Путин иска широка коалиция да подкрепи руската армия в Сирия

Владимир Путин смята, че възникването на групировката "Ислямска държава" е следствие от пасивността на редица страни и от тяхното покровителство над тероризма.

Обратно в новината

Коментари - Путин иска широка коалиция да подкрепи руската армия в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин се е изолирал от целия сват.Никой не иска да го вижда-той коалиция ще иска.Да направи коалиция с Ердоган,че са си лика прилика.От това само България може да спечели

Стига сте писали глупости за Путин.Да ги трепи тия талибани.и после и при нас .

Sm3hurk0

Някой има интерес да не се стигне до прекалено взаимоизгодни взаимоотношения между Германия и Русия. Всички знаят, че ресурсите на Русия са необятни, като нея самата. Всички знаят и инжинерно - техническите постижения на Германия. Подобен съюз би бил заплаха за някои икономики... Мисля, че някой европеийски лидери, започват да усещат от къде духа вятъра.

Пък Бройко иска широки КИТАЙСКИ КОПРИНЕНИ гащи за да му е още по-широко около врата.

50 интелигента от Атака са готови за битка с ИД на територията на Сирия. Деничка и г-жа Мъдева ще се цанат за медсестри и тиловото обезпечение е факт. Напред друзя, към Сирия, не към турското посолство! Пред него сме герой, както и в Крим

за 2 седмици! .......

По секретни данни изнесени от Кремъл, ето и участниците : Казахстан, Таджикистан, Узбекистан, Дагестан, Туркекистан и още няколко, като последния може да се изклучи, заради първата част на името. Коалицията ще се казва коалиция СТАНка. Напред Пути, долу турския зарзават.

са коалирваше с ердоган толкоз време с газа.. де да ти тарсим по млада дръжава?

Ама нали бяха прогнили еврогейци бе?

Путин иска широка коалиция, ама с кого! С Марсианци????? След като обяви целия земен свят за враг на Русия????? Дърт наивник!

И златното пръстче иска същото - от коалиция се лапа повече!:)))

Няма кой да му се върже вече на този глупак.Ще бъде все по сам и все по тъжно ще гледа.Да си събира катуна и да си ходи в Москва

В последните 1000 години в "славянската" страна Русия управляват варягите /разбирай-викингите и от около 700 години источните евреи наричани "ешкенази"-та въпроса ми е : -Питерецът Путя от кой е и защо си мисли че родата му на запад ще му се върже? Май забравя как те му дадоха възможнос да даде благоденствие на народа си -а той?Прави се на "мъж"! Народ който си разстреля царя -няма да го бъде!

русия е създадена през 1547г.от иван грозни ! какви 1000 г ?! и през последните 100 не е съществувала ! имаше ссср !

Не му ли е малко тясно вече ,та се сети за "щирока коалиция": -Ту България му бе виновна! -Ту еврогейският съюз! А сега какво -взеха да умират обикновени и невинни руснаци и се сети? Ех Мечо Пухин -това не ти е Сочи -СВЕТЪТ е голям и иска СВОБОДА а не диктаторска напаст пот МОСКВА /току що инвестирах в вазелиновия бранш-ще падне добра печалба!/

Ми излез от Крим и ще видим.

Абе чичо да ви каже:Щом няма да има сухопътна операция и да се свършва цирка,всички дето си пускат бомбите за скраб да си прибират хвърчилата,пък тези с чаршафите и калашниците да си се тепат наволя,докато уточнят кой аллах е най-акбар!И Европата да затваря границите си и никакви бежанци повече,че то Азия ще опустее.Проверки на пристигналите,както навремето другарите те нищеха за членство в компартията.Неиздържалите обратно да строят ислямския комунизъм!Вервайте ми!

....не е обещала да накаже виновните... Доколкото разбрах, заповедтта за сваляне на самолета е била дадена от Министър председателя, който е и председател на управляващата партия. Виновни няма как да са пилотите на самолетите, осъществили свалянето, те са затова да изпълняват заповеди, какво очаква г-н Путин? Давутоглу да накаже себе си ли? Това няма как да стане, освен ако цялата управляваща клика не бъде изметена в следствие на възникналата сутуация, не ми се вярва да се стигне дотам, но няма нищо невъзможно....

