Вашингтон и Москва: Много сме скарани!

След Путин и Тръмп заяви, че отношенията между САЩ и Русия са се влошили и са на много ниско ниво.

Обратно в новината

Коментари - Вашингтон и Москва: Много сме скарани! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само това, Америка вече е цел, за първи път в нейната кратка история не на думи а на яве. Общата представа на хората, за САЩ вече не е положителна , все повече граждани в целият свят смятат, че САЩ са паразити и са в тежест на света. Според статистическите данни един гражданин на САЩ консумира десетки дори стотици пъти повече ресурси.

НАСЕЛЕНИЕТО НА СВЕТА ОСЪЗНА,КОВАРНАТА РОЛЯ НА САЩ В ГЛОБАЛНИЯ ЦИОНИСТКИ ПЛАН ЗА ПОРОБВАНЕ НА СВЕТА!!!ЩЕ ИМА ОЩЕ КРЪВОПРОЛИТИЯ,ПРЕДИ ЦИОНИЗМА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ!!!ВАЖНОТО Е,ЧЕ СВЕТЪТ МАКАР И ТРУДНО СЕ ДВИЖИ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА!!!

Никой не отива да живее в страна която мрази а като гледам колко хора искат да живеят в САЩ и колко в Русия ми се струва че Русия хич..ама хич не я обичат.

Путин се образи с целия свят,горко им на руснаците

Уикилийкс разкри нови факти! Килъри Клингон, в качеството си на Държавен секретар на САЩ е курирала съвместните венни действия на САЩ и Ал-Кайда в Сирия! Срещу Народа, избраното от него Правителство и Армия! Истината ВИНАГИ излиза наяве!

Момче не говори глупости.При диктаторските режими избори НЯМА.Да не искаш да кажеш че в съветска русия има избори?Хаха.И децата ше ти се смеят бе "умнико"

Русия е капиталистическа страна , като нас. Украйна точно евреите от Херсон я поставиха в днешното положение. Борбата е за ресурси. САЩ трябва да покорят Русия, за да могат да се справят с Китай. Това е тяхната стратегия.

Западные СМИ никак не отреагировали на атаку коалиции ВВС США на склады с химоружием запрещенной террористической группировки ИГИЛ. Так, западная телекомпания CNN, которая распростарнила дезинформацию о якобы переговорах сирийских военнослужащих с экспертами по химоружию, не отразила в своей новостной ленте информацию о сегодняшней атаке. Ранее сообщалось, что при ударе международной коалиции в районе Джалта в Дейр-Эз-Зоре погибли несколько сотен человек, в том числе мирные жители. По данным Генштаба Сирии, на месте удара образовалось белое облако, затем желтое, что говорит о наличии концентрации отравляющих веществ. При этом, западные СМИ активно тиражируют недостоверную информацию о якобы новых бомбардировках сирийских ВВС при поддержке России. В статье Daily Mail говорится о том, что в результате применения паралитического газа в городах Латамнек и Сарахеб в северной Сирии погибли 89 человек. Ранее телекомпания CNN со ссылкой на неназванные источники во властных структурах США опубликовала статью, в которой говорится о якобы существующих записях переговоров сирийских военнослужащих и экспертов в области химоружия, которые говорили о подготовке атаки с применением зарина в Идлибе.

Вчера, ВВС на САЩ, и техни съдружници, са бомбардирали склад за химическо оръжие на ИДИЛ и на Джебхат ан-Нусра в провинция Дейр-ез-Зор. На мястото на удара, първо се е появил бял облак, а след това жълт, което говори за концентрация на отровни вещества. Убити са стотици мирни граждани и няколко терориста.

