Русия обвини Украйна за военни в Донбас, Зеленски поиска преговори директно с Путин

Украйна помоли НАТО да съдейства за налагането на санкции срещу Москва и да засили военното си сътрудничество с Киев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да се вразумят и да не почват да се бият. Никой не иска война в Европа, която ще се превърне в световна.

Никой ли? Руската педерация седма година води война в Украина и убива украинци. Може ли някой русофил-олигофрен да ни обясни ЗАЩО?

Тъп и Горд ...... България , Банат ( латиница + кири;ица= вероотстъници) и Св.Македония бъгарски + Сръбски = лютеница , Трите писмени форми на Бъграския Език . ВеликаяРус (Русия) руски предаден от Русите (Григорий Цамблак ) , БелаясРус (Беларус) руски + полски + литовки =горчица и Украйна (МалаяРус ) руски + полски – литовки + турски = кьопоолу . Тарас Григориевич се е смятл зз малоарос.. Григорий Цамблак 1365 – 1420 , Киевски митрополит (1413 – 1420)

Русия може да разполага военни на своя територия така и Украйна може. Тези в Донецк са никои.Войници от ЧВК на приятеля на Путин.Същите са и в Африка.Какво правят там.

Командирът на батальона „Сомали” Михаил Толстих с прякора Гиви бе погребан в Доенцк до своя боен другар Арсен Павлов, известен с позивната Моторола. Пред Донецкия театър, където се състоя траурната церемония, се събраха хиляди хора, кой кой е ? ......................................................................

И Гиви Моторола и Болотов и Захарченко и Мозговой и още такива измислени руски герои сега наторяват украинския чернозем. И така ще бъде и за напред.

ще бъде отново в Русия където и е мястото. Бандеровци ще видят по клоните. Българските западни проститутки ще радват чукчите с тлъстите си крадливи задници

Тоя кораб ОТДАВНА отплува, мамин. Не си май много запознат с настроенията в Украйна, освен източните (и най-пропаднали) ЛНР и ДНР. Изход очевидно има : да дадат ДъмбАсс на Путин, а той да прекрати хибридната си война, но уви - за него няма да е достатъчно. И не защото се загрижил за етническите руснаци там- нищо подобно, на него му трябва постоянно кървяща рана в региона за да подхранва пропгандните си псета.

потурнако потурнако ти па точно си запознат... историята си не знаеш ама за хохлодобитъка бандеровски всичко знаеш.. ббаахаха

ИСТОРИЯТА (не 'историята си' защото принадлежност няма ) много по-добре познавам от тебе, зобащия Савушкинска помийка. И само за потури не почвай щото точно твоите са дълбоко наведени на Кадиров, който освен че си прибира солидната 'такса спокойствие', вече активно помага в пренаписването на руските закони. В последната му поправка : СМИтата като съобщавали за големи престъпления да бъдели задължени да премълчават етническата принадлежност на извършителите - за да не се хули 'доброто име' на гастролиращите в Москва и Питер чеченски бандюги.

с продажни клоуни не преговаря

НАТО се приближава към руските граници със задника напред

"Русия обвини днес Украйна, че е разположила половината си армия - или 125 000 военни, в конфликтната зона Донбас, където украинските правителствени сили водят битка с подкрепяни от Москва сепаратисти от 2014 г., предаде Ройтерс." ///////////////////////// И в какво точно се състои вината на Украйна? В това, че иска да пресече опитите на Русия да разпокъса Украйна, изпращайки "доброволци" и оръжия на украинска територия? Не звучи ли прекалено нагло такова едно обвинение? Все едно да запалиш къщата на съседа си и да го обвиняваш, че гаси пожара и търси помощ. Нагло не, ами...

Скоро -тези години Украйна ще надмине много страни по развитие и тогава ще се натискат някои области да са към нея.

скапан и шибан бандеровски фашага

Откъде на къде, Путин ще си губи времето с Зелката..а не с неговите господари от фашингтон?

Раша цъфнала и вързала, та 'стратега' нема време са разни там хибридни войни и пр. дреболии. Къде по-важни са хокея, дзюдото и охото-рибалкините показухи. И фотосесиите където гледа умно и задълбочено..

До кога украинците-тези предатели американски мекерета и съюзници на Хитлер ще се бият с Русия. От каго съществува държавата Украйна?

