Русия и Украйна си размениха въздушни атаки с ракети и дронове

Въздушна тревога над Киев през нощта, руската ПВО свали безпилотници над Брянск и Курск

Обратно в новината

Коментари - Русия и Украйна си размениха въздушни атаки с ракети и дронове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма даима Украйна вашингтонските наркомани ще са заличени евро лидери посерковци ще лъскат руския бастун

Писмо до Ванка с танка Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. Радой Ралин

Време е руснаците за ги почнат с масирани бомбардировки и да ги сринат до основи.

храбрите руски войници ще победт зеленския фашизъм

У нас синята агитка много се развилня, не само по стадионите, ами решиха да се преборят и с Паметника. Ами като са такива големи биткаджии, що не отидат да воюват на страната на Украйна и да си останат там во Веки.

На фона на пораженията от руските въздушни удари, украинските изглеждат като дребно хулиганство. Но това няма значение, Ройтерс ни обяснява, че Украйна и Русия си били "раменили" удари и повтаря пропагандата на Украйна, колко ефективно е тяхната ПВО. Живеят си хората в своя "наратив", истината не ги интересува въобще.

Значи едно може да се каже и то е световно известно. САЩ са най-терористичната държава в света. След ВСВ са забъркани в над 250 войни и конфликти. Избили са десетки милиони, предимно цивилно население, в почти всички краища на света. Създатели са на Ал Кайда, ИДИЛ, талибаните, украинските бандеровси банди и всички други екстремистки банди и армии. И продължават да го правят.

значи едно може да се каже и то е световно известно! И то е, че рашистан е най-голямата терористична държава в света! Пред която ИДИЛ ряпа да яде! Това е! Инак браво на Украйнците! Те защитават земята си! БРАВО на Украйна!

Киевският режим съобщи, че е свалил 36 крилати ракети. Също така се съобщава, че Зеленски никога не лъже, не употребява наркотици и има ръст от 2 метра 15 сантиметра.

от началото на войната нито една руска ракета, самолет или каквото да е не е достигнало целта си благодарение на украинската армия. Интересно защо тогава украинските войски не настъпват напред а все назад? Залужни ще обясни ли?

Кога се смята, че една ракета е свалена успешно? Когато е свалена над жилищен район и има материал за военната пропаганда ли ?

Вече миналана на ХОУП СТРАТЕДЖИ. Да се надяваме, че ще победим ватниците. Те укрите нямат ПВО, нямат авиация, 50 процента от техниката дето дадохме изгоря, за два месеца заминаха 40 000 при Биндера, ма ей са ша победим.

Вижда се вече година и половина. То не бяха кинжали, ножове. Добре, че са братята иранци да дават дронове. Но спокойно и Северна Корея е готова да помогне. Може и още година и половина да мине.

А от война до Ядрена Операция е една крачка!

Си Размениха!!! Подчертавам си размениха!!! Е, така ще е оттук нататък! Досега беше разрушения само в Украйна! Ф-16 ще докара и още по ново ниво на конфликта! Това което виждаме сега е нищо!

На жълтопаветни безказарменици с глави пълни с пропагандата на Марвъл Комикс.

От снимката се вижда, че едните и другите плашат само гаргите.

Да. Дойде. Путин. И. Да. Разкара. Това. Правителство. И. Да. Ги. Прати. Всички. Във. Затвора. Киро. Асен. Боко. И. Всички. Продажници

Да помолим Владимир Путин да ни Окупира , то няма Освобождаване от това Правителство на Посолството и Тиквите ? Ще посрещнем Братушките с Хляб и Сол !

Си размениха въздушни целувки

От лицето на планетата! Ще ги телепортираме ! Всички мужици вън от Слънчевата система! Не ни трябват!

А Укрите Най-вредното племена какво прайм ? Тези укри ни Унищожиха Социалната система , ние ги храним и поим , те се излежават по плажовете и 5 звездни Хотели ! Това справедливо ли е ? Върви Геноцид над Българския Народ от Правителството на Посолството ! Оставка Изроди на Посолството ! Идва Съдния Ден всички до крак !

