17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма защо винаги,когато става въпрос за Русия, и за външната и политика, се появява снимка на тая курветина? Да, знам коя е! И кво? Много е устата, много е отворена, и на всички отговаря адекватно? Острието на Външно Министерство??!!? Ма айде стига с тия провинциалистки, набедени за много устати ........

до рао (нерегистриран) ------------------------------------------------- Защото е говорителка на Руското министерство на външните работи ...Затова Това и е работата на Мария Захарова -да говори от имеро на Руското правителство -------------------------------------------- Нещо като Сийка-говорителката на Главния прокурор... Когато журналистите питат какво става в прокуратурата... Сийка отговаря.... Сега,разбра ли,защо?...:)

Как ще отговорите бе матрьошки дървени? Чехия не ви е Украйна или някоя бивша ваша република. Чехия е членка на Нато и ЕС. Само може да я гледате отдалеч и да говорите глупости.

Какво като е член на НАТО. Смешници!

На братска Русия и напълниха устата със сперма по същия начин, по който на тебе ти пълнят задника. Да живее Чехия!

Не мога да разбера ДИРа, защо не премахва коментарите с обидно съдържание на козяшките тролове.

Живее. Няма лошо. Но много трябва да внимавате. Историята е на път да се повтори. Помните резултатите от последната война, надявам се. Този път ще бъде много, много по-страшно.

до До КГБ (нерегистриран) ------------------------------------------------ По "твоя начин" също така ние, българите пълним устите и дупетата и на чехкини и на рускини, когато ни дойдат на гости на нашето Черноморие.... Но не се хвалим...а действаме...:)

Отдавна е дошло времето, братска Русия отново да освободи Европа, но този път цялата.

ееее, освобождава я де! от присъствието си!

Според мен освен дипломато- шпиони те Чехия трябва да провери хилядите руснаци живеещи в Чехия!!! Да им се прекъснат шенгенските визи и да се върнат в Русия! Същото важи за руската сволач по българското море! Вън гадините руски!

След като ние можем да се оправим с 20 човека в най-големия Забутистан на света. и те могат да се оправят с 20 в малка, китна и Цивилизована България! Гони ! По равно !

Кого да гониш и защо, на нас нещо да са ни направили?

Гледал ли си "Честита баня?" Там показват, че се къпят за Нова година.

Ами къпи се по-често.

Братска Русия трябва да отговори адекватно на чешката агресия и да закрие посолството на Чехия в Руската федерация и без това няма смисъл от него.

В Европейските страни, Руските посолства трябва да са само с един човек. Най-добре ще е да има Руско посолство само в Брюксел с един руснак за целия Европейски Съюз. Да не би сега Европейскуте Държави да имат посолства в Окупираните от Империята Републики? Не, нямат. Достатъчно е едно посолство в Брюксел на Русия с един варварин в него и едно посолство на ЕС с един културен Европейски дипломат на ротационен принцип през месец за да не полудее в Руската Изолация. На Варварина в Брюксел, трябва да му се носи храна и вода, за да не излиза навън и до магазините. За да не маже бравите на колите и домовете на хората с отрови. В Европейския Парламент трябва да се приеме Закон за Лечение от Русофилство и на русофилите да се осигури по стая във всяка лудница, където на спокойствие да гледат филма " Ирония на съдбата или Честита баня" до оздравяване.

Във всяка страна по света е достатъчен само един представител на ЕС, който трябва да е в клетка и да бъде показван на жителите и безплатно!

не искат Мурманск и Чукотка. Ти защо стоиш в Европа , а не идеш в Тайгата да си бътеш задника с лапад?

Аз не съм тръгнал към Европа ама европейците и европейските лакеи немога да изгоня от България, а те са като кърлежи.

Ще ви пращат "заработените" рублета по Изипей. На мен не ми трябва !

То на нас българите американско посолство не ни трябва, така, че може да се закрива.

Трябва ни. защото Американцитв са наши братя по оръжие в НАТО и са ни освободили от полувековния руски гнет и терор, концлагерите и убийствата и бабаните за Коледа.

Вземай си ги у вас като са ти братя. За българския народ американците винаги са били врагове а сега и наши окупатори.

Тая има бръснарско ножче у сливата ще ми резне уя като нищо ако реша да и го вкарам,КГБ братко.

дир! Защо позволявате да се пишат такива гадости тук. Трийте ги! Или за да се харесвате на боклуците, които са 90 процента от пишещите в сайта ви. И много рядко някой случайно объркал се човек с добро възпитание и интелект! Ало български родители, защо отгледахте и възпитахте така вашите отрочета? Това ли е поколението днес - жалки драскачи?

