Москва обяви записа на „посланиците“ за фалшив

Руските власти определиха като скалъпена история появилия се в интернет запис на двама предполагаеми руски посланици, говорещи за кризата в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Москва обяви записа на „посланиците“ за фалшив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе за какви "шутове" ви лъжат , че сме щели да "изедеме" от руснаците...?! Можели да биеш шут на гол г*ъз...и наведен ...?!

И какво ново, само не разбрах. Ми че те руснаците откакто са ни "освободили" си искат да ни завладеят. "задунайская губерня". Ама някои пак си правят сметката без кръчмаря.

информационната война предлага и доста абсурди! Отдавна умрели хора говорят за събитията в Киев и Крим. Преди 2 седмици бандеровците публикуваха писмо в тяхна защита от един руски писател, който се оказа че е починал преди 2 години. А бе неграмотна работа!!!! Кой обаче от тях коментира думите на онази жена с плитката, че трябва да се изтрепят москалите в Украйна и Крит???

Това поведение на ЕС прилича на вица за дефиниция на 'наглост' - да се изходиш пред кабинета на шефа си и да почукаш да му поискаш тоалетна хартия..та и ЕС се изходиха в Украйна и сега искат хартия от руснаците!

Не на това ЕООД!!! еврейогейско сборище на крадци и престъпници!!!

Значи ли това, че и ти си крадец?Защото и ти си в ЕС...

Един бегъл зазбор. Когато дойде СССР в България се случи следното: Изградиха се язовири, ТЕЦ-ове, ВЕЦ-ове, АЕЦ със 6 блока, Кремиковци, Нефтохим, Химко, Девня, КЦМ-ми, ВМЗ, ПОЧИВНИ СТАНЦИИ НА ВСЯКЪДЕ И С ДОСТЪПНИ ЗА ВСИЧКИ И Т.Н. Когато дойде демокрацията какво стана. Един милион българи берат плодове мият чинии и гледат стари хора на запад срещу мизерно заплащане. Заводите разрязани за скраб, Платено здравеопазване и образование, 10-пъти по ниски доходи, Безработица, Наркомания, Ромски набези, Разврат, ГЕЙ ПАРАДИ, ПИРАМИДИ-ФАРАОНИ, ОЛИГАРСИ, ЧАЛГА и т.н. АЗ ИЗБИРАМ СЪЮЗ С РУСИЯ (Разумните ще ме разберат).

САЩ нямат сметка от добри отношения между ЕС и Русия. Въвлякоха европейските политици начело с Аштън на Майдана.Излъгаха Янукович да свали полицията в центъра на 21.2. вечерта. Накараха в същото време Десен сектор да го заплашва и с дула на слепоочието Партията на регионите започна да гласува за превратаджиите. Не дават и дума да се каже за референдум, защото повече от 60% от украинците ще гласуват за Русия. Сега арестуват в Югоизтока всеки, който протестира. Ето ви западна демокрация. Най-големите крадци и убийци в историята на човешката цивилизация. Стигнаха дотам да бомбардират християнска държава в Европа и да укрепват мюсюлмани-помаци/шиптърите/. Въпросът за Кипър не го пипат, заради Турция, произвежда живото пушечно месо за НАТО. България е разпърчосана от Дизраелли и Чърчил.София е бомбардирана от тях, а не от Съветската армия. Крали са още от Кръстоносните походи, Америка, Африка, Индия, та и досега. Генетични мръсници.Едно пишат, друго изговарят. Ще оберат и расипят Украйна до конец !

Нещо не си наясно с много неща,а пък шиптъри викат на албанците .Какви помаци, какви 5 лева ха ха ха ....а и прочети Архипелаг Гулаг там ще ти се прояснят много неща за Русия и така наречената РАБОТНИЧЕСКО СЕЛСКА ВЛАСТ!

Паисий

Човекът говори за Косово! Точно там са шиптърите! За тях става дума.... Май ти не разбираш.

Така е! Дори ако се вгледаш по-внимателно ще забележиш активността на спамерите с кой часови пояс съвпада...

Никъде не съм видял официално съобщение от Руска страна.

