Коментари - Британци проследили нов руски боен кораб | Днес.dir.bg

Британци проследили нов руски боен кораб

Британски кораб е съпроводил руски плавателен съд близо до британски териториални води, съобщи министерството на отбраната, цитирано от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Британци проследили нов руски боен кораб | Днес.dir.bg

Коментари

Ако ингилизите потопят рушки кораб, Пиздин ще спре вноса на домати от Англия ! :))

Блядките доближават териториалните води и въздушно пространство на Кралството но за повече не им стиска Британските въоръжени сили имат заповед да унищожат всяко рушки корито или хвърчило навлезли дори на метър в британско пространство

Прочита на статията е савсем друг. Англизите са изперкали от шизофрения и си мислят че някой иска да им вземе островчето :-) Не виждам никаква причина Руснаците да искат това камъче в морето с изперкали обитатели. Даже и ресурси си нямат. хахахахахаха

Тоест. руснаците си тестват корабите, а амгличаните се връзват.

е обикалят си из моретата да си честитят коледата хората бе :) ся няма да си плават самички в Руски води ше ги погъбаркат малко англичаните к'во толкоз.

Англичаните говорят за "форма на агресия"!!!

Щом като алкохолиците са навлезли в зоната на интереси на Англичаните и НАТО, е трябвало веднага да бъдат потопени. Щеше да замръзне усмивката на джуджето

доста са били пияни като са си събирали самолетоносача преди година вече е за ремонт. Ако бяха се опитали и да гръмнат по руските кораби не се знае кого щяха да уцелят - може би бъкингамския дворец или сами себе си. Те затова и не са стреляли виждали са руснаците двойно.

Наташка си го търси, и ще си го намери :)

Да бе да, всичк казват, че руснаците не били агресори! Та все пак да ви питам какво търсят ватниците в близост до британски териториални води, като не посочвам факта, че целият свят ги ненавижда и обвинява в намеса в държавите им!

.. ами глупако , ще атакуват Великобритания!!!

Що бе аз не ги ненавиждам, се ми е тая за рашките, но определено на харесвам комплексираните британци и алчните им копелета в америка.

кораба е нов и се правят изпитания и през 2018г. ще влезе на въоръжение в руският военен флот

Те и турците проследяваха, придружаваха и предупреждаваха руснаците за техните самолети във въздушното пространство над Турция, докато един път не казаха бум и вече няма руски бойни самолети в близост до тях. Да не се повтори случката на вода!

Защо ли не пратиха самолетоносача? Да бяха взели и "Капитан Доналд Кук"!Поне щяха да им носят памперси!

Цитатче: "Няма да се поколебаем да защитим териториалните си води и няма да допуснем каквато и да било форма на агресия", посочи в изявление британският министър на отбраната Гавин Уилямсън. ....Британски олигофрени! Мислят си, че ако руснаците ги нападнат, ще го направят с един кораб?! Ебаси дебилите са тия животни, но нищо чудно! Все пак всички ги виждаме как геройстват с балконинга и пиратките в гъза по нашето черноморие! Те добре са пратили да следят новата руска фрегата, ама да не им се счупят пак корабчетата нещо а?:) Както стана с най-новите им разрушители, които през ден се трошат, или потъват като самолетоносачите им:):) Хахахахахаха

Интересно защо никой руски защитник не си отговори на един обикновен въпрос; дали руските кораби са равностойни на тези, които излизат от доковете на корабостроителниците от Англия? Няма да ви набивам в манерките отговора, който е много елементарен... просто реалността не е в полза на русия! Мога само да ви посъветвам; свиквайте- русия никога не е била и няма да бъде властелин на моретата!!!

Добре са го екскортирали, трябвало е да духнат и по една свирка на екипажа.. ..

Винаги гатов, а? Плоскочел жополизец..

Еми да ти ... свирна, че Британската икономика е с няколко светлинни години напред във времето сравнена с икономиката на руската кочина.

как се прави кораб? Надявам се следващия английски нов кораб да е по-читав ако трябва да извикат руски специалисти или да го поръчат в Русия че английските кораби с тия повреди при тия големи цени са много некадърна работа.

В Англия ерата на буйно димящите парни кораби свърши още след 1-та световна война. Защо са им руски "специалисти"?

що сте такива и все нищо не разбирате от написаното

на Англия за милиардиш лири с модерен двигател / не парен / но без никакви защити - построен и рекламиран като гордост на английското корабостроене вече се повреди. Проблеми с изолацията, двигателите - май ще излезе че парните им кораби са били по-хубави.