и македонска нация нямаше ама Белград, БКП и Москва я измислиха.

"През 1929 г. Михайлов започва стратегическа промяна във ВМРО – отдалечаване от целта за присъединяването на Македония към България и поставяне на нова задача – “свободна и независима Македония”, съединяваща трите части, т. е Вардарска, Егейска и Пиринска Македония като “втора българска държава на Балканите”. През 1933 г. новият курс на действие се превръща в доктрина на организацията. Според Михайлов нацията на новообразуващата се държава, състояща се от “македонски българи”, може да се дефинира и като “българо-македонска”, бидейки българска в етнокултурно и езиково отношение, и македонска - в регионално. Така ВМРО си създава враг в лицето на политическия елит в България, който до онзи момент, в по-голямата си част, е положително настроен към организацията. Резултатът от това е, че след 19-ти май 1934 г. политическият кръг “Звено” и Военният съюз изпращат българската армия срещу цитаделата на ВМРО в Петричко. Само за няколко дни структурите на организацията са разбити, лидерите й са интернирани, а през 1935 г. на Михайлов е издадена смъртна присъда."

Чувал ли си за японският «Отряд 731» ? Отряд който е правел опити с хора по време на Втората Световна Война като е избил стотици хиляди китайци и корейци и след като капитолира Япония човекът който е бил мозък на тази човешки изтезания вместо да бъде осъден пред Военен Трибунал е бил взет от Американците за да им помага в създаването на биологични оръжия. Невероятна история от която милиони Японци се срамуват и до ден днешен. Тъ се чудиш що Американците се бутат навсякъде където мирише на война..

От когато съществува и държавата Руска федерация. Провери, разликата е някоклко месеца!

Млади държави са и двете. Едва с три десетилетия предшестват Обединеното кралство, което възникна тази година в резултат на разпада на ЕССР.

А Зеленски кога ще преговаря с Лукашенко... все пак Лукашенко в момента е в същото положение като Путин;)

Русия трябва да намалее до Република Москва!

Зеленски да върне и останалите руски области незнайно защо дадени на Украйна. Цяла югоидточна Украйна е населена с руско население и си е чисто руска земя.

най вече защото има полезни изкопаеми ..затова е руска.

преди Сталин да депортира местното население на Крим в Сибир руснаците са се броили на пръсти. Руснаците не са местно население. .. Справка Историята.. и референдум руснаците нямат право да провеждат в чужда държава. Все едно руски туристи да провеждат референдум за Варненска руска република.. или в Кърджали Ердоган да организира такъв И защо местното население през ВСВ се бие на страната на Хитлер против Червената армия, А? ФАКТ!!!

И що да плачем за този башибозук?! Татарите не са депортирани защото помагат на нацистите, Сталин ги депортира защото надминават нацистите... някой знае ли колко кримчаки и караими са останали в света след като татарите са организирали своите банди наречени полицейски батальони и бригади за самозащита, дето уж трябвало да се борят с партизаните а на практика са се занимавали с кланета и грабежи над автохтонните кримчаки и караити, не случайно татарите, които всъщност са пришълци на полуострова, не се връщат по "родните" си места чак до 1989 година въпреки че след смъртта на Сталин останалите депортирани народи се връщат към корените си;)

Руснаци не са провеждали референдум в Крим тъпако. Референдума го проведоха гражданите на Крим след предварително одобрение от Парламента на Автономна Република Крим като част от държавата Украйна и под наблюдението на Главния Прокурор на Крим който Украйна е обявил за издирване навсякъде във Вселената заради предателство към Украйна позволила този референдум да се проведе.

местното население не участва и бойкотира референдума-московски цирк.

Крим провежда референдуми през 1991, 1997 и 2014... и трите пъти кримчани заявяват че искат да си останат в РСФСР, то и затова през 1992 година Украйна ги окупира а през 1997 анексира.

А как амвриканците са взели Хавай?! Населили са го с американци, направили са референдум и ей ти на...Хавай американски...ама това си е чиста кражба! Да не споменавам за Тексас...

Зеленски на снимката екипиран с пълно бойно снаряжение е типичния пример за невменяемостта на днешния евро-атлантически елит. Това което му липсва е единствено надписа на каската "BORN TO KILL". Поздрави на Зеленски от Стенли Кубрик (RIP).