Програмата на Путин е: 1. Приднестровието 2. Още територии от Източна Украйна 3. Северният полюс. Така че на посланиците може да им се вярва. А атакистите да се готвят за челноработници при овладяването на Северния полюс!

Москва се насади сама на пачите яйца, които заложи с публикуването на записи на американски и европейски дипломати. Показаха, че и техните разговори не са защитени, от което изобщо няма да са щастливи. Видя се също така, че от времето на Хрушчов, който удряше с обувката си по банките в ООН, в културно отношение не са мръднали изобщо, а егото на пияния руснак не може да се сравнява с нищо друго на земята - докато някои пеят и танцуват като си подпийнат, руснаците прекрояват картата на света.

Само конспирации са ви в простите глави. Това ако е вярно показва, че русифилистическите писачи бдят денонощно в сайта. А аз също забелязах, че същите тези пишат единствено и само, когато се споменава Русия. А същевременно не пишат, когато под новини засягащи единствено България, особено ако е нещо положително.

не само ти. сигурно имат нови разпоредби, и коментарите с факти и доказателства отиват на следващите страници, а отпред се развихрят псувни и демагогия.

Типично за Кремъл да отрича ,когато става въпрос за техен провал .Винаги руснаците са искали да се представят пред света като безгрешни,например ,че в тяхната страна няма престъпност ,а само назапад,хахахх!

щото Западът постоянно си признава провалите! Нали?

то цялата им държава е фалшива

Вероятно понякога и Кремъл лъже, но лъжата си има държава и тя се казва САЩ.

Или лъжеш, или си неграмотен. 1.Договор с Хитлер подп иса Чърчил и разреши да анексира Австрия и да влезе в Чехия. 2. Полша на базата на договор с Хитлер взе Мазурия, но влезе с войски в Чехия. 3. Полша в 1923 г. изби 23000 руски офицери. Полша подкрепи бандитите в Украйна, а сега плаче за убитите от бандеровците хиляди поляци в областта Волын. Хонче, двуличен си като господарите ти.Генетични мошенници, крадци и убийци.

Сложи малко ред в познанията си, а оттам и в мислите си! Иначе хана е прав. Даже вината на Коба е много по-голяма, защото: 1) Забранявайки на ГКП да влезе в коалиция със социалдемократите докарва Шикългрубер на власт; 2) Помага с всички сили за изграждането на немската армия и в много голяма степен я обеспечава със суровини и материали във войната преди 1941 г. 4) Поделяйки си Полша с пакта Рибентроп - Молотов (и секретните му клаузи) практически включва СССР във войната. През този август отказва договор с Англия и САЩ (както и "задгранична" Франция). Има и още, но няма място.

Кремъл както винаги ЛЪЖЕ

Пак ли овоня сайта бе простако. Атакуваш но със задника напред- към циганина от бялата барака

Шуткин, здрасти, как си днес ???? По-добре ли си ???

добре ти е явно от квадратния мангасарски или си нервен.иди на баня хем ще те опънат хем ще се изкъпеш

Победата на България над Сърбия оскърбила дълбоко Русия, а славата на княз Александър вбесила руския цар. Така и конфликтът между Русия и България не е бил предизвикан от руския или от българския народ, а от Александровците. Александър II Освободителят е бил влюбен в България и в племенника си Александър Батенберг - ако беше останал жив, едва ли щеше да се стигне до този конфликт. Александър III наопаки: ненавиждал до смърт братовчеда си Александър Батенберг (ах, тази братска омраза!) и заради него е бил готов за зачеркне и България. Тази омраза на руския цар към българския княз се пренесла и в България: за русофилите Батенберг бил враг на Русия, предател на България, австрийски, немски агент и пр. За русофобите - разбира се, обратното: той бил спасителят на България. Предатели са руснаците!!! Руснаците имат само интерси те нямат приятели, те са подли, бедни и мизерни!

Русия е ДВОЙНА освободителка на България - от турско и немско-фашистко робство

За това трябват знания, а не някакви неорелигиозни постулати!

Русия е имала винаги двоен стандарт за Б ългария.

Major Payne

Какво немско-фашистко робство бълнуваш, драги?!?! Образовай се от сериозни източници, а не от "Наръчник на агитатора от БКП". По време на това "робство" България е била в историческите си граници, несправедливо прекроени с политически далавери от Великите сили и не без помощта на Русия. Да не говорим, че икономически сме се мерили с една Белгия, която вследствие на второто "освобождение" се изстрелва на светлинни години пред нас.

