Русия, Филипините и Индия обявиха раждането на 7-милиардния жител

Населението на Земята достигна днес 7 милиарда души, след като юбилейният младенец се роди в Калининград, предаде ИТАР-ТАСС. Филипините и Индия обаче също обявиха за раждане на юбилейното бебе.

Обратно в новината

Коментари - Русия, Филипините и Индия обявиха раждането на 7-милиардния жител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ex, трябваше да почнат стерилизацията от майка ти, третокласнико. Тежко му и горко на този, който ще чака точно ти да го храниш.

Поздравяваме България с нови дни ! Станчо да си подаде оставка!

Съмнявам се да е точно 7 милиардния жител на Земята, защото в България циганите се раждат през няколко секунди тъй че ....

Руснаците пшак се насраха - тяхно било 7-милиардното бебе. И защо? Ами защото се е родило в Русия. Смях отвсякъде. Русия има население по-малко от 200 млн. В същото време Китай има население над 1,3 млрд, Индия - над 1 млрди т.н., и т.н. Има доста държави с население по-голямо от това на Русия. Като се отчете факта че там таждаемостта е въти по-висока от Русия, вероятността детето да с ероди тоично в Русия е минимална - от 7 до 10 пъти по-малка от тази да се роди в Индия или Китай. И то ако не се отчита индексът на раждаемост. Ако се отчете че в Индия раждаемостта е 4 - 5 пъти по-висока от тази в Русия вероятността нараства до 30 пъти и повече. Значи вероятността руснаците да лъ7жат отива към 99%

Тоя път акцията е на ООН, точно в дир-а написаха че е решено първото дете родилосе на тази дата в Калининград да бъде обявено за седем милиардното.

3 страни обявиха , че 7-млрд жител се роди точно на тяхна територия. Но пък в своя фанатична злоба ти си изля помия точно на Русия. Прилагайки методика на Фройд, смея да твърдя ,че твоя паталогична злоба почва да придобива наченки на копрофилия (съдя по изрази които използваш). Искрено ти съчуствам, че тази злоба трови целия ти живот. Малко по-ведро приятелю - наистина животът е прекрасен

Не съм някакъв почитател на руснаците, но мисля, че си напълно права по отношение на по-горе писалия!

Чистата математика и малко астрономия показва че поради часовата разлика вероятността 7-милиардният жител да се роди в Китай, Индонезия, Япония (въобще в Югоизточна Азия), или даже Индия е много по-голяма от вероятността да се роди в най-западната точка на Русия. Поне това можеха да се досетят вашите "учени" от АН СССР. Вие ще ме апострофирате че няма СССР. Да, така е но тъпанарите от АН на СССР все още се опитват да се правят на "учени"

Кой вярва на статистики? При толкова бедствия и нещастия по света, при застаряващото население и отрицателния прираст в Европа, а и не само на този континет, болестите, глада и смъртността в Африка например, може ли да ми се обясни как населението на Земята нараства. Има толкова нерегистрирани раждания и смърт, как става така, че може с точност да се каже колко сме? В света в момента се води не една война, ами там едва ли ражадемостта е скочила. Въобще не вярвам на статискики и подобри проучвания.

то мир и любов с пожелания не стават, трябват решителни мерки, да се редуцира нселението то 500 мил.

А ражданията, които са се случили тази нощ по Земята, но извън болниците, броят ли се?

Той е бре! Аз правих паралелно преброяване.

От СЕДМИЦА тръбят, че по време на международната конференция в Калининград ще обявят първото родено бебе за този ден, в този град за 7 милярдния жител, в чест на града- домакин на събитието. Много ясно, че не може да се изчисли кой точно е 7 млрд. Все пак няма комуникация между всяка раждаща в момента жена, нали така???? Престанете да плюете, пожелайте мир и любов за идните поколения и си живейте живота както си знаете.

явно формулата по която пресмятат броя на населението е "тайна", но отдавна не е тахна, че на Земята живеят около 10 милиарда души. Приятен ден на всички!

Очевидно примерът на нашите политици трябва да бъде последван по цял свят. Ако това стане, това число бързо и успешно ще се редуцира до 3-4 млрд. Прав е Бойко, като кани Европа да живее с нашите заплати и пенсии. Това е решението. Мъдрото!

Чудя се как да ги подлъжем, да ги поуправляват и тях... До 10 г. може и под 4 млрд. да паднат :) а смятам, че с това ще се предотвратят и маса военни конфликти... до 5 г. ще спрат да мислят за друго освен дали ще могат да платят поредното парно...

Плюс-минус 1-2 милиона е горе-долу същото в случая като +/- 1-2 души. Факт е, че планетата е свръхнаселена и мерките, които се вземат(по-точно не се вземат) са раздаване на грамоти и търсене на рекордьори.

ненормална новина

Това, че има вече 7 млрд. живи хора на земята май не е хич добре. На зле отиват нещата и откъм ресурси и от към замърсяване....

От Изтока ще се роди и Новата зора на 21-ви век, да да разсее тъмнината, в която живеем.

КАК ПА ГО ИЗЧИСЛИХТЕ ха ха ха . Взехте ли под внимание колко хора са починали точно тази нощ?

Да е жив и здрав бебокът и майка му! Да е жив и здрав таткото и да има сили и здраве да си ги гледа, желая им щастие!

Значи цялата работа била, първото бебе родено в Неделя да бъде обявено за 7 милиардния човек. Но това са доста размити понятия, защото всяка секунда се раждат стотици и умират стотици.Населението на земята расте с около 100 души на секунда. Как разбраха, че 7 милиардния е Пьотр нз.

Замислих се какво да пожелая на Пьотр и съвременниците му и осъзнах, че съм се превърнал в песимист. Все пак... да видят нови светове, да живеят с по-истински ценности, да са по-добри и много по-щастливи от нас.

Абсолютно невъзможно да се каже кой точно е 7 милиардният ... а и какво значение има ... да си празнуват това тъжно събитие ... безумци ...

Как пък го разбраха, че точно той е 7 милиардния? В тази секунда сигирно са се родили 1000 бебета.

По голяма простотия не бях чел, с каква точност сме само преброени )))