Коментари - Путин се появи на публично място след десетдневно отсъствие | Днес.dir.bg

Путин се появи на публично място след десетдневно отсъствие

Руският президент Владимир Путин се появи за първи път публично след 10-дневно отсъствие, породило спекулации за здравето и личния му живот.

Обратно в новината

Коментари - Путин се появи на публично място след десетдневно отсъствие | Днес.dir.bg

Коментари

аз не обичам никоя страна, какво значи родина, все някъде ще се родиш .... ОБИЧАШ СТРАНАТА В КОЯТО МОЖЕШ ДА РАБОТИШ, ДА ЖИВЕЕШ СНОСНО ... ЗА СЕГА МАЙ АНГЛИЯ, САЩ, ГЕРМАНИЯ СА ДОБРИ - ЗАЩОТО ТАМ БЯГАТ БЪЛГАРИТЕ И РУСНАЦИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ...... ВСИЧКО ДРУГО Е АЛА-БАЛА ......

Едни обичат Русия, други САЩ, а България? Кои са повече, кои са лошите и кой добрите. Аз лично не обичам Русия и много мразя САЩ и НАТО.

НАЙ много обичам Россия и Путин

Абе дир.бг , що не си мълчите, ами карате сега русофобите да страдат. Тъкмо си празнуваха 10 ина дни и сега кво ..Путин пак оживя.

Мъкааааааа, черна краварска мъкааааа!!!!!!! Ма нали беше умрял????????? Не тази гавра е нечовешка!!!

Като прочетох "публично място" и първо си помислих за мавзолея...

Путин е израждал Псаки.Има момиченце.Появиха се в един ден и изчезнаха в един ден.

"Който посегне на майката, армията и Русия-убиване в тила" Атанас Буров

малко остава и света ще стане по-добър и по-малко агресивен. Добрия диктатор е като добрия индианец ...

Предлагам да си спретнете един бой без правила. Нека всеки си вземе по някое сатърче, б радвичка, тесличка или каквото оръжие харесвате. Ще се дебнете един друг и когато някой ви обърне гръб в сумрака ще изскочите из отзат и ще му насечете главата. Това честно е според правилата на диваците от "Уолстрийт " а и пасва идеално за диваците от Сибир. Ще чакате вашето предимство. Тъмнина, жертва с гръб към вас, вие с тесла в ръката. Това според правилата на международния бизнес са все "СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРЕДИМСТВА " . . Възползвайте се и когато някой е по слаб от вас просто като добри демократи му отрежете главата с наслдата на човек от цивилизования свят. Или пък с насладата на дивака от Сибир. Кой както му харесва

Всички вие сте неспасяеми. Каквото и да стане вие ще продължите да повтаряте безумните си програми и "опорни точки " толкова наточени един срещу друг и толкова еднакви в глупостта си. Не ви ли омръзна това безсмислено надплюване. Стига лозунги ами се съберете и си направете един здрав масов бой. Натрошете си главите че да мирнем.

какъв бой бе ? ние тука обичаме , не мразим какъв бой ? едни обичат русия , други обичаме българия .

средата на март 1923г. и ленин е изглеждал тъй . на 21 януали 1924г. се е вдървил . който не вярва да иде да види . още е вдървен .

Брях! Бях почнал да са притеснявам разбииши...ама нейсе. Показа се Батко. Ура!

пътин беше на наи новата подводница която отплава кам американските брегове на краварите плантатори ънижтожили 58 милиона индяци . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много им се иска на хамериканците, Путин да е болен. Но уви, нищо му няма

9 дена опъваше човекът Могерини в Лугано.Какво толкова е станало. Фък ЕС!!

Путин е получил паник атака и се е крил 10 дни в подземията на Кремъл. Мислел ,че че марсианците, подобни на зелени човечета го нападат...едва са го убедили да излезе и да направи едно кръгче около Кремъл...

Гламава нация.

Имаше един много злобен със съгласни букви в ника. Де го, не го виждам? :)

То и Обама поизбледня напоследък. Скоро ще стане бял съвсем.

Разбрал се е с хамериканските си другари, олигарсите му там си занесоха милиардите, трябва вече по-кротко, да се показваме, да се плашим с войни и локални конфликти на ужким, в които загиват невинни. Това е положението, народе.... Трябвят пари за оръжие и пушечно месо.

Не може да бъде. Кара кола по кремълските алеи. Удивително постижение.

Иво Инджев много ще страда. Той го беше погребал, както и 100-те русофоби в България, които имат мозък на насекоми

Не изглежда много свеж гасударя!Усмивката му крива ,държавата потъва и деньги няма!

