпиони и политици в тяхната страна. Да не говорим, че много добре знаят какво е да ти избухне ядрена бомба и не искат да се случва нещо подобно.

По-скоро е стокхолмски синдром - започнали са да харесват тези които са ги бомбардирали.

лесно - 150 хиляди униформени преводачи на Окинава гарантират да няма неразбрали

Целяи свят им е виновен . Карате ли Москвичи, Лада Самара има ли Хаха егати гетото

Лади Ниви карат и у Германия.

Дали не е по-правилно да се напише: "обвини Япония в цинична и безкруполна спекулация"? А не: "обяви Япония в цинична и безкруполна спекулация"? Много си затъпяла, а и ние покрай теб, четейки те.

Никога няма да приемат Руска!!! Може да приемат една по Токио само от братята американци

Същата мотика ще настъпят япомците , както е тръгнало !

"Стремежът да се припишат на Русия намерения, каквито реално тя няма, за използването на ядрени оръжия във връзка със събитията в Украйна, не е нищо повече от цинична и безскрупулна спекулация" Значи русия ще използва ядрено оръжие в Украйна.