Руснаците чакат 2018 г., за да изберат отново Путин

Привържениците на руския президент Владимир Путин очакват 2018 г., за да гласуват за него отново, пише в заглавие "Комерсант".

Обратно в новината

Коментари - Руснаците чакат 2018 г., за да изберат отново Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те до 2018г руснаците ще изтрезнеят ли да отидат да гласуват?

Отец Паисий, пророчество: 'А славния царствен град Константинопол русите ще го дадат на нас, гърците, да го управляваме'

няма да го изберат но Гулаг и Сибир не могат ги побра Страх днешната милиция не бие но вчерашната По голям убиец изрод искат да стане

До 2018г руснаците съвсем ще закъсат икономически.Времето ще покаже

Внимавай какво си пожелаваш ... но руснаците явно си ги кефи да ги бият с нагайка

Но казвам да е жив и здрав, защото като чета последните новини, с каква скорост се ислямизира Европа, май друга надежда нема , освен Русия. А Европа?-надежда тука всяка оставете!

Ленин и Сталин не успяха да затрият таз кочина, но Путин има всички шансове да успее !

до 2018 жижето ще е окрало още някой милиард от рушнаците...ма те ще си го изберат пак :))

Руснаците може да не са от най-умните нации, но едва ли са толкова тъпи да си изберат Офшорното пак :))

ЦИТИРАМ: Представители на "путинското мнозинство" описват какво им харесва у Путин - това, че брани интересите на Русия, неговото трудолюбие, енергичност, решителност, натрупаният опит, силната му воля.. ВСЕ НЕЩА, И КАЧЕСТВА КОИТО ЛИПСВАТ НА НАШИТЕ ЕВРОПЕДАЛСКИ ЛИДЕРИ- БОКО ОРБИТАЛ ТИКВУНьО и РОСКО МЕКАТА КИТКА.....А ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЛИДЕРИ ОТ ГЕЙСЪЮЗА!!! ТЕ С ТЕХНИТЕ РОКЛИ ДОРИ И ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВАТ!!

служебна побеа, за да я има РУСИЯ, КАНДИДАТ САМО ЕДИН, Т ЖИВКОВ 101%ПЕЧЕЛЕШЕ

ПУТИН СИ СЕ ИЗБИРА САМ, ТОВА Е НЕОСПОРИМ ФАКТ, НО РУСНАЦИТЕ ТОВ ГИ УСТРОЙВА, СТИГА ДА ИМА ВОДКА. АКО ВЗЕМЕ ДА ОТКАЧИ РУБЛАТА ОТ ПЕТРОДОЛАРА И ДА РАЗВИЕ НЕЩО КАТО ПРОМИШЛЕНОСТ - ГРЕШКА НЯМА ДА ИМА.

ОСВЕН,ЧЕ ПУТИН ИМА КАЧЕСТВА НА ОТЛИЧЕН ПОЛИТИК,ТОЙ ПРЕДИ ВСИЧКО СЕ ОКАЗА ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК И НАРОДОЛЮБЕЦ!!!РАЗБИТАТА И ОГРАБЕНА РУСИЯ ПРИ ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН,ОТДАВНА Е В МИНАЛОТО!!!СЕГА ПРИ ПУТИН,РУСИЯ Е ВЪВ ВЪЗХОД ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ,И ОТСТОЯВА УСПЕШНО СВОЯТ СУВЕРЕНИТЕД!!!

Абе безграмотно, научи се да пишеш и да поставяш запетайки където трябва, па тогава дрънкай!

Русофил

ДРЪНКАНЕТО Е ПРИОРИТЕТ НА ИНДЖЕВ ДОНОСНИКА,АЗ ПИША ИСТИНИ!!!