По-долу написах за творението на ционизма-съветска русия.През 1980г този проект на евреите се провали.И те по некакъв начин успеха да спасат своето оръдие от разпадане.Така евреите спасиха своята военна организация наречена съветска русия.Как точно ИЗЛЪГАХА СВЕТА ДА ПЛАТИ ЗА РЕАНИМАЦИЯТА не знам.Щото точно света плати сметката по тази реанимация чрез безумните цени на енерго ресурсите.Тези цени НЯМАХА НИЩО ОБЩО С ПАЗАРА.Те беха чисто ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕНИ.И това е било КОНСЕНСУСНО РЕШЕНИЕ. Колкото и могъщ да е дик чейни не му е по силите да го направи сам.Какво евреите са казали на отсрещната страна не знам.Може би че атомното оръжие може да попадне в неподходящи ръце ако техната рожба се разпадне на неколко държави.И света им се е вързал.И ПЛАТИ СМЕТКАТА ПО РЕАНИМАЦИЯТА НА ЕВРЕЙСКАТА СОБСТВЕНОСТ наречена съветска русия.И не се лъжете:ДНЕС НЕ НЕОБХОДИМО УПРАВНИЦИТЕ В РУСИЯ ДА СА НЕПРЕМЕННО ЕВРЕИ ПО МАЙКА.Има си други механизми те да бъдат контролирани да изпълняват желанията на своите господари.Така че това което прави днес съветска русия е по нареждане на ционистите.И не се лъжете,света не е само евреи. Няма как той да бъде едностранно управляван от тех.Прекалено е голям и многолик.Просто света не требва да им се връзва на еврейските тъпи тарикатлъци. Чрез съветска русия НАЙ-ОБЩО КАЗАНО ЦИОНИЗъМА ВЛИЯЕ НА СВЕТА.Отнемането на украйна от русия показва доста неща.Който е успял да го направи въпреки съпротивата е бил доооста мощен.И едва ли,не е знаел кво прави.Едва ли го е направил без да иска.хаха.Освен ако това Е НЕКОЙ НОВ ТАРИКАТЛЪК НА ЕВРЕИТЕ.Собствениците на русия нямат интерес да загубат украйна.Такава е рационалната логика.Ама кой знае кво е ако логиката е ИРАЦИОНАЛНА.хаха

Ам чи, Москва с кого не е скарана? С целия свят! Щото само Иван е в крак, целият останал свят не е в крак!

Ам чи, Москва с кого не е скарана? С батката Ким.Он ще ви го навърфори яко! Оплачете се после в Хага

Няма да има от какво да се оплакват в ООН . За мъртвите или добро или нищо. В ООН малко ще помрънкат но Северна Корея няма да липсва на никой.

няма добри отношения със самовлюбени и арогантни диктатори какъвто е късака.

късак оня с перчема ли? .Че той е вечно пиян бе нанася удари във въздуха.

Сорри, ама късака е напомпания с ботулинов токсин лилипут! А токсина, както е известно, отравя мозикът!

Ти си се объркал тотално.Рублата падна под 3 стотинки и няма с какво да ти платят

напротив рублата поскъпна с 35 % от началото на годината Иконимиката на Русия излезе на рестаж още 1-вото тримесечие на годината и инфлацията падна до минимума от 25 години.Виж обаче ако е за стотинките то горката японска йена е 2 стотинки.Ужас.

а руснаците от кого се управляват?

Эпштейн - Шаломов-Путлер, Президент на Россия, и Мендель Медведев Давид Ааронович Министрпръццедатель! Ама де са от добрите, нашите ционисти!!!!!

