17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото повикало такова се обадило.. Много отдавна Русия не биваше да отминава с лека ръка всякакви такива манипулации.. Чехите и те вкараха гебревия в плямпанията си че няма как да отминат нещо плямпано преди това от ингилизите и бая дълго въртящо се па макар и без никакъв реален ефект...

sbaleev@

Аре де

Хайде сега да видим кой ще строи реакторите .....на бас че американците .

нерегистриран) Руснаците просто решиха че не си струва да ни издържат, а и не само нас... .... ..... но и цяла централна и източна Европа: след което ни заразяха да се упражняваме в сободно падане;)

А с българските складове в Чехия става много интересно.Частно лице - от България има големи складове с оръжие във втора държава ( не в БГ), който продава оръжие на трета държава не член на ЕС. И какво става в ЕС със свободна (безконтролна ?) продажба на оръжието при това на държава,където има гражданска война?

Отдавна трябваше да отговаря незабавно по този начин Русия а не да таи надежди че краварските подлоги ще се осъзнаят и ще почнат да мислят за Европа и народите си.

тъпи,след още година российска наглост ще я изключат и от оон!

Какво е това ООН?????? че нещо се чува и то само кога краваите и подлогите му го спонсорират ама пак неефективно че двойният му стандарт вече така вони ...

умом россию не понять аршином общим не измерить еиьо увидиш, блять сказать и побежиш скорее мимо

Горкия, да не би случайно да си мислиш, че вторите две строфи (явно написани от тебе) са на руски език?

пълно скъсване на всякакви отношения с Империята на Злото и няма да има никакви дипломатически скандали! Изгонване на всички руски боклуци "дипломати" и кой откъде е! Ама и олигарсите им и техните деца и внуци - марш от Европа и Америка и да си мрат в мизерията сибирска! Иначе скандал след скандал до края на света.

Чехите са жалки кукли на конци и изпълняват поръчка.Имало и позорна българска следа...Обаче Русия е Русия, самостоятелна, силна, независима. Не търпи мърлящини и никой не може да й се бърка, еле пък да налага каквото и да било.

1839г. , 1885г. , 1919г. , 1991г. , 1998г.

Възможно е чехите да са прави. Обаче със сигурност не разполагат с никакви доказателства, а само с "обосновани предположения". Те тея работи така не стават. И също така със сигурност има американска намеса. Нали не си мислите, че американското влияние е само у нас?

Забранете троловете от руското посолство и ги върнете в Масква.

С козяшките толове какво правим? Пращаме ги зад океана да мият чинии?

Абе ако требе се копа канал - да ги задържат. 20 чехи са си 20 общака.

"Швейк, вие сте идиот! –Точно така, аз съм идиот. Дори имам документ. Аз съм официален идиот."

Е как 100 държави са лоши само джуджето Клутин убиец и агресор все е добър..ха.ха

Москва не вярва на идиоти и зле скалъпени обвинения.

В какво вярва Москва е без значение.... ще яде дървен Господ .. това е важно..ха.ха

За Москва, не знам, за теб е сигурно.

Нищо старо не е забравено , нищо ново не е научено. Светът е пред прага на нова сетовна война и чехите пак се натискат за първа жертва.

Ционистите завладяли не само цяла Европа но и половината Свят, вече започнаха да получават решителен отпор. Браво

Путин = убиец!

Браво на Русия!!!

А нашия склад до Челопечене пак тез двамцата ли го взривиха

Добре че Източна Европа е в ЕС, иначе да сме станали нещо като Беларус досега. Влиянието на Русия е скрито и огромно.

Глупак си. ЕС ти разката татковината заедно с америкън брадър.

И чехите в ролята на еврейски проститутки на повикване, жалки са....Русия е мощна страна, богата на много природни ресурси, на които искат да сложат ръка сащ-исаните боклуци. Преди да се захванат с Русия т.н. технократи да прочетат за Ватерло и втората световна война изнесена изцяло от червената армия...

всички държави лоши а руската кочина е добра..ха.ха .. ама защо руснаците искат да живеят в Европа ?!?!?! не в руския рай..ха.ха

Руската армия и при Ватерло ли победи?

Където е трябвало е победила, Ако не вярваш може да питаш Наполеон или Хитлер. То е ясно, че историята не ти е силния предмет, та затова се налага да те образоват по форумите.

а чехите са поредната държава която се отказа от руския боклук Спутник 5..ха.ха.ха

Щерев, забелязах, че си един глупав човек, с промит мозък и, явно, само това можеш - да пишеш глурости, направо като видя името ти и прескачам да чета твоите щуротии. Безполезен си!

Човекът вероятно храни семейство ...

ами прескачай... достатъчно е че умните и нормалните ми четат коментара.