Сега всички джуджета ще искат шофьорски книжки и няма да могат да им откажат.

Путин, ти си пич, ботокса много ти отива, нека Боленчо да удари сега една молитва да те пази господ от некадърни козметични хирурзи, че иначе може и за цели две седмици да изчезнеш!

е ако може и кололо да кара нема да има като него

Путин е години наред ,избиран за световен Лидер Номер 1 от хора гласуващи по цял свят ...чрез списание Форбс ! Затова е непрекъснатият интерес около него от страна на световните медии. Путин е най-силният и умел политик в света последните 50 години !

Путлер се появи (навярно се е крил в корема на Кабаева) и горивото почна да пада..ха..ха..ха Руските борси се сринаха..ха..ха

Путин ги смрази окончателно. Показа че може да прави каквото си поиска, дори да се върне и от оня свят!!! Очакваме нов филм! :)

за да каже защо преди една година нагло лъжеше, че Русия не участва с военни в силовото отцепване на Крим.

започва празничната zаря от присаединяването на крим с русия.да им e честит празника.

Когато и да напишеш ПрофесиоАнален,ПрофесиоАналист,Анализирал,КАналите,Модераторите на този форум не знам, защо се чувстват обидени и бързат да ме изтрият.Явно не си вършат работата професионално

побарка се zападната пропаганда,че не може да открие каде се намира наи-важния човек в света.да е жив и здрав да продалjaва в този дyх.

С появяването на Путин, скръб, мракобесие и безизходица изпълниха говедарските сърца... Поредният черен ден в краварския календар!

da poznaem kakva e me4tata na obama i kompaniq v momenta. Putin e kato treska v Zadnika(za o4i pri tqx ne mojem da govorim).

Путин най-накрая се появи в публичното пространство! Днес е провел среща с група посетители на музея "Мадам Тюсо". :)))

..... и продължава с геноцида над народа си. Важно е че им харесва.

А ,Путин Жив,немо же да бъде ,хомосеките вече го погребаха,либерастите .о без яни те и Лилито,А на ней така и се искаше искаше,но спри сърце. Добре дошъл чичо Вова.Вземи се стегни и освобождавай човеците и обезяните ги пращай в долния свят.

Май станахме свидетели на Второто пришествие...Това е "Вторият", който възкръстна от мъртвите...И сега какво? Чакаме да въздаде справедливост на всичката краварска сган и нейните помагачи!!! Ххахахахахахахахах

И на теб не ти е лесно.

На човек, който е мъртав, че и даже погребан, как според теб се казва, когато отново се появи жив???

Ей, тоя човек пак разби плановете на западната пропаганда с появяването си! Яко ги мачка, а?

в момента единственото дето мачка путин е таралеж с голия си г..з. и се чуди как да излезе от ситуацията, в която сам се набута като последния глупак

Ти неговата състояние го ОСТАВИ !!! Днес германците пишет че вдигнали ръце от българите и румънците, нещо май евробратството куца, не признават българина за равноправен европеец хаха

Леле тоя ги прави сами да си говорят!!!

Мачка им топ...ите :)

С валяка.....хахахаха

На всички кравари, които не престанаха да задават въпроса "Къде е Путин?" и тайно се надяваха на най-лошото искам да кажа: На ви го! Жив и здрав! Хахахаха!

Небесното Политбюро направи изявление,че Путин е изпратен на Земята за наказание на някои грешници.Те си знаят кои са!Путин отсъстваше известно време,за да получи духовно напътствие как да продължи по-нататък с наказанията!

ДЕРЗАЙ СВОЛОЧ!

"62-годишният руски лидер" :) Ребята не с лошо, че може да ви спрат газа. "Не само ходи, но и кара кола" да не пропускаме и, че управлява червено копче, с което може да изтрие половината свят от лицето на земята.

Гореща новина: Това всъщност не е Путин а негов двойник. Както навремето Брежнев е имал 3 двойника за паради, така и Путкин е имал двойници. Това е единият от тях, а не истинският Путин! :)

Подновявал неподновявал ама евроатлантите ги направи на кривогледи ха..ха затова се усирате сега злобни дребнави миниевропейчета хахвха

Гореща новина: Путкин всъщност се е подновявал ботокса и други леки козметични операции.

Дреме ни на нас за Путя. Ние си коментираме за кеф, а и ви гледаме сеира, как бяхте напълнили гащите, че можеше да останете на празна ясла, ако Путя беше отпътувал еднопосочно.

