17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гонете ги тяхната майка мръсни джендъри.

Това е се обадило! Руснаците са едни от малкото народи, които не се страхуват да отговарят и да се борят за независтмостта си. Еврогейците са в поза партер пред САЩ и тутакси изпълняват всичко, дето им нарежда държавен департамент на САЩ.

Да изгоним варненския модерен фашаго циганоиден мулат , с перфектен метаболизъм, понеже консумира народния дебилизъм , циник и смешник родолюбец, да ходи да се Възражда чрез сношение с Владимир Владимирович!

Не само тази беловласа вувозела , но и онзи варненски циганоиден мулат , дет се взема за най-големия мъжага и последна инстанция за истинността и Националния интерес , да вземе и куродържача си Цончо и да ходят да се шибат с Владимир Владимирович .

"средството, чрез което може да бъде постигнат мир, а ние искаме точно това", каза Драги" - да бе, да. Еврогъзовете всъщност са тръгнали на война с РФ, макар че ясно им бе обяснено - третата няма да се води на руска територия.

Да лапат руски кур.

и без това за нищо не стават, само да ги хрантутят

Като не може да превземе Украйна, ще превземе посолствата в Русия.

Путьо скоро ще лапа патката на Си дзин пи

Ти си по лапането на патки

май , че вече я е поел

ЕС гони 100 руски шпиони, а раZZия връща в богатите им и уредени държави 100 бели европееца! Това не може да е реципрочна мярка! :)))))))

От къде ъкъл да разбереш

Я млъкни, ти си резил за народа ни.

украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Разбиха славната руска армия..ха.ха.ха

Да на заден ход както ти аресва

Сбогом, Рьоне

Мишел го яде дебел

Армията на орките спихна и започнаха да гонят дипломати а плашеха с ядрена атака. Толкова бяха нахъсани да превземат Киев, че ги отнесоха като куцо пиле домат. Сега съсредоточиха невероятната си военна мощ около един завод за да се похвалят със сухопътна връзка с Крим и ще пускат партенки как украинските тероризират Русия на собствената си територия. Определено се наакаха…

Хахахааах МНОГО ВАЖНО.....що за глупава новина

бг52

Никой не ги е гонил тези, били ги "евакуирани", да следваме номенлатурата на пропагандите медии.

бг52

Никой не ги е гонил тези, били ги "евакуирани", да следваме номенлатурата на пропагандите медии.

ДРАГИ,искате мир боклуко ама на кукуво лято.За това ли давате оръжие да страдат още невинни хора.До няколко дни ще се изяснят нещата.Ще изпълзят от дупката още мишоци в Азов.

О, Украйна! Седемдесет деня младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят по "Азовстал" в Мариупол, и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Азовстал пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ.

Този плаче за психиатър....

Щерю...вземи измисли и стихотворение за слвания полк Азов. Как гордо, с достоинство се евакуира с вдигнати ръце...а унижените, разбити и деморализирани орки ги конвоират към затвора...

Кви герои бре тъпън видя ли ги как излизат със патериците каун със каун

На този и психиатър няма да му помогне...единственото лечение е куршума...

Каквото повикало, такова се обадило... Но не е лошо политиците (западните) да се позамислят, защото една стара сентенция (тяхна) гласи: "Когато дипломатите замълчат, идва ред да говорят оръдията" Да не останат ПАК изненадани?

Ще чегъртаме пРассия от глобуса казваш ?

Бая ще трябва да чегърташ... Иначе на приказки лесно се чегърта. Ето едни чегъртащи се "евакуират" в момента...под конвой и в затвора...засега...а после на Колима

Все едно, че слушам Хитлер. Но в началото на войната. Не, когато се е гърчел, като отровен плъх в бункера. След тази война, няма да има победители с изключение на шепа богоизбрани в скривалищата под алпите и скалистите планини. В които няма да си ти. Всяка от двете ядрени суперсили може да унищожи света, като взриви оръжията на собствената си територия.

Не ти достига чегърталката:)))

какво страшилище било бензиностанцията с ракети..ха.ха украинците им разказаха играта на руските окупатори..ха.ха Запада няма нужда да се намесва ..ха.ха

Вече е време ЕНИ да бъдат санкционирани от италианските власти и да се откажат от връзки с руснаците. Всички, които поддържат връзки с руснаците подхранват войната.

а ние трябва да изгоним всички с руски паспорти от България. Утре не искам да ни се сервира че е имало руска народна република в нашето Отечество.

Трябва да изгоним простаците като теб

мен може да ме гониш от руската кочина бе сурво.. аз съм си у дома и служа на България и нейните интереси не на руските терористи.