Русия при Путин няма построен дори 1 читав кораб от 1ви ранг англичаните успяха 6, самолетоносачите отделно, и то при военен бюджет по-малък с $10млр. И преди да дрънкаш за кусурите на британските кораби, запознай се колко време прекарват в ремонт руските 'крейсери', 'есминци' и БПК - 'елита' останал от СССР..

Русия при Путин няма построен дори 1 читав кораб от 1ви ранг англичаните успяха 6, самолетоносачите отделно, и то при военен бюджет по-малък с $10млр. И преди да дрънкаш за кусурите на британските кораби, запознай се колко време прекарват в ремонт руските 'крейсери', 'есминци' и БПК - 'елита' останал от СССР..

че нещо всички английски кораби все се повреждат. Може следящите адмирал Кузнецов кораби са ги повредили руснаците, та затова си ги дърпаха обратно.

страаааааах....

учили са се как да строят кораби че техните най-нови всички са на ремонт много некачествено са били правени. Особено самолетоносачът за милиарди лири още не е пуснат на вода и се повреди.

изостанала работа са тези англичани. Цял кораб да хаби гориво за няма нищо.

Royal Navy разглеждат руски кораб (отдалеч). Нека гледат, нека се учат.

техните все са ръждясали или се повреждат веднага след като ги построят /копират явно шведският Ваза - обърнал се на първо плаване / .

Само дето не ми е ясно как се ''проследява'' нещо дето е НАД водата и се вижда от километри???Чудят се какви врагове да си намерят ингилишите за да отвличат внимание от вътрешните си...

Да поздравят Нейното величество със Санта Клаус и жена му Джесика Мери Клаус, нищо повече.

има и" ръждясали" калибри НК на тоя кораб...те уж не летяли ама кой знае))))та ингилизите са се посрали околоколедна гаче ли

самолетоносач от миналата година, прехвалената гордост на британския флот, който вече се повреди и няма никакви защити че им остана само ще следят. Или корабите които се повредиха докато следваха руските /пътуващи за Сирия/ че се наложи да си ги дърпат обратно в Англия на буксир. Дотам стигнаха вече едно следене им остана и го правят некачествено.

"Няма да се поколебаем да защитим териториалните си води и няма да допуснем каквато и да било форма на агресия", посочи в изявление британският министър на отбраната Гавин Уилямсън." Господинът войнственно Пропуска фактът, че руския кораб е бил в международни води. Пък после Путин им виновен.

Тия британци живеят 100 назад. От къде да минат руските кораби на път за Черно море? Тия щото са много велики ще ескортират всяка лодка.

През 2021г. в строя ще влезе модернизираният руски ТАРК "Адмирал Нахимов", близнак на "Петър Велики", но след модернизацията ще бъде с 4 пъти по-голяма ударна мощ от него... Ще разполага с 80 (осемдесет!) ракети "Циркон" на борда, летящи със скорост до 8 max! Ако това чудо влезе в Средиземно море, само ще размаже целия флот на НАТО там....

ЩЕ влезе, ЩЕ бъде, ЩЕ разполага, ЩЕ размаже и още много ЩЕ :) Руснаците вместо да развиват перспективните си кораби като проект 22350 към който е Адмирал Горшков пак ще дават пари за стари кораби само защото са големи. Не им стигна позора с Кузнецов и сега ще пратят и Нахимов да окади Средиземно море. Атомните кораби по принцип не димят, но кой го знае този след модернизацията възможностите на руския инженерен гений да разсмива целия свят са безгранични. :) Циркон нека първо го приемат на въоръжение. Само да не стане като ПАК ФА/Т-50/Су-57, Ангара и още много други, които се влачат десетилетия. П.С. Всички кораби наречени Адмирал Нахимов в руския флот са свършвали зле. Дали този ще е изключение?

Това чудо от 5 години го ремонтират и края му се не види. Вместо да папагалиш пропогандните глупотевини за 'хиперзвукови Циркони' (които ще са само модернизиран Оникс, нищо повече) вземи да прочетеш трезво и ОСВЕДОМЕНО мнение от 25.12/ВО: 'Военный флот России. Грустный взгляд в будущее '

Щото руснаците са много махнаджии към себе си, затова пишат. Американския самолетоносач от стапела директно на ремонт. Британския от стапела щеше да потъни като Густав Ваза, но какво от това? Те не го разгласяват много щото е резил. Руския флот обаче ще изчезне след 100 години. Глупости. Той не им и трябва.

С какво са го проследи ли? С кану ли? И двата им спарангясали кораба са в бокса заради течове!

Русия не им дава качествени и евтини суровини, затова и двете им гемии текат като мензава британка...

Тези са имали невероятен късмет, че новият руски боен кораб не е пръднал с ядрено дупе и да разпръсне мухите отзад...