ей такива идиоти като теб трябва да се "изчегъртат" от планетата заедно с американците, на никой няма да му трябват

"Първоначалните интереси на САЩ през вековете, по време на Първата, Втората и Студената война, винаги са се концентрирали върху отношенията между Русия и Германия. Защото те, обединени, са единствената сила, която представлява жизненоважна заплаха за САЩ. И тяхната основна задача беше да предотвратим техния съюз.“ Тази теза е от лекция на Джордж Фридман, директор на частната разузнавателна агенция „Стратфор“, наричана още "ЦРУ в сянка". През 2015 г. тя нашумя много. През 2023 г. стана очевидно, че американците са изпълнили задачата си.

С рало и картошки

_stankow

По времето на Иван Грозни (август 1530 - 18 март 1584), не само в Русия, но даже и в Европа (освен Испания) не е имало картофи. В Русия се разпространяват чак при Петър I, това е началото на 18-ти век ... :D А пък дали с Русия ще се върнем към ралото, или ще продължим със строежа на Атомната елекстростанция Белене - ще видим ...

Интересно защо стрелят руснаците?! Така или иначе всичко се сваля на 100%...Разрушенията в Кийв са очевиден фейк...

Те 16ките идат! Севастопол на кайма!

Алина беше назначена за Трол номер едно от Пут. Личи си че работи здраво! Браво Путлеристи! Джасате яко днеска

да те изджасат афроамериканците и днес.

Тролче тъпо

Колко ще бъде хубав светът без Русия! Амин!

Що бе, фашистче? Кво ти пречи Русия?

Укрите са най-мразеното племе в Европа ! Поляците миналата седмица изгониха много Укри и те се домъкнаха в България ! Днес в Лидъл гледам 4 жени укри и моя приятел се шегува с тях вика от море приехали , те се хилят като леки жени и викат , Да , а след като тръгнахме на 120 метра от Лидъла гледаме беден Българин се рови в боклука ! Е това не е ли Дискриминация на това Правителство на Посолството което не се бори с Бедността на Българите - Оставка !

ти да видиш. Сменяй терапията.

спете спокойно деца.....всички предатели на България ще бъдат вкарани по затворите!

Не знам дали Тръмп ще бъде осъден, но за Байдън съм сигурен ! И то не заради това, че е платил на някаква проститутка ( щото Байдън не може го вдигна ), а защото разруши европейска държава с подкрепата си за един фашистки режим !

Победителите не ги съдят. Дори и да не победи, още отдавна е казано - лордовете обявяват, калфите разиграват. И ако лордовете падат, тогава калфите го отнасят!

А сеирджиите потриват ръце и люпят семки… Някои твърдят, че в редица държави китайският юан е изместил долара като най-търгувана валута !

Русия и Украйна се надлъгват като ловджии на маса, а младите момчета мрат за кефа на два ... (нещо, което се римува с маса)!

Само на един-този от бункера!

Не са двама - повече са - забравяш европейските нацисти от неизбраната ЕК дето са притеснени, че може да спре войната скоро, ако Байдън не вземе изборите, а и самият дърт оедофил носи огромна отговорност.

Русия и Украйна си размениха въздушни атаки с ракети и дронове... ай ся разменили си... хозлузърите изпонасрани бегат из мазетата и се крият кат плъхове, па из Москва си живеем и си питам куро... ББААХАХА

"Няма нищо по-гнусно и омерзително, от така наречените "украинци"! "Тази измет, подхранвана от поляците измежду най-гнусните отрепки на руския народ (убийци, кариеристи, присламващи се към властта интелигенция), е готова да убие собствения си баща и майка заради докопването си до властта или доходно място!Тези изроди са готови да разкъсат сънародниците си, даже не за изгода, а да удовлетворят низките си инстинкти; за тях няма нищо свято, предателство е тяхна норма на живот, те са с плитък ум, злобни, завистливи, хитри с особена хитрост. Тези нечовеци са събрали в себе си всичко най-лошо и низко от руснаците, поляците и австрийците, така че в душите им няма място за доброта. Повече от всичко те мразят своите благодетели, тези, които са им направили добро; и са готови всячески да се присламчат към силните на деня.Те не са способни на нищо и могат да изпълняват само примитивна работа. Те никога няма да бъдат в състояние да създадат своя държава. Много страни са ги подритвали буквално като топка по цяла Европа; робските им инстинкти толкова са вкоренени в тях, че са покрили с омерзителни язви цялата им същност!" Ото фон Бисмарк (1815-1898)

Мнението на един прусак ли ти е най-меродавно. Прочети какви са били истинските пруси, прибалтийски народ, и как са избити и асимилирани от германците и къде е днес на картата Прусия - част е от Полша и Германия. Бисмарк го няма и няма думата днес.