Винаги определени конкретни събития са въплащение на некви общи принципи.И е добре те да се казват открито. Съветска русия е цитаделата на световния ционизъм.Тя беше създадена от него в стремежа му за световно господство.Метежа 1917г е бил платен от "червенощитко и приятели".И така те са си създали държава. Бълнуванията на идиота маркс- за "диктатура на пролетариата", "общонародна собственост", "социална спраедливост", "социално равенство" , КРАЖБАТА НАРЕЧЕНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и т.н. са прикритието на световния ционизъм за постигането на неговите цели.Най-големата жертва на еврейството Е РУСКИЯ НАРОД СТРАДАЛЕЦ.За да запазат своята власт в русия евреите избиха 56 ПЕДЕСЕ И ШЕСТ МИЛИОНА РУСНАЦИ.Когато руския народ проумее тези прости неща, омразата спрямо евреите ше се отприщи.А и народите по света ше проумеат че чрез днешна русия-въоръжената сила на световния ционизъм,той шантажира и застрашава живота на земята в стремежа си за световно господство.Да, народовластие или равенство между хората или справедливост или каквото и да е от тоа сорт в русия никога не е имало.Комунизма това е власта на световния ционизъм.

деер

Какво доверие?! Всички главнокомандващи на натовските държави да отидат без охрана из районите на Сирия, контролирани от демократичната опозиция и ООН да изпрти наблюатели в зоната на т.н. химическа атака! Аз лично не вярвам руснците да ги бомбандират.

Асад да се поразходи из Сирия,че той от години е в подмосковието

Не виждам по тоя повод черно знаме на покрива на Белия дом!!! Хич не им пука за Путлер!! И са прави!!!

"Масква на сълзи не вярва". Та тя на нищо не вярва! Каква ледена наглост, да гласуваш вето в ООН за осми път, когато пред теб са кадри на задушени и гърчещи се деца! Ще ги приемат в цивилизования свят на куково лято, даже малко след него.

кадри викаш.Видяхме ги тия кадри бе пак се осраха организаторите ,забравиха да изключат камерите и обгазените и умрели от газ излязоха от чаршафите и си тръгнаха.А на времето каквикадри имаше само ти давидиш -ядрени бомби в Ирак един палячо ги разнасяше на портрет в ООН.

След последните снимки, режисирани от ЦРУ, останаха да се гърчат само Соросоидите. Ама нищо, те са свикнали.

Ти сигурно и в Дядо Коледа вярваш като ти чета глупостите.....

Наивен си като бабичка с деменция

Разбирайте новината така: Баницата е разпределена масрафа сме си го направили, сега ще се правим на ощипани госпижици и ще си правим каквото си искаме.

Ама нали щеше да има нова Ялта и СССР 2.0 щеше да се състои под благия поглед на Тръмп? Щото нали по взаимно съгласие Русия щеше да "освобождава" Европа? Или забравихте бързо, какви ги пишехте, а?

Преди изборите във САЩ писах,че президентите са кукли на конци,на едни наречени илюминанти! Писах,че Тръмп само лае предизбрно! Не предполагах обаче,че толкова бързо ще му свият сърмите,и,че ще се оястреби толкова бързо и злобно? Но то е логично.Ако тъмно зеления,нямяше какво да губи,то Тръмп се оказа идеален за целта! Ако не слушка,за норматив ще го направят просяк???

То, видите ли, сега имаме постановка, че уж са скарани, ама иначе не са, разиграват го за пред хората. Абе, блядки, взе да ви пари под краката май и се опитвате (напълно неуспешно) да прикриете страха си от това, което следва - тотален срив на Русия. Не разбрахте ли, че няма как да заплашвате и да се дървите на цял свят, без това да има последствия за вас?

много им пари .Даже вчера кученцето рекс подскачаше като ухапано като от кърлеж в кремъл.И той като оня Джим Кери ще спи на походно столче пред кабинетите.

Скарани сте ама що така немците не ви вярват, а ? Това сега е американският вариант на Северен поток дето бил само "търговски проект". Та и те сега били "скарани"...

Крайно време беше някой да каже на краварите НЕ!!!!! САЩ да си прибира вайските от базите по Света/около 650-700/ и да си стои в краварника!! Никой не ги уважава!!!Само за последните 2 месеца в една от базите в Япония/Окинава/ са изнасилени 7 японки от пияни и дрогирани краварски войници!!!!!

