Русия и Китай засилват сътрудничеството си за защита на многополюсния световен ред

Партньорството между Русия и Китай е на най-високото си равнище в историята, Двете страни ще подкрепят извършването на необходими и разумни реформи в ООН и в Съвета за сигурност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха Западните помияри вият на умряло ! Алоооо, Запада ! С Русия и Китай ще се задавите, комай ! Кикики голем кеффф

Само едно е нужно да се знае за Китай. От 1947 до 1952 година в Китай са излекувани и социализирани над 20 милиона хероиново зависими. За същия период са убити над 5 милиона наркопласьори, наркопроизводители и други подобни. След 1952 година до 1989 в Китай се смята, че почти липсват проблеми с наркотиците. Това по данни на СЗО. Да коментираме Китай, с нашия премиер наркопласьор и контрабандист на цигари, е все едно селският пастир да предлага изменения в закона за запазване на енергията.

Нашият наркопласьор е и класическа проста мутра.

Само за сведение Китайците, Индийците и другите народи на изтока са около 4,8 милиарда от общо 7.4 милиарда в света. Май Г7 са заложили на бита карта а тариката Путин не...

А русия е най-големият суровинен придатък

В Русия Ай Ти продукти на експорт вече почти изпреварват износ на оръжие. Прочети по-подробно за Русия поне нещо, ограмоти се и после разсъждавай за Русия, за която нищо не знаеш.

бе да попитам, китайците пият ли бояришник?

и да е там, явно го пият само соросоидите - такива са експерти, че няма как да не е от близък контакт.

Смех, еднополюсни държави бранят многополюсен световен ред. Ай стига с тия глупости бе.

Русия и Китай показаха средния на Краварника...А той нищо не може да направи:)

Саша Овечкин ПРЕЗИДЕНТ!!!

Елита на света се събра в Канада, а жената Путя късокракова готви яхния и прави минет на китайския президент! РЕВА! БУХАХАХАХАХАХАХА

Ех майоре, майоре... Какъв елит ти се привижда в Канада? Не усещаш ли накъде вървят нещата? И си смени ника. Не излагай военните краварска подлого.

Голямата хищна акула САЩ се сдърпала с две източни косатки ! Едната казала , че акулата е модел за подражание... рибките лоцмани изгубили курса !

еТиквата! Формен!

Китай сега ще им дадат заем, после още един и накрая ще АНЕКСИРАТ русия !

китай превзема россия не със заеми, а я взима под аренда! цената е 5 $ годишно на хектар!с договори по за 50 години напред! ефтинджос!

трол? хората питат що си траеш по важни въпроси - кой си ти, че да бистриш Русия и Китай? Задълбочи се върху българското ежедневие.

ми що да пиша, смо..тльо за прайда бе?? аз съм отгледал две деца, вече самостоятелни хора , имам две внучета, всичко ми е наред, благодаря на Господ, и изобщо не ме интересува кой за какво ще си ползва телесните отвори!?

Пожелавам на всички, които се кефят на Путин, Русия или Китай да работят за руски шеф.

Правиш тук някакво "пожелание", но тъй като е неграмотно написано, нищо не ти се разбира!

краварския шееф да не би да не те оножда

Траур за атлантиските ПЕДАЛИ

Започва траур за атлантиските соросоиди.

Педалите са само 2

три са! газ, спирачка, и ти - амбриаж!

крайно време е наистина някой да реформира либералните реформатори. Че то вече не се трае простотията им. Дано тези двамата да успеят.

Бъдещето им принадлежи!

През 1974 година президентът Никсън се "сприятели" с Китай който под ръководството на Дън Сяо Пин започваше своите икономически промени... През следващите години Китай и САЩ сключваха икономически и политически договори, и дори договор за военно сътрудничество, а в ООН имаха координирана позиция по отношение на тогавашния СССР. Само дето САЩ решиха че могат да организират студентски вълнения и така да трансформират Китай от партньор във васал, грешка която доведе до разрив в топлите отношения между двете държави и в крайна сметка превърна Китай в това което е днес;)

Китай е това което е днес благодарение на САЩ и Европа!И Япония и Германиая и Франция са свтовни икономики благодарение на САЩ!СССР се разпаадна!Опитът на Путин да го възстанови направи от русия развалина бореща се спризраци!

е грешка да мислиш така и за другите

От изборените единствено Германия е изкярила от американците... През 1956 година се подписва Лондонското споразумение с което САЩ задължава 70 държави да опростят голяма част от немските дългове а остатъка да го получат в немска продукция, японците са подложени от американците на принудително унищожаване на икономиката им, и каквото постигат е напук на американците, а Де Гол се заиграва с... руснаците което в крайна сметка води до икономически подем на Франция след което Линдън Джонсън предлага на Брежнев "честна" сделка те ще престанат да му мътят водата в Чехословакия а СССР ще престане да помага на Де Гол, Де Гол пада от власт а руските танкове влизат в Чехословакия. А Китай е Китай благодарение на Дън Сяо Пин и никой друг-)

Сега Али Експрес е вече известна платформа за пазаруване и у нас. Но доста преди това там преобладаваха, масови бяха руските коментари и отзиви за кулени от тях стоки. Букинг ком и Сингапур. Преди да отида там си избирах хотел и останах изненадан от множеството руски коментари на отсядали по хотелите. А имайте в предвид, че Сингапур е от доста скъпите местенца по света, включително и за хотелите. С цяла наша мин. заплата там са възможни най много 2 нощувки в хотел нисък клас и то без закуски. Закуската добавя още по 40-80 лв на човек на хранене. На място видях и руски туристи. Това в 6 милионен град без туристите. Така че нашите бедни соросчета, които горко оплакват масово бедстващите в немотия руснаци, пъшкащи под тежкия гнет на тиранията на Путин - сигурно живеят в някаква паралелна вселена. На практика нещата са доста различни, а братушките си живеят съвсем нелошо.