Славяните не са богати, но са особено остроумни, хитри и пъргави. Англичаните не бива да се заиграват с нас защото ще им бъде за последно.

кои сте тия славяни? що не ни кажеш, та да не стават грешки?

славяните са наследници на траките!

МЧИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИМАМЕ СЛАВЯНСКА КРЪВ Е НЕ Е 100% НО ИМАМЕ . А ТИ ЩО ПИТАШ .... ДА НЕ СИ МАНГАЛ ИЛИ ТУРЧИН ?

Англичаните вече здраво се заиграха със славяните. Всички славянски страни без Беларус са им военни съюзници в НАТО, или кандидатстват да станат.

Куца ти логиката - като са умни що са бедни? ;)

Ако знаеше добре английски нямаше да питаш, но ако знанията ти по езика са на ниво нат.гео, то тогава е разбираемо.

Ако можеше да забранят на всички кораби по света да плават в международни води ,нямаше да се замислят ,но НЕМОГАТ ,И ВСЕ ПО МАЛКО ЩЕ МОГАТ ДОКАТО ЕДИН ДЕН ХИЧ ,НЯМА ДА МОГАТ

Докато Русия е на крака това няма да се случи, обаче ако пак докарат някой като Горби или Елцин, славяните няма да имат шанс. Ще стане като в Палестина. На нашите земи ще живеят съвсем други определени от американците.

Ако някой разбира моля да ми каже защо този кораб от снимката е закотвен в морето на бяла част и това не преставлява ли риск за корабоплаването.

На снимката е съвсем друг кораб -'Москва', а не 'Адм Горшков'.

промивки

По-добро заглавие би било "Британци успяха да проследят руски боен кораб", защото това е голям успех за Британския Кралски Флот.

КАКТО си го следите ,да не влезете в гаража заедно с него!!!!!Личен опит-тръгвам си от сбирка по късни доби и съм забравил да пусна габарити,къси и прочие...град,осветен,лека мъгла...по едно време се лепна милиционерка зад мене и подире ми....Спирам пред гаража отварям ,влизам и и те ме подире ми....дай документи!!!!Давам...А защо караш без светлини????

Oтваря се конкурс за тъпо заглавие, със заглавието на този материал дир.бг дава старт на съревнованието!

Считам,че всички тези моряци ,които са участвали в проследяването трябва да бъдат наградени с ордени!Да проследиш руски военен кораб-това вече е геройство!Вече почвам да си мисля,че ако руският самолетоносач не пушеше, изобщо нямаше да могат да го засекат!Вижте какво стана с новия английски самолетоносач-едва го пуснаха в морето и го върнаха за ремонт!Сега разбирам какво е имал Мърфи с Първия закон -"всичко ,което може да се повреди,се поврежда!"Засега имаме пълно потвърждение при английския самолетоносач!!?

Пушещото руско чудо на нафтата го ремонтираха няколко десетилетия.

Харесaл им значи. Щом са го загледали ... :)

Нека си го следят, нека гледат, нека си плуват отзад, само да внимават при преследването да не навлязат в руски териториални води, че жални им майки и на майките им майките също така ще бъдат жални.

Меркел най-накрая се решава да създаде семейство и се омъжва за нигерийски .... трансджендър, влязъл в Германия като сирийски бежанец, цитира Ройтерс..Нигериецът обаче при вдигане изпуска булката и тя се затъркалва по един хълм. След няколкодневно търсене намират Меркел, забита в храст около Шварцвалд, а щастлива тя заявява, че никой така не й е завъртявал главата. През това време десницата обвинява, че това е опит за атентат, докато левицата пояснява, че това е никарагуанска брачна традиция и тя трябва да се уважава.

Мнооого духовито, отде ви изравят все такива гении за руски слуги бе.

Ама благородник е авторът на този текст!Да му завидиш на потеклото - едните - руски слуги бе, другите продажници- ,само клетниците от дясно - с неизвестни бащи от Козяк........ То не беше рев за допингираните, като че ли са ампутирани, то не беше окайване, като че ли да вземеш допинг е нещо, от което може да не се срамуваш.

Ниво!!!Не е като козяк-от боклука да ви събира.

В сравнително спокойното френско лято, гръмва скандал във френската преса - Макрон е изневерил на жена си с 87-годишна бивша гимнастичка от Олимпийските игри през 1948 в Лондон. Макрон се извинява и заявява, че се е подвел от примера на Плевнелиев, смятайки, че нова връзка ще му вдигне....рейтинга.

Нигерия ви е особено мила - все пак е африканската Русия, само без сняг. Е, само доста по демократична.. а и филмите им са по-добри от руските..

