Коментари - Преценяват шансовете Жан-Мишел Жар и ”Ролинг стоунс” да станат ”руснаци” | Днес.dir.bg

Преценяват шансовете Жан-Мишел Жар и ”Ролинг стоунс” да станат ”руснаци”

Печатът в Русия коментира решението на президента Владимир Путин, дал вчера руско гражданство на френския актьор Жерар Депардийо, предаде БТА. Коментира се възможността и други да последват примера на френския артист.

Обратно в новината

Коментари - Преценяват шансовете Жан-Мишел Жар и ”Ролинг стоунс” да станат ”руснаци” | Днес.dir.bg

Коментари

Как няма да избере Русия за своя втора родина, този голям французин??? Познава и обича руската култура, приятел с много видни руснаци... Красива и богата държава с установена демокрация и световно признат лидер и Президент ... Не всеки може да получи руско гражданство. Например хан Путку никога няма да има тази възможност. Затова рита толкова много по форумите под различни никове ...

Какъв ви е проблемът на всички тук пишещи, или си нямате други занимания? Кой където иска, там да си живее, стига да му позволяват средствата. Москва, Париж, Нова Гвинея, Папуа или Огнена земя. Всичко е относително на този свят.

А бе относително относително ама само да не си в Булгаристана

А това са думите за Русия на Жерар Депардийо от писмото му за журналисти (откъснато и на парчета):Обожавам Русия... В Русия добре се живее...там има чудесни места (за живеене)..., ще уча руски език...,.там велика демокрация...люблю Путина....Слава на Русия...Благодаря (за гражданство).И ред други думи.

Хахххххххххххах. Че нямат ли си руснаците алкохолици та трябва да внасят? Очевидно и това недостига наред с другото.

Ти че си рязан, разан си, ама поне не се издавай.

Абе, разбрахте ли хането путку поискало руско гражданство? И щяло да отиде да прави м.нет на Путин?

Толкова злоба, толкова ненавист,лъжи,измислици ,че човек започва да мисли как съществува тази държава с този негатив и дали има възможност за преуспяване. И става ясно защо БГ е последна по всички показатели. Този, който лае тук, що да не зададе въпросът: защо сте последни? А руснаците прощават ви много защото великодушни хора,те са други хора - далеч от вас. Затова са избрали именно този президент,който в световната класация ту първи,ту трети в зависимост от източниците.Самата държава една от десетте най-развитите промишлени държави, трета със златно-валутния си резерв, тя е космическа държава,дава на заем на САЩ своите ледоразбивачи,САЩ сключила нов договор с Русия да купува от нея ракетни двигатели,Русия строи най-надеждни атомни реактори,тя сказочно богата на природни ресурси,тя има и отделя пари на иновационно развитие,тя постоянно повишава пенсии и заплати и т.н. и т.н.Да, тя има свои проблеми,защото се възстановява след хаоса на перестройка и това е естественно,но тя има и огромни възможности.А този,който говори да политзатворници ,нека да ги назове конкретно.Може би крадла Ходорковски?Кои друг? Няма такива.

Нашата фенка, баба Тодорка, чела, чела и се смела , ама като стигнала до "...ТУ ПЪРВИ, ТУ ТРЕТИ..."задавила се, и спешно е откарана в ЕМБАЛ "Св.Бойко"-Трън.

Нашата фенка, баба Тодорка, чела, чела и се смела , ама като стигнала до "...ТУ ПЪРВИ, ТУ ТРЕТИ...",задавила се, и спешно е откарана в ЕМБАЛ "Св.Бойко"-Трън.

Ти не си радио, а развален грамофон. Повтаряш се и вече не си оригинален. Кримена СтЗаг беше по-свежа;) Смени плочата!

Жерарчо, много пият по тези географски ширини аз с моя балкански тренинг не издържах и се върнах.

Ами едно време гледах руско копие на "Конникът без глава" - "Всадник без головой", и от смях от превода не можах да се насладя на филма;)

теб боклуко кои те пита? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като те кефи шалварката що не се вземете. Макар, че все ми се струва, че под "мелиха" се крие някой манаф от дир-а.

Още един пияница повече в Русия.

"Моий мужьИк алкаголИк, не умееть паебать, мнООга рассь !"

Изпростяваш! :)

Това е най-големият вицРусия и имигранти!Дори и папуасите от Нова Гвинея няма да искат да отидат в страната,където бият и убиват противниците на Путин и Медведев,а затворите са пълни с политически противници на двамата!"Тюрмата на народите" е най-отвратителното място на Земята!Затова и населението й от 280 млн.стана на 140 млн.Всеки ,който може да се измъкне,е побегнал без да се обръща назад!Колкото и емигранти от там да срещнеш по света,само псуват и не дават и дума да се каже за връщане!

