Руските крилати ракети промениха авиомаршрути

Атаката с руски крилати ракети от Каспийско море по цели в Сирия е накарала няколко авиокомпании да променят трасетата на полетите си в района.

Обратно в новината

Коментари - Руските крилати ракети промениха авиомаршрути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога армията на Южна Корея използва руски ракети бе хора??? Я вземете сменете снимката бързо!!!

Пълни глупости!!!! Както от 1 година западната коалиция незаконно влезе в небето на Сирия, защото нито има мандат на ООН, нито има разрешение от законното правителство на Сирия, от там не минават самолети, така, че стига са писали и говорили простотии. Плюс това ракетите летят на 50 - 200 м от земята. На това му се вика словоблудство. Или в Брюксел с празни изявления си оправдават огромните заплати. Плюс това даже и да има граждански самолети, които могат да си променят курса заради атмосферни условия, по законите на ЕС самолетите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО летят НАД гръмотевичните облаци.

след резила с калибрите Путин има само един избор - да забрави за Сирия 4 паднаха в Иран, 10 в Ирак, 11 в Каспийско море - безаналогова излагация...последния не се знае къде е паднал

...освирепял от немотия тр$л, почти готов игиловец!

Резил?????? ми що виете като курталански вълци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма да коментирам маловажни дрънкания на платени провокатори и ще кажа,че с помощта на Руската военна мощ,страните от БРИКС имат уникалния шанс да отхвърлят диктатурата на САЩ!!!В скоро време към тях ще се присъединят и много европейски страни искащи да защитават и отстояват националните си интереси!!!Страни,желаещи развитие в по-добър свят от този под чудовищният натиск на САЩ!!!СВЕТЪТ УЗРЯВА ЗА ПО-СВЕТЛО БЪДЕЩЕ,БЪДЕЩЕ НА МНОГОПОЛЮСЕН СВЯТ,СВЯТ НА ТЪРГОВСКИ ПОЛИТИКИ,А НЕ НА ДИКТАТА НА ЩАТСКАТА ВОЕННА МОЩ!!!

Скоростта и точността на тези руски ракети да влее мозък в главите на еврозелките и пак да си преразгледат енергийните пакети, за да можем да направим Южен поток.

За сведение на всички "рязани"анализатори,специалисти и "хюманисти"и техните Български "аналолингуси"снощи ПУТИН каза-1-Изтреляхме ракетите за да покажем с какво разполагаме.2-Да покажем тяхната ефективност и възможност/скорост на реактивен самолет/.3-Няма да се поколебаем да ги използваме!!!!!!!! къде и кога те си знаят,та заради това е канския вой на демократичните боклуци а църкането на българските прозападни мишлета и техните радари не го отчитат!!!!!!!!!!!!!

Това е най-малкото, което промениха руските ракети. Те промениха много по-важни неща от някакви си маршрути на самолети!

материала е типичен пример за информациионна " воина". жалко е, че и нашите медии се присъединяват към нея.

Ние сме в щатската система НАТО, нашите медии са дрънкулка на нейното синджирче, а и трябва да папат. И затова са независими от истината ...

За тези които нямат други източници на информация, освен соросоидните босфор ТеВе и Каналето: - Руските ракети летят на височина 25-27 метра над земята. Гражданските самолети летят на хиляди метри над земята. Затова и въздухоплавателните власти и администрация НЕ Е променила нищо ! - Американските военни и управляващи са шокирани и ужасени защото NORAD (тяхната глобална система за въздушна защита) НЕ Е РЕГИСТРИРАЛА и ОЧЕВИДНО НЕ МОЖЕ ДА РЕГИСТРИРА изтрелването на тези руски ракети ! За това призна официално шефът на NORAD по CNN ! - Завчера официален говорител на Пентагона беше принуден да признае (под натиска на задаващите въпрси американски журналисти), че ФАЩ нямат никакви доказателства за паднали руски ракети " - в някакви арабски сайтове пишело за очевидци видяли падащите ракети ... ... в Иран" ?!

Абе вие луди ли сте кви сте ...нали 27м е височината на 8етажна сграда а тези ракети се изтрелват от кораби в морето ,което автоматично ще ги забие в първото по-високо възвишение на брега!!! Аман от малоумни драскачи в този сайт!!!

Колкото и да не се харесва това на някои хора, няма по-добра възможност за Русия да демонстрира на останалия Свят своето военно превъзходство. Всички се снишиха и зага мислят напрегнато... Няма да им е от полза, ще трябва да започнат да се съобразяват с този факт.