Украинската противовъздушна отбрана е свалила успешно "всички вражески цели, движещи се в посока Киев" и три собствени самолета

Много се обичат укрите и орките. Не могат едни без други и всеки ден си разменят военна техника.

Карлик владимирович изпуган чака вагнер у кремлян

Краварите риват като карпатски мечки

Русия да видим докога ще издържи!

Хахахахаха

Първо да видим ЕС как ще издържи.

Кой, ти ли си го подготвил ?? Той се гласува всеки път бе алоо. Като дойде Тръмп ще видиш бюджет за усрайна га цъфнат налъмите !

Какъв бюджет ? Приходи от какво ? Имат само заеми, които в близките сто години не могат да върнат !

Подготвен?!? Преди четири дена министъра на финансите на Украйна излезе пред радата и вика - друзья, или диър френдс, не се знае точно - ама ... вика - трябва да си осигурим заеми, защото военния ни бюджет надхвърля всички данъци, които са взети в Украйна сумарно. Та да видим ... И на мен ми се искаше всичко да свърши за месец-два, то имаше и изгледи ама БоДжо и запада мислеха по друг начин!

Украйна е поредната държава разрушена от американската агресия по света.

Като свършат украинците? Какво следва?

Ти.

СРАМ МЕ Е ОТ тебе. Трол козяшки....

Путин - заповед- Божков - пари - Вагнер-смърт-(Африка,Сирия,Украйна,България). Путин-убива- шефове на Вагнер Резултат: Путин-Заповядва директно на Вагнер. Извод 1. - Пригожин - непотребен - смърт Извод 2. - Божков - избори - България - сваляне на Правителството Решение : 1. Изпращам Божков на корумпирана просъветска съдебна система и той ми помага да сваля Правителството на България

Съчуствам ти. Как може да се паднеш на пиян фелшер да те изпусне на главата ти докато те изражда. Ужас.

Отговор 1. - Баба ми Гюргя - грешен! Отговор2. - Мунчо и Путин - отл 6.

Няма верен. Верния е САЩ.

Не падайте духом, джендъри и соросоиди

Дронове...Малко виртуална перемога...за холопците А иначе педесе хилки при Бандера...половината западна железария тоже.. и за три месеца контранаступ...три хутора - Пятихатки, Работино и Урожаиное

Аз пък мислех че, сме си върнали Лисабон и Париж след 600 дневна окупация

Никой не му дреме за Лисабон...и Виница -Житовмир стига Всичко отдавна е измислено - въпросът е как ще стане...по лесния или по трудния начин. Руска Новорусия, неутрална Малорусия около Киев и бандеровското котило Галиция... Тя да ходи в ЕС, НАТО, на Марс или на майната си...все тая

600 дни едно голямо нищо.

Льольо...не Украина...а три Украини разкатаха досега... Първата със съветското въоръжение подарък им от СССР... Втората със въоръжението от цела Източна Европа.. Сега бъхтят третата - вече със западното и леопардите... Четвърта нема да има...то не останаха хохли...

Сега Путин го вкарва отново в играта за да свали правителството , а идват избори - местни и Евро! Трябва да се удря яко! Засега убийства на ниво мафията. След това и по-нагоре! Трябва България да се дестабилизира и Путин да бръкне и да извади голия шаран от ЕО !!!

Тоя Путин бил голяма работа !? Ще ти го кажа под секрет - той е виновен и за глобалното затопляне !

Даже и за това, че жена му е курва. Абе за всичко е виновен гадината.

Понеже никой не говори за мирни преговори, тая тема вече не ми е интересна ! Повече ме интересува какви са плановете на Черепа , как ще ги осъществи и на чие погребение ще ходят скоро мафиотите ?

Първо трябва да го изперат. Сценарият е готов, но да видим играта как ще мине за да създаде впечатление у добитъка, че има правосъдие. И ще му върнат колекцията. Каквото е останало. Защото мафиотите, които я иззеха разпродадоха една част. И той си ги купуваше втори път. Във всички държави има мафия, но тук мафията си има държава.