След падането на Константинопол Русия започва да предявява интерес към Балканите. В Русия се формира убеждението, че правото да стане покровител на християнството се пада на Русия. По това време тя има най-голяма територия. Несторис Кандер, руснак, мюсюлманин, участвал в щурма на Константинопол, внушава оптимистичната идея когато орела (хр.) ще убие змията (мюс.). Несторис Кандер неуместно назовава руския княз цар. И това поставя въпроса за легитимността на държавната власт. Това можело да дойде от или от Германия или от Франция. Един монах нарича Москва Третият Рим, тоест християнско царство. Когато Русия вече има възможност да воюва с Турция, по времето на Екатерина Велика, Западът възразява. Иван Грозни осъзнава, че е по-важно да излезе на Балтийско море. Той се обявява за цар през 1546 година. Поставя и идеята за панславизма. И от тогава започва една масирана славянофилска пропаганда на която българите се оказват най-податливи!!!

Иван Грозни се мислил за Божи помазаник, и всичките му дела, чак до екзекуциите, се вписвали в логиката на тази мисия. Той не просто екзекутирал телата, той екзекутирал и душите, извършвайки така екзекуциите, че престъпниците ставали заложни покойници. Практикувало се: удавяне (изпращане на престъпниците в родната им стихия при злите духове), преследване на смъртниците с мечки (мечките се смятали за чисти животни, затова те наказвали човека за греховете му). Репресивната машина е работила не с демонстрационна цел за да им е за урок на другите. И без това всички се боели от царя и го уважавали. Всяко действие срещу Венценосеца се смятало за хула против Светия на Дух, тоест грях, който не може да се изкупи. На екзекуция подлежали не само престъпниците, но и тяхното имущество, (включително домочадието), което се смятало за лошо и нечисто. Тук царят строго се е ръководил от старозаветната Книга на Иисус Навин, а именно от превземането на Йерихон от древните евреи. Според Писанието, участта на жителите на Йерихон била ужасна: всичко, което било в града, и мъже, и жени, и млади, и стари, и волове, и овце, и магарета, всичко изтребили с мечА града и всичко, което било в него, изгорели, освен среброто и златото, и медните и железни съдове,които били обявени за заклети, и които било забранено да се взимат за лично ползване, те трябвало да бъдат предадени на юдейските жреци.

Ами да, когато си избран истински от народа, рейтингът ти е стабилен дълги години ! Но, когато си дошъл на власт с "подкрепа" от чужбина и когато защитаваш чужди интереси тогава ти си никой !..

Да живее Русия,Да живее Путин!!!! Яд ли ви е сороски миндили?

Хане, никога не съм бил там, където си направен! :)

Не съм фен на Елцин! Но! Голямата му заслуга е, че не позволи Русия да тръгне по пътя на военните диктатури. Тогава щяхме да си имаме северна Корея на степен (!) Целият свят нямаше да живее спокойно. Елцин отложи военните режими в Русия поне за 50 год (дай боже за по-дълго).

Няма по--прост народ от руския. Няма мерна единица с която да се измери простотията му.Той е доведен до това си състояние от царете си и комунистическите си водачи.

Рано или късно това ще стане. Културно и исторически Русия е част от Европа, затова очаквам руския обикновен човек да се отърси от наложената му пропаганда, защото можеш да излъжеш някой за кратко време но не можеш да излъжеш всички хора завинаги. Тогава и те ще поискат правото си на по-добър живот и ще поискат сметка за грабежите на кремълската върхушка. За съжаление разпадането на една диктатура първо минава през един ужасен етап - военна диктатура, както много добре го доказва д-р Желю Желев. Когато Русия стане нормална държава и се присъедини към Европейския съюз, защото там и е мястото, тогава ще просперира и обикновенния руснак. Ще спре да пие безмерно и безпаметно, защото няма вече да е безалтернативна собственост на държавата (Кремъл). Това ще е най-доброто за Русия и за ЕС едновременно, защото има една голяма стратегическа опасност на изток с огромен асимилационен потенциал и друга която идва от юг.

Хахахахаха... Русия щяла да се присъедини към еврогейския съюз и щял да жувне руския народ и щяло да зацари мир и любов. Но преди това ще се присъедини 80 милионна Турция към еврогейския. И ще рахатуваме всички под сянката на падишаха. Тъй ли бе мадам?

