Путин към опозиционери: Ще бъдете бити!

Десетки бяха арестувани при неразрешен опозиционен митинг в центъра на Москва пред погледите на четирима евродепутати.

Обратно в новината

Коментари - Путин към опозиционери: Ще бъдете бити! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жалко че и тук в България нямаме такъв ръководител който да действа твърдо и безкомпромисно естествено че Европейския съюз и Щатите не го харесват той изправи Русия на крака след управлението на онези некадърници Горбачов и Елцин

Dо лъчо лъчооооооооооо, намериxa се един-двама умника да пишат тук-там нещо по-сериозно а ти какво искаш? Aми достатъчно са глупостите на другите!!!

бои по манерката или бои по кратуната.да се смееш ли или да плачеш?? много от червените кратуни толкова много са се вазбудили че дори губят представа за реалноста в рашка.руся не е путин или медведев и с бои по темето не се решават сериозните проблеми които имат рашаните. напротив пожарите ,взривяването на ел централи,влакове ,автобуси,ресторанти и т.н. продалжава всеки ден.тези проблеми путин не моге да ги реши с бои по темето защото врага е невидим.плоха товаришчи -очен плоха.

Подобни пожари,взривове и убийства стават и в САЩ,и в Испания,и на други места.Но това е толкова сериозен световен проблем,с непредвидимо бъдеще,останал в наследство от минали исторически грешки,че не бива да се споменава така между другото.Той вече е първостепенен за цивилизацията.А сега става дума само за руските опозиционери,които ако властта не ги бие по главата,когато са предупредени да не правят нерегламентирани митинги,започват да се бият сами по между си.И властта всъщност им помага.А поддръжката за политиката на Путин достига 80% от руските граждани.

А по времето на бай Тошо поддръжката достигаше 99%...

Da, предлагам да се отвори добър бизнес. Dебели калпаци и "здрави" перуки!!! Tрябва да им се помага!!!

Не разбрах,хан Тукту ходи ли в Русия да протестира,или като разбра каква е ситуацията, реши да се въздържи

Боя по темето в съвременния свят е твърде цивилизационен прийом. А за условията на демократична Русия - единствено правилен. И действа положително и успокоително върху действията на руската парламентерна и извън парламентарна опозиция,които са инспирирани от вън.Путин добре знае всичко това/бивш КГБ-ист/ и предприема съответните действия.Дори обявява предварително,че ако има подобни нерегламентирани митинги боят по теметата на главите на опозицията е сигурен. Колко просто,резултатно и демократично...и разбираемо.

И какво може да се очаква от един повреден ..кагебешки мозък? А ние очакваме да води ..славяните!? Боже упази.. и си го прибери!!!

Мой човек - научи се да пишеш грамотно, преди да даваш мнение тук!!!

Ротшилд, и не само запали, но и тайно подкрепя финансово и двете воюващи страни. А случайно да знаеш колко са печалбите им в милиарди? Може би руснаците са искали да умират от глад и на фронта. Едноклетъчно си и такова ще си умреш.

Казват, че в такава ситуация би следвало човек да си прехапе езика . (както четящият/ата, така и създалият/ите-я )

То с боя е лесно. И в Африка го правят. Защо не вземе да обещае да се цивилизоват руснаците - като начало да започнат да правят свестни автомобили. Чак Мерцедеси няма да могат, ама поне нещо дето да прилича на кола.

С обикновена ,,Лада Калина,, Путин обиколи Сибир.

И откога Сибир се обикаля по афалтова магистрала дълга 2000 км? Само не разбрах арбалета за какво му е бил. Добре, че не се е самонаранил все пак.

Само да те открехна - отдавна в Русия се правят автомобили. Това че не знаете, не ви оневинява. Ако за вас Шевролет или БМВ не са автомобили това е друга тема. Друг е въпросът за чисто руските модели. Но това е друга история. Просто руснаците с тяхното мащабно мислене не могат да направят нищо читаво под 5 тона дето да не гърми

Да живее руската демокрация! Очакваме с нетърпение същите прояви на загриженост от нашето правителство, но не с палки, а с бухалки, за да подхожда на премиерските умения!

Такава загриженост ти напълно заслужаваш.

Точният отговор на 101% ти го даде "Опозиционер". За мен не остана какво да добавя, освен че Русия е единствената държава, което не се подчинява и няма как от САЩ и Западна Европа!

