Русия и САЩ готови за дискусия по "сложната конфронтационна ситуация"

Според украинския външен министър разговорът на Байдън с Путин е изпълнил целта за възпиране и деескалация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щатите са нацелени да развалят стратегическия съюз на Русия с Китай, срещу отмяна на санкциите и кой знай може да си замълчат за Крим, но никога няма да го признаят за руски. И това ще е поредно руско предателство, ако го направят, подобно това за Югославия и Новорусия. Просто на Путин му липсва стратегическо мислене в дълбочина и е страхлив, което ЦРУ прекрасно знаят, за което един ден руските патриоти ще го осъдят. Нямаше нужда от анексията на Крим, ако те бяха противодействали решително на нацисткия преврат в Украйна или впоследствие съдействали за освобождението на Новорусия с Крим. Да нова държава, но няма да е контролирана директно от гномовете с бонапартов комплекс от Кремъл. Между другото в самата Русия кредита относно Крим на Путин приключи.

Щатите нямат никаква инициатива. Отдавна я загубиха

С ,,кнут" американците нямат възможност.... Да опитат само с ,,морков"

Какво ше стане ако цивилизования свят изпрати конвенционални сили в украйна,донбас.И тогава да видим.Какви са шансовете на 150 милионна русия КЪДЕТО ЖИВЯТ ЕДНИ СМАЗАНИ СЪЩЕСТВА ОТ РЕЖИМА- срещУ един милиард цивилизован свят.По колко натовски танка се падат на един руски.Всъшност КОГО ПРЕДСТАВЛЯВА ПУТИН И КЪМПАНИ.Хорат в русия ли представлва или...Какво ше загубат хората в русия ако този режим създаден от евреите ротшилдови преди 104 г бъде свален.Същия този режим който изби 56 МИЛИОНА руски хора.Колко руснаци изби австрийския клошар адолф ДОШЪЛ НА ВЛАСТ В ГЕРМАНИЯ С ПАРИТЕ НА РОТШИЛДОВИ. Кой НАПРАВИ 1929г.Тя не се е самонаправила. И КАК ЕДИН КЛОШАР,КОЙТО Е РОВИЛ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК СТАНА КАНЦЛЕР НА ЕДНА ВЕЛИКА НАЦИЯ.Този факт, един австрийски идиот -канцлер на германия е подигравка със здравия разум.Как свинята чЕрчиль и джугашвилев("джуга" "швили"-син на еврей),станаха пъври дружки.Това ако не е подигравка с човечеството аз не знам какво е. И ВСЕ ТАКИВА ВЪПРОСИ.ЗАЩО ЦЕНИТЕ НА ЕНЕРГОРЕСУРСИТЕ СТИГНАХА $120-140 ЗА БАРЕЛ,КОГАТО ЕДИН ТЪП МИЛИЦИОНЕР БЕШЕ НАЗНАЧЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ.ЗАЩО И СЕГА ЦЕНИТЕ НА ЕНЕРГОРЕСУРСИТЕ СЕ ВДИГАТ.ПО КАКВИ "ПАЗАРНИ" ПРИЧИНИ ТОВА СТАВА...Хаха.Защо евреина давид камерън направи "референдума " в англия.Ей така от немане кво да прави ли.... И така НАТО ПРАЩА 300000 ВОЙНИЦИ В УКРАЙНА И ДА ВИДИМ ТОГАВА КАКВО ШЕ СТАНЕ-МОЖЕ И 500000. НЕ МОЖЕ ЕДНА ШЕПА ЕВРЕИ ДА ВЛАСТВАТ НАД НАС-"ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА".Ние в така наречените соц страни ДОБРЕ ЗНАЕМ КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА.ЗАЩОТО ТОВА Е БИЛА ЦЕЛТА НА ВСВ-ОКУПИРАНЕ НА ИЗТ.ЕВРОПА ОТ ЕВРЙСКАТА СОБСТВЕНОСТ съветска русия.Но както се видя-само кьоравите не видеха-това просто е невъзможно.И с масов терор това просто е невъзможно.Свободата на човека е най-СВЕЩЕННОТО ПРАВО НА СВЕТА.Ако некой си мисли че може да направи един свободен човек свой роб,ТО ТОЗИ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН.Без никакви сантименти...Едно побесняло псе не се "убеждава" с думи.То се убива . Ако УКРАЙНА БЪДЕ ОСТАВЕНА ДА СЕ РАЗВИВА НОРМАЛНО СЛЕД 10-15Г ХОРАТА В РУСИЯ НЯМА ДА ТЪРПЯТ ТОЗИ РЕЖИМ ЩОТО КАТО ПОГЛЕДНА ПРЕЗ ОГРАДАТА ШЕ ВИЖДАТ КАКВО Е ДА СИ СВОБОДЕН ЧОВЕК И КАКВО Е ДА СИ РОБ.Това влудява еврейските собственици на русия.Това е техния голям проблем.А не че московчани немало да могат да стигнат до метрото да се скрият при една ядрена атака...хаха.Ако украйна не е член на нато,ракетата ше лети 15 мин. повече и москвичите ше се скрият у метрото.И кво ше прават там след като цела москва ше е в радиация...Това е ако слушаме идиотизмите на собствениците на русия.И За да запазат своята собственост те са готови да унищожат живота на земята...

o!!o

Дядката Джо още не може да излезе от шока, след разговора с руския президент

Е бил този разговор. Щом медиите от западното полукълбо се чудят какво да напишат. И тази статия на дир е показателна. Очевидно нищо не е отстъпил Путин. Иначе щеше да се леят хвалебствия за силата на Джо и НАТО. Но щом само се цитира този циркаджия външния на украйна, явно е било много хард разговор