До там са изпаднали от Козяк, че наемат толкова ниско образовани тролове, то и никой нормален човек няма да се хване на американската пропаганда.

Руските вагабонти от заплашване преминаха към скимтене. Пфу, че гнус да ги гледаш! По двама човека в посолство на страна от НАТО, това е санитарния минимум за окупаторите. Останалите - вън в кочината!

Русия вече оприличи премиера Бабиш с Киплинговия чакал Табака, който прави смели пози, за да угоди на Ширхан :) Скоро или въобще ще понижат дипломатическите отношения с Чехия до ниво консулски, или въобще ще им закрият всички дипломатически представителства. Т.к. все пак Чехия е страна от ЕС, ще ги ударят прецизно и икономически, т.е. само търговски брендове, принадлежащи не чешки компании, имащи някакви интереси в Русия. А това са компании в машиностроенето, автомобилостроенето, оръжейната промишленост, промишлеността като цяло. Освен това има ясни знаци, че ще излязат наяве корупционните практики на Бабиш, доставката на оръжия за страни от конфликтните зони, където има забрана от ООН за такива.

От утре петимата чешки дипломати слагат готварските престилки и се заемат в кухнята да си готвят сами. Като свършат, вземат прахосмукачките и парцалите и започват чистене на зданието. Ако остане малко време, може и по една биричка да ударят. Това постигнаха с глупостите си. В руските мисии зад граница персоналът е само от руснаци, за всичко. При чехите, американците и други, работят доста местни, основно обслужващ и адмиинистративен персонал. Без тях са за оплакване и от "тяхно превъзходителство" стават миячи, чистачи, готвачи, шофьори....Хак да им е! Тъкмо ще видят как се изкарват пари с работа.

Не четеш ли? Руските са четири пъти повече. Това значи, че спокойно могат да изгонят 70 руснака, барабар с готвачите, маникюристите и сюнетчиите им!

Вдно журналистическо разследване за суперагентите в статията: "По следам приключений Петрова и Боширова: таинственные паспорта"

Казват, че тия двамата са били забелязани и на "Титаник", преди да потъне! И са кат Шотландски бойци - почти безсмъртни! Затова руснаците ги използвали на всички мисии зад граница, нищо че им страда малко успеваемостта. Особено с отровите. Ама то не може пък да са 100% успешни във всичко.

Хахa, Чехия май ще има нов министър :D Много бързо омекнаха! Как се дървеха а Няма и ден и подвиха опашката :D

Emoto133

Словаците показаха какво е това солидарност, сега трябва и целият ЕС да реагира.

Те и с Османската Империя така показваше "солидарност" цяла Западна Европа като Русия тръгна да ни освобождава ама целият български народ ликуваше (в Анадола може и да сте ревали)

Чехите не заслужават солидарност. Когато ние имахме нужда от нея, те бяха солидарни с ,,европейска" Турция, сега да искат солидарност от турците.

Еми има подобрение последните 50 години. Играта на гоненица е далеч по безобидна от водородни бомби .

Питам се, това на снимката руско момче навлязло в пубертета ли е, или е "пикла без цици" - цитат на проф. Божидар Димитров(Бог да го прости!) ?!

ПРоблема е или в професорите с тия цитати или в масата която им се възхищава на простотиите. Друг вариант няма.

Не, това е перхидролен и алкохолизиран урод

Това е от тези картинки, в които всеки вижда каквото го влече...

Даааа.Бойко отказваше американски бази и участие в маневри.искаше в Черно море само яхти и платноходки.Е сега вече може и военни кораби и то много.

Най добре е да затворят всички посолства, няма посолства няма проблеми.

За мен в това отношение чехите са прави.мисля че българското и руското посолство респективно трябва да имат еднакъв на брой персонал.

Чехите като се правят на големи тежкари, да спрат да купуват като хохлите руска газ.

И какво ще ядат руснаците, ако никой не купува газ от тях? !! 16-та !! икономика в света!

Стига с тъпите опорки! За да може да сравняваш се ти трябва по паритет, не номинал ама кой да мисли! РФ е на 6 място веднага след Германия и то след 7г икономическа война, дотогава беше и пред Германия, а първи btw са Китай! Справка: GDP (PPP)

Пет чехи в мацКва Пет блядки в Прага Справедливо е Даже и ние така трябва да направим

Под ние имам предвид пасивните гей хора на издръжка от Козяк!

А най-якото порно е с чехкини ...

ама рускините са къде,къде в пъти повече по сайтовете. Не съм лицемер, признавам, че съм ги гледал.

Да поканят и словашкия посланик да си ходи заедно с чешкия, от солидарност.

