Путин заповяда Русия да засили ударната си ядрена мощ

Владимир Путин заповяда днес през 2017 г. да бъде засилена ударната ядрена мощ на федерацията с ракети, способни да преодолеят всеки противоракетен щит.

Обратно в новината

Коментари - Путин заповяда Русия да засили ударната си ядрена мощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още когато разни лекомислени хора хвалеха Русия колк онапред в ранглистата на икономиките е стигнала благодарение на Путин, давах аргументи срещу тази тяхна радост. Това беше фалшив, спекулативен, насилен ръст, следователно и нетраен. Най-опасни са политици, които следват политика насилен, но нетраен ръст. По правило това са недалновидните, нежелателни политици. Това са спекулантите. Това са аслан-насран политиците. Русия нямаше реален капацитет за бърз ръст. Имаше обаче нужда от много, много работа по базата за ръст, та да расте бавно и трайно. Вместо това джиджето издуха ресурса на нацията за кратко, изпъчи се като глупак и стигна до там, до където очаквах: неспасяемо раздута макроикономическа рамка, която няма кой да поддържа. Няма капацитет. Ккаво прави един дребен политик, когато се зададе насреща Големият влак на неуспеха? - война, драги зрители! Взривява линията, за да не го сгази влакът - война. Путин реши, че може да се намеси във вътрешните работи на Украйна, като им предложи 15 милиарда, за да смени Янукович политическата платфор,а, за която е избран. Като ляв политик Янукович беше добрият предател и слабата брънка в политката около Русия. Дали Бойко би продал интересите на България и би прегазил вота на гласоподавателит еси срещу 15 милиарда, ако Путя ги предложи? Никога!!! Но Янукович, приятелят на Орешарски, ги прие. И подмени политиката, все едно е цар, а не президент. Ето така се почна, после Крим (Русия беше подписала 2 пъти, че Крим е на Украйна, Путин пика на държавния подпис...). Това са политичерските джуджета, яхнали големи нации. Въпорс на интелект, в който включвам аз задължително и моралът. Далновидност и морал липсват ли, фокусникът се е родил и почва с познаите фокуси. Путин ми беше прочетен вестник, дежа в ву, познато ми от историята на света.

Добрият политик е този, който допринася за добрия живот на народа си. За всички е ясно, че ядрената надпревара е фикция сама по себе си. След ядрен удар на рактика животът вече няма смисъл. Който се готви за отразяване на ядрени удари, на практика се готви за нищото. Днес, благодарение на "големия" политик Путин си имаме нова ядрена надпревара. И вместо да инвестираме труда на човечеството в блага за живот, благодарение на него ще инвестираме съществена част от труда си в смъртта, като се молим инвестицията да не сработи никога. Това е абсурдно! Защото на икономическата доктрина на джуджето й беше дошъл краят преди 3 години, Русия рухна от некадърността му, та трябвапе да замаскира осраното си положение с война. Те за това сега целият свят ще почне да харчи трилиони, за да отрази некадърността на голямото джудже. Да, видимо е най-влиятелният политик на света!!!!!! Най-голямото му осиране почна!

Напъните на Путин са като на хлебарка срещу слон!Технологично изоставането на Русия ,прави глупаво противопоставянето и разходити заради путиновия килешлък!ПРО на САЩ и НАТО е като кафез и белезници за руските нападателни оръжия,за тава и скимти товарищ Путин!

Бо Бо

Руският атом е лош атом. Американският е демократичен и носител на положителни ценности... Поради това, всеки опит на Евроатлантика за налагане на ценностния атом - разбирай агресия по света (и в частност с/у Русия), ще се превърне в самоубийство!

Изпитанията на ПЪРВАТА изцяло руска балистична ракета Сармат все още не са приключили. Путин бе заповядал и Русия да се превъоръжи с тях до края на 2015 година. Сегашните им ракети в по-голямата си част са украинско производство. Както и повечето от останалото въоръжение. Та така.

не белина ,ако започне трета световна ,България ще хапне руски уран,заради кретени като теб

Ясно какво са си говорели с Тръмп по телефона. Добре е че се разбират добре. А Европа? Е Нюланд го каза.

По 50 грама белина аче преди лягане е добре за дъбок сън

С ракети, способни да преодолеят всеки противоракетен щит ха ха ха ...Това преди да отпие от лосиона ли го реши, или след като отпи??? :)))

Това е преди да отпие, държейки го от вчера. След като отпил, вече не бил за екран и продължил с още по-такива ядрени ракети. Баси дребния дебил си взеха пак руснаците. Отдавна знаем, че политиците съответстват на нациите си по ниво.

