17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче в чешкия куктурен център в Москва работят над 60 чехи, а такъв руски център в Прага няма. Те ще си тръгнат също

В Прага има няколко руски кгб фирмички! Сега ще излетят от там! БУХАХАХАХАХАХА

И словаците решиха да се наредят между помиярите от източна Европа срещу Русия. Слугинаж и грантове навсякъде в бившите соц. Продажна политическа паплач.

На Путкин и компания им предстои да установят емпирично дали конят се храни с боб или не.

Бабиш включи на задна няма тероризъм а нашият боклук Гербев се изниза като мокри килити

Е, това ще значи ново намаление на руски служители в Прага, щото чехите искат равен брой служители в двете посолства.

Още шамари и от Словакия. А вие Спутник, та Спутник. Бахти майтапа.

Браво на Чехите

Пражка пролет?

Сега и поляците ще ги погнат. И румънците.

Вече е при президента да доказва къде е кучето А много глупаци в бг Сорос хубаво ли плаща???

А смеят ли поляци и мамалигари

Чехия ще изгони още над 60 руски дипломати, като така ги ограничава до броя на служителите на своята мисия в Русия. "Това е реакцията на Прага от решението на Москва да експулсира 20 служители на чешкото посолство в Русия и отказът на Москва да им разреши те да се върнат", обяви пред журналистите външният министър на Чехия Якуб Кулханек. "Ние ограничаваме броя на дипломатите в руското дипломатическо представителство в Прага в съответствие със състоянието на щата на нашето посолство в Москва. Решението влиза в сила от днес. Руската страна получи срок да изтегли своите хора от Чехия до края на май", каза Кулханек.

Явно с посолството на Чехия в РФ е свършено...

ЕС не изключва възможността да отнеме акредитациите на руски дипломати, потвърди днес говорител на Европейската комисия, цитиран от БНР Той отбеляза, че това е възможно, но няма да доведе до прогонването на руските представители в Брюксел, защото те са акредитирани и в Белгия. Не казвам, че не можем да го направим, но е по-сложно, заяви говорителят. По неговите думи е необходимо държавите от ЕС да вземат решения за руските дипломати на своя територия. Говорителят посочи, че европейските държави обсъждат тези въпроси заради скандала между Чехия и Русия, включително и свързаните събития в България. Той изрази пълна подкрепа от името на ЕС за действията на Прага от последните дни, както по-рано днес направи и НАТО.

A не ще ги гледат...накакви смешници които се мислат за сила..

А с руското в Чехия?

Без триене дир.бг има интернет всичко е видно а

Включи задна така че иди да лягаш

Да, добре лижат задниците на американските си господари, а на теб явно това ти харесва!

Според мен Чехия, Словакия, а и Австрия също, ще се ваксинират със Спутник, ама друг път. Наред е Австрия да гони миризливи ватенки.

За какво? Че си правят сепуко за фалшива чест и слава?

Хах и Словакия изрита рашкая сволач от страната си колкото да покаже , че всички мразят рашка говняшка от сърце :)))

Това ,което се вижда като цяло е как насъскват бившите соц,държави срещу Русия. Така наречените велики сили си мълчат и гледат сеир. Грознооо!

Това е стар нацистки план. Държавите се насъскват, за да се държат изкъсо и за да дразнят Русия - марионетки.

Освен България, всичките уж соц. държави са били окупирани от Рассия. Никоя от тях не ги иска, само вие в България.

Чехите са пословично тъпи.Опънаха се на Хитлер-одра им кожата .След това се опънаха на СССР-дойдоха танковете.Е, явно има и глупави нации, които не са научили , че когато атовете се ритат , магаретата го отнасят.

Всички ги искат, но не могат да си го признаят - марионетки и кукли на верига.

Верно ли ги искат мурзилке , а защо ги гонят , нали са рожби на насрания , пардон могучия ?

То не беше гавра, не беше чудо Тази захарова злоба плюе, но това е положението Путин сравни Русия с тигър, а Чехия с чакал, но чакалите еваха мамата на тигъра Направо го разпориха

Европа е бедна - тя няма природни ресурси - налага се да ги внася. Европа е бедна - тя няма работещо население - налага се да го внася. Европа е бедна - тя няма дипломати - налага се да съкращава. Европа не знае какво я чака и единственото й спасение е да моли Русия на колене за милост!

Що на теб шаломов с тия копейки които ти плаща само се излага ли ?

Разкара руските крадци на майната им Май Русия ще скимти за милост

Няма как да не държим на тях и това е напълно логично! Толкова малка държава ,на такова стратегическо място ,без почти никакви военни ресурси....

И като се събуди пет рубли между бузките от "богатата" рашка говняшка ?

Но на задокеанския господар - не му пука .

Не трябваше да прави Путин тези аналогии с Киплинг

От чехите

Нали кремълското жуже беше гасударя на света ? Нещо постоянно си противоречите рашките тролчета ?

Кой от кого има по-голям интерес??? Чехия от РФ или РФ от Чехия? Заради чужди интереси, Чехия плюе на своя интерес..... Познато! И ние се лишихме от Южен поток в чужд интерес :)))

Така де - и за отговора , чешкия посланик мълчи ...

Прочети нещо от него ... може и да разбереш .

Ще залипсват отношенията между двете държави. Правилно е да изгонят руските дипломати. НО след предоставяне на ясни доказателства. Каквито НЯМА. Имало само ПОДОЗРЕНИЯ. А да задействаш наказание, без да има присъда и без доказателства, това е убийствено тъпо. Ясно, че цялата работа беше да отстранят Атомстрой от конкурса за строеж на чешка АЕЦ. Който го печелеше дори предварително. Американска поръчка. И показаха защо сагата Скрипал, проявление на идиотизма и глупостта защо беше набивана в главиците на западноевропейците. Как една лъжа сработва, с нея да оправдаваш друга лъжа. Не ми е ясно как си определят броя дипломати. Предполагам, че ако има работа между две държави, едните с повечето дипломати, ще поемат повече. А че днес практически едва ли има дипломат, който да не е разузнавач, малко вероятно ми се струва. Руснаците без отговор няма да оставят. както сега, така и за в бъдеще. Струва ми се, че в крайна сметка чехите ще почнат да инкасират чувствителни загуби. Както ЕС. Зависи до колко са безчувствени към загуби.

Павка - нещо шизофренията ти пак се обажда .

Няколкото умопомрачени западолюбци да се готвят за просешка тояга и да учат ТУРСКИ, защото 5 минути след като Русия се откаже от България, тя ще стане част от Турция и никой на запад няма да си мръдне и кутрето, ако изобщо забележат събитието.

Има , има - я провери колко от нашите посранници са учили за такива .

Чехия има 24 дипломати в Рисия. Руснаците в Чехия 94. Чехите предлагат да ги изравнят Какъв им е проблема на руснаците.

да оставят по един посланик и един консул в двете държави и стига толкова . Стига са ни занимавали с руски дивотий цял ден. Напоследък да изгониш руски дипломат е като добро утро така че няма какво да се възпаляват

Това са платени тролчета. Появяват само под статии в които има думата "Русия". Другите теми са чисти от тях.

Мания на чехските евреи е да помнят 1968 г., а да забравят 1938 г. !!! Хашек и добрият войник Швейк ги е срам от вас, панове !!!