Държава в която Нацизмът има огромно количество последователи не им трябва " Born to Kill "

Миналата седмица в Неделя по ТВ НТВ излезе интервю с главнокомандващият Нацисткият Батальон " Айдар " в който този НЕчовек твърдеше пред Руската ТВ че Нацисткият Батальон " Айдар " е бил изпратен в Луганск от неосъденият все още престъпник екс-президент на Украйна с цел унищожаване на руските сепаратисти там като отрече да е бил част от извършени военни престъпления. След това дадоха села в този регион в които няма млад няма стар са били ограбвани и убивани а след това заравяни в масови гробове по подобие на масивите убийства извършвани от СС по време на втората световна война. Дадоха и кадри от тия масови гробове! Показаха човешки череп с червено тичко залепено там където са били очите и се видя дупка от куршум в черепа. Не е имало военни престъпления от страна на Украинската армия в Луганск и околията ? Нацисткият батальон " Айдар " е бил съставен от доброволци а след това е бил прикрепен към редовната Украинска Армия. Бившият президент на Украина Петя Порошенко с който Буци така топло се прегръща е с повдигнати обвинения от всякакъв тип от Държавна до финансови престъпления , НО едно че все още не е осъден и второ няма да го осъдят за военни престъпления. Всеки който иска да разбере малко повече нека гледа предаването " Нови Руски Сензации " излъчено миналата седмица по ТВ НТВ. Там ще лъсне лицемерието и на Зеленски и на криещата се зад него Американска администрация

че какво му е лошото да се унищожават руски терористи-сепаратисти.. Това е правилното решение.

Проблема е че под руски сепаратисти са убивали наред възрастни хора и са ги изтезавали защото са имали Руски паспорт ! Това прави ли те сепаратист бе каун? Все едно да кажеш какво лошо има в това че Хитлер е избил милиони евреи защото психопата си е мислел че има само една раса и това е Арийската а всичко останало да мине през Газовите камери на Аушвиц , Бухенвалд и Майданек

Укрите са отчаяни, тока и газът са непосилно скъпи, Северен поток 2 ще тръгне всеки момент, рейтинга на Зеленски е на дъното. САЩ и НАТО ги натискат да разиграят грузинския сценарии за да имат повод да спрат Северния..

Искрено се радваме на високите темпове на икономическото развитие на Украйна...

конфликтната зона Донбас си е Украйна както и Крим и Русия няма работа там да помага на руските терористи като убиха 14 000 украинци.

Нито Русия помага на опълченците, нито американците помагат на укропите избиващи народа в Донецк и Луганск.

ха.ха.ха вервам ти... Русия не помага на "опълченците"-терористи ..ха.ха.ха Навярно Господ ги храни, облича, финансира и праща оръжия,муниции и техника да свалят пътнически самолети с цивилни и да избиват украинци които са си в Родината.

Хората си произвеждат и се самоиздържат, Донецк и Луганск ка достатъчно богати области да са се оправят сами.

Ами то и Косово си беше в Югославия, ама…

абсолютно никаква прилика... Косово и албанците там са местни и са избивани от сърбите както и българите в западните покрайнини. А Русия окупира чужда държава и Крим не е руски защото там населението не е от руснаци. Там руснаците са пришълци и натрапници.

Напротив, абсолютно прилика. В Крим населението е основно руско, това са руски земи в които украинци почти няма. Коренното население проведе референдум с които реши да се присъедини към родината си Русия.

Кофти е да режеш клона, на който седиш, но някои хора отказват да го проумеят...

Зеленски може само да поиска от жена си само една ... яхния, но и тогава се съмнявам, че ще я получи ...

Жалко, че Украйна попадна в ръцете на шепа ултранационалисти, които бавно, но сигурно съсипват тази хубава страна и народа и.