НАТО-то спретна СВЕТОВНА ПАНДЕМИЯ, тя няма да се оправи с някакви си продажни еврозелки ли?! Вече писаха, че в РБ НАТО-вските войници ще станат ПОВЕЧЕ от БЪЛГАРСКИТЕ. А предстои още 1 среща по ПОКУПКО-ПРОДАЖБА на еврозелки: Срещата на върха на НАТО ще бъде на 14 юни в Брюксел Лидерите на НАТО ще проведат среща на върха в Брюксел на 14 юни, за да обсъдят актуализиране на стратегията на алианса по ключови предизвикателства, включително Русия и Китай, съобщи днес генералният секретар Йенс Столтенберг." Госпожа Мустафа пък се задействала ДА АКУШИРА българското правителство; Митовчето посетило Вашингтон ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ... ... ПОДГОТВЯТ ни за изкупителна жертва...

е верно, ама НАТО трябвали да не прави стратегии за посрещане на руската наглост.

скоро с Русия ще стане това което със СССР.

Да,ама тогава на власт беше американския агент Елцин.Сега е Путин.Схващаш ли разликата?

все вълната му пречи.

Да разликата е че тоя път ще е много по жестоко тоя като се гърне. Ама на тебе не трябва да ти пука ти си живееш в България много по висок жизнен стандарт от Русия. Можеш да си ходиш където си решиш паспорта ти е един от най вървежните в света. Можеш да си купиш рускиня ако искаш. Не си някой прошляв миркзив руснак че да ти пука за Путин или Елцин. Освен ако не лапаш на руснаци и да си член на някой от руските тролски цехпета от позитано

какво общо с темата има тази баба яга на снимката

Едва ли е по грозна от майка ти,баба Яга е тази която те е родила,идиот.

Сигурно е общопризнато хубава и не и' е останало време да те възпита.

сега като блокиеат и swift на рушняците да ги видим как ще търгуват . Ще си носят парите в торби . Като ходят при техните приятелчета китайците да купят някоя технология ще ходят с една влакова композиция набухана с банкноти .

Eй, туй суифта голема работа!!! Като немаш кинти пускаш суифта и ти печата страхотни нови долари и евракис!!! Как не са се сетили по време на златния стандарт да си решат проблема с обезценката на валутите с въвеждането на един суифт!!! И малко по конкретно : като изключат руснаците от суифта какво става?! Първо стават гърбави, малоумни, губят си ресурсите или земята им потъва? ... Може и по друг начин ти го кажа хората вече с биткоини се разплащат, сещингс...!!

Колко струват заплахите на Русия Въздух под налягане

ЕС, под натиска на САЩ са се заяли с Русия без да си дават сметка, че което и куче да е залаяло руснаците все е побеснявало. То не бе Англия с новичока, Германия с Навални, Чехия, България, Полша, Словакия, Белгия и кой ли не още, всичките цвете за мирисане, само Русия враг. Ако ги питаш, какво искат от Русия никой не може ти каже нещо свястно. Те съдят, без да виждат, че са се оплескали до уши.

Вече го няма Дали пък с Русия няма да стане същото?

Русия я има и в велика сила. Дори и без да е комунистическа .

сила - да. Акъл - не.

Явно си пропуснал изявлението на Путин : Свят без Русия - няма да има. Кой както иска да го разбира.

От писанията горе не стана ясно ,че Чехия го и Още 70 руски дипломати !! И същевременно говорят,че ...не искали да Ескалират противоречията си с Русия !!!??? Много по Западен образец ! Руси веднага заяви ,че Чехия Разглобява дипломатическите отношения между страните! Изводът: САЩ Задействаха Всичките си Шпиони в Европа .... наведнъж ! ИТН, ДБ и Мутривън са били на инструктаж в посолството на чуждата държава САЩ днес ! САЩ превръщат България в Бойно поле !

на калпавата ракета - космоса и пречи на калпавия русороб - САЩ.

по минусите на троловете ще познаеш.

Падна под санитарния минимум

А ти откъде разбра?Да не е от Тони-Документнчето?

А словаците са тарикати - гонят 3-ма. Руслямците се насират и гонят 10 словаци, следва словашки ултиматум и намаляване с 80% на техното руслямско консулство до изравняване с броя словаци в посолството в Руслямска държава.

Мъка ми е за чешкия бизнес в Русия ще пострада лошо .

На мен дупето ми пострада Питай ме хубаво ли е

я кажи една чешка фирма в Русия. тъпо парче. Жалко било.

Шкода

шкода била чешка... преди колко години?

Русия - кой ми такова в гащите?

