Русия и Беларус започнаха мащабно съвместно военно учение, НАТО изрази безпокойство

Русия и Беларус планират да интегрират националните платежни системи и да създадат единно пространство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Служители на НАТО предупредиха, че учението, провеждано след значително струпване на руски войски по украинската граница по-рано през годината, увеличава риска от инцидент или погрешна преценка, което може да предизвика криза" И какво излезе от значителното струпване на руски части по границата с Украйна която печели основно от транзитните такси на газа от Русия? Направиха учението и после ги прибраха, а САщ се насраха от ужас и усилено призоваваха силите на НАТО да се намесят и да прекратят учението! Това не е ли е също предизвикванена погрешна преценка и евентуална криза?! Забавно е това последното в изказването след като при морскто учение на НАТО край Украйна разни фрегати решиха да се насочат към североизточните части на Черно море към територията на Русия, въпреки че нямат никаква работа там!? И след като Руските сили ги върнаха обратно там където трябва да се пуснаха жалби че били възпрепятствани да плават свободно!?!? Военни кораби били възпрепятствани безцелно да плават към някоя нация, въпреки че се пишат на учение в северозападната част на Черно море. Какво НАТО се страхува да не би страшна Русия да събира съюзници при евентуално нападение над Европа ли?! Какъв е проблема по братски да правят нещо заедно след като двете нации постоянно биват санкционирани от ЕС с който няма нищо общо поради погрешни преценки?

Праят те учения ама като стане време да се ударят с някоя ,,бяла” държава и се са подхлъзват и падат.Примери от съвременната ,,история” бол.Войните в Близкият И,,с”ток срещу Израел на араПските страни и СССР завършиха и завършват с дебакъл.Войната на СССР срещу Афганшстан завърши с пълен погром на СССР.Войната срещу Садамката Хюсеинов въорАжен иСключително със съветско оръжие завърши с погром над Садамката.Войната в Сирия показа чудонищна некадърнос и изостаналос на руската армия.В ,,презънт дей” Армения въоражена с ,,най добрите в света” ,,без аналог” руски радари,самолети,ракети,танкове,,,Град”-ушки и так далее.Беше разгромена за седмица две от Азери,Турци и като,че ли израелско ноу-хау имаше там. Та и с Беларус и без Беларус Русия си остава Русия ( блато) и едва ли някой би искал да я завладява.Русия все напира да ,,освобождава” и да ,,присъединява”

И Америте добре ги поступват.Чичко Ким им разказва играта.

Дебелият Ким разказва играта на северокорейците като ги мори от глад. А безсрамните американци мрат от преяждане

Съвместно учение с Русия? Как смеят?!!

Ужас. Това мероприятие е откровенна заплаха за мира демокрацията и евроатлантическите ценности.

Натовската войска и трябва един отряд джендъри и са вдигнали бяло знаме.

Ако Беларус се обедини с Русия ще стане интересно.

Ташак, Лукашенко си гарантира революция.

Ватниците се събрали на стаканка бояршник и шепа удобрение ?

Пашка ебаната в гъзЪЪ и после в устата гювендия па квичи за рязани бургии от турския паркинг. мбуууухахах

Добре де последно НАТО ли свали руски самолет в Турция или руски натовски не разбрах?

Няма да превземам Русия, щото ме боли кура и за грозната им страна, и за жалкото и население. Надявам се да си разбрал.

троловете тук пишат, че НАТО било могъщо и т.н простотии... и Русия нямала шанс... хахаха... Видяхме НАТО как спечели в Афганистан срещу обикновени муджахидини с калашници, без авиация, без атомни подводници, без атомни ракети, без ПРО (С-400), без сателити, без Путин и без разузнаване... ТАКА ЧЕ ... АРЕ СПРЕТЕ С ГЛУПОСТИТЕ, ЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ

