Студът в Русия взе 21 жертви за денонощие

21 починали от измръзване за 24 часа, прекъснато електричество, експлозия в канализационната мрежа - всички тези събития накараха руския печат да обяви, че в скованата от студ Русия, включително на юг, където традиционно климатът е мек, настъпва "краят на света", предаде АФП, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Студът в Русия взе 21 жертви за денонощие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента навън е -33,станах и си викам-я да видя коментариите към тая новина.И знаете ли-радвам се,че съм се махнал от БГ и от хора,пищеши и говорещи без да знаят какво и защо правят. Тука въздуха е замръзнал,мога да пратя снимки на слънчева пътека по заледена влага във въздуха от вчера по обед.Но повярвайте ми,това дето си говорите за водката-изобщо не е така.Пиийте си домашната ракийка,мили велики господа.Но тука безработицата е 5%,средната заплата е 750 лева,газта и водата са без отчитащи средства-плащаш 1 евро на човек на месец и си готов.Та-какво ще кажете за райското кътче?Винаги ме е било яд,като чета някой да се изхожда по въпроси,дето даже не е прочел.Защо ли пиша,като някои дебели глави даже няма и да разберат за какво иде реч

Чувството ти за хумор е замръзнало май ;) Но иначе браво за желанието да помогнеш ;)

Не зная ДИР откъде превеждат статиите, но споменатите температури са типични за описаните географски ширини. Нито -20 ще стреснат Москва, нито -50 - Магадан. Миналата година пак беше толкова.

Така им се пада.

Идиот!

А ти си.....

Веске, иди прати по MoneyGram на адрес- Сбербанк г. Магададан Дом имени Неизвестного Алкаша --Митрофану Андрейвича Лохина-600€ /около 40 000 рублики или за всеки обитател на Дома по 1,5 литър самогон/ и да видиш как блестят очите тъжни и песни пеят устите беззъби/.

ВОДКА, ВОДКА НИ ДАЙ!

Абе братушките нямат ли си водка? Нека си сформират и един комитет за борба с края на света.

Къде е Глобалното Затопляне когато ти трябва?

Ох, слава Богу, че има фейсбук и можем да помогнем като лайкнем подходящите снимки!

Защо се подигравате бе хора-и при нас ще стане така,Минус 50 - алоооооооооооооооооооооо добър ден

За това време на годината - 20 по Целзий в Москва е напълно нормална температура. През декември 1986 докъм 20 януари 1987 г. температурата в Москва достигаше - 40 през нощта и - 25, - 28 през деня. Тогава никой не говореше за края на света. Учениците от първи до трети клас не ходеха на училище, по нареждане на кмета на града.

а колко е броят на починалите богаташи, или тях не ги лови студ?

Тях само куршуми ги ловят

Да им помогнем ли, Хора ? (било директно, било чрез кака-Ни Кристалина) ----------- Имам Добри Приятели, добре-тренирани на около минус петдесет Целзий. (преди фактор влажност и еолиен) На Всичко.

ОК . Ясно ! (Благодаря на Всички !)

нали има глобално затопляне бе какво става или земята си изравнява температурата маи а????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами то затоплянето се отразява именно в това - води до крайни метеорологични показатели - пркелено горещо или прекалено студено. Всеки иска зряк плод- но не презрял. Всеки иска плодът и да е свеж ама не още зелен. Та така

Най накрая хората са "свободни" да умират от студ!

т ака сие не е като у нас - свободни да подгъзуват за ГРОБ

"където живакът в термометрите в последните дни упорито се задържа под минус 50 градуса, а вчера бе дори минус 54 градуса" Алооо, ДИР-а, живакът "замръзва" при -38 градуса. Как показва -50 та даже и -54?????

Ти май в училището си бил на гости! Само за живак ли си учил? Според теб при колко замръзва чистия спирт? А за дигитални термометри чувал ли си? Язък ти за трите мобилни телефона, които съм сигурен, че носиш!

Нямаше да има проблем ако бяха написали ,че температурата а не живакът се задържа под -50 градуса .

Пат-к-ане вземи да се научиш на четене с разбиране, преди да коментираш ... дано наистина да дойде края на света, че да се отървем от простотията! Няма по-голям грях от нея!

Ейии, много си ехиден, бре! Личи си, че си запознат с видовете термометри. Жалко е само, че не си запознат с написаното, което се коментира тук! Но нищо, продължавай да си щракаш по клавиатурата!

моля престанете с тези глупости...в сибир от краи време си е така пак че не е -ш0 градуса, еи това жюрналята са големи паники

Бойко няма ли да ходи в Русия :)

Не, не ! Не бате Бобчо ще Ни се измъква в Магадан, а Вовката Ще Дойде на крака на Всички-Нас ! ... Имаме сума Нещища да изясняваме все пак.

"Арктическият студ ще се задържи поне до петък, съобщи руският метеорологичен център." Това го знаем и без тях-след петък настъпва рязко затопляне... :)

Не боись - прорвемся

Краят на света може да дойде в Русия по-рано от очакваното единствено ако свърши водката...

Лошото е, че не може да се пие непрекъснато. Трябва и да се спи за съжаление.

Що, водката ли свърши?

Путин ще ги съживи.