Какъв "враждебен акт" може да бъде реципрочна мярка на собствените ти действия? Това в света на международните отношения си е закон. Тук няма "искам, не искам". Да изгониш дипломат, автоматически означава, че гониш и свой дипломат. Друг е въпросът, ако точно това искаш.

Та Русия кой международен закон спазва та да го иска от други държави.. руската кочина са азиатски варвари и са съда в Хага.

Опаааа, пак се изсра

Нахрани те , а ?

Щерев, кажи кожа имаш почивен ден, да прочета спокойно новините....

Абе да ги затварят всички консулства и посолства на Руzzия, няма нужда от такива места за явка на агентурната мрежа която е прикрита като дипломати, които до един са агенти на Кремъл.

Казваш - запдните са там , за да раздават - семки и бонбонки ?

Абе боли ме шмайзера.Я кажете за оня плъх адмирала от фащ дето го извадиха от дупката в Азов.Колко меки китки от франсето ще извадят от там.

След като си извадя хуя от устатата ти,бре тъпак!!!

аа шом квичиш начи ти е наврен до сливиците .. ббаахаха

На тебе ше ти го навра до края на хранопровода ти,бре!След като го извадя от ушите ти,бре селяндур затрит,бре!!!

Как на теб ли бе вата ? Я докато го смучеш кажи за ония 30 рашистки генерала които украинците кротко избиха ?

И 24 италиански. Днес е ден за метла.

+27 испански

А 30 000 рашистки салдати + 30 генерала пашли при свети Петър ?

Интересното е, че тук руснаците дават 2 седмици, за да си заминат. Когато България гонеше май даваха 3 дни. Иначе в случаят реципрочна мярка.

ОТНОВО ЕВРЕИН! ЕВРЕИН ДО ЕВРЕИН НАВСЯКЪДЕ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, НА ВСИЧКИ РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ!?! ВИЖТЕ У НАС, ВИЖТЕ ФРАНСЕТАТА, ВИЖТЕ ФАЩ, ЕВРОПА! НАВСЯКЪДЕ!

Вы Правду говорите

А ние кога най-после ще изгоним тетка Митрофанова?

Когато и да е, все ще сме се забавили.

Народът иска Митрофанова - премиер на България

А Путин - за плеймейтка в чалга-дискотека!

Долу Путиланското царство

Франция само губи от НАТО и от "взаимодействието" си със САЩ. Генерал ДеГол дори беше извадил Франция от НАТО но му спретнаха "студентски" протести и го изгониха - от тогава франчулята съвсем изтрещяха.

Ген. дьо Гол бе свален от "студентски протести" заради СТОМАНЕНАТА ВОЙНА със САЩ. До днес в САЩ не се продават френски автомобили. Затова Рено купиха първо Волво но го шътнаха на Форд, после купиха Нисан и Мицубиши и стъпиха на американския пазар.

За французите е по-добре да ги гонят от Москва, от колкото руснаците да влизат пак в Париж. На мен ми е жал за Бабет. Еманюел Макрон е свикнал

Ха ха ха!!!Горещи поздрави от горящата Масква!!!Ваш-Наполеон I Бонопарт!!!

Быстро, быстро. И те така се появи " Бистро" във Франция.

Тъпако,само с това "бистро" си останаха рушняците!А при Бородино е така викаха бягайки от редутите,бре!А ти си смешник,бре,"гладиаторе"!!!

франсетата загубиха договора за два големи кораба платени от Путин, после САЩ, Англия и Канада им взеха и договора за подводници за Австралия, сега ми се правят на мъже

И въпреки това си мечтаеш за френска целувка и френска любов. А не за руска целувка и руска любов... ;)

си специалист по френската любов, нали? Добре я правиш на господарите си. Явно са доволни от тебе, и на тебе ти харесва - всичко е топ.

А, справям се. Жена ми не се оплаква, но твоята се похвали, че никога не е изживявала нещо толкова силно. И това само след първа сесия преди още да съм я усетил и да сме се напаснали. Що така, бе, мъжки?

Нямам жена, бе келеш! Аз съм жена и още не съм обърнала резбата. Справяш се добре с черните паламарки значи. Браво, че си признаваш.

А ти за гръцка :))))

И си красива, богата и млада, нали така, Гошо. :))))

Хахахаха, говориш за Мистралите ли, които не им ги продадоха на руснаците ли? Които Путин каза, че ги бил поръчал, за да има работа за френските работници и не му пука за корабите? :))) Да, добре. :))

Да, точно за тях говори. Накрая франсетата трябваше да връщат парите и се чудеха на кого да пробутата двете корита.