Това е то перфектната пропаганда Путин осра всички пътища за развитие на Русия като страна. Пропагандата тръби : "Путин натори страната ни" Ей така между другото - Хитлер също се е ползвал с пълната подкрепа на германците 1933-1942. Тодор Живков го подкрепяха 98.9% Така подкрепяни са по принцип всички ДИКТАТОРИ. Лошото е после!

Не само в РФ, но и на избори в чужбина Путин би победил останалите кандидати. Факт!

На избори в чужбина ??? Къде го тоя "Факт!" ??? Че нещо не го виждаме ??? Чини ми се, че прекаляваш с лизането на нечий задник.

Рийтингът му зад граница, съпоставен с тамошните политици е достатъчно показателен факт. А пред фактите и боговете мълчат както знаем. Само тъпаците правят отчаян опит да спорят с фактите... Чини ми се, че прекаляваш с ракията!

И аз с нетърпение очаквам президентдсите избори у нас, за да гласувам пак за "... и аз, като президент ...". НЕ.. МАМ НЕРВИ И ТЪРПЕНИЕ!

Путин и Борисов изгряха по едно и също време, на един акъл са и ще залязат по едно и също време.

Много търпеливи тези руснаци! Ще чакат чак до 2018!:)

И правилно ще направят руснаците.

Ама разбира се, че чакаме с нетърпение да си го преизберем. След Горби не е имало по-подходящ цар-самодържец, който да затрие успешно рашата. Горбачов разпадна СССР на 15 части. Сега се обзалагаме, дали Путинката ще успее да подобри рекорда - да разпадне рашата на повече от 15 части?

Руснаците като са тъпи-това е за дълго!

направо си го кажи - до гроб е

Аз като виден мурзилски трол не съм съгласен с теб. Хубаво е, че ще си преизберем путин за президент - ще има още кинти за нас троловете, да продължим да пишем глупости наляво и надясно. Лошо ще е ако познаеш - тогава кинтите ще секнат и какво ще правя аз горкия, дето и за чистач на кенефи не ставам иначе?

Като гледам колко го плюят платените тролове си мисля, че човека трябва да е читав. При условие, че 80+ % от неговия народ искат да го изберат, кои сте вие, че да ги обиждате ?!?! Може би знаете по-добре от тях ? Вместо да гледате какво сте си избрали Вие и да мажете дупетата с вазелин, че скоро рязан НАТО-вски член ще ги пори. Интересно тогава кого ще молите за помощ (ако не са ви пълни устите де)

Факт е, че си върна Крим и отстоява интересите на Русия, а Меркел вкара 5 милиона мюсулмани и на още 80 милиона разреши да пътуват без визи. Остави ги да изнасилват и бият на спокойствие, а ако някой бял се изкаже срещу това го уволняват или го разследват. Замисли се над това преди да плюеш Путин по навик. Ако той управляваше Германия, Европа щеше да е много по-добре.

Дано да го изберат за да има време да приключи с простата восточна орда..ха.ха Успех Путин.Ти си руския Тръмб

А да не вземе да стане така, щото през 2018 да няма президентски избори, а Путин да е станал цар на Москва и Подмосковското княжество, съперничещо си със Сибирската народна република, автономна част от Китай?

Велик политик и президент ! Да е жив и здрав и дай Боже да е дълго на поста си!

Мазно, но недостатъчно Давай сега още по-раболепно Наплюй на всичкибългари, които мразят путинските войни и убийства Обещай да ни застреляте като кучета ХА ХА ХА

Следващия път тури и наколенки, да не ти убива, като стоиш на колене.