На мен пак ми смърди на театър. На Доналд дък му пари нещо, че ще го импийчнат заради връзките с Москва и сега от двете страни бързат да се "разграничат". След известно време палачинката ще бъде обърната.

Шило

Ами да вземете да се сдобрите?

Змията най-много хапе преди да пукне!Е това е цялата работа - краварите нямат избор .Само трета световна ще им оправи затъналата в трилиони дългове краварска икономика!В противен случай ще се самоизядат ! Това е най-гнусната "държава" , която е в основата но всеки конфликт ..

Няма избор. Партията нема пари за субсидии.

Vinetou

"ще бъдат създадени работни групи за подобряване на отношенията и за идентифициране на проблемите между САЩ и Русия." Той проблема е ясен, "кой да кара влака". Лошото е, че "когато се ритат атовете, страдат магаретата."

"Есминците USS Porter и USS Ross ни демонстрираха отлична скорострелност и бойна мощ, изстрелвайки за 14 минути 59 КР Tomahawk по цели в Сирия. За сравнение , на руският ВМФ, за да изстреля 20 ракети Калибров-НК, му се наложи да събира цяла флотилия. По бойна мощ и ефективност , един американски есминец ( САЩ има 63 и още 22 крейсера) , е сравним със целият Черноморски флот, и тази неприятна подробност разваля пиар-картинката на руската пропаганда, щателно нарисувана от руските военно-патриотични пиар-агенции ".

"Същият този невеж , наивен , генерал Конашенков храбро отговори : американският удар по базата на Шайрат беше неефективен, тъй като по данните на руските средства за обективен контрол, до сирийската авиабаза били долетели само 23 ракети, а останалитем 36 КР неизвестно къде са отишли . Този пиар-генерал по добре да беше премълчал , защото неговите думи подтвърждават , че новите руски радари в Сирия, не са в състояние да контролират полетите даже на старите 40 годишни КР Tomahawk , които не са и стелс в отличие от новите американски КР. Тоест , когато изстрелват Tomahawk над морето и тя полита нагоре е виждат руските радари , даже са ги преброили , а когато лети над пресечена местност , нищо не виждат суперпупер , без аналог в света , руски радари ..

Човекът ти говори колко са изстреляни, не колко са пристигнали. Да не изпадаме в детайли.

Какво се пънете соросоидчета , този жалък опит за демонстриране на сила показа колко са безпомощни Краварите и как ще го изядат при реални бойни действия...

Това от някой форум на американските домакини ли зе или форума на британски мамчета? Щото може мнооооооо ракети да стрелят ама две трети падат у водата а останалите по къщите на хората.

чукча ли си писател ли си не знам ама такъв срам и антиреклама на американска техника верно че е допотопна , не е имало.Даже след анализа на сателитните снимки пентагона изпадна в дълбока тишина : 36 пиратки бяха директно свалени и паднаха като пъпеши ,а върху останалите 23 беше изпробвано отклонение от целати и пираткие паднаха на 15-20 км. извън налбелязаната цел. И резултата -"удареното летище" цяло целеничко че и на него спокойно кацат и излитат самолет0, 2-3 часа след митичинят цирков удар.Затова и пенгана 24 часа след напъните потъта в димна завеса и тишина и смирение.

Защо пропускаш факта, че от 59 ракети долетели едва 20 и то с огромна неточност! Е, нема кво ! Руснаците са казали, че следващия път и една томахавка няма да прелети....