От Афганистан Спомни си и млъкни

Щото натовсите не бегаха и хора не видяха от самолетите и не паднаха от тях

Колкото повече остарява Путин толкова по-добре за човечеството... а и нали знаете няма вечни хора, нито вечни диктатори.. , НАТО вече няма да воюва както грохнала и морално остаряла Русия воюва с калашници, НАТО е бъдещият войник и ще воюва с изкуствен интелект просто няма да има хора да си омърсяват съвестта, когато интелигентната система започне да треби мурзилки без пропуск... ,но Путин няма да е жив, той ще е достойна мумия до тази мумия на Ленин,.. хаха айде лягайте си русофили мурзилки! хаха

Какво се радваш като олигофрен?!? Мислиш си че ако това което казваш се случи, ще живееш по-добре отколкото сега в кенефа ли? Краварите да, но ти и такива като теб - никога.

Ти как живееш

lu4ka

Гледам, Алцхаймерът отатък голямата вода е в първа младост.

Руските циркаджилъци не ме притесняват изобщо

Защо Русия изобщо се дръвчи на Запада Та тя е като плюнка пред НАТО

5000+ ядрени бойни глави и 10-20 ядрени подводници на 24 часово дежурство в океаните дето могат да направят планетата необитаема за 10 минути и ТИ не можеш да разбереш??? Верно ли си толкова КУХ?

заради това, което току що изброи, и аз недоумявам защо се дърви на запада и иска да бъде "различна", като както сам каза - и тя ще изчезне, заедон със запада. тогава ?

И къде при това положение ще се скрие Путин? Колко ядрени глави имат американците и дали ще ги ползват, как мислиш? Русия е 140 милиона бедни гащници, НАТО е един милиард! Путин може да е корупционер, но не е луд.

Не схващате 1 какво има предвид. Ядрените оръжия не са за да се ползват, а за да възпират нападение защото при нападение ще има взаимно унищожение, а при това положение нападението се обезсмисля.

Щели да уплашат едномилиардната армия на НАТО, въоръжена с оръжия, за които бедната Русия не е и чувала. Смях! Тези руснаци живеят в света на мултиките и пропагандата.

Що не ходиш да ги превземеш бе смелчак?? Седите като бити кучета по границата и точите лиги, ама не ВИ стиска нещо? Войната не е като да си забиеш дилдото в задника и да си епилираш краката!

Ами защо да ги превземат после трябва да им плащат по 5 000 долара да вадят нефта в Сибир. Сега е по добре имат си Путин тая работа я вършат за 400 долара. Ако ги превземат трябва да им стоят пътища здравеопазване наново справосъдна система полиция. Нали знаеш че след Хирошима кравария е имала възможност за 1 бомба на 3 месеца? Я провери колко години след това е първия съветски опит?!? Колко американски самолети са прелита ли над Русия?! Аз знам за два модела не бройки :) Ако са искали отдавна да са я приключили. Ама ефтина бензиностанция не се купува просто се пазарува от нея :)

Ti si kux prost ta drakash

Игра за порастнали глупави момчета, които се чувстват най добре когато се държат като хулигани …

Аз съм Павел педераса, вечно наебан, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: , и резаци и манафи блазе педала като мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, манафи, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе падала като мен. По "Търговска", и по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер ме ебават все съм си добре. Срещам Пенчо, Ганчо, Цанчо, Ценко, Радо и Стефанчо и още петдесет и два. Ех, да си като мен ти млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, манафи, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Един кани ме на кино, други - у дома, трети вика: "Ела с мене, да та еба в гъза!" Аз се чудя и се мая, де ще му излезе краят, че тръгнах пак подир един. Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Той се казва Марианчо, хубав пич ерген, откак видях, братко, простих се с ума. Той манафче си е, братко, туй ти казвам аз накратко, но здраво наеба ме той мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педераса като мен. Часача чачача рязан хуй ми е в гъза чачача чачача

Цената на памперсите на западноевропейските борси е ударила тавана! :))))

Ами много им ги купуват от бункера под кремль копейке , как скафандърите та затова :)))

Измисли нещо ново. Че си говняшко е доказано. Че си скапан цензор също И през огледалото за обратно виждане личи нещсстнико

Ти нали си гълташ , кво се обаждаш от дупката на кенефа ?