ападната преса продължава да разкрива престъпленията на Асад. Журналист на BBC се кълне, че присъствал на вечеря и видял как Асад е ядял деца...на херинга (записано с малки букви в пресата). А журналист на CNN тайно заснема ужасяващи кадри, показващи как в кухнята слагат животински трупове в газова печка.

Докато Русия е държава контролирана от поредния феодал в Кремъл ще е заплаха за цивилизования свят - в случая заплахата е, че ще почнат да режат комуникационните кабели под океана. Затова и им демонстрират, че няма да остане така работата, един срязан кабел един потопен руски кораб, това е подтекстът. На Путин му е прекалено добре в Кремъл за да си позволи да унищожи света, напъва се с ядрени блъфове но в крайна сметка той има най-много за губене та няма да посмее да натисне копчето.

И защо кабелите да ги режат сораби?

ПИЧ НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ НА ТОЗИ МАЙКА МУ Е БАЩА МУ СА БРАТ И СЕСТРА АУТИСТИ .

Ами ще наблюдавате то за друго освен за наблюдатели ставате ли....това да не Ви е Либия да го бомбардирате.

Кораб без ПВО? Каквото си искат могат да го правят- 2 хеликоптера ще го разкатаят.

То това да не ти е някоя рибарска гемия, двата хеликоптере нямат шанс.

Липсата на пари и персонал е причината половината от ВМС на Вбр да стоят закотвени. Royal Navy - desperate step - result of two problems. One is lack of money. The Royal Navy is in a particularly bad position, with a shortfall in the region of 1 billion dollars annually. Second, there is an urgent need to free up human resources for the Royal Navys two new aircraft carriers, the Queen Elizabeth and Prince of Wales, and its surface combatant force. At least one of six Type 45 destroyers and a Type 23 frigate are immobilized because of the shortage of qualified personnel.

Ще увеличат бюджета, ще се оправят. В Раша липсва технологичната база - от 20 000 военни предприятия по времето на СССР днес не са останали и 1/4.

Мдаа ще го увеличат бюджета ама към ЕС че ще трябва да се плащат едни пари....

на годишната си пресконференця путин каса - военя бюджер на саш е 700 милр , а на русiя е 46 милр анализираи ако чипа ти е нормален?

Американските военни получават нормални заплати. Руските ходят на протести че били излъгани с обещания за ведомствени жилища. Овен това половината руска армия е наборна - големи 'специалисти' стават за една година служба, особено в метенето и боядисването.

ха ха ха ... точно с един залп и острова ще потъне не само в мъгли и мракобесие ....а изцияло

Запушехте ли течовете на двата си пробити кораба?

Дали на британския кораб е имало достатъчно памперси? Дано да не са оакали морето...

не ми обръщайте внимание ,бита карта съм,страдам от жестока русофобия ,която ще ме довърши,храня се със злоба и акам кръв

тъпи, аз съм убеден, че поне 70% от фактите които пиша, ги чуваш за първи път! би следвало да си ми благодарен, че си губя времето да ограмотявам индивиди като тебе! аа, днес запали ли свещичка за годишнината от кончината на несломимият страж на мира, и знаменосец на световният прогрес ссср?

Повечето данни са като теорията ти, че 70% от нещата ги знаеш само ти ---- е как го доказваш, като няма данни Не знаеш с кого приказваш и казваш тъпи - е кой е тъпият,освен ТОЙ - ТОЙ и само ТОЙ е тъпият- той и така се е кръстил ТОЙ!!!

Pesh0

близо до британски териториални води .... си значи в международни води

да,но шубето е голEм страх...за това са следили англетата...

Ако руснаците им изпратят някой кораб за ров на копърка , тия великобританци ще вдигнат целия си флот за да го обезвредят и да не им се меша в изборите!

Пудела на кравата, пак се активизира. Насраха се с Брекзит, сега се чудят как да отвличат общественното внимание от нарастващото несъгласие, че напускат Евросъюза...... лизачи на кравешки задници.

Великите западняци,напълнили памперсите. Чак тук замириса. И това,при съвсем мирно и тихо присъствие на руски кораб някъде около тях..... Ееее, Русия много дълго ви търпи мръсотиите. Търпението на Путин е безгранично....

а бе селски, това корито е колкото яхтата на абрамович, бе! изгнило е , преди да го приемат на въоръжение! започват да го строят през 2006г, през 2014 го пускат пробно, запалва се, и през 2015г. флотпром въйяснил, че за ремонта на изгорелият двигател са нужни 135 000 000 рубъла! на 20 септември 2017г.някой си алексей рахманов заявил, че се надява до края на годината да завършат изпитанията!

