Русия няма да изтегля войските си от границата с Украйна

Сергей Лавров прир в Москва германския си колега Аналена Бербок

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА Е РУСКА ГРАНИЦА, А КАКВО ПРАВЯТ САЩ И НАТО ТАМ,ЧАКАТ ЗА ПРАВОКАЦИИ

Руска е от едната страна, а от другата е на НАТО Понимаешь мурзилке ?

кани Шойгу в Лондон. Защо чифутина Блинкен светкавично днес е в Киев и в Германия ще прави среща. Защото Путин даде ултиматум: Или се изнасяйте от Украйна и Източна Европа в границите на НАТО от 1997 г. или ние взимаме военно технически мерки Вчера Лавров каза на зелената министърка на вън.работи на Германия на пресконференция:. Никакви войски няма да изнасяме от границата ни с Украйна Това е наша територия на която можем да местим войски където си искаме

Баба ми викаше: - Стани, сине, военен!!! Докато разберат, че си идиот, ще си майор!!! Докато сe начудят какво да те правят — пенсионер...виц

курвенска и тъпа

те вече са на Дунав мост, а тия смотаняци ми говорят за границата с Украйна?

Дори само да си помислят руснаците за Дунав мост, Москва и Петербург ще са радиоактивни полета

российската федерация се е запътила с бодри стъпки и дръзновение по пътя на ссср и онд!

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган предупреди Русия да не нахлува в Украйна, като нарече бившата съветска република "мощна" държава с международни приятели, цитира АФП, предаде БГНЕС. "Не може да вършите нещата нещата, казвайки: "Ще нахлуя, ще превзема някого", цитират турските медии думите на Ердоган. "Не виждам нахлуването на Русия в Украйна като реалистичен подход, защото тя не е обикновена държава. Украйна е мощна държава."

Schilo

Точно Ердоган да говори, малко налудно ми звучи. Самонастани се в Сирия, в Ирак....Аре, култана малко повече да внимава, какво говори и да гледа, какво върши.

бе нека си дрънчат с оръжия на техна територия колкото си искат, ... от лакомия и простотия изгубиха най блиския си съюзник и насила никога няма да си го върнат

Още много бербоци ке анал - лена, докато й дойде ум у главата зелена

Много тактично премълчават какви глупости е говорила Анналенка... Зелената патица от Германия, мъжът на която превозва емигранти на кораб на грийнпийс между Африка и Италия.. а тя самата гръмна с фалшива диплома и има страхотната подготовка за външен министър - авторка на детска книжка! Представям си как я приемат

Като Аналлена.

Ултиматума цъка, цъкааааааа

На Учебен полигон „Ново село“ започна съвместната българо-американска подготовка, която ще продължи до 30 юни 2022 г., съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. В нея ще участват сили и средства от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия. Във връзка с провеждането на подготовката през тази седмица се извършва предислоциране на военнослужещи с необходимата екипировка, щатно въоръжение и бойни припаси от Въоръжените сили на САЩ, както и на бойни машини на пехотата M2A3 „Брадли“, танкове М1А2 „Абрамс“, вертолети, транспортна, спомагателна и ремонтна техника.

Schilo

И?

Е, гаа ти кахърите на тия за остатъците от СС !?. То да им отекат само мъдете, ....ама и гъзът ги сърби нещо?

Русия колкото си иска да трупа войски по ГРАНИЦИТЕ си, НО Русия да се ИЗТЕГЛИ от К рим, Донбас, Луганск, Приднестровието Грузия и т.н.!!!!!!

Да се изтегли и...къде да ти го натегли?

Хелмут Кол даде на Русия в кеш DM 50 МЛД. и с тези пари БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛИ строиха градове за руските чебурашки с автоматами и клатиха ебливите им жени. За ДЕНЬГИ плаче Путя. В России ДЕНЬГИ НЕТ. Больше.

Руските войски са си на руска територия. Най-добре американците да изтеглят своята армия от Германия, Сирия, Косово, Южна Корей, Япония, ОАЕ, Сауд.Арабия, Прибалтика, Полша и т.н.

А в Крим, Грузия и Приднестровието на чия територия са?

Те бяха част от СССР и като такива никоя друга държава не изразяваше никакво несъгласие с факта че са под егидата на Москва, а след разпада му единствено Руската федерация се обяви за негов правоприемник и пое всички негови активи, пасиви и негативи, в това число и призна правото на самоопределение на отделилете се тогава бивши републики години наред, спазваше проетите си ангажименти към тях и не бе предприемала никави политически, политически или военни стъпки за връщането им под власта на Москва. Никоя друга бивша република не пое такива ангажименти към така оплакваните сега Крим, Приднестровие и кавказки и други републики и всичко започна когата американците започнаха глеасно и негласно да се намесват във вътрешните работи на бившите съветски републики и под формата на "установяване"и "защита" на демокрацията в тях извършиха промяна в държавното им управление и устройство и след това започнаха да се настаняват в тях.