Павката, най- обикновен анално поддатлив индивид е.

Това в огледалото ли го констатира зайчик ?

Като НАТО няма друго, тъй могъщо на света.. Очаквам да има много мъртви руски герой както е традицията..ха.ха

кат на дедо патко умрелата вожа :-))))

Да, те са … като Слънцето и Въздуха … Вече сме минали по този път, ама пусти му мазохизъм Щеревски …

Научи правописа, козяче!

От НАТО могат само да гледат и да се учат как се правят тия работи!

Верно ли бе копейке ?

Морозов, марш да предадеш баща си! :)))))

Нали морозов е баща ти бе смешник ? Пак си се объркал нещо в слабоумието ти копейке жалка :)))

Виж как завърши онова учение с една потънала голяма норвежка лодка в залива им. Били им заглушили руснаците GPS сигнала по време на учението им.... Ми кажете им “мерси” , как мислите, че ще е по време на война? Абе гейска му работа.

Епа те рашките все геьове как фождовете им илич и троцки , само шеломов е педофил та кво им се чудиш ?

ватенките са като тортите - най-добри са студени и със свещи

На бас, че не ти стиска да им го кажеш на руснаците в очите, а?

ли ядеш тортите , дебилен?

Нали в момента това прави човека бе копейко нещастна ! Тука са се събрали куп рашкие сволочи да онанират во имя рашка говняшка :)))

До вчера НАТО правеше свои учения в Полша, под носа на Русия,ама тогава не бяха притеснени?!?Сега реагират, колкото да си проветрят устата и оправдаят парите за заплатите.Дори не си заслужава да се коментира...…

При предишното такова съвместно учение потъна кузя , една подводница и няколко самальота ! Нормално на Европа да и еписнало да им чисти сволъча на сволочите :)))

На Путин подписа не струва пукната пара в света.. НЕЩО де е спазено от този договор???? през 1994 г. Украйна, Казахстан и Беларус се отказват от ядрените си оръжия за сметка на гаранции за тяхната национална сигурност и териториална неприкосновеност. Договорът е подписан в Будапеща, Унгария от държавните глави на Руската Федерация, САЩ, Великобритания (а по-късно и Франция и Китай). С него държавите се задължават да уважават и зачитат териториалната цялост на тези три бивши съветски републики. До този момент Украйна е третата ядрена сила в света. Тя притежава наследените от съветско време 1900 стратегически и между 2650 и 4200 тактичвски ядрени глави. Освен тях Украйна притежава и 176 стратегически ракети - 130 SS-19 и 46 SS-24, както и 44 стратегически бомбардировача Ту-160. Украйна освен това разполага и с необходимия научен, технологичен и производствен капацитет да поддържа този внушителен ядрен арсенал (напр. предприятието Южмаш е един от най-големите производители на космически и стратегически ракети в СССР). Към 1996 г. Украйна предава всички ядрени бойни глави на РФ, както е по договора. САЩ финансират демонтажа на ядрените силози и други установки. С договора от 1994 г. Украйна се отказва от този ядрен арсенал, който иначе би гарантирал нейната национална сигурност, в замяна на договорни гаранции. През 2009 г. САЩ и РФ излизат с общо изявление, в което заявяват, че препотвърждават договора от 1994 година и след изтичането на договора СТАРТ (договор за съкращаване на стратегическите ядрени оръжия). С анексията на Крим от 2014г, Московия грубо потъпка Будапещенския меморандум, с което създаде изключително опасен прецедент - много държави и политици по света затвърдиха убеждението си, че ядреното оръжие си остава най-сигурната защита за националната сигурност. Това увеличи апетитите и предостави допълнителни аргументи на политици в Турция, Саудитска Арабия, Египет, Иран и др. (вкл. в Украйна) да придобият ядрено оръжие. Няма нужда да се обяснява, че перспективата за разпространение на ядреното оръжие е изключително опасна за цялото човечество. Но наглостта на Империята на Злото никога не е имала граници. През 2016 външният министър на Московия Лавров нагло заяви, че: "Русия никога не е нарушавала Будапещенския меморандум. Той съдържа само задължение да не се напада Украйна с ядрени ракети". Лъжата му беше веднага опровергана от световните медии, но не и у нас, където метастазите на КГБ (филиал ДС) все още осъществяват тотален медиен монопол, чрез лица като ДПС олигарха Делян Пеевски, Петьо Блъсков, Недялко Недялков, Валерия Велева, Карбовски и мн. други Всъщност Будапещенският меморандум съдържа следните 6 точки, които задължават подписалите го държави да: 1. Уважават независимостта и съществуващите граници на Беларус, Казахстан и Украйна. 2. Да се въздържат от заплаха да използват сила срещу Беларус, Казахстан и Украйна. 3. Да се въздържат от икономически натиск срещу Беларус, Казахстан и Украйна, за да влиаят на тяхната политика. 4. Да сезират незабавно Съвета за сигурност на ООН, за да помогнат на Беларус, Казахстан и Украйна ако те някога станат жертва на агресия или обект на заплаха от агресия с ядрено оръжие. 5. Да се въздържат от използване на ядрени оръжие срещу Беларус, Казахстан и Украйна. 6. Да се консултират взаимно ако възникнат въпроси и проблеми относно изпълненията на горните задължения.