Коментари - Британци проследили нов руски боен кораб | Днес.dir.bg

Британци проследили нов руски боен кораб

Британски кораб е съпроводил руски плавателен съд близо до британски териториални води, съобщи министерството на отбраната, цитирано от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Британци проследили нов руски боен кораб | Днес.dir.bg

Коментари

Ако ингилизите потопят рушки кораб, Пиздин ще спре вноса на домати от Англия ! :))

Блядките доближават териториалните води и въздушно пространство на Кралството но за повече не им стиска Британските въоръжени сили имат заповед да унищожат всяко рушки корито или хвърчило навлезли дори на метър в британско пространство

Прочита на статията е савсем друг. Англизите са изперкали от шизофрения и си мислят че някой иска да им вземе островчето :-) Не виждам никаква причина Руснаците да искат това камъче в морето с изперкали обитатели. Даже и ресурси си нямат. хахахахахаха

Тоест. руснаците си тестват корабите, а амгличаните се връзват.

е обикалят си из моретата да си честитят коледата хората бе :) ся няма да си плават самички в Руски води ше ги погъбаркат малко англичаните к'во толкоз.

Англичаните говорят за "форма на агресия"!!!

Щом като алкохолиците са навлезли в зоната на интереси на Англичаните и НАТО, е трябвало веднага да бъдат потопени. Щеше да замръзне усмивката на джуджето

доста са били пияни като са си събирали самолетоносача преди година вече е за ремонт. Ако бяха се опитали и да гръмнат по руските кораби не се знае кого щяха да уцелят - може би бъкингамския дворец или сами себе си. Те затова и не са стреляли виждали са руснаците двойно.

Наташка си го търси, и ще си го намери :)

Да бе да, всичк казват, че руснаците не били агресори! Та все пак да ви питам какво търсят ватниците в близост до британски териториални води, като не посочвам факта, че целият свят ги ненавижда и обвинява в намеса в държавите им!

.. ами глупако , ще атакуват Великобритания!!!

Що бе аз не ги ненавиждам, се ми е тая за рашките, но определено на харесвам комплексираните британци и алчните им копелета в америка.

кораба е нов и се правят изпитания и през 2018г. ще влезе на въоръжение в руският военен флот

Те и турците проследяваха, придружаваха и предупреждаваха руснаците за техните самолети във въздушното пространство над Турция, докато един път не казаха бум и вече няма руски бойни самолети в близост до тях. Да не се повтори случката на вода!

Защо ли не пратиха самолетоносача? Да бяха взели и "Капитан Доналд Кук"!Поне щяха да им носят памперси!

Цитатче: "Няма да се поколебаем да защитим териториалните си води и няма да допуснем каквато и да било форма на агресия", посочи в изявление британският министър на отбраната Гавин Уилямсън. ....Британски олигофрени! Мислят си, че ако руснаците ги нападнат, ще го направят с един кораб?! Ебаси дебилите са тия животни, но нищо чудно! Все пак всички ги виждаме как геройстват с балконинга и пиратките в гъза по нашето черноморие! Те добре са пратили да следят новата руска фрегата, ама да не им се счупят пак корабчетата нещо а?:) Както стана с най-новите им разрушители, които през ден се трошат, или потъват като самолетоносачите им:):) Хахахахахаха

Интересно защо никой руски защитник не си отговори на един обикновен въпрос; дали руските кораби са равностойни на тези, които излизат от доковете на корабостроителниците от Англия? Няма да ви набивам в манерките отговора, който е много елементарен... просто реалността не е в полза на русия! Мога само да ви посъветвам; свиквайте- русия никога не е била и няма да бъде властелин на моретата!!!

Добре са го екскортирали, трябвало е да духнат и по една свирка на екипажа.. ..

Винаги гатов, а? Плоскочел жополизец..

Еми да ти ... свирна, че Британската икономика е с няколко светлинни години напред във времето сравнена с икономиката на руската кочина.

как се прави кораб? Надявам се следващия английски нов кораб да е по-читав ако трябва да извикат руски специалисти или да го поръчат в Русия че английските кораби с тия повреди при тия големи цени са много некадърна работа.

В Англия ерата на буйно димящите парни кораби свърши още след 1-та световна война. Защо са им руски "специалисти"?

що сте такива и все нищо не разбирате от написаното

на Англия за милиардиш лири с модерен двигател / не парен / но без никакви защити - построен и рекламиран като гордост на английското корабостроене вече се повреди. Проблеми с изолацията, двигателите - май ще излезе че парните им кораби са били по-хубави.