Пример за достатъчно успешни действия на Руссия срещу цели на ФАЩтероризма!

Това на снимката освен, че е корейско, е преминало на куц крак покрай крилатите ракети... А и интересно къде са "данните" на хамериканците за паднали крилати ракети - да публикуват поне една снимка, да ги видим. Щото само на голи слова и предсказания май само го удариха, като им развалиха хубавата война, разбирай рахатлъка.

Крилатите ракети летят на 50 метра над земята. А самолетите на 8500 метра...

Руските ракети изкривиха пространството, така че Земята вече скърца при въртенето си. Ако се концентрирате, може да чуете.

имат традиции в свалянето на пътнически самолети, нели? Току виж летящата ракета порази няко малйзийски или корейски Боинг, щото казака се е напил

Нема да се плашиш. Украйна няма с какво да стреля до там и няма как да свали самолет щото руснаците не са им давали такова оръжие а хамериканците не искат да им дадът. От друга страна - никой не знае още кой свели самолета над Укройна щото странно млъкнаха всички разследващи. Странно е щото 10 минути след падането на самолета вече ревяха , че са руснаците ама вече 1,5 година си мълчат. Само казаха, че не са готови когато Украйна се изцепи, че имало заключение за свалянето на самолета от БУК.

Ти глупако, сигурно си бил сукалче по времето когато корейския Боинг беше свален, за да не знаеш, че беше грубо нарушил границите на СССР! А я се поинтересувай, не са ли сваляли краварите пътнически самолет в международно пространство абсолютно безпричинно! Да ти подскажа - червено море!

Къде беше Хюман райтс уоч когато Украинците използваха касетъчни бомби край Донбас? Мълчаха като риби.

ракети са поредната безаналогова излагация на руснаците - 4 паднаха в Иран, 10 в Ирак и 11 в Каспийско море....за страх си е да летиш по онез места - не се знае кога ще откаже управлението на безаналоговите боклуци

А ти май не можеш да броиш. Неграмотник. Изстреляли са 26 ракети. И друго - ако не бяха достигнали целите щеше да се вдигне голяма патардия от робовладелските и проробовладелски СМИ, а не само някакви жалки отрепки да лаят по форумите.

"безаналогова излагация на руснаците" -добре че ми каза, иначе нямаше да знам, че краварите са с аналогови ракети.

Да разбирам, че ИКАО искат да ги уведомяват предварително за полетите на крилатите ракети? - Не били предупредени нещо .... Ми нали ще им светнете веднага на ИД!!! А, подробно маршрута и целите не щете ли? Ей, недоклатени бе!

западните влакове са си променили маршрутите, защото ги е страх на не се сблъскат с руските спътници на орбита!

мекерета, "Хюман райтс уоч, базирани в САЩ къде спаха, когато украинските дебили използваха касетъчи снаряди в Донбас или просто не са разбрали че това се е случило:)))))

гушиха от краврарските посолства естествено

Хюсеин райх уоч спеше в бялата си чито Самова колибка.

И защо на снимката има севернокорейска ракета ? При това снимката е силно "наклонена", ако се ориентираме по сградата отзад! От ЦРУ нямат ли снимка на руска крилата ракета - за да ви я дадат без пари? Или нямаше днес човек на смяна да работи с ФОТОШОП, който да измайстори едно колажче как руските ракети, летящи на височина 100 метра, и западните самолети, летящи на височина 10 км, едва не се сблъскват над Иран!?

не им се гневи на това че не знаят кое какво и чие е и не им се гневи на скудоумието им. Не им се гневи и за това, че без да имат нужните знания показват неща за които нищо не проумяват какви са и неволно вкарват и другите в заблуда. Най им се гневи, брате Паисие, за това, че заради пустите парички са възлюбили лъжата, та за това не неволно, а нарочно вкарват хората в заблуда и вместо да казват истината лъжат най-безсрамно!

те щото сичките летят на 10-20 м от земята тия "авиокомпании))))))))

да се прати на ИДИЛ там бъъързо ще им разяснят човешките им права )))))

инфо няма освен ако къде отиваш? може би! на работа. едва ли не...

FuckTheEU

Голямо и необосновано безпокойство граничещо с първосигнална дебилна паника. Засега единствено сащ и украина са сваляли съвсем целенасочено и без никаква провокация към тях граждански самолети.