Москва обяви записите на ,,посланниците" за фалшиви. Ами, фалшиви са хамериканските записи ... ЦРУ вече не може да скалъпи един компромат като хората ...

Страшна е откровеността на чешкия археолог Карел Шкорпил, който, пристигайки у нас споделя: Изпратен съм с мисия в България,(по руска заповед) подобна на тази, с каквато бе натоварен английският археолог Едуард Търнерели при изучаването на Булгар да потвърди пред Европа, че Волго-Камските Българи са татаро-монголи, а аз че Балканските Българи не са потомци на Аспаруховата ордица

Абе не се мъчи. Корените на българи и руснаци са едни. Езикът е един, религията една ... Ние сме исторически братя.

Абсолютно лъжливо твърдение. За разлика от преди 100 години в днешно време има наука наречена генетика, която показва, че българите нямате кръвна връзка с руснаците и че българите са близки с народите от средиземноморието. А за етническа принадлежност езикът е много слаб аргумент. Да не би негрите в Северна Америка да са англичани, защото говорят английски! А религията - виж тук сте еднакви - по религия сте Марксисти-Лененисти.

В 1798 г. руски и турски дипломати сключват таен договор, след като 24 години по-рано в Кючюк Кайнарджа Русия обявява за първи път пред Европа Волго-Камските българи за татари. В тайните алинеи на договора се определят българите християни за малоруси, а българите мюсюлмани (най-вече от Волжка България) за турци. Непокорните на султана гяури, според този договор, били разменени срещу непокорните на Русия правоверни от Северен Кавказ (потомците на Бат Бай).

Това, което цитираш от изданията "бисери" от кандидат-студентски изпити ли е? ...на 1-2- бутилки уиски?

да бе,казали са го точно и то зад камерата,а не пред нея нали.егати тупите руски мутри........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

-Всякоги проклетата Русия, когато имала бой с Турция, лъгала е простодушните българи, че уш тях ще освободи, а после бойя, като овце ги трампела!(Г. Раковски) -Секи Българин е длъжен да защитава своите етнически особености и да варди своето огнище!(Л. Каравелов) -Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии!(Хр. Ботев)

Боже събери си вересиите, мошенници и български предатели като този тъп и прост бамбугер

Намери в Ютюба видеото: "ФСБ взрывает Россию". Какво им на тези стотина човека....

Някога хамериканските секретни служби имаха по-висок авторитет и действаха по-ефективно. Сега са пълна излагация. Потрошиха милиарди на Майдана, изпуснаха Крим и се забъркаха здраво в Украйна. Горещата украинска каша ще си я сърбат тъпите хамериканци и брюкселските им послушници. Нашите продажни политици, начело с Офшорко, набутват същото и на българите.

Много жалко, ако не са автентични тези записи. Дори само за това, че правят най-достоверното определение за България и нейното жалко съществуване в условия на фанатично изкривяване на ценностите. С две думи определят низкото положение определено на България след нейното огъзване на всякакви господари. Тези няколко думи показват самоунижението на управляващите пред всякакви червенобузести гейове от "обетованата земя". Този запис показа какви тъпаци са нашите управляващи! Жалко ако не е истински!

Само в Клуб Z! Руският посланик в Еритрея: Да, казах, че трябва да наритаме българите Човек може всичко да си позволи в частен разговор, казва уличеният в скандални приказки Игор Чубаров: - Но сте го говорили, нали? - Сега мога да Ви кажа... Нямам пред себе си текста. В разговора ми с Вас не съм акцентирал върху това, което съм говорил. Когато разговарям с приятели в банята, в сауната, никога не акцентирам вниманието си върху това, което казвам в частен порядък. Частните изрази, частните думи - това са си частни думи. Трябва да приемете като сведение, че ако казвам, че не обичам този или онзи това си е моя лична и частна работа. Да се политизира това е съвсем неправилно. - Но все пак Вие сте държавен служител, посланик на Руската федерация... - Аз съм държавен служител тогава, когато официално изпълнявам задълженията си. Но в разговорите ми с приятели в банята аз съм частно лице, а не държавен служител.