Русия не зная дали се подчинява, но руснаците се подчиняват на кагебейчика Путин и още няколко подобни екземпляра.

Не мога да разбера защо е спора по форума. От една страна, всеки има право на свободно мнение демонстрации, митинги и т.н., но от друга, митинга не е разрешен и следователно незаконен, а тогава, просто полицията си е свършила най-съвестно работата. Не може от една страна да искаме твърда ръка, а от друга да казваме колко неправилна е демокрацията в Русия. Интересно как би се държала френската полиция ако се събере непозволен митинг на "Шанзелизе", или английската, при митинг пред двореца "Бъкингам". И за всеки, който ме критикува, да си зададе въпроса какви са българските революционери Ботев, Левски и много, много други в очите на законната, по това време в България, турска власт. Та всичко зависи от гледната точка. На опозицията в Русия, като не и харесва конституцията, да спечели изборите и да я поправи...

Да живее Русия и ръководители като Путин! Това дава надежда, че ще има мир по света.

Отношението на властите се е втвърдило. Струва ми се, че е по-правилно да се употребява "опозиционни партии" вместо "опозиция". "Опозиция" се казва за парламентарната опозиция, а това са комунистите, либералните демократи - Жириновский, "Справедливая Россия".

ваййййй сакън ва

В Беслан умряха деца. И десет Алфи, които по принцип не умират. А умряха, за да не умрат повече деца. Случилото се там е огромна трагедия. Винаги е така, когато си отиват деца. Независимо дали са мюсюлмански, християнски, жълти, черни, или бели. И по някакъв начин, аз изпитвам омраза към тези, които убиха децата. А не към тези, които умряха, за да ги защитат. Сигурно съм сбъркан, според твоята логика.

Само за информация - лидера на т.н. демократична опозиция в Русия - Борис Немцов е евреин, и повечето от лидерите и също са евреи или неруснаци..... Много интересно за какво се борят? Щом като няма представители на най-големия етнос във Русия - явно работата е много гнила, мътна и съмнителна.... Путин си знае работата, ние да си гледаме мизерната държава....

Е, той и Обама е негър, ама е президент и то демократично избран. Твоите етно-разсъждения нямат нищо общо с демокрацията.

Борис Немцов и Гари Каспаров / и двамата от неруски етнос/ са на издръжка на т.н. "неправителствени" организации" в Русия,които всъщност са органи на Държавния департамент на САЩ,финансирани от него,а също и от ЦРУ и небезизвестния мошеник Сорос. Двамата юнаци имат за задача ежемесечно да организират минипротести в различни по-големи градове на Русия,с помоща на няколко десетки /даже не стотици!/ свои платени хора,с цел да дават материал за антируската пропаганда на западните медии и политици.

Ха-ха, били на щат на Държавния департамент. А, бе вие чувате ли се какви ги плещите? Защо да го правят и какво би помогнал на САЩ един митинг на 20 човека? Не смятате ли, че това е много елементарно за всемогъщото (според вас) ЦРУ, което (пак според вас) върти на пръста си целия свят? Истината е, че САЩ и Русия в момента са в прекрасни отношения и имат безкрайна нужда един от друг - едните заради суровините, другите заради технологиите. Според водещи руски икономисти опасността Русия да се вревърне в суровинно "ремарке" на Китай е реална и те се ориентират към по-близко сътрудничество със САЩ. Вижте и подкрепата им за санкциите срещу Иран, отношението им към С.Корея, новият кръг от преговорите за разоръжаване и ще разберете безсмислеността на всичките си клишета с които се подхранвате едни-други.

Азерският евреин и бивш световен шампион по шах Гари Каспаров едва ли се нуждае от някаква финансова поддръжка за да организира каквото и да било на територията на Русия.Но истината е че този известен човек и изключителен шахматист,чийто индивидуален шахматен коефициент още не е надминат/дори от В.Топалов/редовно се забърква в подобни митинги.Дори бе арестуван няколко пъти в Санкт Петерсбург и Москва. А Борис Немцов,за разлика от либерала Жириновский, просто не можа да влезе в Госдумата.Това е все едно Яне Янев сега да е извън парламента.Тогава целият свят ще е виновен.Представете си какъв вой ще нададе и какви митинги ще организира Яне.Но ако е в Русия,при Путин,Яне всеки ден щеше да ходи с вързана глава или въобще няма да може да ходи.И на никого нямаше да му бъде мъчно.