Казахстан не е руски, Беларус не е Русия ..какво правят там руски воиски.. А та северните японски острови, Арктика е Канада.. Грузия какво правят руснаците, а в Сирия , Венесуела и Либия в УКРАЙНА КАКВО ПРАВЯТ РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ.

Търсят сестрите ти и братовчедки.

е как да не се приеме Украйна в НАТО.,А ? И как да не поканим тогава да има още бази да ни защитават от восточната орда като пряко ни заплашват .

Ти пък какво имаш за пазене? Само един смрадлив задник. Бие на биологично и химическо оръжие. Кой ще те напада?

Абе и ти ли си тъп като този си дето ти се води .ако,.айка ти е с мен всяка вечер по желание а .ако ти вика била по принуда....аман от тъпанари.

На Учебен полигон „Ново село“ започна съвместната българо-американска подготовка, която ще продължи до 30 юни 2022 г., съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. В нея ще участват сили и средства от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия. Във връзка с провеждането на подготовката през тази седмица се извършва предислоциране на военнослужещи с необходимата екипировка, щатно въоръжение и бойни припаси от Въоръжените сили на САЩ, както и на бойни машини на пехотата M2A3 „Брадли“, танкове М1А2 „Абрамс“, вертолети, транспортна, спомагателна и ремонтна техника.

Много добре. Да им се дръпне фъшкията на ватенките ако си мислят, че ще прегазят България.

явно затва има режим на тока че да не ви намерят вас тролякопитеците у тъмницата.. ббаахаха

И сега я газят, на път за Анталия и Ху,ргада.

Rusofili I drugi cherveni bokluci.

...само боклук!

правилно! Никой не може да диктува на Русия как да защитава свите граници и своя народ! Тя не е като България, който е силен на деня каквото и каже и тя да го прави......става въпрос за историческия спор с Македония и указанията на Америка!

тъй си е! също никой неможе да каже на украина как да защитава границите си от россияните!

за сметка на тва на тебе натОВЧЕТО моят ти слагат режим на тока и немоеш им нъкнеш щот ти е наврен яко еurоатлантическия.. ббаахаха

Русияне, панове, маджари ...са си вътре в Покрайната. То затова границите й са много съмнителни!?

Никой няма претенции към руските граници (освен Китай), а само към недомперските и мераци да определя къде можели да членуват съседните и СУВЕРЕННИ държави.

Не Китай а Естония, е и Украйна , никой друг;)

Значи от 'агресивна' Естония трябва да се плаши крехката, невинна и неразбрана Рашка , а не от 'добронамерения съюзник' Китай с десетократно по-мощна икономика, маса танкови дивизии в северен камуфлаж и държавна карта съвсем различна от руската в учебничетата на малките китайчета. Владивосток също ли не знаеш чии е бил преди опортюнистичното му завземане след Опиумните войни през 19 век? Щото Китайцете не само че помнят ами и отбелязват годишнини..

Отказа и критиките към Киев да не би да са поради новината, че британците са снабдили Украйна с нови оръжия? И че и другите нации ги снабдяват по същият начин! "включително готовността на съюзниците и партньорите за налагане на масивни последствия и тежка икономическа цена на Русия", посочи говорителят на Държавния департамент Нед Прайс" Леко с тия санкции, че руснаците могат да спрат газът по тръбата през Украйна с думите "нали САщ ви съветват да сте енергийно независими от нас е ето пробвайте се да бъдете без газът ни". "В същото време още пред дни Русия и Беларус обявиха съвместни военни учения." Лидерите на НАТО и САщ сигурно са се посрали от ужас като са разбрали за тази новина. Явно февруари месец ще го играят на "нерви", като този който не издържи ще обяви война на другият. - в най-краен сценарии.

Пазар за Европейската газ,Русия има готов на Изток. Китай,Япония,Ю.Корея,Индия ...ще я изкупят веднага и на двойни цени. НО ! Какво ще се случи с ЕС ако изведнъж Спрат 42% от всичките му доставки на газ? Сащ могат да покрият максималбо 5-10%.

