17-11-2017 20-11-2018

Коментари

франсетата загубиха договора за два големи кораба платени от Путин, после САЩ, Англия и Канада им взеха и договора за подводници за Австралия, сега ми се правят на мъже

И въпреки това си мечтаеш за френска целувка и френска любов. А не за руска целувка и руска любов... ;)

си специалист по френската любов, нали? Добре я правиш на господарите си. Явно са доволни от тебе, и на тебе ти харесва - всичко е топ.

За французите е по-добре да ги гонят от Москва, от колкото руснаците да влизат пак в Париж. На мен ми е жал за Бабет. Еманюел Макрон е свикнал

Франция само губи от НАТО и от "взаимодействието" си със САЩ. Генерал ДеГол дори беше извадил Франция от НАТО но му спретнаха "студентски" протести и го изгониха - от тогава франчулята съвсем изтрещяха.

Долу Путиланското царство

А ние кога най-после ще изгоним тетка Митрофанова?

А, справям се. Жена ми не се оплаква, но твоята се похвали, че никога не е изживявала нещо толкова силно. И това само след първа сесия преди още да съм я усетил и да сме се напаснали. Що така, бе, мъжки?

Хахахаха, говориш за Мистралите ли, които не им ги продадоха на руснаците ли? Които Путин каза, че ги бил поръчал, за да има работа за френските работници и не му пука за корабите? :))) Да, добре. :))

Когато и да е, все ще сме се забавили.

ОТНОВО ЕВРЕИН! ЕВРЕИН ДО ЕВРЕИН НАВСЯКЪДЕ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, НА ВСИЧКИ РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ!?! ВИЖТЕ У НАС, ВИЖТЕ ФРАНСЕТАТА, ВИЖТЕ ФАЩ, ЕВРОПА! НАВСЯКЪДЕ!

Народът иска Митрофанова - премиер на България

Вы Правду говорите

Нямам жена, бе келеш! Аз съм жена и още не съм обърнала резбата. Справяш се добре с черните паламарки значи. Браво, че си признаваш.

А Путин - за плеймейтка в чалга-дискотека!

Да, точно за тях говори. Накрая франсетата трябваше да връщат парите и се чудеха на кого да пробутата двете корита.

А ти за гръцка :))))

Ген. дьо Гол бе свален от "студентски протести" заради СТОМАНЕНАТА ВОЙНА със САЩ. До днес в САЩ не се продават френски автомобили. Затова Рено купиха първо Волво но го шътнаха на Форд, после купиха Нисан и Мицубиши и стъпиха на американския пазар.

Ха ха ха!!!Горещи поздрави от горящата Масква!!!Ваш-Наполеон I Бонопарт!!!

Интересното е, че тук руснаците дават 2 седмици, за да си заминат. Когато България гонеше май даваха 3 дни. Иначе в случаят реципрочна мярка.

И 24 италиански. Днес е ден за метла.

Абе боли ме шмайзера.Я кажете за оня плъх адмирала от фащ дето го извадиха от дупката в Азов.Колко меки китки от франсето ще извадят от там.

Абе да ги затварят всички консулства и посолства на Руzzия, няма нужда от такива места за явка на агентурната мрежа която е прикрита като дипломати, които до един са агенти на Кремъл.

Быстро, быстро. И те така се появи " Бистро" във Франция.

+27 испански

След като си извадя хуя от устатата ти,бре тъпак!!!

Казваш - запдните са там , за да раздават - семки и бонбонки ?

Тъпако,само с това "бистро" си останаха рушняците!А при Бородино е така викаха бягайки от редутите,бре!А ти си смешник,бре,"гладиаторе"!!!

Какъв "враждебен акт" може да бъде реципрочна мярка на собствените ти действия? Това в света на международните отношения си е закон. Тук няма "искам, не искам". Да изгониш дипломат, автоматически означава, че гониш и свой дипломат. Друг е въпросът, ако точно това искаш.

аа шом квичиш начи ти е наврен до сливиците .. ббаахаха

а ние трябва да изгоним всички с руски паспорти от България. Утре не искам да ни се сервира че е имало руска народна република в нашето Отечество.

Та Русия кой международен закон спазва та да го иска от други държави.. руската кочина са азиатски варвари и са съда в Хага.

Трябва да изгоним простаците като теб

Вече е време ЕНИ да бъдат санкционирани от италианските власти и да се откажат от връзки с руснаците. Всички, които поддържат връзки с руснаците подхранват войната.

Каквото повикало, такова се обадило... Но не е лошо политиците (западните) да се позамислят, защото една стара сентенция (тяхна) гласи: "Когато дипломатите замълчат, идва ред да говорят оръдията" Да не останат ПАК изненадани?

Опаааа, пак се изсра

На тебе ше ти го навра до края на хранопровода ти,бре!След като го извадя от ушите ти,бре селяндур затрит,бре!!!

Как на теб ли бе вата ? Я докато го смучеш кажи за ония 30 рашистки генерала които украинците кротко избиха ?

Ще чегъртаме пРассия от глобуса казваш ?

Нахрани те , а ?

А 30 000 рашистки салдати + 30 генерала пашли при свети Петър ?

какво страшилище било бензиностанцията с ракети..ха.ха украинците им разказаха играта на руските окупатори..ха.ха Запада няма нужда да се намесва ..ха.ха

мен може да ме гониш от руската кочина бе сурво.. аз съм си у дома и служа на България и нейните интереси не на руските терористи.

Бая ще трябва да чегърташ... Иначе на приказки лесно се чегърта. Ето едни чегъртащи се "евакуират" в момента...под конвой и в затвора...засега...а после на Колима

ДРАГИ,искате мир боклуко ама на кукуво лято.За това ли давате оръжие да страдат още невинни хора.До няколко дни ще се изяснят нещата.Ще изпълзят от дупката още мишоци в Азов.

О, Украйна! Седемдесет деня младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят по "Азовстал" в Мариупол, и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Азовстал пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ.

бг52

Никой не ги е гонил тези, били ги "евакуирани", да следваме номенлатурата на пропагандите медии.

бг52

Никой не ги е гонил тези, били ги "евакуирани", да следваме номенлатурата на пропагандите медии.

Хахахааах МНОГО ВАЖНО.....що за глупава новина

Все едно, че слушам Хитлер. Но в началото на войната. Не, когато се е гърчел, като отровен плъх в бункера. След тази война, няма да има победители с изключение на шепа богоизбрани в скривалищата под алпите и скалистите планини. В които няма да си ти. Всяка от двете ядрени суперсили може да унищожи света, като взриви оръжията на собствената си територия.