Както казват "следете парите". Искат да елиминират Росатом, от участие в търг за милярди. Няма лошо, ама нещо по новичко да бяхте измислили, така интрига да има, фантазия.

Добре е,че са гръмнати оръжията в складовете! По добре е парите да отиват за млеко на децата в детските градини ,отколкото за бомби и леворвери.От саблите да се изковат плугове е правилно решение.Ковида ни е повече от достатъчен за да се трепем заради богатите.

Скоро всичко ще се разбере за намесата на руската кочина във вътрешните работи на всяка европейска държава. чАо

Джери,ами намесата на щатите в много раьони за що се премълчава ?????

Това е индиректно признание за силата и. Да управляваш чужди държави през нета.

Кеш е.

Тъй като има снимки със скритата камера с обличаващите факти за превратажиите и станало известно за организиран от американските спецслужби преврат в Белорусия с подготвено убийство на семейството на Лукашенко заедно с децата му в стила им на терористичната държава, която не жали даже деца, на САЩ не им остава нищо друго за да отклонят вниманието на световната общественост от позорно и дискредитиращо организирано от тях събитие като пак да извадят на сцената “плашилото” - Русия, а те да са пак герои и спасители на света от холивудски блокбъстъри. Забележка: Ще видите как задружно ще мълчи цялата демократична и свободна западна преса за преврат.

Тук пак нещо бъркаш: убийството на държавен глава заедно с децата е характерно за някои други държави сред които и Русия - семейство Романови заедно с всичките им деца, Скрипал и дъщеря му. Американците обичат да убиват президентите си но никога заедно с децата! И когато рушат да убият някого го декларират открито заедно с мотивите - Осама бин Ладен, иранския генерал и не се крият зад измислени атентатори.

Дърдорко.... Бегай в САЩ!

айде прочети някоя книжка реди да говориш тъпотии ! 'хората от цру' - документална , написана от бивши служители на цру

История с царското семейство е позорна страница на превратажиите по време на революцията и гражданска война в Русия,които современата Русия заклеймява (не ти ли прилича на сегашните преврати например, на кървавия в Украйна спретнат от “демократичните” САЩ както и други с смяната на властта?), и който е станал още през началото 20 век и дошъл от “демократичната” Европа с марксистките й идеи и финансовата помощ. По-добре не се връщай към историята, тъй като много кървави и позорни страни ще се отворят за Европа.И няма как ще ги оправдаеш. Ние говорим сега за съвремените Европа и САЩ - терористична държава, която не се срамува да обявява себе си за хегемон,за пример,за изключителна държава, учи други, а който не научават урока тях ги размазва. Югославия през наше поколение на теб ти е малко ли е с 400 убити там деца от бомбардировки.Да изброявам ли други държави,за които знаеш, на на пук ще мълчиш?

Семейството на Николай II го убиха евреите-болшевики, събрани от кол и въже в САЩ и Германия и изпратени да правят революция целяща да съсипе руската държава. Така, че по-леко с манипулациите и лъжите.

Тези американски пионки на Чехия нима ли не разбират,че стават унизително смехотворни дори пред народа си.Толкова нескопосано обвинение, срещу Русия, за събитието, което станало преди 7 (!) години не е възможно при здрави хора. През цялото това време явно са били в амнезия или в кома, която благополучно преминала в шизофрения,тъй като на тях им изведнъж се е привиждали руснаци. На пионките им спешно нужна клизма за да им се избистри паметта. Американците с бележките си да стоят настрани за да не бъдат зацапани. Да бъдат здрави и едните и другите.

Хм, и у нас имаше няколко изгърмели склада за оръжие. Надали са били случайни, но си мълчат нашите Гешундри.

Не са случайни, разбира се. За прикриване на доказателства за злоупотреби са...

Русия може само да гони , заплашва , убива Нищо положително не може да направи Понеже са некадърни във всичко , само бягат след нормалните страни и плюят и заплашват Жалко за нормалните руснаци - тънат в мизерия

Деби, преди няколко дни целия свят отбеляза годишнината от първия човек излетял в космоса. Само, че за твое съжаление, беше руснак.

Празнува се и деня, в който за пръв път човешки крак стъпи на луната. След десетина години ще има и човек на Марс. За твое съжаление, руснаците нямат с какво да стигнат до там... Апропо, това не е никакво доказателство. Просто пародирам отговора ти. Можех да напиша, че в Америка бият негрите, но този лаф толкова се изтърка от употреба в самата Русия, че по-банален от него няма... И за затегач - в най-богатата на природни природни ресурси страна хората са по-бедни от най-бедната страна в Европейския съюз - България. Това нормално ли е според теб?

Да, руснак е бил, но със сигурност не е Гагарин!