Има един препарат за почистване на канали - Пиик аут! Руснаците пият ли го това нещо!

EU пе.алите взеха пак да ме трият.Вижте комшиите ни бе-подариха им оръжие за 600 млн.евро. Ние не ееее ще го плащаме с пенсията на баба ми.Няма значение -ще изпълзиме и от тая мъгла и ще ви евем мам

Те и на нас ще подарят!

Кога -искам сега когато исляма идва.Какво ще чакаме-оня пудел в Брюксел ли

Ти самолети ядеш ли? Понеже асвалт не ядеше, а се оказа, че хляб дава асфалтът... Но от самолетите как ще се нахраниш, не разбрах. Харесват ти някак си... Играйка ли ти се?...

Запомнете тази дата-22.12.2016г.! Путин официално заяви на света/разбирай запада/, че всеки техен опит за агресия срещу РФ в момента е равносилен на самоубийство!

айде бее ... :)))

На запад на вледеняващото душата название "Мъртва ръка", е получила системата "Периметър". Та тя стартира автоматичен масиран ядрен удар, като гарантира изстрелването на балистичните ракети с подводно, въздушно и шахтово базиране в този случай, когато противникът унищожи всички пунктове, които отдават заповед за ответна атака /основно базирана в Москва/. Системата е напълно независима от останалите свързочни средства и командни системи, дори и от прословутия "ядрен куфар" система "Казбек".

Жалко.Руския Мачо май не се усеща че го работят по сценария Рейгън.СССР се напъна да ги стигне американците и рухна с трясък.

Избраният за президент на САЩ Доналд Трамп заяви че, САЩ трябва да увеличат ядрения си потенциал,това го е написал в акаунта си в Туитър. Но понеже става дума за Русия,то по подразбиране е мрачно и лошо. Руският атом е лош атом.Американският атом е демократичен и с други ценности атом...

Да бе, аз като "чернобилец", потвърждавам че съветския атом е лош. Лекарите ми поставиха диагноза рак, а аз си знам че това си е акана "лъчева болест".

Десетки хора мрат като мухи, каза руският президент по повод жертвите в Иркутск, отровили се, пиейки концентрат за вана Боярышник, съдържащ метилов спирт. Жертвите вече са 72, а над 40 души са в болница. " Според експерти руснаците изпиват годишно козметични течности с алкохолно съдържание, равностойни на 170 до 250 млн. литра водка с 40% спирт, пише РБК. Смята се, че близо 25 млн. души в Русия нямат достатъчно средства, за да купуват легален алкохол, пише АФП. " ---------------------------- Да-а-а. На фона на подобно пиянство само ракетите са кусура, за да е пълна картината. А кой ще мисли за жизнения стандарт на този народ? Ракети и фалшив алкохол... Както казват руснаците - картина маслом. Огън, братя червенотролчета! Само че този път внимавайте, трябва да противоречите на товарищ....А это знаете как кончается.

Една и съща елементарна тролска пропаганда...

Докато засилват ядрената мощ, могат да свършат яденето. Вече пиенето го свършиха и минаха на лосиони и антифриз.

Как Ви хрумна думичката "заповяда",г-н редакторе ?

Вова пак е минал на самогон, завалията, и е започна да халюцинира за военна мощ. По същия начин 95 годишния пенсионер халюцинира за сексуална мощ и сънува Памела Андерсън в кухнята, облечена само с капак от тенджера...Жалки онанисти управляват Московията, още по - жалки онанисти ги аплодират. И ако все пак за дебилите на територията на СССР има извинение, тъй като те са облъчвани с тъпота от люлката, то за дебилите вън от СССР извинение не може да има. Да живееш в Европа и да харесваш кремълския пор е все едно да живееш в къща и да мечтаеш да се пренесеш в кочината на прасето отсреща. Ами, пренесете се бе, и си вземете бутилките от мазето!

Взимай рисполепта, че ще те изпуснем! Да не те снимат после и теб гол в някой автобус.

Памела Андерсън миналата седмица поиска и тя руски паспорт.

Като прочетох заглавието на статията и си казах - Пак Насименто ... ама не бил той, а друг "Насименто". Та на този "друг Насименто" искам да му кажа - Руснаците Изпревариха всички, които се смятат за Военна сила - това трябва само пълен идиот , "не ходил в казарма" да го разбере. ........... Ами то целият свят вече "воюва" с руско оръжие - от автомата, гранатомета, ракетните комплески, самолетите ... " Само Единствено Не могат да си КУПЯТ ДУШАТА на Руснака... Че те Руснаците, ако нямаха ЯДРЕНА МОЩ, онзи холивудски синдикалист, не актьор Рейгън, щеше да си стъкне Световната война.