Катя

Зная разбира се. Но според мен в случая трябва да се разберат, за да се реши този глобален проблем. Пък после нека всеки с манталитета си. Английски политик (май беше Чърчил) след 2 Световна е казал в парламента: "Нека първо изкараме Кралството от кризата, пък после пак ще сме в опозиция".

РУСКАТА АРМИЯ БИ ТРЯБВАЛО САМА ДА СЕ СПРАВИ .АКО НЕ МОЖЕ СЪС ЕДНА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ДА СЕ СПРАВИ ТОГАВА СЪС КОЙ МОЖЕ?

Путин, сам си! Ще те подкрепят само обикновените хора! Управниците от ЕС, включително и българските, отдавна са се продали. Но хората все още могат да мислят и въпреки промиването на мозъци, те ще те подкрепят. Макар нищо да не зависи от тях....

Коалиция има и ще има - незаконна! От страни на Запада! Никой не внася решение за целта в Съвета за сигурност към ООН, да гласува резюлюция за това! Прави се коалиция САЩ и приятели, която има за цел да манкира военна активност в Сирия, и ако Русия и Армията на Асад, разгромят ИДИЛ и другите терористични формирования, които са над 30, да се включат в попечителството над Сирия и всека западна страна да получи зона за окупация, както стана с Германия след ВСВ! Нима не виждате, че така се играе! След разбиване на Терористите, най-вероятно е на територията на Сирия да се развихрят военни конфликти между Запада и Русия с цел овладяване на територии от Западните страни! Близо, много близо сме пред ТСВ!

Катя

Само обединени могат да се справят с ИДИЛ и проблемите, които тя създава, вкл. и мигрантите. Една обединена Европа. Независимо от различията, заедно срещу общия враг. За да съхраним ценностите и културата си, да съхраним себе си. За жалост това не се харесва на САЩ, на тях Европа, особено обединена, отдавна им е "трън в очите".

Ето какво бомби Русия. 30 % от жертвите са жени и деца!!!!!!!!!!!Трима души загинаха, шестима са ранени при въздушните удари на руската бойна авиация в Сирия до границата с Турция, съобщават агенция Доган и БГНЕС. Турски хуманитарен конвой от 6 тежкотоварни камиони, натоварени със строителни материали, бе бомбардиран от руски самолети на пътя от Азез за Алепо. Районът се намира в пряка близост до турската гранична провинция Килис. Турската информационна агенция Доган съобщава, че нападението е извършено в късния следобед вчера. На граничния пункт Йонджупънар турските регистрационни табели на камионите са били заменени със сирийски. Първите три платформи с цимент и желязо бяха възпламенени от въздушните удари, шофьорите им загинаха на място, други 6 души са ранени и настанени в болницата в Азез. Местната служба за хуманитарна помощ се е включила в гасенето на опожарените камиони. Опозиционна бунтовническа групировка твърди, че бомбардировачите принадлежат на руската бойна авиация. Турските власти обаче отказаха да коментират тежкия инцидент.

Прекрасно е,нали?

аз не видях нещо по-различно с американците... да не забравяме и кой финансираше тогава талибаните... между другото, на пентагона му се загубиха 700 000 единици оръжие в Афганистан през 2013 година...Още се води разследване... сети ли се къде е това оръжие

Камерен пръв днес смени плочата. Кой ще е следващия?!

Камеран бърза, за да не пропусне парче територия от Сирия! Запада се гласи след като се ликвидират терористите Сирия да се раздели на Окупационни зони, както бе разделена Германия след ВСВ и пак прекарат Русия, която отново изнася войната с тероризма на свой гръб! Запада ще се настани много обширно в Сирия, но няма да пусне зона от Ирак на Русия!

Така наречените джихадисти или ислямска държава са бившата републиканска гвардия на Садам Хюсеин. И желаеше да одържави петролните си кладенци както Венецуела което някои казват че му е коствало главата. Така че внимавайте на какво хоро се захващате, особено ваш Боцко.

шеломов: шалом! помошч!

е по заявка от Кремъл. Техният гавазин Илюмжинов със сирийците в Русия делкат гориво от ИД. Не верваме некой да им подгъзува като измекяр. Всеко нещо си има граници.