Русия при Путин няма построен дори 1 читав кораб от 1ви ранг англичаните успяха 6, самолетоносачите отделно, и то при военен бюджет по-малък с $10млр. И преди да дрънкаш за кусурите на британските кораби, запознай се колко време прекарват в ремонт руските 'крейсери', 'есминци' и БПК - 'елита' останал от СССР..

Русия при Путин няма построен дори 1 читав кораб от 1ви ранг англичаните успяха 6, самолетоносачите отделно, и то при военен бюджет по-малък с $10млр. И преди да дрънкаш за кусурите на британските кораби, запознай се колко време прекарват в ремонт руските 'крейсери', 'есминци' и БПК - 'елита' останал от СССР..

че нещо всички английски кораби все се повреждат. Може следящите адмирал Кузнецов кораби са ги повредили руснаците, та затова си ги дърпаха обратно.

страаааааах....

учили са се как да строят кораби че техните най-нови всички са на ремонт много некачествено са били правени. Особено самолетоносачът за милиарди лири още не е пуснат на вода и се повреди.

изостанала работа са тези англичани. Цял кораб да хаби гориво за няма нищо.

Royal Navy разглеждат руски кораб (отдалеч). Нека гледат, нека се учат.

техните все са ръждясали или се повреждат веднага след като ги построят /копират явно шведският Ваза - обърнал се на първо плаване / .

Само дето не ми е ясно как се ''проследява'' нещо дето е НАД водата и се вижда от километри???Чудят се какви врагове да си намерят ингилишите за да отвличат внимание от вътрешните си...

Да поздравят Нейното величество със Санта Клаус и жена му Джесика Мери Клаус, нищо повече.

има и" ръждясали" калибри НК на тоя кораб...те уж не летяли ама кой знае))))та ингилизите са се посрали околоколедна гаче ли

самолетоносач от миналата година, прехвалената гордост на британския флот, който вече се повреди и няма никакви защити че им остана само ще следят. Или корабите които се повредиха докато следваха руските /пътуващи за Сирия/ че се наложи да си ги дърпат обратно в Англия на буксир. Дотам стигнаха вече едно следене им остана и го правят некачествено.

"Няма да се поколебаем да защитим териториалните си води и няма да допуснем каквато и да било форма на агресия", посочи в изявление британският министър на отбраната Гавин Уилямсън." Господинът войнственно Пропуска фактът, че руския кораб е бил в международни води. Пък после Путин им виновен.

Тия британци живеят 100 назад. От къде да минат руските кораби на път за Черно море? Тия щото са много велики ще ескортират всяка лодка.

През 2021г. в строя ще влезе модернизираният руски ТАРК "Адмирал Нахимов", близнак на "Петър Велики", но след модернизацията ще бъде с 4 пъти по-голяма ударна мощ от него... Ще разполага с 80 (осемдесет!) ракети "Циркон" на борда, летящи със скорост до 8 max! Ако това чудо влезе в Средиземно море, само ще размаже целия флот на НАТО там....

ЩЕ влезе, ЩЕ бъде, ЩЕ разполага, ЩЕ размаже и още много ЩЕ :) Руснаците вместо да развиват перспективните си кораби като проект 22350 към който е Адмирал Горшков пак ще дават пари за стари кораби само защото са големи. Не им стигна позора с Кузнецов и сега ще пратят и Нахимов да окади Средиземно море. Атомните кораби по принцип не димят, но кой го знае този след модернизацията възможностите на руския инженерен гений да разсмива целия свят са безгранични. :) Циркон нека първо го приемат на въоръжение. Само да не стане като ПАК ФА/Т-50/Су-57, Ангара и още много други, които се влачат десетилетия. П.С. Всички кораби наречени Адмирал Нахимов в руския флот са свършвали зле. Дали този ще е изключение?

Това чудо от 5 години го ремонтират и края му се не види. Вместо да папагалиш пропогандните глупотевини за 'хиперзвукови Циркони' (които ще са само модернизиран Оникс, нищо повече) вземи да прочетеш трезво и ОСВЕДОМЕНО мнение от 25.12/ВО: 'Военный флот России. Грустный взгляд в будущее '

Щото руснаците са много махнаджии към себе си, затова пишат. Американския самолетоносач от стапела директно на ремонт. Британския от стапела щеше да потъни като Густав Ваза, но какво от това? Те не го разгласяват много щото е резил. Руския флот обаче ще изчезне след 100 години. Глупости. Той не им и трябва.

С какво са го проследи ли? С кану ли? И двата им спарангясали кораба са в бокса заради течове!

Русия не им дава качествени и евтини суровини, затова и двете им гемии текат като мензава британка...

Тези са имали невероятен късмет, че новият руски боен кораб не е пръднал с ядрено дупе и да разпръсне мухите отзад...