Преди 3 месеца другарят Путин разпореди туризмът в Крим да стане печеливш :))) Преди 1 месец пък другарят Путин разпореди да се изготви такава икономическа стратегия, че догодина икономиката на Русия от голямо свиване да стане с голям ръст :)))

Скопецът от Кремъл дал приказ :) :) :) Има ли по - големи комици от съветските идиоти, питам? Не, отговарям, и не може да има!

Прав си, единствено, ако не си сред обектите на анкетата.

Бае Ганя

Не съм, твоя милост. Аз в анкети не участвам като страна, не съм съветски възпитаник.

Нека и най глупавите сороси да знаят, всички сме продадени! Земята наша, не е наша, водата е дадена на чужда фирма, тока не е наш даден е на чужди фирми, златото което имаме не е наше изнася го еврейско канадска фирма. Правителството на ББ в 2010 г е подписало таен международен договор за заселване на безброй имигранти България няма да съшествува. Е кой ще ни спаси драги сороси на които сега се плаща от враждебна на България сила!! Изглежда колкото и да сте глупави разбирате, че надеждите и на вас са единствено в Русия.

Датиебем надеждата говежда:)))

е, че най-после ще ни остави на мира. Пък ако си прибере продажните 5то колонници ще сме вечно признателни

от засилване - само ги удряй по кратунелите и ... бий да те уважават !

Путин заповядал!!! :)))))) А ударил ли е с 'железен' юмрук по масата (бюрото) за да покаже, че е истински ГОЛЯМ МЪЖ :)))))

Путин каза, че в момента са по-силни от ВСЕКИ потенциален агресор; за нато остави вратичката да се откаже от идиотската идея да му е враг - да видим колко мозък имат нашите главатари

Точно това е целта другари Комунисти. Въоражаване ..въоражаване и пре-въоражаване но да не забравяме че някой трябва да плати сметката. Икономиката на Русия е колкото тази на Мексико или Испания докато НАТО има огромен финансов ресурс . Нищо чудно че хората в Русия започнаха да пият препарат за почистване на вана.

Задава се доста постна Коледа в Русия . Рейган тъкмо ги беше научл да не ядат и те се разпанаха . Да видим сега до къде ще стигнат

Ми..само една ракетка от наличните по кратуната на Тоню Мурзилката и....въобще нама да има значение за БВП-тата на който да е !!! ХО ХО ХО

Комунистически картуни. Освен Ракети и Препрат за Вана друго в главите в няма.

Голяма демагогия от Путев. Нима Русия има по- мощна армия от НАТО ?! Ако е така защо още яко се въоръжава Русия при това,че мизерията/къркът паркетин и умират по 100 души а колко се разболяват/ настъпва също яко в Русия-21 в. Ами нали това е План Рейгън 2 -Скапване на Русия на руси и авразийци,които Русия е анексирала агресивно последните 3 века.Но това Путев с фелфебелтското си мислене и военната върхушка не виждат. Защо Путев плаче за противорак.щит на НАТО,който защитава от руската агресия-факт. Та нали може да го пробива-да ракетите на Русия ще си падат в Русия. И най-сетне руските оръжия:самолетоносач/видя се/,балтийски флот/уволни 50 адмирали/ скапан и т. н. Тия ПУТАЦИ дето ги хвърля Путев и дето плаши бабите и гаргите не хващат декиш. И той го знае затова е нафукал 5 ребята!?! САЩ имат мощ да унищожат 6 пъти Русия: 1.вар.за 5,5 мин., 2.вар.за 3,5 мин. Това е РЕАЛНОСТТА другото е плямпане и глад за мужиците. Там отиват на живот като през войната.Браво на военната върхушка!!!!!

Двете победени държави във Втората световна война - Германия и Ярония, явно са си взели поука от историята и се разделиха окончателно с военната доктрина и не развиват оръжейна индустрия. В резултат те са водещи икономики в света, изпреварили със светлинни години "победителите" - СССР и Русия. Защо ли? Ами защото в 21 век пъченето с оръжия си е отживелица, безсмислено упражнение, предвид унищожителната сила на съвременните оръжия. Русия отново попада в капана, в който попадна СССР и се разпадна - надпреварата във въоръжаването. При тази надпревара САЩ и съюзниците могат да се лишат от втория десерт, но Русия ще се лиши от второто ядене, а за десерта задълго ще забрави. В това е разликата... А сега - стартира операция по преброяването на червените тролове. Започни СЕГА!