Знаете ли че това което сте написали няма нищто вярно и явно не сте инфрмиран добре.Руснаците си изтрелваха ракетите от корабите си които плават в каспийско море а точно на американците им беше нужна цяла флотилия да пресекат средиземно море за да са по близо до сирия .Доналт тръмп много правилно рече америка е силна но росия същто е много силна а ти пишеш врели не кипели и мътиш на хората главите. друго ако амермка не се страхуваше от РУСИЯ до сега да са я разчленили и накрая дате светна нещто РУСИЯ ОТДЕЛЯ 50 МИЛИАРДА ДОЛАРА НА ГОДИНА ЗА ВЪОРЪЖЕНИЕ И РАЗРАБОТКИ на оръжие против Америка която заделя 600милиарда на година.И излиза че РУСИЯ С МАЛКО ПАРИ ПРАВИ МНОГО ПО ЕФЕКТИВНИ и МОЩТНИ ОРЪЖИЯ ОТ АМЕРИКА ПРОТИВ 600 МИЛИАРДА явно се вижда кой от кого го е страъ

Ами че като сте скарани - развод ...

Ха ха , та Вие вече сте започнали да си чешете езиците без мен. Маскари!!!

американците паднаха до най-ниското си дъно от както съществуват има няма 200години като държава. Това да избираш между пълен идиот, имплсивен и с его по-голямо от наш тиквеник и между чалната бапка това вече щеше да е много смешно ако не беше толкова тъжно. И като прибавим "грамади на мисловната дейност", като баба Меркел и олигофрена Оланд то ясно е кои полетици управляват света. А сега кравнете Путин с тез изброените и си отговорете кой е по-добре да дава насока на света.

Избраха си лъжлив психопат, за да се конкурира по лъжи й психопатстване с Путин.

случва се, в кагебистките семейства

Много сме скарани но това не ни пречи да участваме в съвместен коитус.

Е нали уж Путин хакна американските избори за да спечели Тръмп, па сега ни го играете скарани!

Нещастната Америка ! Най-накрая си намери майстора,съвсем ще я подлуди.

Аз пък не харесвам Меркел. Напълни Европа с мюсюлмани и цигани. Че и помощи им отпуска. Допусна вражески бази да бъдат построени по цяла Европа, с което се постави на най-уязвимото място след евентуална агресия, независимо от коя страна. На всичко отгоре изнесе златния резерв на Германия и не може да си го вземе обратно. Да не говорим, че нейната родина първа е използвала химическо оръжие през първата, че и втората световни войни. А колко евреи са заминали по газовите камери, бедна ви е фантазията. Затова предлагам да бъде разследвана, съдена и обесена, както Саддам, а на нейно място да бъде поставена Иванка Тръмп или бившата жена на Путин. Има ли други предложения?

Предлагам Путин да сложи на мястото на Меркел, любовницата си.

За всички проблеми е виновна схизмата междо римската католическа църква и източната. Вече 1000 години скарани.

"На който не му харесва Европа, да ходи другаде".

Циркаджии са и едните и другите. Стига сте ни занимавали с техните любовни взаимоотношения.

Харесва ми бизнес нюхът на Тръмп. Само Сев. Корея да не му пуснат 5-6 атомни бомбички в силиконовата долина (задния двор). Че ще му съсипят цялата икономика на умрелите щати.

Ако думнат и LOL стрийт. Америка затваря. Ще останат само сбръчканите еврей в лайняните им дупки.

След като обама 5 години беше мачкан от Путин лека полека се преворнъ без да го иска в най добрият атент на Кремъл във Вашинтгнот.Сега се чудят защо е радосттта от Тръмп.Ами от гледна точка на Путин това е най приемливият човек: 1.Неуравновесен и за вътрешна консумация, 2.Засилваща се форма на склероза;3.Притискан от собствените си и не собстнени кланове вътре в страната; и така най лесно лесно манипулируем за Русия- справка "рактентият удар" миналата седмица, предварително нареден и съгласуват и от вътре и от вън с резултат : пиян боксьор загубил 5 рундов мача и излязъл след мача да удря въздуха с юмруци.Е как да не е Тръмп предпочитаният човек.?

тасс не сте били чак толко тъпи

Глупости! Трампнаш! Питайте всичкото мурзилаж кой любител на ботокса назначава американския президент и кой му дава разпореждания. Нъл'тъй?

Абе да не би лавров да е в белия керпич и аз да не съм разбрал?