си е баш еуски. Иди и виж, ако не явярваш, пък и питай живеешите там :) Крим не е руски, колкото и Аляска не е американска, нищо че минали там колко си години.

Ама ти личи, че си трол от всякъде!

Да им покаже мястото!!! А забравих да им се скара

и да направят един мощен гей-парад, да се стъписат руснаците.

По-мощен от гей парада на красний плащад май месец ? Няма как да направят , споко :)

Човечеството няма да е в безопасност, докато не бъде смазана тоталитарната империя на злото Русия!

Май фащ са в дупе

А май не те според действителността ? Тегаво е в рашка говняшка , а вата ?

Китайския дракон ще погълне сибирската мечка за закуска...

че дракона е хартиен веднъж вече видяха как се изпаряват за секунди 50 000 китайци , но ако не помнят може пак да го видят късметлиите

И хиените са насрааааа

"Да се готвим непрестанно, братя, да се готвим за деня на свободата и от болшевишкото робство да освободим земята свята …” Радио "Горянин"

Гответе се за лечение в карлуково докато има свободни места

едни нищо и никви талибани клатят най мощната армия на нато , а Русия и Беларус могат да ги заличат за нула време от Земята.

Измий си зъбите, че скоро ще ти пусна едно лайно и искам да го заличиш

ама да не побегнеш като зелена барета за място в хелито , дрисло

Руски дрисльо Ще се издрискам, ще изчакам да преглътнеш и после ще бягам

Първо трябва да си извадя кура от гъза ти, тогава може да си пуснеш лайното. От кеф.

КОЙ Е ПО-СИЛЕН - БЯЛАТА РУС ИЛИ УКРАЙНА ?? АКО СЕ СТУПАТ ДВЕТЕ, БЕЗ НИКОЙ ДРУГ ДА СЕ МЕСИ - КОЙ ШЕ БИЕ ?

ЩЕ СМАЖЕ ЧЕБУРАШКИТЕ НА ТАРАКАНА

Като умре дъртия помияр сорката....голям глад ги чака повечето драскачи тук

Ти си от десет години безработен и само на дирските подаяния разчиташ. Ти какво ще плюскаш?

Защото няма страна, от която да не е откраднала нещо.

Ти бъркаш нещо със САЩисаните !

В целия ссср като чуеха руснак и плюеха Горките руснаци бяха бити по всички републики Сега много от азиатските минават на латиница, само и само да нямат нищо общо с Русия

Потърсете песента "Патриотическая еротическая" на известния руски шоумен и певец Семьон Слепаков! Ще паднете от стола! Особено последния куплет за матушка Россия, завършекът, мъдрата мисъл, е потресаваща! Не мисля че е уместно да го цитирам тук, щото е доста нецензурен!!! Руснак пее и разказва за Русия!!! Каква по-голяма истина от това???