Много ти е промит мозъка , момченце. Направо си зомбирам . Предлагам във форума да пишат хора които поне веднъж са ходили в Русия след 2000г.

Ще ти се ,приятел,ама няма!Не си ли разбрал,че там можеш да отидеш само на няколко избрани от властта места!Аз бих отишъл единствено ,за да видя местата където са разстреляни противниците на съветската власт през годините на Сталин!Бих искал да видя техните концлагери,след като ходих в Полша и видях хитлеристките!Бих се поклонил на гроба на Гай,Блюхер ,Тухачевски и другите славни военноначалници-маршали,убити затова,че са били хора с глави на раменете си!Интересен обект е "Лубянка",където разстрелите са били,нещо ежедневно!Сега разбираш ли,че историята им е история на убииства,страдания и жестокости!Понаучи нещо и за управлението на Петър Първи и Иван Грозни!Ужасяваща азиатска жестокост на самодържци,които са митологизирани от самите руси!А това което е красиво-Спаската кула ,новодевическия манастир,Нижни Новгород-всичко е построено преди революцията!

Това е модерно човек да сменя родината си. Турция също е добър избор. Бих казала и най-правилния!

Кви руснаци.. македонци са :)

бальшоийе спасъйба !! Вам тодже ЧНГ, и по-здарови ! ат Вашата РАДОЙКА. п.п.: Праститье, я сефте в Маскве !

"Огромни заслуги към руското кино защото се снимал в реклама за кетчуп!" No comment

Значи нашата Мара Отварачката биха я направили Заслужил Артист на Руската Федерация:)

Да станат българи. Нищо няма да плащат. И ще си вземат ддс колкото си искат.

от кога го чакате тоя капитализъм да умре бе :))) от времето на маркс ку-ку депардийо взима руско гражданство а година след тва си купува къща в созопол за да получи европейско гражданство :)))

До като го чакаш тоя капитализъм да умре, ще ти умре първо *, бе :)))

Вилата ще почака. Първо ще трябва да изкара казармата....

Ела в България, тук данъците са за бедните.

Ха ха - навремето искахме в Западна Европа, сега се натискат за Източна ! Дали капитализма умря ?

:)) а на французите които обичат русия им пожелавам следващият път да бъдат освободени от русия да видим тогава дали биха могли да се отделят от варшавския договор :)))) колуни

Ми що не идват тука бе . Нали плоския ни данък е 10 %.:-))

:)) гледам днес русофилите са се на*ли от хорошо

denny

А, не, "Стоунс" не ги пускам! Жан-Мишел Жар да приема каквото си ще гражданство, но "Стоунс" не ги давам!

Посрещахме Нова година в Сион - Швеицария. Половината от курорта беше пълен с руснаци. Собствениците на хотели се скъсваха да им се мазнят, а нас почти не ни бръснеха за слива. Как стана така? Нали ние уж сме членове на ЕС?

навсякъде в добрите курорти и обществени заведения персонала се мазни да не би проблема да е в теб

Разбира се , че проблема е в мен . Те првят сметки за вечеря от порядъка на 7-800 евро за вечеря , а аз не си го позволявах.

В курортите на Австрия не се разрешава повече от 10 % от хотелсите стай да са заети от руси!Били извършвали много престъпления!Очевидно това,което пишеш не е истина!

Това е пълна лъжа! Никъде няма такава процентова забрана. Напротив, за привличане на повече платежноспособни туристи от изток съюзът на австрийските хотелиери имат разработена специална програма.

теб боклуко кои те пита? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Заеби - и в Турция въпреки че нас ни посрещат с "комшу" и са приветливи, мазните метани и кючеци са за руснаците. Ма те не бяха утрепани от работа мужици, а нови...:-((((. Eдин е Мамон и парите са неговия пророк :-(((((((((((((99

Хубава държава. Има всичко - необятни простори, лесове, реки, природни богатства, океани и морета, ниска населеност... И един народ, който отхвърли комунизма и живее по демократични правила все по-заможно ... И един Президент, който е класиран на първо място в света по влиятелност и популярност... Русия е хубава страна и става все по-хубава.

че даже купиха половин Созопол, за да не бедства без тях. Има - нЕма вече 300 000 души са взели паспорти, голяма част - и имоти из България. Да не са решили нас да преселят в Сибир..

класира ситнозърнестия на това място?

ако си чувал, което ме съмнява, го е класирало......Други тъпи въпроси???