китай и россия ?? россия е нищо! бвп на россия- 1 283 000 000 000 $ и намаля бвп на китай-11 200 000 000 000 $ и расте население на россия - 140 000 000 , и намалява население на китай- 1 397 000 000, и расте от как се е пръкнала, през 1547г. россия, тормози всичките си съседи! дойде време за възмездие! китай ще го въздаде!

Какви "гадове" само ... Не са като "демократичните" страни - в САЩ на почит най-много са индианците и негрите! В Англия КОЛОНИИТЕ - защо ли един остров без газ, петрол и прочие ресурси е толкова богат ?! - от ГРАБЕЖИ, УБИЙСТВА, РОБСТВА и КОЛОНИИ(които са мно'о "прости" и неискат "ДЕМОКРАТИЧНИЯТ КОЛОНИАЛИЗЪМ") ...

дааа, а россия е завладяла една шеста от сушата с свирня на балалайка, и игра на честушки!

наистина може да въздаде възмездие, но на твоите работодателчета. Поне натам отиват нещата, като гледам.

я прочети какво е казал китайският китаец по въпроса кой е номер едно и лидер в съвременният свят! аа, и добави трябва да се учим от тях!

той е неспасяемо сбъркан.

или си латентен и неориентиран джендър без мнение. докога ще ни тормозиш с псевдополитическите ти коментари?

знаем че си много прост

ще бранят, що да не бранят модела? ей тъй бранейки го, китайскоруската граница ще се установи някъде къде урал!

тОЙ (той § тя , вие и прочие джендъри) .... Веднъжи Китай си помисли подобно нещо и опита през 1969г. ...

Да,остров Даманский. След което си оправиха бързо отношенията. Плюс - първо масирано приложение на системите "Град". После алкохоликът Елцин им даде острова без бой... Но сега е друго.

тъпи, остров дамански за който пишеш, отдавна не е остров, и отдавна не е руски! китайски е, и русские жално гледат от другия бряг!

До "Историк" - Прав си! Вярно е, че руснаците САМИ им го върнаха острова и други спорни територии. А защо не могат да завземат Русия - описано е много добре в един научно-фантастичен роман - ДЮН(Dune) - където пясъчните хора не могат да бъдат завладени от НАЙ-Елитните (сардукари) части на Империята. - причината е много проста - начина на живот/тренировка. Начина на живот е МНОГО по-суров и от най-суровите тренировки на елитните части - тъжно, жалко - НО истина ...

ти изобщо не си разбрал за какво иде реч в дюн!

Русия ще се съюзи с азиатските народи и ще оцелее. Докато четях си спомних , как още преди 40-50 години се говореше , че изтокът - жълтата раса ще завладее света. Май са знаели какво ще последва. Гейските и джендър истории в САЩ,НАТО,ЕС ще унищожат бялата раса. А жълтата е достатъчно многолюдна. Освен това си има ядрен арсенал и икономически създаде. Пишете минуси, но "Колелото се върти"

почти си права за жълтата раса! тя вече е превзела половината россия! може и да не се задоволи с половината! може да няма китайскоруска граница, а да е украинокитайска!

Гладно Хохландско чааве, шоколадче сънува.

Наполеон ли си, Адолф ли си, тевтонски рицар кръстоносец ли си, ....

като не ти давам шоколадче съвсем почваш да издишаш, горкото то джендърче.

абе укро, то вие не бяхте арийци, не бяхте шумери, не бяхте богатири, не бяхте тевтонци... а отговорът е прост - жители на една кърпена от парчета територия държава, където украинският беше диалект на руския, имам лични впечатления от времето, когато бяхте част от СССР, демек УССР и в Киев се балакаше руски с някои вметнати диалектни думи. говорещите украински бяха единици и основно работеха в научни институти или преподаваха езика в училищата.

ei,tezi ot Koziak te pobarkaha.....Napravo si za psihiatriata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

зер щото в Пиндостан няма жълти ...смешник

На времето беше двуполюсен - Русия-САЩ. После стана... пак двуполюсен САЩ-Китай. Вече е триполюсен - САЩ(300млн), Китай(1млрд) , ЕС (500млн). А пРосия обикаля като свободен елекрон и се моли за енергийни проекти... щото друго освен газ и петрол няма.

Само където територията на САЩ + Китай е почти равна на РФ!

А, за да е "горе - долу" равна, прибави и територията на Европа.

След като се дистанцира от Запада, “умникът” ВПутин пое на изток и бавно, но уверено превръща “Магучая” в северно-китайска провинция :)))