Путин - заповед- Божков - пари - Вагнер-смърт-(Африка,Сирия,Украйна,България). Путин-убива- шефове на Вагнер Резултат: Путин-Заповядва директно на Вагнер. Извод 1. - Пригожин - непотребен - смърт Извод 2. - Божков - избори - България - сваляне на Правителството Решение : 1. Изпращам Божков на корумпирана просъветска съдебна система и той ми помага да сваля Правителството на България

Мисля, че имаш богата фантазия !

С няколко думи нашите братя руснаците са спукали от бой укропитека тази вечер. И цялата българска соросоидна сволач е вдигната сабале да спасява положението. Махмурлии. като разчетите на патриотите. Цяла нощ са къркали и не са свалили нищо.

американската агресия в Украйна трябва да бъде спряна.

прости хора и небългари сте рубладжиите - след като загубите войната ще ви пратим в Русия при своите.

Сесесере

Само на мен ли ми се струва, че коментиращите копейки се изразяват на руско-български? Товарищи, оправете българския си език.

Вова Бой по Укрпоитеците , да не остане Жив нито един ! Отмъсти за живо изгорените Двама Българи в Домът на Профсъюзите на Ул Коликово Поле -ОДЕСА ! Гонете укрите от България !

Русия ли ти е виновна, че си стигнал до осми клас.

Друго си е Тиквата и Кирчо и Кокорчо... И добиче на евронивата Немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари в Гърция... За жените - слугини в същата тази Гърция, гледачки на изкукали немски бабишкери а по хубавичките на витрините в Амстердам... Явно и европейците на толкова те оценяват...Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

ти се простира дотам докъдето позволява собственият ти ценз - доказано. Така че, описаните от теб са на твоето ниво. Не че има срамна работа

Така с този руски и усрите ги разбират.

Пфуу, втръсна ми тази Украйна. Върнете малко, пандемията бре! Тъкмо сенилният Жо каза, че идва нова и препоръча всичкото кравари да се бодне за 100-тен път и да слага наморниците пак. Между другото никоя медия в БГ не писа за това.

Това е като да кажеш, че слон и мишка са си разменили удари.....

американската агресия в Украйна трябва да бъде спряна. Не падайте духом, джендъри и соросоиди

Явно не знаеш че, слоновете се стахуват от мишки

Всички членове на Възраждане и тролчета в дир.ру да се явят в посолството в понеделник 7:30 за подписване на клетвена декларация по образец за вярност към Руската федерация. Тавариш Радев отдавна я подписа.

Който е подписвал декларация за вярност към САЩ, как си знае

САЩ са ни партньор, а терористичната рушлямска кочина - враг! Дори и те са ни обявили за вражеска държава! Но вие предатели русофилизирани продължавайте да работите срещу България.... Пфу, да ви ЕПМ!!!!!!

Е точно така. Партньори сте. Те те опъват, а ти викаш "ура".

И ти ли си БОКЛУК козяшки като мене?

Пак пълно с матрьошки.

Пак пълно с козяшки педерасти

Русия не нападала Украйна никога,Путин не е агент на ЦРУ

Имаш едно излишно "е."

Едните нападат с модерни оръжия, другите се защитават с черешови топчета . И сега 150години по-късно, повечето българи са на страната на османлиите. Слава на Украйна!!

Резак от Анадола ли пишеш така Уверено)))))

Аферим, Ашколсун, Машалла, гюзел аркадаш БУКЛУКО козяшки

МАСОВО ПРЕДАВАНЕ НА ХОХЪЛ !! ПРЕДПОЧИТАТ СИБИР ПРЕД ХОТЕЛЧЕТО НА БАНДЕРА !! КИЕВ ОДЕСА И КРИМ СА РУСКИ ГРАДОВЕ !! ТАКА И ЩЕ БЪДЕ !! СКОРО !!

И в неделя ли бачкате бе, тролейчовци? Тези рубли до никъде не стигат, а? Мъка....

Ми няма само ти я. Ти да работиш, а ние не. Гадни сте соросоидните шафрантии. Дори и на работещите завиждате вашата мама европедалска

според последни данни от Пентагона в Украйна са загинали около 450-500,000 човека, половин милион украински жертви заради манията на САЩ да разширява НАТО до границите на Русия

Още толкова и укропия я няма. Когато имаш за съсед мечка трябва да си по-внимателен. И тих. А глупаците вместо да пазят тишина ръчкат мечока с тоягата. Няма връщане назад. Укропия оттече. Такива са правилата от хилядолетия насам. Добри или лоши.