Ти ли гледаш сиир ве миниевропеецо!!! Щот няма кво да кажеш и ти затапиха устата, и всички телесни отвърстия с кожени чепове и сега се вертлявиш като недобана кува на пейка хахаха Аре в АУТ да чистиш клоаката, че байти Бойко ти е обещал 10 кубика евродърва хахаха

Оказа се ,че западните лидери даже когато действат като група,не могат да намерят аргументи и средства,за да се преборят с Путин.А поотделно той ги преборва както счита за необходимо.Затова в ход влезе медийната пропаганда,като най-усърдни бяха англоезичните медии!Да изброявам ли колко лъжи и клевети бяха пуснати за Путин и най-близките му съратници!?Но и това не даде резултат!...Може би трябваше да опитат някакви графити по Кремълските стени -"Володя+Алина=любов","Володя е хулиган,вчера наби Петя Порошенко"!?

стига бе, путин е бита карта. тои стана за посмешище на всички

тъпанарите в България така и не разбраха, че Русия ВЕЧЕ ПРОДАВА в Азия петрола за СПЕЦИАЛНИ ПРАВА НА ТИРАЖ и ЮАНИ. Нема долари вече, курсът е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.

Това агенция ВРАБЧА ли го предаде?

Я кажи, колко юана е барел руски петрол?

Подменили са батюшката, царя-господаря нашего. Нашият беше близо двуметров левент, широкоплещест, с коса, а вместо него ни подхвърлят някакво плешиво хилаво жуже, около кинта и двайсе.

Силните напитки са в малки шишета, гринго!

Джудже ама, Доналд Кук прай ВЕЛИКАНСКИ ОСМОРКИ ,яко гас за Бургас че преля памперса хаха

Със съжаление установих, че вежливият все още не е ритнал колокола

Снощи тълпа руски неофашисти са убили от бой край Москва украински гражданин И тези искат да са домакин на световно първенство Руски свини

ци.нин рецидивист преби лекар във България. И ...това е европейска държава...

Правилно делает тавариь Путкистан си е лика прилика с Киргизстан и всякакви други станове. Там им е мястото, нека си въртят кръгчета олко дрворците колкото им душица сака. Само по-далеч от България

Ми тръгвай бе!

да споменеш татарстан и булгаристан )

Коментари - Путин се появи на публично място след десетдневно отсъствие | Днес.dir.bg

Путин се появи на публично място след десетдневно отсъствие

Руският президент Владимир Путин се появи за първи път публично след 10-дневно отсъствие, породило спекулации за здравето и личния му живот.

Обратно в новината

Коментари - Путин се появи на публично място след десетдневно отсъствие | Днес.dir.bg

Коментари

аз не обичам никоя страна, какво значи родина, все някъде ще се родиш .... ОБИЧАШ СТРАНАТА В КОЯТО МОЖЕШ ДА РАБОТИШ, ДА ЖИВЕЕШ СНОСНО ... ЗА СЕГА МАЙ АНГЛИЯ, САЩ, ГЕРМАНИЯ СА ДОБРИ - ЗАЩОТО ТАМ БЯГАТ БЪЛГАРИТЕ И РУСНАЦИТЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ...... ВСИЧКО ДРУГО Е АЛА-БАЛА ......

Едни обичат Русия, други САЩ, а България? Кои са повече, кои са лошите и кой добрите. Аз лично не обичам Русия и много мразя САЩ и НАТО.

НАЙ много обичам Россия и Путин

Абе дир.бг , що не си мълчите, ами карате сега русофобите да страдат. Тъкмо си празнуваха 10 ина дни и сега кво ..Путин пак оживя.

Мъкааааааа, черна краварска мъкааааа!!!!!!! Ма нали беше умрял????????? Не тази гавра е нечовешка!!!

Като прочетох "публично място" и първо си помислих за мавзолея...

Путин е израждал Псаки.Има момиченце.Появиха се в един ден и изчезнаха в един ден.

"Който посегне на майката, армията и Русия-убиване в тила" Атанас Буров

малко остава и света ще стане по-добър и по-малко агресивен. Добрия диктатор е като добрия индианец ...