Смешни "хватки" за поддържане на напрежението на отношенията САЩ - Русия!И "жабите" вдигат крак като видят че подковават вола!

В допълнение към изгонените дипломати, руското външно министерство поиска от Чехия да намали броя на персонала на чешкото посолство в Руската федерация до броя на руските дипломати в руското посолство в Чехия

А Чехия се отказва от Спутник 5..ха.ха.ха

Дебил-че, дори и това не можеш да запомниш?

Турция одобри производството на руската ваксина Sputnik V

Е сега има ли някой, на когото не му стана ясно кой е режисьора на тези водевили? А той е един и същ. Само нашите изпълнители избързаха с 10ина дни, че баха малко предизборни... Иначе агентите на ГРУ се оказаха истински Бондове. Разцъкаха половин Европа...

Разбира се, както винаги, краварите с ЦРУ.

Българския народ както винаги е на страната на братска Русия, нашата двойна освободителка.

мдаааа, рубладжиите извън борда след изборите..ха.ха

Щото Народен Съд ще съди пак без капка милост народните предатели и изедници!

нашите българи отидоха на запад в нормалните държави да изкарат някой лев.Където стъпят руснаците и държавите са бедни и хората обрани.В чехия много българи работят за пари.Чехите наритаха руснаците и живеят в пъти по добре от нас.

Е добре де, но от 30г при нас е стъпал американски чепик, защо сме бедни?

Това масово "екстрадиране" на дипломати означава, че не са си свършили работата и войната е на прага ни!

Снимки на други "агенти" нямат ли не?То както върви тоя двамата и за убииството на Кенеди ще са виновни...

В БГ икономика ниама , пари има на лихва лихва само. Бинго

На Запада силата е печатницата за псри бес покритие, киъаиците тоест мижавите за тиах не се говори нищо, защо , много са специални , фават живи хора да ги ядат кучета , ????????,,,

nodevice

Науми се да пишеш.

И с печатницата на пари без покритие ще се приключи. Войната все някога ще сложи чертата на западните тарикатлъци.

"Чехия е суверенна държава и трябва да реагира по необходимия начин на получените сведения в областта на сигурността". Значи сведенията са били получени от чехите. Някой им ги е дал. Точно преди търга за този нов блок на АЕЦ. Чехите гонят руски дипломати и не допускат Русия даже да участва в търга. На това му викат с един куршум два заека. Да не би една организацийка наричана ЦРУ да има пръст в тази работа? През студената война ЦРУ е изработвала фалшиви "нови технологии", нарочно така измагарени, че да не си личи че са фалшиви, а в същото време да докарат до катастрофа и тежки икономически загуби този, който ги приложи. И са ги подхвърляли на СССР. Ей така, от добро сърце.

Китаи ??????????????

Скоро всичко ще се разбере за намесата на руската кочина във вътрешните работи на всяка европейска държава. чАо

Гледа редовно ТВ и ще разбереш! Само не се надявай войната с Русия да я изгледаш от дивана пред ТВ!

Спомняме си ЦРУ подслушваше самата Меркел, а оная вместо да си подаде оставката заедно с цялото правителство се направи на умряла лисица. Срам за германците, явно вече намат никакъв проблем с пълзенето по лице и лизането на амеркиканските задници. За няколко десетилетия медиите и продажните журналисти успяха да им набият в кратуните, че подобни неща са напълно нормални и естествени. Пфу!

ти гледай да не изкочи намесата на ЦРУ във Европа и подслушването на правителства, че тогава какво ще правят тролове като теб, няма да има по кой да плюят

чехите наритаха руснаците и живеят добре.Много българи работят в чехия за пари.Чехите имат технологии-руснаците нямат.Преди войната ние сме имали чешки танкове Шкода.Ще гледаме интересни събития скоро с разпадане на руската империя.

Те живееха добре още когато правеха танкове за Хитлер и бяха разделени между Германия и Полша!!!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%85%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D1%8F Преди да пишеш, първо се научи да четеш! Полша няма как да взема части от Чехия, защото самата Полша е поделена от Германия и Русия. То така започва и ВСВ, но за вас гъз0близците на кремъл това е неудобна истина! След ВСВ, част от Чехословакия е открадната от чехите и включена в териториите на СССР. Както са откраднали земи на финландци, японци, поляци.... Да не изброявам. Пиши всички съседи и няма да сбъркаш! Няма по агресивна страна от Русия и няма страна, която да се е бъркала повече от нея в нашите вътрешни работи, като е направила толкова зулуми, че акъла ти не може да ги побере. "Освободителката ни" така и не ни връща държавния архив, откраднат есента на 44-та. Над 30 тона злато сме платили за освобождението си от турско робство. Златния ни резерв е откаран в Москва заедно с архива ни. Бай ви Тошо 56-та подарява целия ни златен резерв, натрупан от Червенков, за да го утвърдят руснаците начело на България.... Ако наистина вярваш в това, което пишеш и си българин, значи си много заблуден. Но по-вероятно да си братушка и да те е яд, че се осъзнаваме, като нация и се изплъзваме от прегръдката на мечката!