ееех русия като нея няма друга рядко населена щото по-голяма част от населението е избита от самите тях велика демокрация в която пресата и опозицията са дескриминирани и избивани прекрасна страна с над 2 пъти повече убииства от презрените сащ... айде успокойте малко промитите си мозъци

Нахлупвай тюбитейката,грабвай чемодана и там-по безкрайните простори!

тази зловеща страна няма да може да привлече интелектуалци,а може да излъчва такива ,както от 1 век насам и то точно във Франция!В Русия ще отидат престъпници като Галевите,но не и Депардио!То си е написано черно на бяло и в този материал,че никой не заминава в страната с уж "суров климат"!Очевидно е използван израз с двусмислено съдържание!Аз го разбирам като "престъпен климат"!

Бъркаш грузинеца Сталин с Русия. Русия не започва и не свършва с еврейското им политбюро или Джугашвили.

Депардиьо вече прие, с дълбока благодарност, решението на руския Президент да му се даде руско гражданство... Той винаги е обичал руснаците...

"Никога" , от това което пишеш виждам ,че никога не си ходил в Русия. Първо отиди , виж и тогава коментирай. Само , че тогава коментара ти ще е друг.

утку се прекръсти на Де Пърдийо

Мъдератора е изял П-то на П утку. Аве лекенца, поне слагайте по едно 'редактирано'. Така деюре и де-факто манипулирате мнението и променяте смисъла. Често на 100%...

Това че,Путин е разрешил даването на руско гражданство на Депардио,въобще не означава ,че французинът се е възползвал от "милостинята" на русина!Той очевидно не желае да се възползва от това и си остава френски белгиец!

всички ще станем скоро руснаци, В Русия е истината, много има за крадене

Ами тогава защо русняците продължават да крадат от България.

... селтаци, не знаят как се пише "Руснаци"... чичка, колкото е изнесено по 'западен' тертип от България, толкова СССР (не Русия) не е откраднал от никого.

Руската федерация става все по-добро място за живеене.

- земьо Македонска!

От наш наш кореспондент току-що научихме, че молби за руски граждане са подали и нашите сънародници Цар Киро, царя на ндсв, и Брата Галеви.

ЧНГ! :) Жив и здрав!

ЧНГ и на тебе! Да си жива , и от мене по-красива !

Коментари - Преценяват шансовете Жан-Мишел Жар и ”Ролинг стоунс” да станат ”руснаци” | Днес.dir.bg

Преценяват шансовете Жан-Мишел Жар и ”Ролинг стоунс” да станат ”руснаци”

Печатът в Русия коментира решението на президента Владимир Путин, дал вчера руско гражданство на френския актьор Жерар Депардийо, предаде БТА. Коментира се възможността и други да последват примера на френския артист.

Обратно в новината

Коментари - Преценяват шансовете Жан-Мишел Жар и ”Ролинг стоунс” да станат ”руснаци” | Днес.dir.bg

Коментари

Как няма да избере Русия за своя втора родина, този голям французин??? Познава и обича руската култура, приятел с много видни руснаци... Красива и богата държава с установена демокрация и световно признат лидер и Президент ... Не всеки може да получи руско гражданство. Например хан Путку никога няма да има тази възможност. Затова рита толкова много по форумите под различни никове ...

Какъв ви е проблемът на всички тук пишещи, или си нямате други занимания? Кой където иска, там да си живее, стига да му позволяват средствата. Москва, Париж, Нова Гвинея, Папуа или Огнена земя. Всичко е относително на този свят.

А бе относително относително ама само да не си в Булгаристана

А това са думите за Русия на Жерар Депардийо от писмото му за журналисти (откъснато и на парчета):Обожавам Русия... В Русия добре се живее...там има чудесни места (за живеене)..., ще уча руски език...,.там велика демокрация...люблю Путина....Слава на Русия...Благодаря (за гражданство).И ред други думи.

Хахххххххххххах. Че нямат ли си руснаците алкохолици та трябва да внасят? Очевидно и това недостига наред с другото.

Ти че си рязан, разан си, ама поне не се издавай.

Абе, разбрахте ли хането путку поискало руско гражданство? И щяло да отиде да прави м.нет на Путин?