Че кой ще пусне Лавров в Белия дом?!

Руските евреи и американските евреи не могат да се разберат за сферите на влияние.

Няма вече руски евреи. около 300 000 се изселиха в израел.

и си останаха руски евреи

корейското прасе се е евакоирало от резиденцията си както и 60 хиляди от границата където са китайските войски

Така ли съобшиха от ройтерс? А съобщиха ли, че севернокорейците са окосили тревата при отстъплението, за да имат кво да ядат? :)))

Разбирам го Тръмп. Тия руснаци много гадни станали. Не щат да се гъзят и да отстъпват на ФАЩ. А лобитата там искат да грабят нови ресурси и да "демократизират" тия ето не им ги дават. Ех а така добре се разбираха по времето на пияницата Елцин

Само като видя някой, че е написал ФАЩ и става ясно, че е последовател на Фикуса. А той, както е знайно за всички разчита на безмозъчни. Но те стават все по-малко, както се видя на последните избори.

И затова тиквата им даде пет министерства

Тръмп е начело на най-силната империя в историята на света. Този факт някак трябва да проникне в нечии глави. Всички да се съберат заедно няма да могат да ѝ излязат. Да не говорим, че някакви, като Китай, които нещо се напъват, са изцяло нейно творение, и като технологии, и като икономика. Америка ги е направила, за да са ѝ заден двор, да ѝ произвеждат евтино онова, което ѝ замърсява господарската природа. Като елемент от тези, създадени от САЩ страни, е и днешна Русия. Далеч по-жалка от всякакви други от мислимите велики сили, с икономика колкото нещастна Италия

Поредната соросоидна пръдня. Китайците 1000 години преди европейците имат торове, барут, измислят отрицателните числа и даже имат един вид сонда за добиване на земен газ. Наври си една технология отзад и натисни спусъка. Свърши тая - задокеанските говеда, оказали се в позицията на единствена неразрушена страна в 5 годишна война - ЗАГУБИХА.

китай може да е бил всичко, но след мао е руина както и русия след ленин интересен речник имаш-севеноазиатски ли е

САЩ са колос на глинени крака, точно като СССР през миналия век са затънали в дългове и се перчат с армия, по-голяма част от която не е в движение даже

Ти май живееш с някакви стари представи?!Ти си неграмотен, тъп дебил, правя си заключение само от това твое прозрение:...че някакви, като Китай, които нещо се напъват...Китай не е някакви, вече е световна суперсила, глупако, с космонавт, ядрено оръжие, модерна армия, икономика, почти равна на тази на краварите и т.н. А относно Русия, да попитам, дори и икономиката и да е слаба като на Италия, това има ли някакво значение, ако има много по-добри оръжия от САЩ и е в състояние да унищожи най-силната държава, по твоите думи?!Аман от смрадливи цървули, правещи се на анализатори!!!

САЩ били най велики ,да най велики са измежду банановите републики обаче вече са изяли и бананите си и нищо не остана освен да гледат от страни и да слушат както го прваят последните 7-8 години ,наритвани в ъгъла.

Империя с трилионен дълг, изцяло зависима от Китай, икономика задвижвана от войната, стволоч население - неграмотност и бедност, цели щати фалирали и за продан! Е, да ви пикам на най-най империята!

Единна Сирия няма да има. Всичко върви натам. Асад и ИДИЛ отиват за Русия Турците взимат своето Ще има и наша зона, която Асад бърза да обезлюди с отровни газове

....Ще има и наша зона, която Асад бърза да обезлюди с отровни газове.... Само това като го прочете човек, му е ясно, че си се добрал до комп в някой лекарски кабинет, а иначе зоната ти е в стая с тапицирани стени и таван!!Баси ненормалника, изтрещял е отвсякъде!!