това ботоксово джудже руснаците не могат да го дишат ама той си ги бъхта здраво къде види някаква опозиция и докато не се прежали някой да го гръмне ще седи до 100 годишна възраст

БГ инфанитл ще се поболее от късане на учшнки и рубашки :-) Сега рисофилите ще се на..кат.

Руслямското посолство пак е нагъзило агентурата си да слави педеРуската държава. Определено и тук трябва да изгоним хилядите в посослството им и да ги изравниме по брой с нашите дипломати в Руслямска държава. Всъщност това трябва да направят всички държави.

Педераст съм и едновременно руски шпионин. Двете неща се съчетават чудесно.

и за кво се фалиш отрепко шибана.

Не се хваля, признавам си Всички руски шпиони сме и педерасти Не ни е лесно

защо ползваш не твое заглавие, педалите го наричат ник. еба ли майка му какво значи. педалски не разбирам.

За да вземеш информация от мъж... трябва жена, за да вземеш информация от НАТОвец... трябват такива като теб;)

Опитай бе, педераст. Само лозунги и тъпи изречения в написаното от теб. Педерасти, какво да кажеш повече.

Какво да опитам? Да спра да съм педераст? Не мога. Да не съм шпионин? Какво ще плюскам после

Дада, педерасте, не пиши моето заглавие, пиши си шибаната Дада и си търкай свинтера.

Амбриаж нещастен виж кога съм писал, и се запитай мога ли едновременно да го правя на няколко места? Вие долните леви педали обичате да кеадете чужди никове, и сега някой гледам ви го връща. Е как е боклук, недоебан?

Оставете ме на мира Психиката ми е женствена и имам нужда от почивка в обятията На любимия мъж

на този скандал Русия (Росатом) вероятно ще бъде шкартирана от търга за ядрената електроцентрала в Чехия, което са милиарди евро загуба...Кой отговаря "жестко" е въпрос...Руснаците да свикнат с мисълта че бившите соцдържави вече не са им губерния, където да правят каквото си искат...Както казва нашият Чалгаджие: "Шат, на паткат аглавата".

Росатом ще го преживее. Но когато шибаняците от САЩ доставят горивните ядрени пръти, отработените няма да си ги прибират в САЩ. И едно ядрено огнище до България ще е за с здраве за българите. А, да питам, къде е Моравия? Азбуката не беше ли за нея! Та кво стана с Моравия с днешна столица Бърно. Кой е анексирал чужди територии.

Представи си какво посмешище са станали

Тези чехи така ме разпарчетосаха, че не мога да си седна на задника. Ако така се се държали и с другарите в Чехия, по-добре, че ги гонят

има цели 94 души персонал в посолството си в Прага - 27 дипломати и 67 сътрудници, а Чехия в москва - само 24 души персонал - 5 дипломата и 19 души сътрудници. Руснаците изгониха 20 чешки дипломати в отговор на изгонените 18 руски такива. Да де, ама чехите дадоха ултиматом на Русия до края на другия месец да намали броя на своите представители в посолството си в Прага до броя на чешките дипломати в Москва, сиреч - 24-20=4!!! Така, че топката е в руснаците, които следва да опаковат куфарите на цели 72 души!!! Словакия също се присъедини и също изгони трима руски дипломати....От къде ли не ги гонят вече руснаците???

Да си стягат куфарите посланиците от Чехия и Словакия. Русия прекратява дипломатическите отношения с Чехия и Словакия. Имаше и едно искана за връщане на закупената от посолството на Русия територия в Прага. Ще седнат на руския хуй еврейчетата, както винаги. На бой и ебане насита нема.

Те, чехите, не им седнаха на русняците през 1968 година, когато рушняците ги бяха окупирали иги газеха с танкова, та сега ли, когато са в Нато и ЕС????

баси кефа дали Словакия му сра в устата на джуджето

Пет чехи мацКва Пет блядки в Прага Справедливо е

а бе какво стана с ония нашенски циганин дето искаше да се жени за тая усойница на снимката?

Открил е че безцицестият травестит вади по Гуем патлак от него ;))

2021-04-22 21:27:25 он дъ тейбъл на масата (нерегистриран) и как да стане това ликвидиране педи? Ако искат да ликвидират сами себе си, да действат. Но не им стиска на педалите. --- шалтера на визата, суифта, мастеркарда ... а по тръбите да играе оксижена !

Аз разбах написаното то си е тест .. . е затова не трябва да ива зависимост от Раша.. Ти я го написа

Че Русия щяла да отговаря жестко Край с хвалбите

проблема ще си се реши от самонегоси! сам самичък след петилетка няма да го има нито путя, нито рассийската федерация!

И му ги натикаха в задника