Неграмотнико, прочети малко история

Неграмотници,каква е тази южно корейска ракета на снимката бе?????????????!!!!!!Майтап ли си правите бе????!!!!!

Нямат снимка, никой не ги е виждал- освен терористите, малко преди да бъдат унищожени!!!

Има ли ракета ? Има. Ракетата с крила ли е? С крила. Нали сърбите думаха Стелта с няколко китайски микровълнови печки, дизелов генератор и ... 2 ракети с крила модел 1956 г :))))

От както се помня/ а вече минах 60-те / все чета и гледам по медии за разни американски операции / военни разбира се/. И все в името на демократични ценности. И навсякъде дето са били американците цъфти такова благоденствие, че ти идва да плачеш. Не съм тъп русофил, но някакси чувствам удовлетворение след намесата на руснаците в Сирия!

май над 60-те годишните, които не сме били русофили, доживяхме да сравняваме реално . И аз съм доволна, че руснаците се намесиха в Сирия.Но не съм доволна от плиткоумието на управниците в БГ

руски крилати ракети летят на 100 метра, а пътническите самолети летят на 7-8000 метра. АМАН ОТ ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ВСЯВАНЕ А ПАНИКА.

"руските крилати ракети са минали през небето на Иран и Ирак по-ниско от височината, на която обикновено се движат търговските транспортни самолети" - ха-ха, колко мило! Тея нормални ли са? Ракетите Калибр летят на височина 50-150 м над земята, по принцип търговските самолети не летят често на такава височина ;), освен ако не са над летището или не са решили да се приземяват за последно.

за действията на разпасаните руснаци...

Нагледен пример за малоумни хора, които вярват на всякакви абсурдни информации в инфовойната!

....спътниците са заплаха за автомобилният трафик. Руският спътник "Луч" , след като свали информацията от сателита Интелсат, доближавайки го на 2 метра , направи остър вираж и разля масло пред тунела Витиня. Бочко да извика веднага руският посланник за обяснение...в присъствието на наблюдаващия комисар Сталинка и губернатора от американското посолство.

май само разпасани са те онождали ...

Най-богата страна на полезни изкопаеми и горива в света, а 80% от жителите й живеят като скотове. Що е то? РАССИЯ

Дебил кога си ходил в Русия или така ти казаха и ти пишеш глупости.

Бедните руснаци си купуват жилища по българското черноморие. 400 000 жилища имат тука руснаците. Българите имаме по-малко. Богатите руснаци си купуват на Ривиерата, Анталия, Пукет, Малдивите и Римини.

Дира ли написа тия +58

Тъкмо и аз това щях да питам. Няма статистическа и верятностна възможност при 90% русофилска насоченост в този форум да вземе толкова плюсове. Тролчето просто си презарежда страницата и всеки път си слага плюсче.

Дира е почтен. Това са соросоидните тролчета от нато дето ги настаниха до Пирогов. Изобщо ако разгледаш изказванията на Баба Фереджова ще разбереш че официално им плащат от няколко седмици. Саме дето имат работно време и е много лесно да се детектират. Имат почивен ден в събота и в неделя до 3 часа.

Средната заплата в Русия е по-висока от тази в България. Ако си прав, значи българите живеем не като скотове, а като червеи.

Като чета статиите за войната в Сирия стигам до извода, че русия ползват тази офанзива за изпробване на нови разработки оръжия и техника, а и сработване на личния състав за военни операции...Не на последно място и реклама на същите неща. Все пак русия е един от главните търговци на оръжия...Така, че целта е прагматична. А и да се задържи Асад, за да тече към Европа руски газ...

Сибирската академия на науките,лично под умелото ръководство на товатищ Путин,са израбитили лаптоп,който заедно с батерии ти си тежи едва 50 килограма.Очаква се първите модели да се появят на пазара 2020 г.

Поздраваю вам ну ето лаптопи с ракету прихадит или что ?

Признайси,че си гей!

valentor

ГАД съм, а не гей..

е връзката с новината? Каквато е с мозъка ти - никаква!!!

Със своите агресивни действия и въоръжения разпръснати навсякъде по света, с намесата си във вътрешните работи на страните, приемайки цял свят като зона на своите интереси Империята на Злото представлява заплаха за съществуването на човечеството.

valentor

Няма акт за признаването на Русия за постоянен член на Съвета за Сигурност на ООН, По устав там е СССР, а РФ не е СССР

valentor

Поради което, след като я употребят, като лека жена, както винаги до сега, накрая ще я изхвърлят и от СС на ООН

Коментар, реплика след по- малко от пет минути, тази припряност издава една неуверена личност, която търсси признание на всяка цена.