Шансовете на русия срещу цивилизования свят ПРИ ЕДИН КОНФЛИЦТ С КОНВЕНЦИОНАЛНО ОРЪЖИЕ са като мойте срещу майк тайсън.Тоест никакви.И едва ли има разумен човек ,който да отрече това твърдение.Така е ,нооо ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ...Има ли разумен човек който да вярва че при един военен конфликт НЯМА ДА ИМА УПОТРЕБА НА ТАКОВА ОРЪЖИЕ.Аз поне не вярвам че има такъв човек..Тогава сегашнит представи за война ше са съвършенно различни от действителноста дето ше стане.ТОВА НЯМА ДА Е ВОЙНА А ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО-КРАЯ НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА.Тези кото ше умрат първи ше са късметлии.Тези които ше останат "живи" по неква причина ше проклинат късмета си. И тогава какво ...Всяка война от познантите ни има някаква логика-- ДА КРАДНЕШ ОТ НЕКОЙ КОЙТО ИМА ЧРЕЗ СИЛА.Тва е логиката.Логиката на всв война е по-друга.Това е една война която предварително е определено германия да загуби. ТАКА СОБСТВЕНОСТА НА КАРТЕЛА РОТШИЛДОВИ -ТАКА НАРЕЧЕНАТА СЪВЕТСКА РУСИЯ -ДА СЕ УВЕЛИЧИ СЪС ИЗТ. ЕВРОПА.И днес ротшилдови са собственици на русия.Без тех и и тарикатлъка с цените на енерго ресурсите,русия да се е разпаднала още 1980г гат модела маркс -основан на кражбата на собственоста на цели народи-фалира.ИЗДИГАНЕТО НА "НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТА" В РАНГ НА ЗАКОН Е ИЗДИГАНЕ НА КРАЖБАТА В РАНГ НА ЗАКОН.Това е по "учението " на евреина маркс.Но се видя че тва не върви.Никое общество не е прокопсало когато една малка група окраде един цял народ.Както и да е .Каква е целта на собствениците на русия днес след като УПОТРЕБАТА НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЯ ПРИ ЕДИН КОНФЛИКТ Е НЕИЗБЕЖНА.Да повтарям ли ЧЕ ТОВА ШЕ Е КРАЯ НА РАЗУМНИЯ ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА. Така че пак питам какъв е резона ,смисъла,разума във това живота на земята да бъде унищожен по такъв идиотски начин. Ако ротшилдовите с техните $10 ТРИЛИОНА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА МЯСТО,ТЕХНИЯ РЕЖИМ В КРЕМЪЛ НЯМА ДА ОЦЕЛЕЕ И 6 МЕСЕЦА.И един такъв факт:ПО НЕКВИ НЕВЕДОМИ ПЪТИЩА ГОСПОДНЕ ЦЕНАТА НА ЕНЕРГО РЕСУРСИТЕ СЕ ВДИГА ОТНОВО.Ако некой може да даде некво разумно обяснение ЗАЩО ТАКА СТАВА И КАК ТАКА СТАВА...ДА ГО ДАДЕ .Но обясненията които сега се дават и до колкото се дават са обяснения за идиоти.Според мен тези които вдигнаха цената на енерго ресурсите след като поставиха един милиционер за своя пионка,ОТНОВО ГО ПРАВАТ.И ВИ КАЗВАТ ЧЕ ТВА БИЛИ ПАЗАРНИ ОТНОШЕНИЯ.Пазарни ама друг път.Как го прават аз не знам,питайте тех.Явно МОГАТ ДА ГО ПРАВАТ И ГО ПРАВАТ.Сложете им намордник на теа и всичко ше си стане нормално... И така ВОЕНЕН КОНФЛИКТ БЕЗ АТОМНО ОРЪЖИЕ-РАЗБИРАЙ 200 КИЛОТОННИ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ ПО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ НА ЗЕМЯТА - Е Н Е В Ъ З М О Ж Е Н. ТОГАВА КАКЪВ Е РЕЗОНА КАТО ПЪРВИТЕ УМРЕЛИ ШЕ СА ЩАСЛИВЦИТЕ А ОСТАНАЛИТЕ "ЖИВИ" ШЕ ПРОКЛИНАТ ДЕНЯ В КОЙТО СА РОДЕНИ...

За това е време този тумор , който трови планетата наречен САЩ, най-после да бъде заличен от лицето на Земята.

Гледах едно интерю със Зеленски. Той е луд!

Просто е кукла на конци, не той управлява държавата.

Не е луд. Просто е най-обикновен наркоман ...