За да се случи това дето се случи в света преди 25г требва да е имало споразумение между евреите по света като представители на цивилизования свят и руските евреи комунисти.Тези които управляват русия от 1917г.Обаче явно руските евреи са се отметнали от обещанията си.И за това вече кинти от нефта немааа.За ДВЕ СЕДМИЦИ БЕ,ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ И НИКОЙ НЕ ГЪКНА.И нема да има.Интересно ми е дали за първи път в историята си,евреи са се изпокарали.Щото цивилизования свят приема предложението на своите евреи(евреите в цивилизования свят),на руските евреи комунисти да им се даде шанс.И евреите от америка германия....стават гаранти пред останалия цивилизован свет за поведението на руските им събратя.И ето сега руските евреи се отмятат и евреите от цивилизования свят са се издънили пред останалия цивилизован свят.Щото света не се управлява само от евреите в цивилизования свят.А и от други хора.Този шанс които беше даден на руските евреи комунисти е КОНСЕНСУСНО РЕШЕНИЕ -на целия цивилизован свят.Та пак казвам дали евреи са се изпокарали и дори намразили.И ако е така то ше е за винаги.И руските евреи вече са отписани от техните едноверци.Руския народ разбира се нема проблем.Проблем имат само руските евреи комунисти.Руския народ го е имало и ше го има.Е нещо съвсем "НЕЗНАЧИТЕЛНО",като бонус-ШЕ БЪДЕ СВОБОДЕН,а не като сега ПОРОБЕН

Така( да.). Вместо да се занимавате с Вермахта и СС сега обърнете положението с/у Русия -нали става.

Боже каква тъпотия и каква наивност Боже! Абе ценителю, все имах надежда, че не си толкова прост бе момче, все имах, ама всуе, угасна и тя. Абе при евреите няма цивилизовани и нецивилизовани бе момче. И западни и руски и комунисти и капиталисти. Има евреи. И гои. Които трябва да бъдат подчинени на евреите всички до един. П.С. Ако те знаят евреите колко си прост и каква услуга им правиш с простотията си може и да те захлебят малко та да не се излагаш повече да драскаш тука. Ама са те оставили явно щото си атракция голяма.

Преди да почна ,ше се опитам да съм лИбезен:И що така мислиш,би ли споделил.Или ти не мислиш а така ти казаха да пишеш.Айде мама сподели.Никой не е безгрешен... Освен мен...

"...Абе ценителю, все имах надежда, че не си толкова прост бе момче...".Да разбирам ли че МЕ МИСЛИШ.Щото аз теб не те мисла.И не ми дреме има ли те или те нема на тоа свет.А бе вие руски милиционери да не би да ме изучавате бе.Така требва.Аз го заслужавам.Но не очаквайте да намерите пукнатина в теориите ми.Те СА НАУКА.Требва да се примирите с факта че съм на друго ниво,от друго тесто съм,не от тестото на простолюдието от каквото си ти момче...Има и такива.Не сме много но ни има.И това мисла е добре.Нали така.

Ако можеше рейтинга да нахрани гладните, да облече голите и да обуе босите...

Ако гладните, бедните и босите не гласуваха за Путин, то той нямаше да е в Кремъл на поста президент... Замисли се преди да ни губиш времето!

Major Payne

Въпросът "кой е гласувал" за Путин е доста интересен. На последните избори имаше документирани десетки хиляди нарушания, които никога не яха разследвани. И всичко това, след използването на цялата държава за изборната му кампания и ограниченията и репресиите над всички съперници и опоненти.

Ако милее за Русия, путин трябва да отмени изборите , защото са само харчене на лични путинови държавни пари :))) Ясно е , че и през 2045 - та година руснаците ще изберат малкия хитрец , защо изобщо трябва да се провеждат избори :))) Русия и Турция все повече се превръщат в средновековни царства с несменяем султан или батюшка :((( За съжаление и ние си отглеждаме едно царче, което лавира с демокрацията, а всъщност е един абсолютен фен на братя путин и ердоган :(((

Защо смяташ, че щом огромното мнозинство от руснаците искат да ги управлява Путин това не е демократично, а средновековно????

Огромното мнозинство от руснаци не може да пътува в САЩ и Европа, защото има визови ограничения !!! Ако руснаците имаха възможност да гласуват с краката си, путин щеше да остане сам в Кремъл !!!

А само след година за Обама никой няма да си спомня, това е разликата в мащаба...

Така е, страпа Сталин го помнят всички, особено семействата на избитите от него...

А каква е аналогията между Путин и Сталин, че не ми стана ясно????

съживи икономиката - това е по-важно от боязливата му външна политика. Путин обратно - с военни кьорфишеци отклони вниманието от икономическия си провал..

Така я съживи, че всички чакат със свито сърце втората вълна на кризата към края на годината. С колко нарастна дълга на САЩ при Обама????