Глупости дрънкаш! И дезинформации. ЧЕХИЯ Е ОКУПИРАНА В 1938 ГОДИНА КОГАТО ОЩЕ Е ИМАЛО ПОЛСКА ДЪРЖАВА. ПОЛША Е ОКУПИРАНА ЕДВА В СРЕДАТА И КРАЯ НА СЕПТЕМВРИ 1939 ГОДИНА! ДОРИ ПРЕМИЕРЪТ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ УИНСТЪН ЧЪРЧИЛ СЕ ВЪЗМУЩАВА В МЕМОАРИТЕ СИ, ЧЕ ПОЛША УЧАСТВА ЗАЕДНО С ХИТЛЕР В ПОДЯЛБАТА НА ЧЕХОСЛОВАКИЯ, ЗАГРАБВА ОБЛАСТИ ОТ ЧЕХОСЛОВАКИЯ. А сетне разбира се, самата тя става жертва на Третия райх. ЧЕТИ МЕМОАРИТЕ НА ЧЪРЧИЛ, ТОЙ НЯМА КАК ДА ЛЪЖЕ КАТО ТЕБ. И ВТОРИ ПЪТ НЕ ЛЪЖИ И МАНИПУЛИРАЙ ХОРАТА!

„Маму клянусь!“ и Рестю от Белинг катс им са доказателствата!

ей и чехите явно са им промили мозъците като на англичаните, какво пък ще шпионира Русия в Чехия и защо? целта е ясна - САЩ искат да изолират Русия и да откъснат Европа, да спрат СП2 и всички търговски/дипломатични отношения, защото иначе САЩ трябва да си ходят, няма да има НАТО, няма да има пари за "отбрана", ,няма да има военни бази и оръжия ...

Хмм... помните ли опитът за покушението срещу папата от Али Агджа? И как доста упорито се напънаха да обвинят Сергей Антонов в това и как на Запад шестваше уверената легенда, че българите като "най верен сателит на СССР" са се напънали да изпълнят негова мокра поръчка да премахнат папата. Защото папата видите ли, като поляк имал голямо влияние върху силно набожните поляци и те затова се бунтували и участвали в Солидарност. Веднага бе обяснена и причината за цялата работа. Точно тази теория прочетох и в книгата на един британски писател, който иначе пишеше брилянтни политически трилъри и ми беше любимец. След като го прочетох това обаче, изведнъж спря да ми бъде чак такъв любимец. Това за участието на Антонов се срути, но бе достатъчно за да убеди даже и нашите родни "демократи" за дългата ръка на КГБ и нашите тайни служби в подчинение, та един наш премиер "демократ" даже ходи да се извинява за българското участие в опитът за покушение. Това доста години след като Антонов вече бе освободен и си беше у нас. Та такива неща се получават, когато се включи вече познатото "много е вероятно" (хайли лайкли). И официално като се повтори стотина пъти мръсната лъжа - става чиста истина и факт.

Да, помним и покойният папа Йоан Павел ІІ направи няколко изявления, че прощава на Агджа, а нашият Сергей Антонов изобщо не бе удостоен с височайшето му папско внимание.

Гумата, Самуил и info, три в едно?

Колко вече станаха държавите, които изгониха руски дипломати, които се занимават с незаконни дейности, шпионаж и намеса във вътрешните им работи? Путин докара дотам нещата, че се конфронтира с всички!

Слабичък ти е анализа на причините

И къде видя пък анализ, бе балък:)

Именно, балък:)

Info- личи си, лакейството,соросоидното в теб.

бедна, изостанала икономически държава, малка като население - 150млн. незначителен икономически фактор. много слаба и лошо въоръжена армия. не би могла даже на Израел да е противник. единствено имат много голямо количество ядрено оръжие. рано или късно ще им го отнемат, парират, унищожат. при това ръководство и тая алчна и заробваща Руския Народ олигархия, сигурно ще е до няколко години. след това ще бъде незначителна афро-руска държава. жалко за народа!

Надявай се ти, този път ако има война със сетенинските американски щати е свършено или ти мислиш, че пак Европа ще гори, а те сеир ще гледат тарикатите. Свърши вече тази.

Идеята на шибаните янки е да не се допускат руснаците до търга за изграждането на нова атомна централа в центъра на Европа.

Това баба Пена от съседния вход ли ти го каза?