Войната в СИРИЯ ще продължи дотогава докато не пламне и ИЗРАЕЛ! Едва тогава тези ще се разберат като ЕВРЕЕН с ЕВРЕЕНА. ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ПОВЕДЕНИЕТО НА ИРАН И НАЙ ВЕЧЕ ОТ ХИЗБУЛА. ЕДИНСТВЕНО ИНТИФАДАТА ЩЕ РЕШИ ВЪПРОСА СЪС СИРИЯ!

КОГАТО ЗАГЪРМИ В ИЗРАЕЛ ЩЕ СПРЕ ДА ГЪРМИ И ЕВРОПА!

Фашингтаун помни как са го евали в Корея. Девойки-КОМУНИСТКИ с биплан По-2 "Кукурузник" от 20-те години на миналия век са унищожавали свръх технологичните щатски самолети.Herbert Tucker и Cpl. William R. Walsh (последние на данный момент потери армии США от ударов авиации противника).

Каквито и да са целите и намеренията на Русия,важно е едно -благодарение на Русия ние се появяваме отново на картата.Интресите ни съвпадат,макар и различни.Защо никой от европейския концерт не ни е подал ръка,а.Защото бисмарк е казал,че единствено важно за тях е баланса на силите м/у австр Унгария,Русия,Англия,Франция ,Турция,какво тук значи някакво си "тъпо"животно на Балканите ,естествено в пределите на османия....Така,че моите "уважение -Благодаря Русия,каквито и да са и били целите.Важно е да се започне.

не на меня тия тъпи савеЦки митове и легенди

Китай е еднопартийна комунистическа държава . Властта се упражнява от Китайската комунистическа партия и Държавния съвет. Основните органи на Партията са Политбюро , Секретариатът, Централният военен комитет и Централната Комисия за морална инспекция. Важна роля в управлението имат партийните организации. Например след кризата 2008 г. компартията забранява отнемането от банките на жилището на длъжника/когато е единствено, разбира се/ В РБ частните-съдии изпълнители са присвоили 20 млрд.лв. за десет години. Съгласно народната воля, КНР строи днес 24 атомни енергоблока с обща мощност 25,4 милиона киловата

точно обратно има споразумение за съвместни действия в Сирия ...това заяви Тръмп а и Москва също

Обамушка вернись.

РАЗБРАХА СЕ. ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОЛЗВАТ СИРИЯ КАТО ГРЪМООТВОД за да спасят една малка съседна на СИРИЯ нововъзникнала и скъпа както на ТРЪМП , така и ПУТИН държавица. АКО ПЛАМНЕ ИЗРАЕЛ , ПОВЕРВАЙ МИ ТЕЗИ НАЧАСА ЩЕ СПРАТ ВОЙНАТА В СИРИЯ. ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ИРАН И ХИЗБУЛА!

Кога пък нещо е зависило от иран и хисбула?

Краварските ръководители под "разбираме се" разбират всички да им се подчиняват. Всички, всичко да им дават и да умеят да се навеждат ниско. Идеалният пример е Бойко. Да, ама някой не искат да се навеждат. Сигурно ги е страх от злоупотреба. И сега великата нация. Онази която дължи само по кредитни карти вече един трилион долара, ще е сърдита.

кравар означава имаш крава-пиеш мляко тъп означава нямаш крава-ядеш тебешир

.. и да пишеш глупости за обезценени копейки. Акъла им е толкова!

Скандал в САЩ големи фирми от електрониката са обвинени че куупват злато от КНДР чрез китайски посредници. В края на 2016 г. няколко медии, включително севернокорейската държавна агенция Yonhap, съобщиха, че Пхенян обработва и продава злато на Китай. Според данни на южнокорейското правителство от края на 2013 г. Пхенян разполага с около 2 000 тона злато. България има резерв 40 т.

Путин е ядосан на американците и отмъщението ще бъде страшно. Отнели са на Тръмп званието почетен казак, с което го бяха удостоили след победата на изборите. Може да забранят и на руските туристи да ходят до Флорида. Нещата загрубяват.