Славяните не са богати, но са особено остроумни, хитри и пъргави. Англичаните не бива да се заиграват с нас защото ще им бъде за последно.

кои сте тия славяни? що не ни кажеш, та да не стават грешки?

славяните са наследници на траките!

МЧИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ИМАМЕ СЛАВЯНСКА КРЪВ Е НЕ Е 100% НО ИМАМЕ . А ТИ ЩО ПИТАШ .... ДА НЕ СИ МАНГАЛ ИЛИ ТУРЧИН ?

Англичаните вече здраво се заиграха със славяните. Всички славянски страни без Беларус са им военни съюзници в НАТО, или кандидатстват да станат.

Куца ти логиката - като са умни що са бедни? ;)

Ако знаеше добре английски нямаше да питаш, но ако знанията ти по езика са на ниво нат.гео, то тогава е разбираемо.

Ако можеше да забранят на всички кораби по света да плават в международни води ,нямаше да се замислят ,но НЕМОГАТ ,И ВСЕ ПО МАЛКО ЩЕ МОГАТ ДОКАТО ЕДИН ДЕН ХИЧ ,НЯМА ДА МОГАТ

Докато Русия е на крака това няма да се случи, обаче ако пак докарат някой като Горби или Елцин, славяните няма да имат шанс. Ще стане като в Палестина. На нашите земи ще живеят съвсем други определени от американците.

Ако някой разбира моля да ми каже защо този кораб от снимката е закотвен в морето на бяла част и това не преставлява ли риск за корабоплаването.

На снимката е съвсем друг кораб -'Москва', а не 'Адм Горшков'.

промивки

По-добро заглавие би било "Британци успяха да проследят руски боен кораб", защото това е голям успех за Британския Кралски Флот.

КАКТО си го следите ,да не влезете в гаража заедно с него!!!!!Личен опит-тръгвам си от сбирка по късни доби и съм забравил да пусна габарити,къси и прочие...град,осветен,лека мъгла...по едно време се лепна милиционерка зад мене и подире ми....Спирам пред гаража отварям ,влизам и и те ме подире ми....дай документи!!!!Давам...А защо караш без светлини????

Oтваря се конкурс за тъпо заглавие, със заглавието на този материал дир.бг дава старт на съревнованието!

Считам,че всички тези моряци ,които са участвали в проследяването трябва да бъдат наградени с ордени!Да проследиш руски военен кораб-това вече е геройство!Вече почвам да си мисля,че ако руският самолетоносач не пушеше, изобщо нямаше да могат да го засекат!Вижте какво стана с новия английски самолетоносач-едва го пуснаха в морето и го върнаха за ремонт!Сега разбирам какво е имал Мърфи с Първия закон -"всичко ,което може да се повреди,се поврежда!"Засега имаме пълно потвърждение при английския самолетоносач!!?

Пушещото руско чудо на нафтата го ремонтираха няколко десетилетия.

Харесaл им значи. Щом са го загледали ... :)

Нека си го следят, нека гледат, нека си плуват отзад, само да внимават при преследването да не навлязат в руски териториални води, че жални им майки и на майките им майките също така ще бъдат жални.

Меркел най-накрая се решава да създаде семейство и се омъжва за нигерийски .... трансджендър, влязъл в Германия като сирийски бежанец, цитира Ройтерс..Нигериецът обаче при вдигане изпуска булката и тя се затъркалва по един хълм. След няколкодневно търсене намират Меркел, забита в храст около Шварцвалд, а щастлива тя заявява, че никой така не й е завъртявал главата. През това време десницата обвинява, че това е опит за атентат, докато левицата пояснява, че това е никарагуанска брачна традиция и тя трябва да се уважава.

Мнооого духовито, отде ви изравят все такива гении за руски слуги бе.

Ама благородник е авторът на този текст!Да му завидиш на потеклото - едните - руски слуги бе, другите продажници- ,само клетниците от дясно - с неизвестни бащи от Козяк........ То не беше рев за допингираните, като че ли са ампутирани, то не беше окайване, като че ли да вземеш допинг е нещо, от което може да не се срамуваш.

Ниво!!!Не е като козяк-от боклука да ви събира.

В сравнително спокойното френско лято, гръмва скандал във френската преса - Макрон е изневерил на жена си с 87-годишна бивша гимнастичка от Олимпийските игри през 1948 в Лондон. Макрон се извинява и заявява, че се е подвел от примера на Плевнелиев, смятайки, че нова връзка ще му вдигне....рейтинга.

Нигерия ви е особено мила - все пак е африканската Русия, само без сняг. Е, само доста по демократична.. а и филмите им са по-добри от руските..