В Русия винаги е било демокрация за пример, но най - вече мирно и свободно: МИРНО! СВОБОДНО! ПАДНИ! СТАНИ! Просто вие не виждате новите демократични приоритети...

Каквото и да казваме , редът е майка на анархията!!!

за каква демокрация говорите в получовешката полудържава русия? тези туземци никога няма да видят демокрация, не че им трябва. само водка и варени картофи и това им стига. иначе кой ще работи без пари на нефтените находища при минус 30о......

Ей! Вчера слезе от дървото и вече си започнал да говориш?! Кога успя да изпростееш толкова?

В Русия никога не е имало нещо приличащо на демокрация. Точно обратното! Там винаги е властвал тоталитаризмът. И нагласата на хората там е такава - те си обичат тоталитаризма, те си обичат Батюшка Царь. И дали той ще се нарича Путин, Елцин, Брежнев, Хрушчов, Сталин, Ленин, Александър Първи, Петър Първи или Иван Грозни, това няма никакво значение - култът към личността там е национален спорт. И може би именно затова там болшевизмът намери такава благодатна почва за развитие. Аз си мислех че след разпада на СССР, Русия ще тръгне по пътя на модерното азвитие, по пътя на цивилизованите държави. Нищо подобно! Само се позамазагха нещата, смениха се имената, обявиха КПСС извън закона, и толкова. Болшевизмът като начин на мислене остана. и естествено тоталитарната практика. Само че сега практикувана не от партийни секретари и членове на Политбюро на КПСС, а от необолшевики - бивши висши функционери на КГБ, олигарси, и пост-съветска номенклатура. Каква демокрация, какви 5 лева? Само който не е ходил в Русия само той не знае че това няма как да стане там - там робската психика е на такова ниво че нещата са неспасяеми. И нека не забравяме че законът за отмяна на крепостното право в Русия е някъд еот преди 160 години. Което не значи че крепостничеството е отменено с магическа пръчка. И таман за 20 - 30 години нещата са тръгнали в правилна посока и хоп - ето ти Болшевиките на власт. А там режимът е такъв че селяните са се молили да им върнат крепостното право. И така цели 73 години. Е, не може за някакви си 20 години нещата да се променят генерално. Може би след още 100 години, евентуално, ако мпак не се намери някой престъпник като Сталин да им затрие 30 - 40 години от развитието.

Е и? Не се гаси туй що не гасне. Живей си в мизерната демокрация и спри лицемерния си плач за руснаците. Духовно са много над такива като теб. Не забравяй кой спаси света от хитлерофашизма за да ни има нас включително и комплексари като тебе.

КГБ, /макар че по би ти отивал псевдоним ЦРУ!/,сбъркал си темата! Бягай на съседната тема,касаеща речта на Обама за края на разбойническата американска война в Ирак - там можеш да се развихриш и да я обосновеш не с разни там петролни,а с настоящи американски демократични ценност,които следваше да бъдат насадени на аборигените със силата на оръжията...

Вчера Ню Йорк Таймс съобщи, че Обама ще бие по главата всеки, който участва в спомена на жертвите от атентата 11 септември! Всички останали медии възкликнаха, какъв изключителен демократ е. Българските червеноиди му изпратиха похвално писмо за това, че и той става демократ като любимият им Путин

Питкин / или по-верно Обамич!/,язвителността ти е неуместна,защото Обама не бие,а направо убива! Салдото засега са няколкостотин хиляди,а може-би и над милион убити военни и цивилни в разбойническите петролни войни в Ирак и Афганистан,между които и няколко българи!

Жельо Желев каза навремето, че нямало демократичен социализъм щото било като все едно дървено желязо- не сте бил прав г-н Желев.

плаши гаргите путин с тези закани,това показва само страх и слабост на власта в кремал.

Страх от няколко десетки платени храненика на Отворено общество и на Държавния департамент на САЩ?!! Джони,изказал си се неподготвен!

животно, не се гаври с беслан!!!

Явно Путин губи почва под краката си. Ама тия думи са типични за едно ченге,ченгето си остава ченге,даже на върха на власта. Но едва ли някой е очаквал нещо разумно и градивно от него!