Двойни цени? По скоро най-малко на петорни цени ще купуват газ. А при внезапно спиране лидерите на ЕС на секундата ще си закарат гъзовете в Русия да се молят на колене! САщ едва ли могат да ни доставят и толкова дори и на десеторни цени поради риск за себе си след като спряха добива на шифтов газ и проекта за тръба за петрол от Канада.

Българите винаги са на страната на освободителката Русия

че говориш глупости

Така и трябва да бъде.Винаги заедно с Германия,но никога против Русия

С Германия бяхме Два пъти. Получихме Две Национални Катастрофи. Никога ,нищо добро не е дошло в България от западна посока!

ами кво чакате, Украйна в нато и 100хил.на нейна територия. какво ще прави джуджето тогава си е негова работа, ако ще да се насира!

има само $650 милиарда в резервите. В злато и различни валути.

варягите на рюрик са най гадното племе на тази планета!

Варягите е името, дадено от гърците на викингите, предимно шведи. Между 9-ти и 11-ти век варягите управляват средновековната държава Киевска Рус, заселват се сред много територии на съвременна Беларус, Русия и Украйна и формират византийската варяжка гвардия, която по-късно включва и англосаксонци.

не е вярно! северните варвари на рюрик нямат нищо общо с викингите! варягитие съсипват киевска рус и продават славяните за роби на арабите! рюриковичите са проклятието на онези земи н продължение на столетия!

Шведите винаги са продавали славяни те в робство... и като гледам днешните шведи кръвта вода не става-)

Срещата с Аналена, , въпреки че Лавров е забравил да и подари цветя, вместо 1 час е продължила три часа. Пресконференцията е отложена с 30 минути защото след срещата с Лавров Аналена е поискала време за да се гримира. Лавров започна изказването си с лапсус- Ние държим на добрите отношения със САЩ. След това Лавров е говорил по телефона с Блинкин, а след Киев Блинкин отива на соаре с Лавров.

Ние българите сме с Русия против западната паплач

На този с тъжната конска физиономия, къде му е противогаза? Само плаши хората

Българите сме на страната на Украйна срещу восточната монголска орда.

От минусите виждаш колко си прав, троле.

КАменеееееееееееее.,... много умело прикри как Бербока направи Лавров да си говори сам. Нее съобщаваш думите и, а? :) Не са ти удобни. С 2 думи - Беарбок - северен поток - ЙОК ! Влезеш ли в Украйна - остваш без пари. Лавров за пътви път беше посърнал. Така никога не е бил с Меркел. ДА му се невиди на това малкото - за голямо дърво я смятах по време на изборите в Германия. Общо взето поток няма да има докато не се опрви кризата в Украйна. Те това каза Аналенчето в прав текст.

Ама за какво им е на немците СП2? При тези цени на газа, ще трябва да се посвият. Ще затворят производства тук и там, пенсионерите ще си спрат парното, ще станат досущ като нас! Че спестената енергия е най - евтина. А Газпром ще прай същите пари с доставка на по - малко газ. Таман ще има повече за китайците, че като затворят фабриките в Европа, някой ще трябва да произвежда!

С кофи ли ще го пренасят? Габер си мямаш какви са газопроводите и колко взима Кирай от Русия. 2%.... ДВА!!!! Деба дрбилните русороби.

Тъпчо, тъпчо, Аналена е ученичка в първи клас в сравнение с Лавров. Но по темата.Май не ти е направило впечатление, че Норд Стриим 2АГ въобще не си дава зор да регистрира дъщерна фирма в Германия за да почне процедурата по регистрация на оператор според правилата на ЕС.И що така ако руснаците са на зор за кинти според тебе???? Че те и през другите тръби намалиха износа на газ В момента Русия зор за тръбата няма а и няма да има скоро.Но това е трудно за схващане от такива наивници като теб

Трябва да оправдае снещо фалита си. С тези 650 милиарда долара резерв, си е направо фалирала страна.

Забрави трилиона скътан по офшорн сметки от изтъкнатите запутинци. Е и - с какво въпросния резерв развива руската икономика? За мизерстващите им пенсионери няма смисъл да говорим - те нали са доволни че Путин ги е опазил от танковете на агресивното НАТО.

Те пък нашите пенсионери хич не мизерствуват.

Ако разнищат Рашата, ще ни натресат по голяма Турция - Велик Туран. Няма нормален българин дето да го иска това. Другите са или мангали или турци дето се пишат за българи по форумите!

русия - империята на Злото ! Чака я същата съдба като ссср ....

Челеби..що се срамиш да се наречеш турчин а се правиш на българин?

Никоя днешна държава не е така близка по устройство и манталитет до Османската западаща империя както путюва Рассия - която в някои отношение е даже по-мракобесна.