И ние българите, сме на страната на Русия

Светът ще се командува от този който държи ресурсите. Ние сме информационна компания и ако Русия спре лития,кадмия и пр ценни метали необходими за технологиите ни,ние умираме. Затова нашите глупави политици да си спомнят, че Русия първа призна САШ, Руският император е основател на Федералния ни резерв и две световни войни бяхме съюзници. Кланът Клинтън трябва категорично да бъде изхвърлен от политиката

Русия е готова да посрещне всякакви санкции - икономически, технологически, политически, валутни .... А на ,,колективният' запад все по-ясно става, какво ще му се случи, ако продължава с конфронтациите

_stankow

Чу се (не от нашите медии, разбира се), че връщат и двамата посланици. И са се договорили да преговарят. Ами добре, напредък е. Американците са се видели в чудо, само повтарят - не разбираме какво мисли Путин, не разбираме. Толкова ви е акълът. Въпреки че сто пъти ясно им беше казано - Украйна е зона на жизнените интереси на Русия. Да я оставят на мира, да престанат да я лъжат за нато и ЕС и това е.

"Украйна е зона на жизнените интереси на Русия." - БЕШЕ!!! Сега Украина е 40 милионен враг. И Русия сама си го направи! САМА! Вече и малките деца знаят кой убива бащите им в Дондбас. И с това ще бъдат закърмени! И НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА няма да простят. А Вие г-н Станков си драскайте геополитически братвежи, колкото искате.

Браво на Путин! Води три войни! Няма съюзници. Изгуби Молдова и Украина. Не след дълго ще му избяга и Беларус. Китаеца само го чака да се нведе а американеца го няма за нищо. Наистина е сложна конфронтационната ситуация, но само за него!

_stankow

Води война в Чечня - спечели я. Води война в Грузия - спечели я. Води война в Донбас. Спечели я. Води война в Сирия - спечели я. Майданът във Венецуела - не мина. Майданът в Москва (Болотная площадь) - не мина. Майданът в Белорусия - не мина. Превратът в Турция - подкрепи Ердоган и превратът не мина. Нищо чудно, че американците са се видели в чудо и Байдън през час звъни. Дотука - три пъти по телефона и два пъти по видеоконференцията.

е модерната и боеспособна армия която Путин създаде. Американските военни заявиха .Сега ние ги догонваме. Та, неслучайно Байдън звъни на Путин и иска среща. Хибридната лъжа,че Русия ще напада и Щатите справиха Украйна е тъпа и светът разбра истината. Путин наложи тези лъжци да подпишат неразширявснето на Нати.Юридически документ. А не като лъжеца Бейкър...НАТО няма да се разшири на изток и на 1 дюйм и глупака Горбачов да извади армията от Германия,а каторжниците да останат. Решен е у Сев.поток 2.

Какво има да го мислим... В неделя Путин беше в Индия а днес приема Мицотакис. А, да вчера след като откри нова станция на московското метро, и малко преди да отиде да поспортува, отдели малко време и на американския президент за някаква протоколна среща;)

Еее, джвакаш от щастие, руский! А така Русия да е добре, да процъфтява, да завзема още територии и още 200 години да ни дои, молодец, гнусний

10 нови станции на московското метро са открити вчеоа

Е, лесно му е на Путин... не като на Борисов, дето станциите на метрото му са все в руслото на някоя подземна река-)

американците си измислиха нападение на Русия срещу Украйна и натиснаха всички медии да раздуят лъжата. А на срещата с Путин, Байдън да му каже "твърдо" да не напада украйнците, иначе санкции. Само където джендърите забравиха да кажат на Русия, че ще нападат. Егати тъпия PR. Сега ще раздуят, че Байдън е спасил Украйна от руската "агресия", за да излезе "победител" от тая среща. Даже CNN не даваха Байдън какви ги плещи, а ползваха кадрите от руската телевизия. И там ясно се видя тънката усмивка на Путин, койо искрено се забавляваше от безмисление пледоарии на пенсионера. Съжаляваше го и го подсещаше да си чете листчето, за да стане диалог. Жалко за американците.

Козът на Русия е играта с Китай сега. Щатите искат да ги направят враг на Китай. Вече и с Германия нямат врътка, Меркел си отиде. Както пише Пол Крейг Робъртс, Русия на Путин направи от глупост, страхливост или за да запазят олигарсите милиардите откраднати от руския народ стратегическа грешка в Украйна първо да допуснат фашистко-нацисткия преврат и второ да оставят 20 милиона руснаци под терор и нацистка окупация, влючително ежедневни убийства на мирни граждани в Донбас от укронацистите. В момента ги заплашват вече окопали се нацисти и спец части на НАТО дълбоко в Украйна, а искат да не защитават руското население в Донбас. А всичко това можеше да се реши само с един сравнително лесен удар през 2014 г.

_stankow

"Сравнително лесният удар" през 2014 г. беше нанесен, напълно успешно. Без един изстрел. Крим беше присъединен към Русия.

Знаете ли каква е била съдбата на судетските немци-колаборанти след 1945 г? Поинтересувайте се! Същата ще е на колаборантите в Крим.

Нищо не е това Крим, плюнка в морето. Между другото Пол Крейг е проруски настроен и винаги цитиран от кремълоидните тролове, когато им изнася.

...че САЩ и Байдън са на зор преди наближаващите там междинни избори. САЩ даже директно заплашиха Русия,че ако си върне Украйна,ще накарат Германия да спре Северен Поток 2 ...който и без това не работи ! Запада прави точно това....запада !