утки и предатели нанарода си има във всяка държава, но заяо точно те са випримера, може би защото и вие сте като тях...

няма вечни приятели има вечени интереси! ама ти дори като техен слуга не си слушкал какво си говорят големите.. нали им лъскаш кенефа, къде да чуеш нещо смислено

Всички нации я мразят Защото краде и убива подло, в гръб

чети кво ти е написано и стига повтаря само Русия та Русия! Не си ли в България стахливецо?

Защото тя ни е най-големия враг и ни краде, за да плаща на нещастни предатели като тебе

които са правили мизерии на някого...

ЗАЩОТО ТОЗИ ВЪПРОС СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ОТДАВНА ИСКАТ ДА ВИ ГО ЗАДАДАТ ОТ НАТО, НО НЕ Е ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРИЕТО ! ТА ВЪПРОСЪТ Е : ЩЕ УЧАСТВА ЛИ ГУБЕРНИЯТА ВЪВ ВОЙНА НА НАТО СРЕЩУ МЕЧКАТА, АКО ХИПОТЕТИЧНО НЯКОГА ТАКАВА ВОЙНА СЕ ЗАФОРМИ ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА??? АКО ОТГОВОРЪТ Е "НЕ" /А АЗ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ Е ТАКА/, ТО ТОГАВА ЧИЙ ГО ДИРИ ГУБЕРНИЯТ В НАТО ?

Русия винаги е правила учения, защото от Петър първи насам Русия има само двама приятели - руската армия и руския флот.

Които всеки мрази Нищо ново

НАТО също прави такива учения. Постоянно. Последното беше съвсем скоро. 20-годишното Военно учение на НАТО (начело със САЩ) в Афганистан приключи на 30 август 2021 г. и всички видяхме как завърши. - БЕЗСЛАВНО и ПОЗОРНО! Хвала на такава военни. Скоро ще приключи и учението на НАТО в Ирак... По същия начин!

Отзад, докато бягаше

смешен си1 има клипове как под строй руснаците напускат Афганистан и последен минава по моста командващия генерал... обикновено от страна на булката са американци и в Сайгон и в Могадишу и в Техеран и дори в Афганистан 20 г.

Дойдоха като аслани, а си тръгнаха като насрани Това са руснаците

си тръгнаха американците и не можаха да си приберат хората и техниката , рано си се напил с евтина парцуца и дълго ще държи

Русия и Беларус започнаха мащабно съвместно военно учение, НАТО изрази безпокойство - горкото НАТО !!!

Честит "празник " на всички комунисти, русофили, азиатски ориентирани българофоби , живеещи на българска територия и слугуващи на чужда имперска държава. И вашия ред ще дойде, НУ ПОГОДИ .

А ти на коя държава слугуваш? На соросоидно еврогейската империя? Вашият ред вече е дошъл!

А ти върви да ближеш краварски задници, нещастник! Там, където е стъпил кракът на твойте любимци в последните 70 години, трева не никне!

Пак ли вие двама педали сте най активни за азиатската държава?.

Другаря Радев приветства това.

НАТО проведе такова мащабно учение преди около месец... В него загина български пилот! Някой да ми каже неагресивния и ОТБРАНИТЕЛЕН съюз НАТО колко войни е водил за защита на своите държави-участници?! Щото аз мога да изброя няколко нападателни войни на чужда територия: Югославия, Либия, Ирак, Сирия ... Това само в последните 30 години!

забравих: и Афганистан... Кой е нападнал НАТО през тези 30 години? Защото НАТО нападна 5 държави

НА ВИСШЕТО РЪКОВОДНО ТЯЛО В НАТО, РЕБРОМ БИХ ПОСТАВИЛ ВЪПРОСА НА ВСЯКА СТРАНА /ДА СЕ ЗНАЕ ОТ СЕГА/ - БИ ЛИ УЧАСТВА "ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ, БЕЗУСЛОВНО" ВЪВ ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ НА НАТО , БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ПРОТИВ КОГО, АКО СЕ ВЗЕМА ОТ НАТО ТАКОВА РЕШЕНИ Е! ДА ВИДИМ ТОГАВА КАК ШЕ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА ЗА ... ТРОЯНСКИЯТ КОН !

