Русия изпита свръхзвукови противокорабни ракети "Москит" в Японско море

Целта, намираща се на 100 километра, бе успешно поразена с директен удар, заяви руското военно министерство

Обратно в новината

Коментари - Русия изпита свръхзвукови противокорабни ракети "Москит" в Японско море | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия е кочина без значение.

Освен с оръжия и агресия има ли с какво да се похвали, дори развитата космическа програма стана за резил.

Каква програма бе разчитат на някакъв Союз от 60-те говини не са мръднали метър напред тия питеци.

За миг помислих Че са пратили Хуманитарна помощ А те пак Ракети им в главите

Щатите много разчитат на самолетоносачите си, но това са си лесно поразими динозаври за милиарди долари. Един такъв изпратен на дъното ще овъзмезди взривените Потоци няколко пъти, а краварите ще си късат парцалките от див рев.

Това е в резултат на подкрепата на другаря Си в Москва! Някои хора не можаха да разберат, че мечката не трябва да се бара докато спи! После врещят като кози !!!!

Тази ракета дори без заряд в бойната глава като се забие в кораб го разцепва на две, заради кинетичната енергия. Има клипове в нета.

скоро Курилите ще се върнат на мястото им ...

Николай Патрушев: Русия има оръжия да унищожи САЩ, ако съществуването й е застрашено "Аериканските политици, хванати в капана на собствената си пропаганда, остават уверени, че в случай на пряк конфликт с Русия Съединените щати са способни да предприемат превантивен ракетен удар, след което Русия вече няма да може да отговори. Това е недалновидна глупост и е много опасно. Русия е търпелива и не плаши никого с военното си предимство. Тя обаче разполага със съвременни уникални оръжия, способна е да унищожи всеки противник, включително САЩ, в случай на заплаха за нейното съществуване"

Това подсказва че Китай скоро ще си приобщи о.Тайван!!!! САЩ престанаха да бъдат фактор в Тихият океан! Браво!

Ще ви навра ракетите отзад

всичките две ли изстреляха палячовците? :)

има самолетоносач, нема самолетоносач ... след 600 години контрол и дивашки капитализъм наглосаксонската сган губи контрол и не решава еднолично нищо :) навират я в кучи гъз както се казва

Чувствам се неприятно

Русняците още самолетоносач не са сделали.Нвма и да сделат прекалено сложно им е.

Пак се е отворило Някакво прозорче И се е затворило Тес руски нещастници

Сега кво целуване на комунистки задници ще има

Днес по учебна цел в Японско море, утре по самолетоносачи в Черно море.

Русия е доволна: 3/4 от света казаха „не“ на хегемонията на Запада Китай и Индия, както и редица други държави на евразийския континент, в Азиатско-тихоокеанския регион, в Близкия изток, Африка и Латинска Америка не възнамеряват да помагат на Запада да запази хегемонията си на световната арена. Това заяви руският външен министър Сергей Лавров на заседание на настойническия съвет на Фонда за подкрепа на публичната дипломация „А.М. Горчаков“. Днешният свят е многополюсен и „малцина искат да вадят кестени от огъня за бившите държави майки при сегашните условия“ в ущърб на техните национални интереси, отбеляза той и допълни, че по тази причина е съвсем естествено, че около 3/4 от държавите по света не са се присъединили към санкциите срещу Русия. Всички те са заели балансирана позиция по отношение на ситуацията в и около Украйна, изтъкна Лавров. По негови думи страни като Китай и Индия, много държави от евразийския континент, Азиатско-тихоокеанския регион, Близкия изток, Африка и Латинска Америка „разбират отлично за какво става дума“. „И те не желаят да компрометират законните си национални интереси, за да помогнат на англосаксонците и техните сподвижници да запазят хегемонията си или, по-точно, да се опитат да запазят хегемонията си на световната арена“, подчерта руският първи дипломат. Той акцентира върху посещението на китайския лидер Си Дзинпин в Москва, което е показало на цялата международна общност, че опитите за „разделяй и владей“ са обречени на провал. „Въпреки нечестната кампания за премахване на всичко, свързано с Русия, ние все още имаме много приятели във всяка страна по света, включително на Запад. Знаем, че те харесват нашата многонационална страна, обичат руската култура и споделят традиционните морални и семейни ценности, които насърчаваме“, обобщи Лавров.

Краворобите са се притеснили от някакви си ЛОПАТИ

Вярваш ли си

На колене Пред господаря на Кремъл

Нещата ще си дойдат на място но по трудния начин ще дойде новия световен ред.

Не спите ли, не се хабете, запазете сили за преговорите с ГЕРБ и Козяк.

Заплашващи с ядрени оръжия и ракети

Жена ти да не е строга господарка?

Кравороба не му отстъпва.

Не благодаря

Това е "лекарството" за легендалните хамерски самолетоносачи, гордостта на хамерите. Да не се простудят някъде из океаните да почнат да кихат.

Нито Европа нито САЩ ме интересуват. Интересува ме единствено България. България просперираше с космическа скорост по времето на Брежнев. Това което се построи за 40 години сега не можем да го подържаме. Чифутите прилапаха най-печелившите сектори от българската икономика и сега сме безгласна буква със статут на колония. За ситуацията обаче имат вина и КГБейците, които след Брежнев ни отрязаха отвсякъде. В България в момента няма независими политици , които да защитават националния ни интерес. Кризата е тотална, всички управляващи в ЕС и САЩ са импотентни . Обстановката е предреволюционна.

За Байдън ли пишеш?

Куче,което лае Не хапе Или действай Или си мълчи Руски плашипутарници

в Русия… да видиш какво значи мизерия

явно те интересува и истинската ти родина рашистан! Но за нея нищо е казваш!? Що така?

Руснаците са патологични дебили.Изобщо не трябва да се допускат на Запад.

Комунизмът ти го начертаха още в Давос ако си прочел нещо. Няма да притежавате нищо и т.н. . Ааа и за голямо зануляване имаше нещо, ама явно не си чул още.

Типично по български, все някой друг ти е виновен

Те ги ползват. Направо

:)))))))))) значи първо да попитам тия ракети с лампи ли са или използват старата TTL технология? :)))))))))) инак да ги тества! то и един друг луд диктатор в северна корея и той така прави!

Ракетите от подводницата 'Москва" ли са изстреляни?

ㅤ

Той и Кинжал уж беше само компютърна анимация, ама най-добре ше се произнесат онези натовски и украински офицери от подземния център. ... Ехо? Къде сте? Не ви чуваме! ... Ами няма и да ги чуем, щото една компютърна анимация ги прати във вечните ловни селения. Иде ред на бойното дежурство и на Москит, пък нека пак да е компютърна анимация...

Тоталитарната държава ще се сгромоляса много тежко.

???

Ну, молодцы! Так держать!

САЩ не плашат а направо ги използват.Навремето ги използваха за да сложат край на войната с Япония.Сега е на ред Русия да сложи край на войната!

ㅤ

Онези натовските офицери от подземния център в USрайна ли така ти казаха?

Предлагам С на Ким ир сен Внука Заедно да изстрелват Ракети Синхронно Луда работа

Бе като ти се забие в задника ще имаш бая време да размишляваш. Лесовъдство ли следваш или политикономия.

Тренировка преди самолетоносачите.