Толкова злоба, толкова ненавист,лъжи,измислици ,че човек започва да мисли как съществува тази държава с този негатив и дали има възможност за преуспяване. И става ясно защо БГ е последна по всички показатели. Този, който лае тук, що да не зададе въпросът: защо сте последни? А руснаците прощават ви много защото великодушни хора,те са други хора - далеч от вас. Затова са избрали именно този президент,който в световната класация ту първи,ту трети в зависимост от източниците.Самата държава една от десетте най-развитите промишлени държави, трета със златно-валутния си резерв, тя е космическа държава,дава на заем на САЩ своите ледоразбивачи,САЩ сключила нов договор с Русия да купува от нея ракетни двигатели,Русия строи най-надеждни атомни реактори,тя сказочно богата на природни ресурси,тя има и отделя пари на иновационно развитие,тя постоянно повишава пенсии и заплати и т.н. и т.н.Да, тя има свои проблеми,защото се възстановява след хаоса на перестройка и това е естественно,но тя има и огромни възможности.А този,който говори да политзатворници ,нека да ги назове конкретно.Може би крадла Ходорковски?Кои друг? Няма такива.

Нашата фенка, баба Тодорка, чела, чела и се смела , ама като стигнала до "...ТУ ПЪРВИ, ТУ ТРЕТИ..."задавила се, и спешно е откарана в ЕМБАЛ "Св.Бойко"-Трън.

Нашата фенка, баба Тодорка, чела, чела и се смела , ама като стигнала до "...ТУ ПЪРВИ, ТУ ТРЕТИ...",задавила се, и спешно е откарана в ЕМБАЛ "Св.Бойко"-Трън.

Ти не си радио, а развален грамофон. Повтаряш се и вече не си оригинален. Кримена СтЗаг беше по-свежа;) Смени плочата!

Жерарчо, много пият по тези географски ширини аз с моя балкански тренинг не издържах и се върнах.

Ами едно време гледах руско копие на "Конникът без глава" - "Всадник без головой", и от смях от превода не можах да се насладя на филма;)

теб боклуко кои те пита? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като те кефи шалварката що не се вземете. Макар, че все ми се струва, че под "мелиха" се крие някой манаф от дир-а.

Още един пияница повече в Русия.

"Моий мужьИк алкаголИк, не умееть паебать, мнООга рассь !"

Изпростяваш! :)

Това е най-големият вицРусия и имигранти!Дори и папуасите от Нова Гвинея няма да искат да отидат в страната,където бият и убиват противниците на Путин и Медведев,а затворите са пълни с политически противници на двамата!"Тюрмата на народите" е най-отвратителното място на Земята!Затова и населението й от 280 млн.стана на 140 млн.Всеки ,който може да се измъкне,е побегнал без да се обръща назад!Колкото и емигранти от там да срещнеш по света,само псуват и не дават и дума да се каже за връщане!

Много ти е промит мозъка , момченце. Направо си зомбирам . Предлагам във форума да пишат хора които поне веднъж са ходили в Русия след 2000г.

Ще ти се ,приятел,ама няма!Не си ли разбрал,че там можеш да отидеш само на няколко избрани от властта места!Аз бих отишъл единствено ,за да видя местата където са разстреляни противниците на съветската власт през годините на Сталин!Бих искал да видя техните концлагери,след като ходих в Полша и видях хитлеристките!Бих се поклонил на гроба на Гай,Блюхер ,Тухачевски и другите славни военноначалници-маршали,убити затова,че са били хора с глави на раменете си!Интересен обект е "Лубянка",където разстрелите са били,нещо ежедневно!Сега разбираш ли,че историята им е история на убииства,страдания и жестокости!Понаучи нещо и за управлението на Петър Първи и Иван Грозни!Ужасяваща азиатска жестокост на самодържци,които са митологизирани от самите руси!А това което е красиво-Спаската кула ,новодевическия манастир,Нижни Новгород-всичко е построено преди революцията!

Това е модерно човек да сменя родината си. Турция също е добър избор. Бих казала и най-правилния!

Кви руснаци.. македонци са :)

бальшоийе спасъйба !! Вам тодже ЧНГ, и по-здарови ! ат Вашата РАДОЙКА. п.п.: Праститье, я сефте в Маскве !

"Огромни заслуги към руското кино защото се снимал в реклама за кетчуп!" No comment

Значи нашата Мара Отварачката биха я направили Заслужил Артист на Руската Федерация:)

Да станат българи. Нищо няма да плащат. И ще си вземат ддс колкото си искат.

от кога го чакате тоя капитализъм да умре бе :))) от времето на маркс ку-ку депардийо взима руско гражданство а година след тва си купува къща в созопол за да получи европейско гражданство :)))

До като го чакаш тоя капитализъм да умре, ще ти умре първо *, бе :)))

Вилата ще почака. Първо ще трябва да изкара казармата....

Ела в България, тук данъците са за бедните.

Ха ха - навремето искахме в Западна Европа, сега се натискат за Източна ! Дали капитализма умря ?