Да бе,Петров! С тези само 79 % подкрепа сред руското общество как няма да му треперят краката и да не губи почва под тях! Освен това срещу него всеки месец на едно и също число се изправят няколко десетки опозиционери,подкрепяни финансово от Държавния департамент на САЩ /а това си е сила!/ и медийно от свободните демократични западни СМИ /което си е още по-голяма сила!/,които опозиционери,обаче /не мога да си обясня защо?!/ вместо на разрешените им от властите места,целенасочено отиват да митингуват на съвсем други места! И по едно съвпадение там винаги има представители на по известните западни медии! Обяснението е непостижимо за ума ми!

Нещата доста се преиначават. Ако гледате срещата на Путин с разни хора на изкуството и по-конкретно "разговорът" му с Юрий Шевчук, който е изявлен опозиционер, нещатата за митингите бяха обяснени доста добре - опозицията искат разрешение за митинг на място Х, получават го, но отиват нарочно на място Y - Защо? Някой явно нарочно иска да се получат сблъсъци - как иначе да проличи в колко "недемократична" държава се живее там, как иначе да се покаже с каква груба сила се потъпкват демократичните ценности на 500-600 протестиращи. Същевременно по абсолютно същия начин органите на реда реагират и в Англия, и Германия, и в Испания и навсякъде в останалия цивилизован свят - не си ли получил разрешение да си спретваш протестни акции на място Х - по-добре да не си там. И така и трябва да бъде.

А не ти ли се струва ненормално в една държава да няма почти никаква опозиция или опозицията да е толкова слаба, че реално да не се отразява изобщо на политическите решения на властта??? На какво ти напомня това? В Путин е съсредоточена цялата власт, скоро ще стане отново президент! Доста плашещо и никой не може да ме убеди, че това е нормално работеща демокрация!

"Президентът Путин е демократ откъдето и да го погледнеш под лупа" (Герхард Шрьодер, ексканцлер на Германия). "Не знам каква лупа е използвал канцлерът" (граф Карл фон Шварценберг - външен министър на Чехия).

Ползвал е вдлъбната лупа, че да го "поразсее" малко. А иначе е на заплата в "Газпром", кво очакваш да каже...

"И да не искате ще ви направим щастливи!"

И след 1000 години там където е стъпвал на власт комунист - нито демокрация ще има нито истинска пазарна икономика. Чудя се къде ли е чугунената кратуна - Ого, за да говори как било в САЩ. Русия срещу САЩ да бяга - пак няма да я стигне !!

Nobody, сбъркал си мястото! Бягай се изпразни върху съседната тема за войната в Ирак и речта на Обамич по този повод!

Путин си е същото говедо,КГБист.То няма чувства,няма усет за демокрация.Просто Путин си е пУткин човек,чужд на световните реалности за човещина-просто червено ГОВЕДО.

То защото в БГ една демокрация се вихри....

Аз пък се чудя,как промит мозък като тебе може да има усет за демокрация!!

от 20 коментара - 1-2 видях на хора с акъла си. другите ползват израза "твърда ръка" все едно е нещо хубаво - никога няма да тръгне русия напред с такова изостанало мислене и с пляскане на Путин.

Точно така трябва да се управлява Русия. Щото алчния комсомолец Горбачов и пияницата Елцин ги докараха до разруха и разграбване на богатствата им. Ред, дисциплина,законност- това е демокрацията !

Браво на Путин! Бой и бой. Трябва ред в държавата и строгост.

Я комунистическите клакьорчета как надигнаха глави. Вие ли знаете по-добре руската конституция от руските политици. Путин я нарушава, но вие винаги сте се водили по вожда, а не по законите. ВСЕКИ има право да демонстрира и да си изказва мнението.

По-добре запали свещ Путин да живее 100 години, че ако настане хаос и бездържавие, както в другите получили "демокрация" от "небето" държави и Господ няма да е в състояние да въдвори ред.

Ето кой копира буквално нашия... как му беше името

Виждаме криворазбраната демокрация до какво води.

А защо трябва да е криворазбрана?

Хан Тукту,замина ли за Русия да протестира?Или вече е отправен поетапно към Сибир...А Бойко Борисов е приятел с Путин и трябва да се поучи от него без да отлага.

простотията няма граници!!!! и е абсолюютно неличима, а при комунистите е остро заразна.диктатура им се приискала,а като умре Сталин що ревнаха срещу му?????

овце заспали. живете в криминална диктатура и я наричате демокрация... така изглежда българия погледната от щатите. нещасници :) :) :)

Това са си техни работи, трудно ще ти бъде да ги разбереш:) Не си чел история не знаеш Хрушчов какво му е мислел на Сталиин и т.н :)