Зеленски наистина е зелен и воден за носа от западната си наивност. НАТО с радост би повлякла Уйрайна във война с Русия, в която може да се стогне дори до ядрени оръжия.

Епа да отговоря като русофил: - Епа украинска територия, могат да разполагат, каквото си поискат. Дори завод за човешка фъшки-тор, която да изнасят за Русия.

Явно сте на само зъл, но и прост. Щото те, злобата и простотията... ;-)

Рано или късно украинският народ ще ликвидира продажната киевска хунта. И отново ще поиска преминаването на Украйна към Русия - както преди столетия хетман Богдан Хмелницки направил това.

Капитанът ще ни обясни ли понятието ХУНТА? Със свои думи?

Кьорав ли си? Това в Украйна е хунта, избиването безнаказано на другомислещи хора, воденето на война срещу собствения си народ и защитаването на чужди американски интереси какво е ако не хунта.

Некадърни надъхани националисти които са по страшни дори от комшиите ни дето са най-велики във вселената. Молете се да си нямате работа с такива. Което беше свястно и имаше финансова възможност отдавна избяга от Украйна.

Нито един правилен отговор. Като не знаете, поне го прочетете в уикипедията! "ВОЕННА ДИКТАТУРА" А сега някой русофил-олигофрен може ли да ми даде имената на военните в украинското правителство? Или поне техния брой! Редно е когато използваме някои понятия да знаем какво означават.

:))) Забавно. Искал Зеленски преговори с Путин. Ама няма да му се отвори парашута. Ако руснаците започнат преки преговори за Донбас с Украйна, това означава да признаят официално, че са страна по конфликта там. А това е нещо, което Зеленски няма как да постигне, щото в Кремъл може да са всякакви, но не са шутове като него. Същото се отнася и до посредничеството на Ердоган, който (както винаги) се опитва да си играе собствената игра - хем да е с укрите, хем да е с руснаците. А така на Русия й е добре - има свои граждани в Донбас и винаги може да тръгне да ги защитава. Точно както американците защитават своите граждани по света. Останалото е пропаганден пълнеж - от руска, украинска и турска страна. На всички е ясно едно - при война между Украйна и Русия, НАТО няма да си мръдне пръста от военна гледна точка. Да, ще им даваме на укрите оръжие, подготовка, санкции ще налагаме и т.н. Нищо повече. Нито Украйна, нито Грузия в обозримо бъдеще (10-20 години) няма да станат членове на НАТО. Поне не и докато не си уредят териториалните спорове с Донбас, Абхазия и Осетия. Молдова е по-различен случай, но само с малко - тя може да се присъедини към НАТО ако се обедини с Румъния, но пък ще се прости тогава с Приднестровитео... Замразени конфликти, буфери. А Зеленски сега се пъчи и вдига шум, щото Коломойски е на умиране и на ринга излизат новите пешки - тези на Ахметов. По думите на Зеленски - готви се преврат от Ахметов. Реално, в Киев се очертава смяна на управлащите групи олигарси. Коломойски ще бъде изместен от Ахметов. Зависи кой от тях колко и какво ще предложи на САЩ (не на ЕС). Засега, като че ли постепенно Ахметов надделява, но ще видим. Иначе нищо няма да се промени.

Актьорче, запомни едно? Най-добрия показател за състоянието на една държава е миграцията, народа в Украйна масово бяга навън от мизерията до която го докарахте с тази русофобия и проамериканска политика. Това, че ти намалява външния дълг и се увеличава БВП е просто стъкмистика.

Хайде да се започва, че да се свършва. ПиснА на зрителя вече, ту единия се кани,ту па другия, айде всички заедно и толкоз.

Където е стъпъл крака на руснака държавите са ограбени и хората мизерстват-България,Сирия,Беларус-държавите,които прогониха руснаците се оправиха-Полша,Чехия,Словения,Словакия......

А Косово? Как е в Косово?

Абе крадлив прозападнал некадърник, 7о кога ще са ти виновни руснаците след като повече от 10г сме в това подобие на съюз ЕС, ограбвани от западните държави, които вегетират на наш гръб.

Държавния департамент на САЩ няма ли да изрази недоволство от Зеленски че иска да преговаря с Путин. Защото за Радев по повод Крим такъв вой се чу от Вашингтон.