Предлагам да си спретнете един бой без правила. Нека всеки си вземе по някое сатърче, б радвичка, тесличка или каквото оръжие харесвате. Ще се дебнете един друг и когато някой ви обърне гръб в сумрака ще изскочите из отзат и ще му насечете главата. Това честно е според правилата на диваците от "Уолстрийт " а и пасва идеално за диваците от Сибир. Ще чакате вашето предимство. Тъмнина, жертва с гръб към вас, вие с тесла в ръката. Това според правилата на международния бизнес са все "СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРЕДИМСТВА " . . Възползвайте се и когато някой е по слаб от вас просто като добри демократи му отрежете главата с наслдата на човек от цивилизования свят. Или пък с насладата на дивака от Сибир. Кой както му харесва

Всички вие сте неспасяеми. Каквото и да стане вие ще продължите да повтаряте безумните си програми и "опорни точки " толкова наточени един срещу друг и толкова еднакви в глупостта си. Не ви ли омръзна това безсмислено надплюване. Стига лозунги ами се съберете и си направете един здрав масов бой. Натрошете си главите че да мирнем.

какъв бой бе ? ние тука обичаме , не мразим какъв бой ? едни обичат русия , други обичаме българия .

средата на март 1923г. и ленин е изглеждал тъй . на 21 януали 1924г. се е вдървил . който не вярва да иде да види . още е вдървен .

Брях! Бях почнал да са притеснявам разбииши...ама нейсе. Показа се Батко. Ура!

пътин беше на наи новата подводница която отплава кам американските брегове на краварите плантатори ънижтожили 58 милиона индяци . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много им се иска на хамериканците, Путин да е болен. Но уви, нищо му няма

9 дена опъваше човекът Могерини в Лугано.Какво толкова е станало. Фък ЕС!!

Путин е получил паник атака и се е крил 10 дни в подземията на Кремъл. Мислел ,че че марсианците, подобни на зелени човечета го нападат...едва са го убедили да излезе и да направи едно кръгче около Кремъл...

Гламава нация.

Имаше един много злобен със съгласни букви в ника. Де го, не го виждам? :)

То и Обама поизбледня напоследък. Скоро ще стане бял съвсем.

Разбрал се е с хамериканските си другари, олигарсите му там си занесоха милиардите, трябва вече по-кротко, да се показваме, да се плашим с войни и локални конфликти на ужким, в които загиват невинни. Това е положението, народе.... Трябвят пари за оръжие и пушечно месо.

Не може да бъде. Кара кола по кремълските алеи. Удивително постижение.

Иво Инджев много ще страда. Той го беше погребал, както и 100-те русофоби в България, които имат мозък на насекоми

Не изглежда много свеж гасударя!Усмивката му крива ,държавата потъва и деньги няма!

Сега всички джуджета ще искат шофьорски книжки и няма да могат да им откажат.

Путин, ти си пич, ботокса много ти отива, нека Боленчо да удари сега една молитва да те пази господ от некадърни козметични хирурзи, че иначе може и за цели две седмици да изчезнеш!

е ако може и кололо да кара нема да има като него

Путин е години наред ,избиран за световен Лидер Номер 1 от хора гласуващи по цял свят ...чрез списание Форбс ! Затова е непрекъснатият интерес около него от страна на световните медии. Путин е най-силният и умел политик в света последните 50 години !

Путлер се появи (навярно се е крил в корема на Кабаева) и горивото почна да пада..ха..ха..ха Руските борси се сринаха..ха..ха

Путин ги смрази окончателно. Показа че може да прави каквото си поиска, дори да се върне и от оня свят!!! Очакваме нов филм! :)

за да каже защо преди една година нагло лъжеше, че Русия не участва с военни в силовото отцепване на Крим.

започва празничната zаря от присаединяването на крим с русия.да им e честит празника.

Когато и да напишеш ПрофесиоАнален,ПрофесиоАналист,Анализирал,КАналите,Модераторите на този форум не знам, защо се чувстват обидени и бързат да ме изтрият.Явно не си вършат работата професионално

побарка се zападната пропаганда,че не може да открие каде се намира наи-важния човек в света.да е жив и здрав да продалjaва в този дyх.

С появяването на Путин, скръб, мракобесие и безизходица изпълниха говедарските сърца... Поредният черен ден в краварския календар!

da poznaem kakva e me4tata na obama i kompaniq v momenta. Putin e kato treska v Zadnika(za o4i pri tqx ne mojem da govorim).

Путин най-накрая се появи в публичното пространство! Днес е провел среща с група посетители на музея "Мадам Тюсо". :)))

..... и продължава с геноцида над народа си. Важно е че им харесва.

А ,Путин Жив,немо же да бъде ,хомосеките вече го погребаха,либерастите .о без яни те и Лилито,А на ней така и се искаше искаше,но спри сърце. Добре дошъл чичо Вова.Вземи се стегни и освобождавай човеците и обезяните ги пращай в долния свят.