КАКВО ПРАВИТЕ ИЗОбЩО В НАТО ? ТОВА СЕ ПИТА ВСЕКИ ЕВРО-АТЛАНТИК ВИЖДАЙ КРЕМЪЛСКИЯТ УКЛОН НА ЦЯЛАТА ГУБИРНИЙКА!

Пак ще мрът генерали , но това е хубаво .

И твоят отдавна е умрял, ама простотии драскаш.

Ти товариш ли се русофиле миришещ на мокра валенка ?

А супер-, хипер-, дупер- скоростните ракети ще се използват ли ? Беларуските самолетоносачи къде ще бъдат позиционирани? А СУ-94 ще лети ли? Или пак всичко ще е на рисунка?

"...голямо съвместно военно учение, което поражда безпокойството на някои страни от НАТО." Когато английски, американски и нидерлански военни кораби браздяха водите на Черно море и провокираха руснаците да си вдигнат авицията от Краснодарския край, НЕ БЕШЕ ОБЕЗПОКОИТЕЛНО. въпреки че не казаха ККК там ! за тези, които не знаят ККК = кому кура крепят .

Русия е велика а дали някоя се насира от страх си е негов проблем.Каква е заплатата в Русия ги интересува само Руснаците така че платените от Сорос драскачи по форумите може спокойно да си пиете хапчетата и да се гушкате взаимно.

Какво ви интересува?

А НАТО колко учения направи досега! Какво си мисли! Че Русия ще се даде така лесно на янките ли? Няма да я бъде. НАТО се готви отдавна за кръстоносен поход срещу Русия. А наш Ганю, предвождан от Плевелиев, първи ще влезе в Москва. Ако си намери цървулите.

Днешното съотношение на силите е такова, че любимата ти Русия могат да я ползват само за френска любов. За друго няма да и стигнат силиците.

интересно изказване на козяк. само поясни на несведущите зрители на спора ви, като мен, защо тогава толкова се притесняват от САЩ, пардон, от НАТО?

Живеят добре и не искат да си цапат ръцете с гладните и нахални руски нещастници

Щом казваш значи трябва да бъдат покръстени азиатските диваци. Имат нужда от религия .

Русия - 140 милиона. Ако искат да воюват с НАТО, руските войници трябва да се обучат на изкуството на френската любов. Един руски боец ще трябва да може да задоволява анално и орално по пет войника на НАТО.

То май специалист по орална и анална любов е именно нато - я колко джендърчета има сред военнослужещите и това се насърчава активно !

20-т годишното Военно учение на САЩ и НАТО в Афганистан приключи на 30-и Август 2021, всички знаем как. Днес САЩ и НАТО се притесняват от военно учение, което две държави провеждат на собствена територия!? Преди време САЩ и НАТО проведоха две мащабни учения на териториите на държави членки на НАТО и Украйна, и Русия и Беларус наблюдаваха с голям интерес, сега е редно САЩ и НАТО да наблюдават с интерес тяхното учение. Дано само се наблюдават, че иначе …

Ами разбира се, че Беларус, ще се преориентира към Русия вземайки си поука от Авганистан! Американското присъствие до нищо добро не доведе страната , свършиха я като кучето на нивата , дигнаха си чукалата и оставиха голям боен арсенал на талибаните за да дойдат на власт.Били обезпокоени Хатовци, ами нека и те малко се притеснят, стига са стягали обръчи около Русия, съюзявайки се с съседните на нея държави , правейки ги техни съюзници с цел да нападнат Русия един ден, но обръча се пропуквааааааааааааааааааааааа

Ха -ха -ха-а-а-а-а- а-а-а-а-а-а-а ...

а сев. корея няма ли да се включи? Споко комунета като свършат кинтите пак ще клекне "магучая".

Когато си тъп, то е завинаги! Колко пари потроши и България в Авганистан, без грам полза?! А тези държави се готвят, за да защитават себе си! От демократичния ЕС!