А какво разумно обяснение могат дад дадат руските свине милиционери във форума за ВРЪТКАТА с размяната на местата на медведев и пиздев(на български путин).Техните господари сигурно са искали да излъжат света че в русия има закони и те се спазват...Хаха

а пийте тия хапчета бе

Ма ти не знаеш ли? Всичко си е законно, даже преди няколко години си промениха конституцията за целта. Промениха я така, щото Путята да може да направи още 2 мандата поред, после пак врътка с Мечо и така, докато единият пукне, след което ще го изтърбушат, препарират и съвсем по православно ще го турят до другата мумия.

Тая новина много бързо изчезна от първите страници. Сигурно не е заради това, че нещо коментарите хич не са Путиноугодни, а?

Обонго и шмеркел не ги щат 84 %

в САЩ и Германия искат 80%, а в Раша ? Даже и родните чугуноиди се дърпат свенливо.

За Путин бих гласувал, ако можех. За български политици - никога повече, направо да ме заличават от списъците уродите.

ходи в тайгата.. никой не те спира.. вече не е комунизъм и няма разстрел по границите

созе, ходи на м.... .. у .......!

Докато Великия Бойко Победоносец е премиер на България ,путаците винаги ще бъдат бити,е...ни,тормозени унижавани и пращани да мият кенефите като вожда им долен сидераста от атака !

Тъп си, троле. Жалко, че не можеш да го осъзнаеш.

Тъп е, щото всеки път ви кове между рогата, а?

ico_all

Напротив, добре че не може да осъзнае колко е тъп защото в противен случай щеше да се застреля от мъка. Същото се отнася и за смешкото оззи.

"Скъпи" руски милиционери-СВИНЕ(а сте свине щото за кинти сте продали своя велик руски народ на руските комунистически евреи),наистина ли смятате че тези писания имат неква реална стойност.Тоест верни ли са.Щото какъв е проблема мнение не съвпадащо с това на кремъл да бъде НЕ ЗАЧЕТЕНО.Освен това кой нормален човек в русия при такава анкета ше каже нещо различно от това което иска да чуе интервента. Така може да отговори само некой побъркан.Така че тези в комерсант са или идиоти или продажници. Интересно дали руските комунисти евреи са успели да насадят и ПРОДАЖНОСТА в психологията на руския народ.Или хората в русия гледат само да останат живи.

Не знам какви са в "Комерсант".но ти със сигурност се нуждаеш от психиатрична помощ!

И що руската свиня е на такова мнение.Една свиня как може да знае от какво се нуждае един човек

2018 година въобще не е въпрос за обсъждане. Истинската загадка е какво ще е след мандата от 2018г. Има слухове че е получил предложение от Тексас. :))))

Найс!!!

Напълно нормално е да има такава подкрепа. Да не забравяме, че огромното мнозинство са невежи мужици, подвластни на долни страсти, най-вече възхвала на Делата и Словата на Вожда. То и какво друго да очакваш от хора, за които банята не е хигиенна потребност, а повод да се напият като скотове, докато се млатят един друг с дървени пръти, за да изгонят въшките.

А кога пак ще се менкат с Медведеца ? По- интересно е за блядовете !

На следващите президентски избори в България и аз ще гласувам за Путин! Разбира се, стига да не се кандидатира някой свестен БЪЛГАРИН.

Всички така наречени русофили крещящи Слава на Путин да ми обясните какво хубаво е направил Путин за България? Спря Ю Поток заедно с брат си Ердоган, спря вноса на български плодове и зеленчуци, забрани на държавни руски служители да посещават България. Нещо друго, за което да не се сещам? Вие сте като безгръбначни живи мазохисти в жалкия си опит да се докарате пред руснаците. Вас ви презират всички достойни хора, самите руснаци ви презират за раболепието ви.

Тъпунгер! Даже от сарказъм не разбираш, камо ли българите- стига да си българин де. За глупавите като бегееца - демек кво ме интересува Путин аз живея и гласувам в България.

Това е типичен Стокхолмски синдром. Да им е жив и здрав:)