Признайси,че си гей!

Ти що си говориш сам бе?

Дебил това е от сайта на ООН.В структурата е записано следното: The Council is composed of 15 Members: five permanent members: China, France, Russian Federation, the United Kingdom, and the United States, and ten non-permanent members elected for two-year terms by the General Assembly (with end of term date): Бих ти написал и другите но твоето е простотия и глупост и няма нужда човек да те учи,пак ще си останеш тъп.

valentor

Тва пише някъде си.. А в устава кво ли пише, и той променян ли е ?

Защо си мислиш, че си чел актуален устав? На картата на Пири Рейс например САЩ не съществува.

Не си дочел нещо. Да не ти е ментор Пъстрата, че нещо се загуби напоследък? РФ е пълноправен правоприемник на СССР! Запомни го! Пое всички пасиви и активи на СССР! Изплати на всички републики дължимото, но си иска всичко, което се дължи на СССР! Сега ясно ли ти е, че нищо не ти е ясно?

Кой както иска да го разбира "Прост човек и силен вятър нищо ги не спира"

val55

Едни пишат паднали, други не са, та само си представете, че тези ракети са производство от 1980г. Друг е въпросът, какви други са изстреляли между тези произведени преди 35г. Руснаците казват, че отклонението на старите са били в рамките на 3м от центъра на целта, а за новите нито хъка нито мъка, и най вероятно са на 3см от целта. Лошото за всички останали е, че ракетите не са били засечени при полета им, а най вероятно са наблюдавани визуално от някои очевидци, а това за процесорите дали са чужди или руски няма никакво значение, когато някоя ракета те цапардоса право в челото между очите, недай Боже. То руснаците, и янките трябва да постъпят разумно и държавнически, а останалите са само миманс или подгряващи събитията. Трябва да знаем, че няма недосегаеми, и едва ли други, ще одобрят започването на една война независимо от кой тук на Земята. Последствията са последващо изтириване от картата на Земята, но едва ли, ще има междугалактически войни заради нас, както е било преди хиляди години, но нетрябва да се изключва и този вариант. Съветниците, на някои от великите сили явно дават много лоши съвети, и е много вероятно да го отнесат и те, но на много много по високо ниво от нашето в което сме в момента......

valentor

Русия НЯМА ПРОЦЕСОРИ

val55

.... има Байкал...16 ядра, Елбрус 2,4,8 ядра.... Отделен е въпросът по каква нанотехнология се произвеждат и колко струват. Знам само, че Леново и тайванците искат да правят компютри с руски процесори поне така пише.... Както знаем от фактите , който се смее последе най добре се смее.....Руснаците са се заели сериозно с този въпрос и няма да се изненадам, че може да задминат американците в близко бъдеще в някои отношения. Най голямият научен потенциял е на Русия и сега те го развиват още повече и то в много сфери на науката и образованието, а не сама в военната промишленост, както някои си мислят. Руснаците строго спазват принципа ...парен каша духа....а това, кои вече, ще е на власт няма да има почти никакво значение...поне това говорят фактите минали и сегашни, а за бъдещите знаете само кой може да знае.....

Американските ракети са с електронни процесори. Могат да се влияят от електронни смущения. Руските може би са с пневмоника. Нищо не може да им въздейства.

Когда я пиян,а я пиян всегда пееше един съветски генерал и разказваше,че наи новите руските ракети са с двигател на москвичи се стартират с манивела

Ми ако това е така защо твоите американо и европедали напълват гащите щом руски бомбардировач се доближи до тях,да не говорим за стрелбите с крилати ракети и стратегически такива от подводници.Ако са толкова безопасни що ревете като вдовички за ....

valentor

Булавката как е ? Въведохте ли я на въоръжение ? Тя кво носи ФАБ 250 от 1943 ли ? Щото "ружейний плутоний " НЯМА.

Като те удари, ще има ли значение, как е стартирала?

Ти олигофрен ли си или ДА ....... Чети си книжката и мисли в това дето четеш

Атаката с руски крилати ракети от Каспийско море по цели в Сирия е накарала няколко авиокомпании да променят трасетата на полетите си в района, с цел да не ги постигне участта със сваления пътнически самолет в района Донбас за което има вина Украйна, която не беше предупредила за извършваните там военни действия.