:)) а на французите които обичат русия им пожелавам следващият път да бъдат освободени от русия да видим тогава дали биха могли да се отделят от варшавския договор :)))) колуни

Ми що не идват тука бе . Нали плоския ни данък е 10 %.:-))

:)) гледам днес русофилите са се на*ли от хорошо

denny

А, не, "Стоунс" не ги пускам! Жан-Мишел Жар да приема каквото си ще гражданство, но "Стоунс" не ги давам!

Посрещахме Нова година в Сион - Швеицария. Половината от курорта беше пълен с руснаци. Собствениците на хотели се скъсваха да им се мазнят, а нас почти не ни бръснеха за слива. Как стана така? Нали ние уж сме членове на ЕС?

навсякъде в добрите курорти и обществени заведения персонала се мазни да не би проблема да е в теб

Разбира се , че проблема е в мен . Те првят сметки за вечеря от порядъка на 7-800 евро за вечеря , а аз не си го позволявах.

В курортите на Австрия не се разрешава повече от 10 % от хотелсите стай да са заети от руси!Били извършвали много престъпления!Очевидно това,което пишеш не е истина!

Това е пълна лъжа! Никъде няма такава процентова забрана. Напротив, за привличане на повече платежноспособни туристи от изток съюзът на австрийските хотелиери имат разработена специална програма.

теб боклуко кои те пита? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Заеби - и в Турция въпреки че нас ни посрещат с "комшу" и са приветливи, мазните метани и кючеци са за руснаците. Ма те не бяха утрепани от работа мужици, а нови...:-((((. Eдин е Мамон и парите са неговия пророк :-(((((((((((((99

Хубава държава. Има всичко - необятни простори, лесове, реки, природни богатства, океани и морета, ниска населеност... И един народ, който отхвърли комунизма и живее по демократични правила все по-заможно ... И един Президент, който е класиран на първо място в света по влиятелност и популярност... Русия е хубава страна и става все по-хубава.

че даже купиха половин Созопол, за да не бедства без тях. Има - нЕма вече 300 000 души са взели паспорти, голяма част - и имоти из България. Да не са решили нас да преселят в Сибир..

класира ситнозърнестия на това място?

ако си чувал, което ме съмнява, го е класирало......Други тъпи въпроси???

ееех русия като нея няма друга рядко населена щото по-голяма част от населението е избита от самите тях велика демокрация в която пресата и опозицията са дескриминирани и избивани прекрасна страна с над 2 пъти повече убииства от презрените сащ... айде успокойте малко промитите си мозъци

Нахлупвай тюбитейката,грабвай чемодана и там-по безкрайните простори!

тази зловеща страна няма да може да привлече интелектуалци,а може да излъчва такива ,както от 1 век насам и то точно във Франция!В Русия ще отидат престъпници като Галевите,но не и Депардио!То си е написано черно на бяло и в този материал,че никой не заминава в страната с уж "суров климат"!Очевидно е използван израз с двусмислено съдържание!Аз го разбирам като "престъпен климат"!

Бъркаш грузинеца Сталин с Русия. Русия не започва и не свършва с еврейското им политбюро или Джугашвили.

Депардиьо вече прие, с дълбока благодарност, решението на руския Президент да му се даде руско гражданство... Той винаги е обичал руснаците...

"Никога" , от това което пишеш виждам ,че никога не си ходил в Русия. Първо отиди , виж и тогава коментирай. Само , че тогава коментара ти ще е друг.

утку се прекръсти на Де Пърдийо

Мъдератора е изял П-то на П утку. Аве лекенца, поне слагайте по едно 'редактирано'. Така деюре и де-факто манипулирате мнението и променяте смисъла. Често на 100%...

Това че,Путин е разрешил даването на руско гражданство на Депардио,въобще не означава ,че французинът се е възползвал от "милостинята" на русина!Той очевидно не желае да се възползва от това и си остава френски белгиец!

всички ще станем скоро руснаци, В Русия е истината, много има за крадене

Ами тогава защо русняците продължават да крадат от България.

... селтаци, не знаят как се пише "Руснаци"... чичка, колкото е изнесено по 'западен' тертип от България, толкова СССР (не Русия) не е откраднал от никого.

Руската федерация става все по-добро място за живеене.

- земьо Македонска!

От наш наш кореспондент току-що научихме, че молби за руски граждане са подали и нашите сънародници Цар Киро, царя на ндсв, и Брата Галеви.

ЧНГ! :) Жив и здрав!

ЧНГ и на тебе! Да си жива , и от мене по-красива !