Ние като предатели заслужаваме да ни наритат. Дизраели и Чърчил ни разпертушиниха като територия и материя.Бомбардираха ни, а ние чинно ги слушаме.Колониални държави, крали и убивали 1000 г.Затова имат пари.Ние сме нужни само като територия, не като население. Да я достави Америка или диверсификация през Турция. Иван Костов ритна Син поток.Вкараха го в Трабзон и сега ще ни продоават руска газ плюс комисионното за тях. Искаме евтина газ.Ха Ха !

И какво ти е странно, не мога да разбера те отдавна си ни имат за губерня. Ама май не са разбрали истината, че е точно обратното.

истински? Да не би източника да е достоверен?

То те и своята история я фалшифицираха, също така и украинската.

Руснаците бият яки шутове на най-близките си "братя" - украинците, какво остава за такива далечни като нас. Независимост от Русия!

Шуткин, как си днес .. ???

Бай Ставри

Паси, ти ли си бе, българофобе атакистки

А ПЪК АЗ НАИВНИКА СЕДЯ И ЧАААААКАМ НЯКОГА КОМУНОИДИОТ ДА СИ ПРИЗНАЕ. ДАЛИ БИЛО НАШ ИЛИ РУСКИ. КАКТО Е КАЗАЛ АЛЬОША, ИЗ ОДНУ БОЧКУ НАЛИВАЛИ!!

Хамериканските манипулатори пропуснали да забележат, че руският посланник Юрий Дубинин, за съжаление, бил починал през 2013г. И го замесват в записа ... ЦРУ вече е за съжаление ...

Имаш проблеми с разбирането на текста, за съжаление... По тая темя вече няма какво да се коментира: Руският посланик в Еритрея: Да, казах, че трябва да наритаме българите Човек може всичко да си позволи в частен разговор, казва уличеният в скандални приказки Игор Чубаров

Мис Нюланд го каза в прав текст - Fuck the EU .... И си призна. А хамериканците отвръщат с глупави компилации като замесват вече умрял човек ...

Червени олигофрени отново са на пост и бълват разярено отново пост след пост. В картуните им празни бръмчат мухи безброй, Америка охулват с Москва в единен строй... Да беше Левски жив, да може да ни види написал би отново "Народе????" със обида. Да беше жив Славейков отново тъй би свършил: " не сме народ, не сме народ а мърша"

Да бе! 50 години обясняваха, че няма тайни клаузи в договора Молотов-Рибентроп, че Катин е дело на немците и т.н. Руснаците са патологични лицемери и лъжци!

Добро утро на истинските българи. Колко е хубаво, че русия повече не може да ни шутира, както си иска. Кремълските ни бивши господари се наакаха

Шуткин здрасти, как си ???

Прекалено нежно се изразяваш - направо се ........, както винаги.

Поредната американска манипулация. Тия самозабравили се мегаломани няма да мирясат докато не запалят света. Преди тях са го правили Наполеон и Хитлер, знае се как са свършили.

Не е американска а българска. За пръв път чувам за такъв запис, и нито в руски нито в западни медии не намерих нищо. Обаче намерих един клип качен от българин със субтитри на български. Това не трябва ли да ни говори нещо?

martenichka@mail.bg

Някой да ти е виновен, че не ставаш за нищо? Едно видео не можеш да намериш. В Ютюба - Russian Ambassadors to meet Vladimir Putin's objectives on Ukraine within UN

Червените тролов искат да ни убедят, че по-добре да на страната на държава където мъжете умират на 56 г. При нас в България мъжете живеят доста по-дълго 71 години (ако изключим циганите умиращи на 40 години, то в БГ сме в пъти по-добре). Не ни трябва Русия - тя е умираща държава.

Не вярвайте на Русия и имперските им интереси.Когато Ви кажат добър ден вижте дали е светло!!!От ЛАФКА не пазарувам!!!

56 години - това е официална статистика. Иначе е 48, и тази цифра не се афишира.

100% правиш 69 с Фъканата Оландка, минимум с орела с ориз Аштън. Хайде измекярино гит !