ападната преса продължава да разкрива престъпленията на Асад. Журналист на BBC се кълне, че присъствал на вечеря и видял как Асад е ядял деца...на херинга (записано с малки букви в пресата). А журналист на CNN тайно заснема ужасяващи кадри, показващи как в кухнята слагат животински трупове в газова печка.

Докато Русия е държава контролирана от поредния феодал в Кремъл ще е заплаха за цивилизования свят - в случая заплахата е, че ще почнат да режат комуникационните кабели под океана. Затова и им демонстрират, че няма да остане така работата, един срязан кабел един потопен руски кораб, това е подтекстът. На Путин му е прекалено добре в Кремъл за да си позволи да унищожи света, напъва се с ядрени блъфове но в крайна сметка той има най-много за губене та няма да посмее да натисне копчето.

И защо кабелите да ги режат сораби?

ПИЧ НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ НА ТОЗИ МАЙКА МУ Е БАЩА МУ СА БРАТ И СЕСТРА АУТИСТИ .

Ами ще наблюдавате то за друго освен за наблюдатели ставате ли....това да не Ви е Либия да го бомбардирате.

Кораб без ПВО? Каквото си искат могат да го правят- 2 хеликоптера ще го разкатаят.

То това да не ти е някоя рибарска гемия, двата хеликоптере нямат шанс.

Липсата на пари и персонал е причината половината от ВМС на Вбр да стоят закотвени. Royal Navy - desperate step - result of two problems. One is lack of money. The Royal Navy is in a particularly bad position, with a shortfall in the region of 1 billion dollars annually. Second, there is an urgent need to free up human resources for the Royal Navys two new aircraft carriers, the Queen Elizabeth and Prince of Wales, and its surface combatant force. At least one of six Type 45 destroyers and a Type 23 frigate are immobilized because of the shortage of qualified personnel.

Ще увеличат бюджета, ще се оправят. В Раша липсва технологичната база - от 20 000 военни предприятия по времето на СССР днес не са останали и 1/4.

Мдаа ще го увеличат бюджета ама към ЕС че ще трябва да се плащат едни пари....

на годишната си пресконференця путин каса - военя бюджер на саш е 700 милр , а на русiя е 46 милр анализираи ако чипа ти е нормален?

Американските военни получават нормални заплати. Руските ходят на протести че били излъгани с обещания за ведомствени жилища. Овен това половината руска армия е наборна - големи 'специалисти' стават за една година служба, особено в метенето и боядисването.

ха ха ха ... точно с един залп и острова ще потъне не само в мъгли и мракобесие ....а изцияло

Запушехте ли течовете на двата си пробити кораба?

Дали на британския кораб е имало достатъчно памперси? Дано да не са оакали морето...

не ми обръщайте внимание ,бита карта съм,страдам от жестока русофобия ,която ще ме довърши,храня се със злоба и акам кръв

тъпи, аз съм убеден, че поне 70% от фактите които пиша, ги чуваш за първи път! би следвало да си ми благодарен, че си губя времето да ограмотявам индивиди като тебе! аа, днес запали ли свещичка за годишнината от кончината на несломимият страж на мира, и знаменосец на световният прогрес ссср?

Повечето данни са като теорията ти, че 70% от нещата ги знаеш само ти ---- е как го доказваш, като няма данни Не знаеш с кого приказваш и казваш тъпи - е кой е тъпият,освен ТОЙ - ТОЙ и само ТОЙ е тъпият- той и така се е кръстил ТОЙ!!!

Pesh0

близо до британски териториални води .... си значи в международни води

да,но шубето е голEм страх...за това са следили англетата...

Ако руснаците им изпратят някой кораб за ров на копърка , тия великобританци ще вдигнат целия си флот за да го обезвредят и да не им се меша в изборите!

Пудела на кравата, пак се активизира. Насраха се с Брекзит, сега се чудят как да отвличат общественното внимание от нарастващото несъгласие, че напускат Евросъюза...... лизачи на кравешки задници.

Великите западняци,напълнили памперсите. Чак тук замириса. И това,при съвсем мирно и тихо присъствие на руски кораб някъде около тях..... Ееее, Русия много дълго ви търпи мръсотиите. Търпението на Путин е безгранично....

а бе селски, това корито е колкото яхтата на абрамович, бе! изгнило е , преди да го приемат на въоръжение! започват да го строят през 2006г, през 2014 го пускат пробно, запалва се, и през 2015г. флотпром въйяснил, че за ремонта на изгорелият двигател са нужни 135 000 000 рубъла! на 20 септември 2017г.някой си алексей рахманов заявил, че се надява до края на годината да завършат изпитанията!