Путин е практик,продукт на КГБ!Не издава заповеди които не са отработени и неосъществими.Смятам,че неговия "ядрен щит" е много по-актуален и много скоро ще го осребри.Ще приобщи още "нации" в неговата орбита-руската.Както се казва ще се обгради.С Крим покза,че има да получава-не да дава,а спорните острови с "оризовите хищници" ще си останат трофей от едно време в което САЩ демонстрира сила и още държи Окинава.Две са държавите бити във Втората световна война-Германия и Япония,които не мислят за военни технологии и дръпнаха светлинни години напред.А солдатите и рейнджърите още си мерят дулата,е сега на едните са по-увиснали и с виагра няма да им се вдигнат!:)

Какво те грее ядрената мвощ на Русия? Ставаш по-богат, по-добре живееш или.... А ние като НАТО-вска държава сме също цел на ядрената мощ на твоята Русия. по-добре ли ще се чувстваш, ако те изпържи руска атомна бомба, серсемино!?

усещам страх,купи си памперс,не лекува страх но поне да не миришеш

Идиотизмът не се лекува....

"В края на юни Путин обвини НАТО, че иска да въвлече Русия в трескава оръжейна надпревара" ------- Ами че, както се вижда, никой не ги въвлича, те сами си инициират надпреварата във въоръжаването. Не се вижда нито някой да претендира за териториите им, нито някой да ги напада. Напротив, те се впуснаха в този арабски конфликт, без да са застрашени. Те размахват оръжия и НАТО ги обгражда с превантивна отбранителна линия. Какъв друг изход може да имат съседните на Русия държави, след като тя непрекъснато дрънка оръжия и демонстрира сила. Лошата новина е, че всички тези пъчения са за сметка на жизнения стандарт на обикновения руски човек. Но Русия е свикнала така - властта се крепи, като се сочи враг - външен, вътрешен, няма значение....

А ти къде ще бъдеш по време на удара? У Путинистан?

пак сеготвятза отбранителни войни....

Зад всяко зло на земята стои Америка! Макар мъничко позакъсня Путин, все пак това решение е навременно. Нали знаем поговорката Като не щеш мира, на ти секира казана от великия хан Крум!!!!

Тия от глад ще пукнат, ама атом и самогон да има! Путиняци бе!

Русия винаги е залагала на количеството пред качеството. Бройк8и, бройки, бройки - по стар комунистически обичай През 80те години Брежнев се хвалеше че имал бил много ракети. Президент Рейгън миу каза че ще накара руснаците да ядат ракети. И СССР фалира. разкапа се като лайно на дъжд. Каво ли щеше да стане ако Рейгън беше казал че ще им навре ракетите ... сещате с екъде.

майка си и баща си за мнението им за Рейгън! Ако не са реститути, то тогава и те "ядат ракети", както и всички наши родители...... пък и ние самите.

Vladimir Borisov

Е немаш ли стотинки за баничка поне?

Рейгън ли бре - тоа не беше ли оня врага на Тутраканската селищна система

Най-смешни са изказванията на секретаря на НАТО Столтенберг, споменат тук: "Според Вашингтон този щит е предназначен да защитава Европа от евентуална иранска заплаха." Да не забравяме и от Северна Корея, нищо че не е ясно след колко десетилетия ще имат ракети носители достигащи Европа! ;)

"Много предстои да се направи за укрепване на армията, но дори и сега Русия е по-силна от всеки агресор", каза Путин, цитиран от ТАСС и Асошиейтед прес. Факт! А и гледах парада на руската армия на 9-ти май. НО, не мога да му отрека на Путин хладнокръвието да не натисне червеното копче, при всичките провокации от НАТО. Който и да натисне червеното копче пръв, вече нищо няма да има значение, защото ще последва глобална ядрена война, в която не съм сигурен, че и тази хубава планета, на която живеем ще оцелее!...

Путин сам си призна в интервю, че 245 украински фабрики вече не произвеждат оръжие за руската армия. Човек трябва да е свръх гениален за да постигне такъв завиден успех с един удар. Важното е че #КримНаш

Вчера се смях от сърце на виц от форумите на дир-а. Ще го преобразувам малко: Путин вика при себе си началника на Генщаба и му казва, сега ще се модернизираме, но ще трябва да се отървем и от 10% от старите ядрени бойни глави. Как предлагате да процедираме? Отговор: "Ами, да започнем по азбучен ред - Алабама, Аляска, Аризона, Арканзас..."