Само КГБ може да изфабрикува истински записи и да подслушва достойно. Справка - как се върнаха комунистите на власт в България

Объркал си се, комунистите от гербераската сган на борисов бяха изхвърлени от народа, сега са на власт социалистите !!

Ако една смяна на името променя нещата - веднага ще си преименувам жената!

Комунистите от ГЕРБ не са се върнали, а паднаха от власт и силно се надявам да е за винаги. Освен това се надявам някои от тях да продължат да са на издръжка от бюджета в централния затвор.

На вас ли да вярвам или на очите си? Поне лъжете за нещо, дето е било по-отдавна и не го помним.

Разговорът е фалшив, колкото на Борисов!

Да, но нали, Станишев се оплакваше че е подслушван?

Само кръгъл идиот би повярвал на тези щуротии. Хората по света не са американци и това трябва да разберат манипулаторите от ЦРУ.

А на руснаците? -Какъв трябва да е идиота за да им вярва?

Хамериканоидите вместо да измислят нещо ново взеха, че ни пратиха кокошката си, а сега правят зле скалъпени записи. Поне да бяха използвали само снимки на набедените дипломати, а не на хора, които не са дори живи. Дори записът да е автентичен, той буди само смях, защото е като направен от третокласник в интерминет клуб. Даже е спорно дали третокласника няма да го изпипа по-добре.

,,Каквото повикало, такова се обадило"?-Той и Станишев се оплака че го подслушват! -А излязоха записи, само на Борисов?- Макар че според логиката и на 3 годишно дете те трябва да са на Станишко?

Kat' го гледам Вейдърът му с Вейдър и се сещам за Росен Петров. Не знам защо, но такива чувства ми се появяват. И колкото повече гледам руснаците,толкова повече се сещам за циганите и това не знам защо и понеже глупавичок излязох и не се покланям на червените кхмери по форумите и аз знам едно: Толкова много измамници има, че никога борбата за парламента няма да спре. Демокрацията не е много за бедни и прости,защото се превръща в управление на бедните и простите.

Добро утро БЪЛГАРИ! Добър да е денят за тези които работят за БЪЛГАРИЯ! Протестирам СРЕЩУ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ТОЯ ПАРЛАМЕНТ! ЩОМ ТЕХНИТЕ "БРАТУШКИ " НЕ ГИ ИСКАТ - НЕ ГИ ИСКАМ И АЗ!

Това за братушките е измислено от Иван Вазов, а не от това правителство. Това обаче не го пише във Винету - синът на вожда.

Такава книга,обаче няма.Има "ХАРКА СИНЪТ НА ВОЖДА".Прочети си опорните точки по-добре,защото в книгите за др.Ленин такива работи не пише другарю.

Правителствена агенция от САЩ разработила онлайн социална мрежа специално за Куба, за да провокира с нея политически безредици, подобно на Арабската пролет, твърди АП, цитирана от Труд. Целта била да се съберат 200 000 души в Зунзунео. Тогава влиятелни потребители щели да почнат с политически послания.

Намерих снимки на посланиците и е съвсем очевидно, че снимката в дясно не е на Сергей Викторович Бахарев, а на починалия Юрий Дубинин.

Това не означава, че разговорът не е проведен между двама руски посланици, но ще също толкова вярно ако е проведен между двама руски зевзеци, но ще е също толкова вярно ако зевзеците просто владеят руски език. Така или иначе е истина, че ние и румънците киселеем, както за руснаци,така и за западняци и няма нищо ненормално в твърдението, че е по- добре друг да си бие главата с нас.

От алкохолици, които пият одеколон, акъл не искаме! Държавата с най-ниска продължителност на живота, поради алкохолизъм! Мерси!

Ниска. Много ниска топка другари хамериканци. Ако в УСА доминираха нормалните, отдавна щяха да поискат от вожда сметката за харчовете на безполезната организация CIA (ЦРУ). Даже Сергеевата Моника може да напише по-читави опорни точки.

Пияници, защо обиждате народа ни? А някой виждам се радват на това!

Затова никой не ни уважава, защото ни е приятно да ни унижават, а ние да им се радваме!

Такива глупости могат да въодушевяват отрепки с жълто около устата като това същество под мен.

Спокойно. Имаме 2 изтребителя които зорко бдят за сигурността.