Коментари - Русия обяви, че е унищожила "последния военен кораб" на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИРниккк.ру пак цитират рашистките пропагандни парцали! БУХАХАХАХАХА Никой не вярва повече на РУСКИТЕ ЛЪЖИ!

Като цитират украинците, DW, AP и т. н. пак ли са дир.ру

Украйна със сигурност ще победи окупаторите. Тази съдба за руснаците е неизбежна. И последствията от техните престъпления ще бъдат по-ужасни за тях, отколкото могат да си представят."

Не е вярно, имаме още един, ама той е стелт - Микола Онуфриенко.

Ама вие до сега това ли правихте, бе? Най-накрая го намерихте последния кораб, а? Браво на вас! Молодци!

Нищо де, случва се, нали все пак имат американски гумени лодки. Иначе има хубави прощални кадри.

Сега ще ревнат и за кораби.

Днес последния кораб, утре и последния украинец ...

Дезинформация! Украйна напредва яко!

Като унищожат последния кораб на НАТО, тогава да се хвалят.

Никола,ти си срам за името си! Руснаците ще бъдат поздравени и още по-силни,защото спасяват Европа от убийци!!! Заплащат либти да пишеш простотии срещу братска Русия!?

А крайцера Масква изплува ли след тази новина? ;-)

Гражданска война между едни и същи хора, близки до нас по култура, език и религия. Как да не те е яд??? Но, не е луд англосаксонеца да яде баницата. Като сме прости да ни клатят, ще ни клатят!!!

Нали украинците били братя за тях.... Значи убиват братята си. Егати рруската логика и аман от платени и още по-лошо безплатни русороби.

Няма ли да им пратим някоя виетнамска джонка енднодръвка, от нашия стратегически запас?

Никола,Никола...доста глупави индивиди се навъдиха в майка България!

А това щеше ли да промени съдбата на Украйна?

Пфф, щото войната се води по море, хаха! Руски жалкари, сър!

До крайцера Москва ли го потопихте?

Напредва към 00. Уточнявай ги тия неща.

Значи само ще каза официалното изявление на рашистанските господари на путинофилите тука за потъването на крайцера москва! "Москва потъна ... това се случи заради заспал моряк ... на борда ... с цигара в уста ..... запалена .... в близост до склад с не утилизирани боеприпаси ...." Та явно и това официално изказване на господарите на путинофилията тука и то е такова! :))))))))))))

Може ли да питам, наистина ли "англосаксонеца" е виновен за тая война?

Колко години ще разправяте за тоя кораб. Нешо нямате нишо ново с което да се похвалите

А нашият НАТО-вски флат с 4-те гумени лодки, какво дреме? Как можахме да допуснем такова нещо, незабавно с лодките към Одеса!

Не се занимавай със сложни въпроси. Поръчай си нещо за Коледа, защото на Дядо Мраз му трябва да време да го направи.

А Украйна ще унищожи и последния руснак! Ще има и помощници :)

Очевидно не. Крайцерът не потъна в Одеса.

Помията на хамериканците Ти е ипила позъка който и го нямаш

Хъм нали разбираш, че НАТО не е изпратило ни един войник в таз война? А разбираш ли, че ако НАТО изпрати войски и се намеси в таз война, то рашистанското царство ще се разпадне на 101 други царства и цар путин ще трябва да се самозастреля, също като учителя си хитлер! :)))

Ще, ще... Как върви перемогата? НАТО върнаха ли Бахмутя към Шумерия?

Последният украински кораб , "Юрий Олефиренко", даде фиренко.

Шило

ЛГБТ легионите?

+ 5 милиона евро към репарациите които ще плаща Русия след поражението във войната. С тези пари украинците ще си построят по-нов и по-добър от загубения кораб.

Браво ! Последния Кораб и последния Украинец ! А те за какво се борят Укрите ? Земята е продадена от еврея Зеленски на Дюпон , Рокфелер на Ротшилд и нищо не остана от земята за Украйна !

Малко останаха украинци които да искат да воюват срещу Русия. В момента 50% от убитите са чужди наемници. Такива не се бият ако виждат че личните им шансове са малки.

Вярно е и аз така чух! Чух, че доблестните войни на древните укри напредват яко към Ивано-Франковск и Лвов. Е, так ще ги спасят от гладна и жадна смърт други още по-доблестни войни - тези на територията Полша. Да ме прости Господ, че се присмивам на територията Полша от нашата територия България.

Като им чуеш отчета на Руснаците все едно напредват към Париж и Лондон а всъщност от година и половина се мъчат да превземат няколко села на 100 км от тяхната граница.

Колко високоточни ракети отидоха докато го уцелите?

Шило

Ще,ще,ще...В сънищата ти!

значи ти си путинофл! а путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Единственото интересно около вас путинофилите е това, че вие продавате България на рашистан, но пък иксате да ви се плаща в долари или евро! Та защо така! Но за да видиш, че не съм толкова шош, ще те попитам ти прочете ли официалното изказване на гопсодарите ти от кремъл, след потъването на крайцера ви москва? А?

Когато някой стреля по теб, няма как да ти е брат. Братя са тези с фамилии завършващи на "ев" и на "ов". Тези дето завършват на "енко" и няколко други окончания са полски нацисти.

Чакай да плати Русия ! Да ти майката Украинска Тъпунгер !

Шило

А не ти ли се струва, че просто трепят укрите? Кво значение има къде? Все ще свърши месото. После- разходка до Лвов!

една

Тя Русия и в момента праща репарации. За сведение, нарекли са ракетата Калибър -"репарация"

Не да го превземат , а да ги освободят с минимум косвени жертви. Прави разлика.

Унищожили дедовия. На този дори и на добро утро не му вярвам. То не беше унищожени хаймарси, няколко пъти всичките, като първият път беше унищожил хаймарсите още преди да пристигнат. Последно бяха убили Залужни, той явно не разбрал, че е умрял се беше появил няколко дни след това при пускането на вода на няколко военни кораба. Кацапи сър... Кацапи...

Шило

Чакай бе, зададе хубав въпрос! Защото, според укрите, всички ракети са били свалени във въздуха. Интересно, да не са го гръмнали самите укри?

Шило

Така е. И Артьомовск все още е под украински контрол!

ооо бай шиле! отдавна не си писал! да не би да ти спряха надницата от кремъл? :))))))))))))) Или пък те видяха, че нямаш толкова акъл,че да си заслужаваш копейките им, и пак ти спряха надницата от кремъл? :))))))))))))) кое от двете е? :))))))))))))))))