Май станахме свидетели на Второто пришествие...Това е "Вторият", който възкръстна от мъртвите...И сега какво? Чакаме да въздаде справедливост на всичката краварска сган и нейните помагачи!!! Ххахахахахахахахах

И на теб не ти е лесно.

На човек, който е мъртав, че и даже погребан, как според теб се казва, когато отново се появи жив???

Ей, тоя човек пак разби плановете на западната пропаганда с появяването си! Яко ги мачка, а?

в момента единственото дето мачка путин е таралеж с голия си г..з. и се чуди как да излезе от ситуацията, в която сам се набута като последния глупак

Ти неговата състояние го ОСТАВИ !!! Днес германците пишет че вдигнали ръце от българите и румънците, нещо май евробратството куца, не признават българина за равноправен европеец хаха

Леле тоя ги прави сами да си говорят!!!

Мачка им топ...ите :)

С валяка.....хахахаха

На всички кравари, които не престанаха да задават въпроса "Къде е Путин?" и тайно се надяваха на най-лошото искам да кажа: На ви го! Жив и здрав! Хахахаха!

Небесното Политбюро направи изявление,че Путин е изпратен на Земята за наказание на някои грешници.Те си знаят кои са!Путин отсъстваше известно време,за да получи духовно напътствие как да продължи по-нататък с наказанията!

ДЕРЗАЙ СВОЛОЧ!

"62-годишният руски лидер" :) Ребята не с лошо, че може да ви спрат газа. "Не само ходи, но и кара кола" да не пропускаме и, че управлява червено копче, с което може да изтрие половината свят от лицето на земята.

Гореща новина: Това всъщност не е Путин а негов двойник. Както навремето Брежнев е имал 3 двойника за паради, така и Путкин е имал двойници. Това е единият от тях, а не истинският Путин! :)

Подновявал неподновявал ама евроатлантите ги направи на кривогледи ха..ха затова се усирате сега злобни дребнави миниевропейчета хахвха

Гореща новина: Путкин всъщност се е подновявал ботокса и други леки козметични операции.

Дреме ни на нас за Путя. Ние си коментираме за кеф, а и ви гледаме сеира, как бяхте напълнили гащите, че можеше да останете на празна ясла, ако Путя беше отпътувал еднопосочно.

Ти ли гледаш сиир ве миниевропеецо!!! Щот няма кво да кажеш и ти затапиха устата, и всички телесни отвърстия с кожени чепове и сега се вертлявиш като недобана кува на пейка хахаха Аре в АУТ да чистиш клоаката, че байти Бойко ти е обещал 10 кубика евродърва хахаха

Оказа се ,че западните лидери даже когато действат като група,не могат да намерят аргументи и средства,за да се преборят с Путин.А поотделно той ги преборва както счита за необходимо.Затова в ход влезе медийната пропаганда,като най-усърдни бяха англоезичните медии!Да изброявам ли колко лъжи и клевети бяха пуснати за Путин и най-близките му съратници!?Но и това не даде резултат!...Може би трябваше да опитат някакви графити по Кремълските стени -"Володя+Алина=любов","Володя е хулиган,вчера наби Петя Порошенко"!?

стига бе, путин е бита карта. тои стана за посмешище на всички

тъпанарите в България така и не разбраха, че Русия ВЕЧЕ ПРОДАВА в Азия петрола за СПЕЦИАЛНИ ПРАВА НА ТИРАЖ и ЮАНИ. Нема долари вече, курсът е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.

Това агенция ВРАБЧА ли го предаде?

Я кажи, колко юана е барел руски петрол?

Подменили са батюшката, царя-господаря нашего. Нашият беше близо двуметров левент, широкоплещест, с коса, а вместо него ни подхвърлят някакво плешиво хилаво жуже, около кинта и двайсе.

Силните напитки са в малки шишета, гринго!

Джудже ама, Доналд Кук прай ВЕЛИКАНСКИ ОСМОРКИ ,яко гас за Бургас че преля памперса хаха

Със съжаление установих, че вежливият все още не е ритнал колокола

Снощи тълпа руски неофашисти са убили от бой край Москва украински гражданин И тези искат да са домакин на световно първенство Руски свини

ци.нин рецидивист преби лекар във България. И ...това е европейска държава...

Правилно делает тавариь Путкистан си е лика прилика с Киргизстан и всякакви други станове. Там им е мястото, нека си въртят кръгчета олко дрворците колкото им душица сака. Само по-далеч от България

Ми тръгвай бе!

да споменеш татарстан и булгаристан )