Когда я пиян,а я пиян всегда пееше един съветски генерал и разказваше,че руските ракети са с двигател на москвичи се стартират с манивела

Ех маму стара гледай кви са лоши тези ракети... А хамериканските... чудни "демократични"!

Както е известно, по време на война първата жертва е истината. В Сирия се води война и всичко, което пишат масовите медии трябва да се приема условно. А когато чух, че източникът на информация относно случващото се в Близкия Изток е някакъв център в Лондон, това ми беше достатъчно, за да не вярвам на нищо, казано или поместено официално.

valentor

Тогава, като мен, НЕ ТРЯБВА ДА ВЯРВАШ, че в Сирия се води война !!!

Процесор? Проста работа!!!!!! Тук явно пишат некви пенсии от времето на Костовите протести с двата пръста напред и останалите на топло в гъ..а. Процесора е елементарна гаражна работа. Ха ха ха ха Пенсии

valentor

Нямаш, докато не ти светне нещо, или не те светне копи райтът, никакъв проблем да започнеш в твоя гараж, след като извадиш от там москвича, да правиш процесори. А рисунките ще ти ги пратят от единственото място ,където ги правят- кАлАфорния. Е ба ти смешката

Ега ти смешника.Може ли да си толкова тъп,че да мислиш че руснаците ще направят уязвими стратегическите си системи изградени от чужди елементи.Защо АНС не можеше подслушва руснаците,подслушваше целият западен свят и елит,но руснаците не можеха.Питай Сноудън.

Положението може да се опише с една дума: ПАНИКА!! Кафява диря остава по цялата западна машина за дезинформация! За всеки с малко акъл е повече от ясно - нато не може да се мери с Русия във военно отношение!

Политиката е голяма проститутка.Преди ни убеждаваха в силата и точността на руското оръжие.Сега е обратно ,то е неточно и ненадеждно.Да живее американското.Не вярвам нито на едното ,нито на другото твърдение.Оръжията УБИВАТ все сдно на кой са.Няма да се учудя ако пак се обърне палачинката.....

Абсолютно точно! Аз съм от поколението, което израстна с твърдението за непобедимостта и непогрешимостта на всичко, което идваше от СССР. Затова сега ми е смешно като слушам и чета колко непобедими и непогрешими са американците. А най-жалкото е това, че ние винаги сме -фили или -фоби, но никога не сме патриоти. Имало е един Стефан Стамболов, който поставил България на първо място, благодарение на което в първото десетилетие на ХХ век сме били най-бързоразвиващата се държава на Балканите. И толкова!

Стига вече с тоя стамболов. Това иван состов ли ти каза и ти повтаряш като папагал . Айде седни прочети нещо с плоския си мозък , пък тогава пиши.

valentor

Русия НЕ произвежда компютърни процесори, поради което не притежава цяла поредица инструменти/включително и военни= оръжия/, поради което НЕ Е ТОВА,ЗА КОЕТО Е ПРЕДСТАВЯНА... Те преди 20 двадесет години ПРЕДАДОХА и "ружейний плутоний" , поради което каквито и "ракети " да демонстрират са фантом на плашило

наи-вероятно те имат процесори, но не ги монтират на ракетите, са да не ги загубят по трасето

Произвеждат и още как. И внасят китайски. хе-хе

valentor

Че китайски процесори има- има. Остава да се конкретизира от кой Китай : опциите са две : народен и ненароден

Ти си расъл в саксия, то е ясно. Време е да погледнеш света преди да твърдиш чее събран в саксията ти. Явно нямаш и капка представа нито от оръжия, нито от процесори, ама драскаш глупости. Айде скрий се,че ставаш смешен !

това твърдение предизвиква смях......

Elbrus какво е бре дебилче тъпо, 2, 4, 8 ядрени, последните с просизводителност 250Gflops. Големи дебили пишат тук!

Защо обясняваш на дебил с промит мозък какво произвеждат руснаците.Ако идиота беше чел малко повече щеше да знае,че цялата елементна база на военното оборудване е руска.Щеше да знае,че 1958 година във военната сфера е забрането да бъде използвана чужда елементна база.

Крайно време беше Обонголенд да разбере, че светът не е тяхна бащиния и да не размахват гагата си където им скимне, пардон, където има ПЕТРОЛ. хе-хе