А ние какво чакаме, няма ли да се включим в коалицията (поне с авиация).

Ще, ще... Ще отиде летящия бат' БОКо-БАТМАНА...!!! :::)))

Аз не мога да разбера...от както станаха атентатите в париж, всички говорят как трябва сериозно да се подходи към ИД, а фактите говорят друго...Само Русия и Франция бомбандират ИД, а всички други стоят и гледат сякаш няма опасност и при тях да има атентати! И на всичкото отгоре троловете не виждат кой наистина се бори с ИД и подкрепят рязания мангал!!!

Време е за асамблея на ООН по сирийския въпрос. Путин в последната си реч там точно това поиска - широк фронт под егидата на ООН! Време е! Или и там чакат знак "свише"?

Филма се казваше "Подкрепете местния шериф"

от мене да знаете , путин е добър , умен и търпелив , защото на негово място отдавна бих сложил точката земната история ! казвам го напълно сериозно , имайки предвид безобразията, които се вършат от много години на тоя свят!!! а търпението знаем , че не може да бъде безгранично !с божия помощ агресорите ще получат заслуженото , който не вярва да пита терориста ердоган!

да се чете*точката на земната история, извинявам се !

туркмените са тези които вардят цистерните на идил с петрола докато влязат в турция, и са част от идил но под други имена на престапни ислямистки групировки!!!!!ок!!!!

Бундестагът, засега, няма нищо общо с бардака, наречен Народно събрание. Пиша го с горчивина. Немските депутати, все още, носят политическа отговорност на първо място пред своите, немските, избиратели. Аз францизите не съм ги плюл. Те сами си плюха на репутацията, за което платиха. А сега се опитват да компенсират, като извоюват част от Сирия.

Два пъти разбиха нослето на Путин и не иска повече, че боли. Иска да сподели политическия си авантюризъм с другите.

И от кога Путин има общо с християнската вяра? Той, както повечето болшевики е войнствуващ атеист.

в наи-скоро време от малка 7 000 000 милионна балгария ще имаш в подкрепление 5 000 000 ваиника които ще се включат за да спасяват наранената "християнска даржава". омразна ни да гледаме отсрани как ни инвазират мусюлмани и искат да ни ислямизират както е било преди това в историята на стара християнска европа и на християнския свят!!!!!!!! а на господин местат ще кажа вав вразка за таз сутришното му изказване, че в туркместан сабират членове за ново демон-кратично правителство може да се кандидадира ще му баде издаден безплатен еднопосочен билет!!!!!!

Както си написал "7 000 000 милионна " означава че сме повече от Китай, бе братко това е седем милиарда!

числа сас шест нули от зад са милиони бе братко.

Бегай да учиш в 3 клас БЪРЖЕ

"7 000 000 милионна " не са седем милиарда, а седем ТРИЛИОНА

Ейде ей, довечера сме на турска баня. И местаН ще дойде

Още веднъж лъжицата се оказа голяма за устата на Путин. След Украйна и Сирия не е по мярка на Путин, та се моли да му помогнат.

Каквото и да ти заврат в устата все ти е малко.

ъхъ. За това значи сащистанците викаха и нас да участваме в Ирак! и какво стана накрая- след великите сащистански и коалиционни победи, след всичките сащистански грандиозни операции- половината Ирак е в ръцете на идил!

Путин е наш човек и братушките са наши братя. Другите са ми през оная работа

Братушките са ти братя, но кои са братушките?

Братя тракийци от славянска порода ?

защо ли от тракийци не се остана и следа?

Само нападат България в цялата ни история

Путин може да взима самостоятелни решения и да ги изпълнява. Не е марионетка като Кениеца или нашия Плевню и безчет други......

Да си дойдем на думата,значи!

Абе,Ръб, ти на колко беше през 1979 г., откъде познаваш ситуацията около Афганистан, че говориш така авторитетно?Или са те научили някъде в прогресивните университети на Запад.

Това ли ти е важно ?

ОСМАНСКИТЕ ПАЧАВРИ са онлайн.

ама ти как оценяваш някой направо ми е през оная работа!